Kimdir

Kimdir

Son dakika kimdir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kimdir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kimdir haber sayfamızda...

Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24.536 kimdir haberi bulunmuştur.
FENOMEN YAĞMUR TAKTAŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI, ÖLDÜ MÜ? İşte Benim Stilim Yağmur Taktaş neden öldü?
FENOMEN YAĞMUR TAKTAŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI, ÖLDÜ MÜ? İşte Benim Stilim Yağmur Taktaş neden öldü? Yağmur Taktaş'ın ölüm haberinin ardından sosyal medyada korkunç iddialar öne sürüldü. Sosyal medya fenomeni olan ve İşte Benim Stilim programında da yarışan Yağmur Taktaş Amerika Birleşik Devletleri'nde kaldığı evde ölü bulundu. Peki, Yağmur Taktaş kimdir, kaç yaşında? Yağmur Taktaş hakkında son bilgiler.
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Suphiye Orancı ile aynı filmde rol almışlardı! İbrahim Tatlıses sessizliğini bozdu
Suphiye Orancı ile aynı filmde rol almışlardı! İbrahim Tatlıses sessizliğini bozdu Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Orancı’nın geçmişte İbrahim Tatlıses filmlerinde de oynadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Tatlıses, sessizliğini bozdu.
22.04.2024 Cadde
Fenomen Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu! Korkunç iddia: Türkiye'ye ölüm gelir
Fenomen Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu! Korkunç iddia: Türkiye'ye ölüm gelir Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın ölümü hakkında korkç iddialar söz konusu...
22.04.2024 Gündem
Emir Yeşil'den acı haber! Hayatını kaybetti
Emir Yeşil'den acı haber! Hayatını kaybetti Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil (43), bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Gelen son dakika bilgilerine göre sevilen isim dün hayatını kaybetti. Ünlü ismin sevgilisi sosyal medyadan açıklama yaptı.
21.04.2024 Cadde
Saliha Şahin, Beşiktaş Ayos'a transfer oldu!
Saliha Şahin, Beşiktaş Ayos'a transfer oldu! Milli voleybolcu Saliha Şahin, Beşiktaş Ayos ile sözleşme imzaladı.
20.04.2024 Voleybol
İstanbul Havalimanı yeni CEO’su Selahattin Bilgen oldu
İstanbul Havalimanı yeni CEO’su Selahattin Bilgen oldu Türkiye’nin Dünya’ya açılan kapısı olan ve Avrupa’nın en yoğun havalimanı olma unvanını elinde bulunduran İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA CEO’luğuna daha önce bu görevi vekaleten yürüten Selahattin Bilgen atandı.
19.04.2024 Ekonomi
YENİ KARAKTER YALI ÇAPKINI MEZİDE KİMDİR? Yalı Çapkını'nın Mezide'si İlkay Kayku kimdir, aslen nereli? Hayatı ve kariyeri...
YENİ KARAKTER YALI ÇAPKINI MEZİDE KİMDİR? Yalı Çapkını'nın Mezide'si İlkay Kayku kimdir, aslen nereli? Hayatı ve kariyeri... Yalı Çapkını 66. bölümde diziye dahil olacak olan Mezide karakteri dizinin izleyicileri tarafından merak ediliyor. Dizide Mezide karakterine İlkay Kayku hayat verecek. Seyran'ın kaçırılması ile başlayan olayların arkasından Hattuç'un yıllar önce yaptığı acımasız tutum ortaya çıkacak. Peki Yalı Çapkını Mezide kimdir? İlkay Kayku hayatı ve kariyeri...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
METİN AKPINAR'IN KIZI DUYGU NEBİOĞLU annesini arıyor! Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı kimdir, bulundu mu?
METİN AKPINAR'IN KIZI DUYGU NEBİOĞLU annesini arıyor! Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı kimdir, bulundu mu? Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar'ın kızı olarak adını duyurmuştu. İkiz kız kardeşi olduğu da ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programına katılarak annesi Suphiye Orancı'yı arıyor. Peki, Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı kim?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
'İkizler Metin Akpınar'dan! Çocuklardan birinin babası da Yeşilçam artisti'
'İkizler Metin Akpınar'dan! Çocuklardan birinin babası da Yeşilçam artisti' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonrası Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı hakkında dün yayın sonu bir iddia ortaya atılmıştı. Uğur Dündar'ın kızı olduğu öne sürülen Dilara G'nin babasının başka bir sanatçı olduğu söylenmişti. Müge Anlı bugün gerçekleştirilen yayında yeni bilgileri açıkladı. Ümit Besen hakkında çıkan iddialara yanıt verirken, yayına bağlanan Suphiye Orancı'nın arkadaşından çarpıcı açıklamalar geldi.
20.04.2024 Cadde
Beşiktaş Ayos, Olivia Rozanski'yi transfer etti!
Beşiktaş Ayos, Olivia Rozanski'yi transfer etti! Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Beşiktaş Ayos, Polonyalı smaçör Olivia Rozanski'yi kadrosuna kattı.
17.04.2024 Voleybol
SURVİVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star 2024 Yaman Keleş nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
SURVİVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star 2024 Yaman Keleş nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? 'Survivor Yaman kimdir?' sorusu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Birbirinden iddialı isimlerin olduğu Survivor All Star 2024 yarışmasında dikkat çeken isimler arasında Yaman Keleş yer alıyor. Yarışmaya yedeklerden katılan Yaman, gerek performansıyla gerekse kişiliğiyle yarışmaya damga vurdu. Mavi takımda yer alan yarışmacı takımına kazandırdığı puanlarla göz dolduruyor. Peki, Survivor All Star 2024 Yaman Keleş kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Survivor Yaman biyografisi…
