Kimlik Yenileme

Kimlik Yenileme

Son dakika kimlik yenileme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kimlik yenileme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kimlik yenileme haber sayfamızda...

Kimlik Yenileme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 495 kimlik yenileme haberi bulunmuştur.
Pasaport Randevu 2024: Pasaport Randevu Başvurusu Nasıl Yapılır ve Gerekli Evraklar Nelerdir?
Pasaport Randevu 2024: Pasaport Randevu Başvurusu Nasıl Yapılır ve Gerekli Evraklar Nelerdir? Pasaport yurt dışı seyahatlerinin olmazsa olmaz belgeleri arasında yer alır. Yabancı ülke yetkilileri tarafından kimlik taraması için kullanılır. Pasaport yenileme ve pasaport alma işlemi için öncelikle Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nden (NVİ) pasaport randevusu alınmalıdır. Başvuru e-devlet veya NVİ resmi internet sitesinden yapılabilmektedir. Gerekli evrakların tamamlanması ile nüfus müdürlüklerine gidilmesi gerekmektedir. Pasaport ücretleri pasaportların geçerli olduğu süreye bağlı olarak değişmektedir. Öğrenci pasaportlarında ise ücret daha farklıdır. Pasaport başvurusu nasıl yapılır, randevu nasıl alınır ve gerekli evraklar nelerdir? ‘Pasaport Randevu 2024’ içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
Kimlik Yenileme ve Değiştirme 2024 Yeni Kimlik Çıkarma Ücreti, Randevusu ve Gerekli Evraklar
Kimlik Yenileme ve Değiştirme 2024 Yeni Kimlik Çıkarma Ücreti, Randevusu ve Gerekli Evraklar Kimlik kartı her Türk vatandaşına verilen kişiye özgü resmi kimlik belgesidir. Kanunen herkesin sahip olması gereken kimlik kartları yurt dışında da geçerli olabilmesi ve sorgulama işlemlerinin daha kolay olması için çipli hale geldi. Bu yüzden eski tip nüfus cüzdanını kullananların 2024 yılına kadar kimlikleri yenilemesi gerekir. Yeni kimlik kartı çıkarmak için bazı şartların yerine getirilmesi gerekmektedir. Eski kimliği değiştirmek için öncelikle randevu almak şart. Ardından gerekleri evrakların tamamlaması ve ücretin yatırılması gerekir. Yeni nüfus cüzdanı için gerekli evraklar ve kimlik değiştirme ücreti için Kimlik Yenileme 2023 içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
Kayıp Kimlik Başvurusu 2024: Kayıp Kimlik Cezası ve Gerekli Belgeler Nelerdir?
Kayıp Kimlik Başvurusu 2024: Kayıp Kimlik Cezası ve Gerekli Belgeler Nelerdir? Kimlik kartı kişiye özel resmi belge niteliği taşır. Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının sahip olması gereken bir belgedir. Herhangi bir sebeple kaybedilmesi veya çaldırılması halinde yapılması gereken bazı hususlar bulunur. 2024 yılı içerisinde kimliğini kaybedenlerin ALO 199 çağrı merkezini arayarak öncelikle bildirimde bulunması gerekmektedir. Kimlik kaybetmenin ayrıca cezası bulunur. Belli bir ücret karşılığı ve gerekli belgeler ile birlikte yeniden nüfus cüzdanı çıkartılabilir. Kayıp kimlik cezası ve gerekli belgeler nelerdir? “Kayıp Kimlik Başvurusu 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
Pasaport Yenileme 2024: Pasaport Süresi Uzatma, Randevusu, Ücreti ve Gerekli Evraklar Nelerdir?
