Kilo

Kilo

Son dakika kilo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kilo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kilo haber sayfamızda...

Kilo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40.259 kilo haberi bulunmuştur.
Pelin Öztekin'den Fatih Terim'le poz! 'İmparator'
Pelin Öztekin'den Fatih Terim'le poz! 'İmparator' 8 Mart 2021'de hayatını kaybeden Rasim Öztekin'in kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin, magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabından, teknik direktör Fatih Terim ile pozunu yayınlayan ünlü isim altına 'İmparator' notunu düştü.
15.04.2024 Cadde
Her gün aynı kahvaltıyı yapan genç kadın öldü! Akılalmaz son
Her gün aynı kahvaltıyı yapan genç kadın öldü! Akılalmaz son Fazla kilolarından kurtulmak isteyen ve özel bir diyet uyguladığı belirtilen kadın evinde beyin kanaması geçirdi. Hastanede hayatını yitiren kadının yediği besinler sebebiyle yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.
15.04.2024 Dünya
Kilosu 600 lira! Doğada nadir bulunuyor
Kilosu 600 lira! Doğada nadir bulunuyor Antalya'nın Akseki ilçesinde doğada kendiliğinden yetişen ve bölgede yaşayanların "göbek" adını verdiği "kuzugöbeği mantarı" toplanmaya başlandı. Toroslar'da yetişen ve diğer türlerine göre nadir bulunan, bölgedekiler için son yıllarda iyi bir gelir kaynağı haline gelen kuzugöbeği mantarı, kilogramı 550-600 liraya kadar alıcı buluyor.
15.04.2024 Ekonomi
Mehmet Özdilek'ten Fenerbahçeli oyuncu için övgü dolu sözler: Çok ciddi rakam
Mehmet Özdilek'ten Fenerbahçeli oyuncu için övgü dolu sözler: Çok ciddi rakam Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenerken, TRT Spor yorumcusu Mehmet Özdilek karşılaşmayı yorumladı. Özdilek sarı-lacivertli oyuncunun başarılı performansına dikkat çekti.
15.04.2024 Fenerbahçe
Bülent Serttaş: Erkekler, erkek gibi giyinsinler!
Bülent Serttaş: Erkekler, erkek gibi giyinsinler! Şarkıcı Bülent Serttaş, geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta konser verdi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Serttaş, daha önce yaptığı "Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak" açıklamasıyla ilgili konuştu.
15.04.2024 Cadde
‘14 kilo aldım’
‘14 kilo aldım’ Bülent Serttaş, Ramazan Ayı’nda kilo aldığını söyledi.
15.04.2024 Cadde
Kişi başı 28 kilo balistik füze
Kişi başı 28 kilo balistik füze Yaşanabilir bir dünya için çalışmalar yapan Earth Action adlı çevreci kuruluş, 2024 ile ilgili plastik araştırmasını yayımladı.
14.04.2024 Dünya
Blucinin ‘hızlı’sı havayı bozuyor
Blucinin ‘hızlı’sı havayı bozuyor “Hızlı moda” ürünü bir blucin pantolonu bir kez bile giymenin, 2.5 kilo karbondioksit salınımına neden olarak havayı kirlettiği bildirildi.
14.04.2024 Dünya
Kalp yaşa bakmıyor
Kalp yaşa bakmıyor Kalp ve damar hastalıklarında ailede genetik geçiş ortalama yüzde 60 oranındadır. Kalp krizi yaşa değil, riske bağlıdır. Risk faktörlerine sahip olan kişilerin de mutlaka periyodik kalp kontrollerini yaptırmaları önem taşımaktadır.
13.04.2024 Pazar
Bayram sonrası eski beslenme düzenine adım adım geçin!