17.04.2024 Bilgi Rehberi
SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR, kaç yaşında, evli mi? Survivor Yunus Emre Özden ne iş yapıyor, nereli?
SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR, kaç yaşında, evli mi? Survivor Yunus Emre Özden ne iş yapıyor, nereli? Survivor'da Yunus Emre yaşadığı tartışmalar sıklıkla gündeme geliyor. Yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Yunus Emre'nin yaşamı merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki Survivor Yunus Emre kimdir, kaç yaşında?
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı fotoğrafına gelen yoruma sessiz kalamadı!
Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı fotoğrafına gelen yoruma sessiz kalamadı! "Gamsız" ve "Ben Sensiz Ne Yaparım?" gibi hit olmuş şarkılarla tanınan şarkıcı Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı, sosyal medya hesabından yayınladığı aşk pozuyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim takipçisinden gelen bir yoruma da verdiği cevapla şaşırttı.
18.04.2024 Cadde
BAHAR DİZİSİNİN UMAY'I ALİSA SEZEN SEVER KİMDİR, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?
BAHAR DİZİSİNİN UMAY'I ALİSA SEZEN SEVER KİMDİR, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük beğeni toplayan Bahar dizisi her hafta yeni bölümüyle salı günleri ekranlara gelmeye devam ediyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisinin genç oyuncular dikkat çekiyor. Beğenilen isimlerden birisi olan Umay karakterine hayat veren Alisa Sezen Sever ise merak konusu oldu. Peki, Bahar dizisinin Umay'ı Alisa Sezen Sever kimdir, kaç yaşında?
16.04.2024 Bilgi Rehberi
KIZIL GONCALAR ZEYNEP KİMDİR? Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
KIZIL GONCALAR ZEYNEP KİMDİR? Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Kızıl Goncalar Zeynep kim? Kızıl Goncalar dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Mina Demirtaş merak edilmeye devam ediyor. Dikkat çeken Kızıl Goncalar dizisinin yönetmenliğini Ömür Atay ve Özgür Sevimli üstlenirken senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in kaleme aldı. Dram türündeki Türk televizyon dizisinin başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz yer alıyor. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? FOX TV’de yayınlanan ve her Pazartesi ekrana gelen dizide oynayan Mina Demirtaş yaşamına dair merak edilenler…
15.04.2024 Bilgi Rehberi
Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan son yolculuğuna uğurlandı
Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan son yolculuğuna uğurlandı Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşındayken yaşamını yitiren Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, gözyaşları arasında toprağa verildi.
15.04.2024 Cadde
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Oyun alanında gerginlik
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Oyun alanında gerginlik Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Ogeday ve Yunus Emre yaşadıkları kavgaya dair açıklamalarda bulundu. Dokunulmazlık oyunu dişe diş geçti. İkinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
15.04.2024 Cadde
Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'da tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Cadde
Moda dünyası yasa boğuldu! Modacı Roberto Cavalli hayatını kaybetti
Moda dünyası yasa boğuldu! Modacı Roberto Cavalli hayatını kaybetti İtalyan tasarımcı/modacı Roberto Cavalli'nin 83 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. Ünlü modacının ölüm haberi ülkesi İtalya'da moda severleri yasa boğdu. İşte detaylar...
12.04.2024 Cadde
O.J. Simpson hayatını kaybetti
O.J. Simpson hayatını kaybetti Eski Amerikan futbolcusu ve oyuncu O.J. Simpson, kanserle savaşını kaybetti. Ailesi, 76 yaşındaki Simpson'ın ölümünü sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımla duyurdu.
12.04.2024 Cadde
29 yıl önce PKK’lı teröristler tarafından öldürülmüştü! Oğlu belediye başkanı oldu
29 yıl önce PKK’lı teröristler tarafından öldürülmüştü! Oğlu belediye başkanı oldu Tunceli’nin Nazımiye ilçesi belediye başkanlığı görevini yürütürken 29 yıl önce PKK’lı teröristler tarafından öldürülen Kemal Tekin’in oğlu Ali Emrah Tekin, ilçenin yeni belediye başkanı oldu.
8.04.2024 Gündem
BİYOGRAFİ 📍 NURİ ALÇO hasta mı, sağlık durumu nasıl? Nuri Alço kim, kaç yaşında, nereli? İşte dizileri ve filmleri
BİYOGRAFİ 📍 NURİ ALÇO hasta mı, sağlık durumu nasıl? Nuri Alço kim, kaç yaşında, nereli? İşte dizileri ve filmleri Nuri Alço, bayram tatili için gittiği memleketi Eskişehir’de hastaneye kaldırıldı. Eşi Burcu Alço, ilk açıklamayı yaptı. Yıllara damga vuran Nuri Alço ile ilgili çeşitli sorular gündeme geldi. Peki Nuri Alço kimdir, kaç yaşında? Nuri Alço sağlık durumu nasıl? İşte konu hakkında son güncel bilgi
6.04.2024 Bilgi Rehberi
Nesibe Aydın'da Efe Güven dönemi! 2 yıllık imza
Nesibe Aydın'da Efe Güven dönemi! 2 yıllık imza Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Nesibe Aydın Spor kulübü, başantrenörlük görevine Efe Güven'i getirdi.
6.04.2024 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.