Pasaport Yenileme 2024: Pasaport Süresi Uzatma, Randevusu, Ücreti ve Gerekli Evraklar Nelerdir? Yurt dışı seyahatlerinde yetkili kuruşlar tarafından verilen pasaport yabancı ülke yetkililerinin kimlik incelemesinde geçerli olan resmi belge niteliği taşımaktadır. Bordo, gri ve yeşil gibi çeşitleri bulunmaktadır. Pasaport olmadan yurt dışı seyahatleri gerçekleştirilemez. Ancak pasaportların belirli bir süresi vardır. Bu süreden sonra yenileme işlemi yapılmalıdır. Pasaport yenileme işlemi Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır. Pasaport yenileme işlemi için gerekli evraklar ve ödenmesi gereken bir ücret vardır. Pasaport süresi uzatma, ücreti ve gerekli evraklar nelerdir? “Pasaport Yenileme 2024” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
3.01.2024 Gündem
Ehliyet Yenileme 2024 - Eski Sürücü Belgesi Yenileme Randevusu, Harç Ücretleri ve Gerekli Evraklar
Ehliyet Yenileme 2024 - Eski Sürücü Belgesi Yenileme Randevusu, Harç Ücretleri ve Gerekli Evraklar Yeni ehliyet sistemine geçilmesi ile birlikte eski ehliyetlerin son tarih zamanına kadar yenilenmesi gerekiyor. Ehliyet yenilemek için öncelikle randevu alınması gerekiyor. Ehliyet yenileme randevusu Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü üzerinden internet sitesi ve ya telefon ile alınıyor. Ancak ehliyet yenileme işlemi için bazı belge ve evrakların önceden hazırlanarak randevu saatinde götürülmesi gerekiyor. Ehliyet yenilme ücreti her yıl değişiklik gösteriyor.
3.01.2024 Gündem
2024 KİMLİK YENİLEME ÜCRETİ kaç lira oldu? Kimlik yenileme için son tarih 31 Aralık mı? İşte merak edilenler...
2024 KİMLİK YENİLEME ÜCRETİ kaç lira oldu? Kimlik yenileme için son tarih 31 Aralık mı? İşte merak edilenler... Yeni yıla sayılı günler kala Kimlik yenileme ücretlerine ilişkin Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından genel tebliğde yer alan kağılardaki fiyatlar yeniden belirlendi. 1 Ocak 2024 tarihinden sonra kimlik değiştirmeyi düşürenler yeni ücret üzerinden ödeme yapmak zorunda kalacak. Peki 2024 yeni kimlik yenileme ücreti kaç lira oldu, son gün ne zaman?
28.12.2023 Bilgi Rehberi
Resmi Gazete'de yayımlandı: Yeni kimlik, pasaport ve ehliyet ücretleri değişiyor
Resmi Gazete'de yayımlandı: Yeni kimlik, pasaport ve ehliyet ücretleri değişiyor Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Genel Tebliği ile değerli kağıtlardaki fiyatlar yeniden belirlendi. Kimlik kartları 130 lira, sürücü belgeleri 990 lira, pasaport defteri 790 liraya yükseldi.
28.12.2023 Haberler
Resmi Gazete'de yayımlandı: Yeni kimlik, pasaport ve ehliyet ücretleri değişiyor
Resmi Gazete'de yayımlandı: Yeni kimlik, pasaport ve ehliyet ücretleri değişiyor Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Genel Tebliği ile değerli kağıtlardaki fiyatlar yeniden belirlendi. Kimlik kartları 130 lira, sürücü belgeleri 990 lira, pasaport defteri 790 liraya yükseldi.
28.12.2023 Ekonomi
Yenilemek için son iki gün! Ücretler değişiyor, kimlik, sürücü belgesi, pasaportlar...
Yenilemek için son iki gün! Ücretler değişiyor, kimlik, sürücü belgesi, pasaportlar... 2024 yılına sayılı günler kala kimlik, sürücü belgesi ve pasaportlar yenileniyor. Söz konusu belgelerin yenileme ücretlerinin yeniden değerleme oranında yükselmesi bekleniyor.
28.12.2023 Ekonomi
EHLİYET VE KİMLİK YENİLEME SON GÜN NE ZAMAN? 📍 Kimlik ve Ehliyet yenileme için son gün 31 Aralık mı, cezası var mı?
EHLİYET VE KİMLİK YENİLEME SON GÜN NE ZAMAN? 📍 Kimlik ve Ehliyet yenileme için son gün 31 Aralık mı, cezası var mı? Kimlik ve ehliyet yenileme süresi ile ilgili araştırmalar 2023 yılının bitmesine sayılı günler kala araştırılmaya başlandı. İlk kez 2016 yılında hayatımıza giren çipli kimlik kartları ve ehliyetlerini henüz yenilemeyen vatandaşlar son tarih ne zaman sorusuna yanıt arıyor. Peki Kimlik ve Ehliyet yenilemede son tarih ne zaman?