Bayram sonrası eski beslenme düzenine adım adım geçin! Ramazan süresince 2 öğün beslenmeye 1 ay boyunca adapte olmuş, susuzluğa, daha az kalori almaya, daha az atıştırmaya alışmış olan vücudu eski beslenme düzenine hızlı bir şekilde geçerek yormamak gerektiğini vurgulayan uzmanlar, sindirim sisteminin ani değişikliklerden olumsuz etkilenebileceğini söylüyor. “Bayram sonrası normal beslenmemize hızlı bir geçiş yapmak yerine adım adım ilerlemek gerekli” diyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Hülya Yiğit, ramazan ve bayram sonrası nasıl beslenmek gerektiğini anlattı.
13.04.2024 Genel Sağlık
Kiraz sapı çayına mutlaka ekleyin! Tatlı isteğini şıp diye kesiyor, şekeri düşürüyor
Kiraz sapı çayına mutlaka ekleyin! Tatlı isteğini şıp diye kesiyor, şekeri düşürüyor Kiraz sapı çayı ödem atıcı özelliğiyle bilinir. Kilo vermek isteyen pek çok kişinim tercih ettiği çaylardan birisidir. Ancak kiraz sapı çayına mutlaka eklemeniz gereken bir baharat da var. Düzenli tüketiminde tatlı yeme isteğini şıp diye kesiyor ve şekeri düşürüyor.
13.04.2024 Bilgi Rehberi
Yer: İstanbul! 'Pikachu' ormanda suçüstü yakalandı
Yer: İstanbul! 'Pikachu' ormanda suçüstü yakalandı Sultanbeyli’de ormanlık alanda drone ile yapılan denetimde ağaçlık alanda gömülmüş halde 18 kilo 265 gram uyuşturucu madde bulundu. Bölgede çalışma yapan polis ekipleri, pikachu kasklı motosikletliyi, gömdüğü uyuşturucuyu çantasına koyarken suçüstü yakaladı.
13.04.2024 Gündem
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi!
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Zara, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, Serenay Sarıkaya’nın bir mekandan sahneye çıkmayı kabul etmesi karşılığında açık çek teklifi aldığı iddialarını yorumladı.
13.04.2024 Cadde
Karın çevresini etkiliyor! Bayramı kilo almadan tamamlamak mümkün mü?
Karın çevresini etkiliyor! Bayramı kilo almadan tamamlamak mümkün mü? Yüksek miktarda şeker tüketildiğinde kan şekerinin hızlı bir şekilde yükseleceğini kaydeden uzmanlar, vücutta seyreden yüksek insülin seviyelerinin de yenilen şekerin yağ olarak depolanmasına sebep olduğunu söylüyor. Karaciğer yağlanmasının eskiden ileri yaşlarda ve genelde obezlerde oluşabildiğini ifade eden Beslenme ve Diyet Uzmanı Hülya Yiğit, “Artık sağlıksız beslenmeye, şeker tüketimine, mısır şuruplu atıştırmalık tüketimine bağlı olarak çocuklarda da görülebiliyor” dedi.
11.04.2024 Genel Sağlık
Tek bir değişiklikle 8 ayda 50 kilo verdi! Sırrını sosyal medyada paylaştı
Tek bir değişiklikle 8 ayda 50 kilo verdi! Sırrını sosyal medyada paylaştı Avustralyalı bir kadın, 53 kilo verdiğini ve hayatını geri kazandığını gösteren çarpıcı kilo verme dönüşümünü paylaştı. İşte kilo vermesinin basit sırrı.
11.04.2024 Yaşam
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! Yakalanan 3. en büyük miktar...
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! Yakalanan 3. en büyük miktar... Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-11' operasyonlarının detayları belli oldu. Türkiye'de bir defada yakalanan '3. en büyük kokain miktarı'na ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da açıklama yaptı.
11.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! Yakalanan 3. en büyük miktar...
Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı! Yakalanan 3. en büyük miktar... Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-11' operasyonlarının detayları belli oldu. Türkiye'de bir defada yakalanan '3. en büyük kokain miktarı'na ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da açıklama yaptı.