26.12.2023 Bilgi Rehberi
Eski kimlik kullanımı için son gün ne zaman? Nüfus cüzdanı yenileme ne zaman bitecek, tarih ne? Eski kimlik yenileme tarihleri
Eski kimlik kullanımı için son gün ne zaman? Nüfus cüzdanı yenileme ne zaman bitecek, tarih ne? Eski kimlik yenileme tarihleri Kimlik yenileme tarihleri araştırılıyor. 2023 yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde 2024 yılına girmeden kimlik yenileme işlemleri yapacak olanlar ayrıntıları araştırıyor. Eski tip nüfus cüzdanı kullanan vatandaşlar için son tarih ne? Kimlik yenileme süresi sona mı eriyor? İşte İçişleri Bakanlığı tarafından kimlik yenileme tarihi ile ilgili yapılan son açıklama.
22.12.2023 Bilgi Rehberi
EHLİYET VE KİMLİK YENİLEME SON TARİH ne zaman? Eski ehliyet ve kimlik yenileme süresi uzatıldı mı?
EHLİYET VE KİMLİK YENİLEME SON TARİH ne zaman? Eski ehliyet ve kimlik yenileme süresi uzatıldı mı? Ehliyet ve kimlik yenileme son tarihlerinin ne zaman olduğu merak konusu oldu. Vatandaşların eski tip kimlik ve ehliyetlerini belirlenen son tarihe kadar yenilemeleri gerekiyor. 2016'da başlayan çipli kimlik çıkartmayanlar için son tarih belli oldu. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü eski tip sürücü belgesi değiştirme süresinin uzatıldığını duyurdu. İşte 2023 kimlik ve ehliyet yenilme ücreti ve son gün tarihleri…
21.12.2023 Bilgi Rehberi
Marka köklü, kimlik yeni, hedef büyük
Marka köklü, kimlik yeni, hedef büyük Esin Güral Argat, “Tüm kurumsal kimlik yenileme çalışmalarımızda bir dünya markası olma hedefimizi projemizin tam kalbine oturttuk” diyor. LAV markası şu an dünyanın 5. büyük cam üreticisi konumunda...
7.07.2022 Milliyet Executive
Kimlik Yenileme Ücreti Nasıl Yatırılır? Kimlik Yenileme Parası Nereye Yatırılır?
Kimlik Yenileme Ücreti Nasıl Yatırılır? Kimlik Yenileme Parası Nereye Yatırılır? Kimliklerini değiştirmek isteyen bireyler, yenileme hakkında tüm detaylara ulaşmak istiyor. Özellikle kimlik yenileme ücretinin nasıl ve nereye yatırılacağı çok merak ediliyor. Kimlik yenileme ücretleri hakkında araştırma yapan bireyler, ödeme hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Kimlik yenileme ücreti nasıl yatırılır? Kimlik yenileme parası nereye yatırılır? Kimlik yenileme ücretiyle alakalı sizlere bilgiler derledik.
19.05.2021 Eğitim
Yeni çipli kimlik kartı nasıl alınır, ücret ne kadar? Kimlik yenileme son gün ne zaman?
Yeni çipli kimlik kartı nasıl alınır, ücret ne kadar? Kimlik yenileme son gün ne zaman? 2020'nin sonuna geldik. Yeni yıla sadece 1 ay kaldı. Yıl biterken yeni kimlik kartları gündem olmuş durumda... Hala eski nüfus cüzdanını kullananlar Yeni kimlik kartı nasıl alınır? Kimlik yenileme son gün ne zaman? sorusunu soruyor.
1.12.2020 Gündem
Doğruer’den kimlik yenileme çağrısı...
Doğruer’den kimlik yenileme çağrısı... İçişleri Bakanlığı’nın sürücü belgesi bilgilerinin kimlik kartına yüklenmesi çalışmaları, Kınık’ta başladı...
20.09.2020 Ege
Manukyan'ın miras kavgası bitmiyor!
Manukyan'ın miras kavgası bitmiyor! Genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın dev mirasına ortak olmak için Kerope Çilingir’e dava açan 36 kişi, bu defa nüfus kayıtlarının düzeltilmesi için mahkemeye başvurdu. Kerope Çilingir’in Manukyan’ın oğlu olmadığını iddia eden 36 kişi, nüfus kayıtlarının sahte olduğunu öne sürdü. Mahkeme ise Manukyan’ın yıllarca işlettiği geneleve ilişkin tüm kayıtların valilik ve İçişleri Bakanlığı’ndan istenmesine karar verdi.
17.07.2020 Gündem
Kimlik yenileme son gün ne zaman? Nüfus cüzdanı değiştirme nasıl yapılır?
Kimlik yenileme son gün ne zaman? Nüfus cüzdanı değiştirme nasıl yapılır? 2019'un son günlerinde kimlik yenileme tarihleri gündem olmuştu. Nüfus cüzdanı değiştirme tarihlerini net olarak bilmeyenler "kimlik yenileme son gün ne zaman?" diye aratıyordu. Bugün eski ehliyetlerle ilgili süre uzatılınca konu bir kez daha gündem oldu. İşte kimlik yenileme son tarihi...
22.01.2020 Gündem
Son başvuru bu sene mi? Kimlik ve ehliyet yenileme son gün hangi tarihte?
Son başvuru bu sene mi? Kimlik ve ehliyet yenileme son gün hangi tarihte? 2019'un bitimine sadece 5 gün kaldı. Hala eski kimlik kartı ve sürücü belgesine sahip olanları yıl sonu yaklaşırken telaş sardı. Bu sene değişim için son yıl olduğunu düşünenler "Kimlik ve ehliyet yenileme son gün hangi tarihte?" diye soruyor.
26.12.2019 Gündem
Kimlik yenileme ve ehliyet yenileme için son gün ne zaman? Yenileme ücretleri ne kadar?
Kimlik yenileme ve ehliyet yenileme için son gün ne zaman? Yenileme ücretleri ne kadar? Kimlik yenileme ve ehliyet yenileme nasıl yapılır? Yeni yılın gelmesine sayılı günler kala vatandaşlar kimlik ve ehliyet yenileme işlemleri için Nüfus Müdürlüklerine gidiyor. Kimlik yenileme işlemlerinin 1 Ocak'ta biteceğinin konuşulması karışıklığa sebep oldu. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü kimlik ve ehliyet yenileme tarihleri ile ilgili açıklama yaptı.
25.12.2019 Gündem
Duyan koştu geldi! Yeni kimlik kartları...
Duyan koştu geldi! Yeni kimlik kartları... Kimlik yenileme için belirlenen son tarih, vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. Şu ana kadar yüz binlerce kişinin kimlik yenileme için başvuruda bulunduğu nüfus müdürlükleri, randevulu sistem ile kimlik yenileme işlemlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.
25.12.2019 Ekonomi
Kimlik ve ehliyet yenileme son gün ne zaman? Bu sene son mu?
Kimlik ve ehliyet yenileme son gün ne zaman? Bu sene son mu? 2019 acısıyla tatlısıyla biterken hala eski kimlik ve sürücü belgesine sahip olan vatandaşların kafasını kurcalayan bir konu var: Kimlik ve ehliyet yenileme son gün ne zaman?
21.12.2019 Gündem
Bu sene son mu? Kimlik yenileme son gün ne zaman?
Bu sene son mu? Kimlik yenileme son gün ne zaman? Birçok vatandaş kimlik yenileme süresinin bu yıl sona ereceğini düşünüyor. 2019 yılı sonu yaklaşırken binlerce kişi en çok aratılan konuların başında "Kimlik yenileme son gün ne zaman?" geliyor. İşte detaylar...
19.12.2019 Gündem
Ehliyet yenileme son gün ne zaman? 2020'de ehliyetler yenilecek mi?
Ehliyet yenileme son gün ne zaman? 2020'de ehliyetler yenilecek mi? 2020'ye girilirken eski sürücü belgesine sahip olanları bir telaş sarmış durumda... Binlerce vatandaş eski ehliyetlerin bu sene sonunda yenilenmesi gerektiğini düşünerek "Ehliyet yenileme son gün ne zaman?" sorusuna cevap arıyor.
19.12.2019 Gündem
Ehliyet yenileme nasıl yapılır, hangi evraklar gerekiyor? Ehliyet yenileme ne kadar, son gün ne zaman?
Ehliyet yenileme nasıl yapılır, hangi evraklar gerekiyor? Ehliyet yenileme ne kadar, son gün ne zaman? Ehliyet yenileme ile ilgili araştırmalar sürüyor. Yurt genelindeki binlerce sürücüyü yakından ilgilendiren ehliyet yenileme ile ilgili en çok ehliyet yenileme ne kadar, nasıl yapılır, hangi evraklar gerekir ve son gün ne zaman sorularının cevaplarını derledik. İşte ayrıntılar...
17.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kimlik Yenileme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.