11.04.2024 Gündem
Uyuşturucudan cezaevinde olanların yakınları: Hapiste oldukları için seviniyoruz
Uyuşturucudan cezaevinde olanların yakınları: Hapiste oldukları için seviniyoruz Ramazan Bayramı’nda cezaevindeki yakınlarını ziyaret eden ailelerin anlatımları uyuşturucu belasının ulaştığı boyutu gözler önüne serdi. Bağımlı olup suça bulaşanların aileleri ‘Bize ve çevreye zarar veriyordu. Cezaevinde olmalarına seviniyoruz’ diyor.
11.04.2024 Gündem
Gözyaşlarıyla ölen kuzenini aradı, tüm dünya öğrendi! Beyaz kulübenin sırrı
Gözyaşlarıyla ölen kuzenini aradı, tüm dünya öğrendi! Beyaz kulübenin sırrı Kuzenini kanserden kaybettikten sonra günlerini acı içerisinde geçiriyordu. Aklına bahçesine telefon kulübesi inşa etme fikri geldi. Bu sayede ona söylemedikleri söyleyecek, hasretini giderecekti. "Normal bir telefon hattı üzerinden aktarılması mümkün olmadığı için rüzgarla taşınsın istedim” diyen bahçıvanı artık tüm dünya tanıyor.
11.04.2024 Yaşam
Bayramdan sonra uygulayın! Yediklerinizin zararından arındıran detoks tarifi
Bayramdan sonra uygulayın! Yediklerinizin zararından arındıran detoks tarifi Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle sofralarda tatlılar ve börekler yerini aldı. Bu güzel yemeklerden yemek kilo almaya sebep olsa da dikkatli yediğinizde zararlı etkilerini en aza indirebilirsiniz. Bayramda yediklerinizi tolere edeceğiniz detoks tarifi haberimizde!
10.04.2024 Diyetler
6 Şubat depreminde dili tutuldu, 20 Şubat depreminde kalp kirizinden öldü
6 Şubat depreminde dili tutuldu, 20 Şubat depreminde kalp kirizinden öldü Adana'da 6 Şubat depreminde evde tek başına olan ve yaşadığı korkuyu atlatamayan Leyla Vesile Gevez (68), 20 Şubat 2023’de yaşanan Hatay merkezli 6.4 büyüklüğündeki depremde kalp krizi geçirerek öldü.
10.04.2024 Gündem
Verdiği kilolarla gündemdeydi! Zara'nın çöl pozlarına beğeni yağdı
Verdiği kilolarla gündemdeydi! Zara'nın çöl pozlarına beğeni yağdı Türk Halk Müziği sanatçısı Zara (48), sosyal medya hesabından çölde verdiği pozlarını yayınladı. Son olarak verdiği kilolarla adından söz ettiren ünlü ismin fotoğraflarına, kısa süre içerisinde sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.
9.04.2024 Cadde
Amatör balıkçının yüzü oltasına takılan 8 buçuk kiloluk balıkla güldü
Amatör balıkçının yüzü oltasına takılan 8 buçuk kiloluk balıkla güldü Hatay’ın Payas ilçesinde uzun yıllardır amatör olarak olta balıkçılığı yapan İshak Beyaz'ın yüzü, oltasına takılan 8 buçuk kiloluk ceylan balığıyla güldü.
9.04.2024 Yaşam
Ancelotti, Arda Güler için idmanı durdurdu! 'İşimi zorlaştırıyor'
Ancelotti, Arda Güler için idmanı durdurdu! 'İşimi zorlaştırıyor' UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid, Manchester City ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde Real Madrid idmanında ise Ancelotti, antrenmanı durdurup Arda Güler ve Luka Modric ile konuştu
9.04.2024 İspanya La Liga
Uzmanlardan 'bayram' uyarısı: Çocukları zorlamayın
Uzmanlardan 'bayram' uyarısı: Çocukları zorlamayın Çocuklar için bayram coşkusu, bayram gelmeden başlıyor. Sabahın erken saatinde kalkıp alınan bayramlıkları giymenin sevinci birçok kişinin unutulmaz anıları arasında yer alıyor.
9.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kilo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.