Kimse Bilmez

Kimse Bilmez

Son dakika Kimse Bilmez haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kimse Bilmez gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kimse Bilmez haber sayfamızda...

Kimse Bilmez

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 991 kimse bilmez haberi bulunmuştur.
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri!
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri! Ayetel Kürsi Duası, Bakara Suresi'nin 255. ayeti olarak bilinmektedir. Ayetel Kürsi okunuşu ile insana huzur veren dualar arasında bulunmaktadır. Okuyan kişiye birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle sabah vakitleri okunan bu dua, anlamı ile de oldukça etkileyicidir. Sizin için hazırladığımız bu içeriğimizden Ayetel Kürsi'nin okunuşu ile birlikte Türkçe anlamı (meali) hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde arapça Ayetel Kursi yazılışı, faydaları, faziletleri de yer almaktadır. İlk sayfadan Ayet-el kürsi duasının Türkçe okunuşunu Arapça görseli ile birlikte görebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ise Ayet-el Kursi'nin tefsirini okuyabilirsiniz.
5.04.2024 Dualar
Keremcem: Şarkıcılığı ihmal ettim!
Keremcem: Şarkıcılığı ihmal ettim! 'Elif', 'O Hayat Benim', 'İki Yalancı' ve 'Kimse Bilmez' gibi yapımlarda rol alan Keremcem, Etiler'de objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, hayranlarına yeni albüm müjdesi verdi.
4.04.2024 Cadde
Tarihi geçmiş şampuan kafada saç bırakmıyor! Kimsenin bilmediği gerçek
Tarihi geçmiş şampuan kafada saç bırakmıyor! Kimsenin bilmediği gerçek Her ürünün bir son kullanma tarihi vardır. Çoğu kişinin evinde yarısı boş şampuan ve saç kremi şişeleri bulunur ve son kullanma tarihlerini kimse bilmez. İşte bir süredir kullanmadığınız bir ürünün son kullanma tarihinin geçmiş olup olmadığını veya hala kullanıma uygun olup olmadığını belirlemenin yolu.
22.02.2024 Saç Bakımı
Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a: Devran sizin kıskançlığınız yüzünden öldü!
Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a: Devran sizin kıskançlığınız yüzünden öldü! Bülent Ersoy'un yıllar önce yaşamını yitiren Türk Sanat Müziği efsanesi Zeki Müren hakkındaki sözleri sosyal medyada tepki çekmişti. Diva, "Acımasız bir insandı. Bunu kimse bilmez ama kıskançlığından öldü" demişti. 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Yılmaz Morgül, Ersoy hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.
20.01.2024 Cadde
Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a: Tek bildiği şey görgüsüzlük!
Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a: Tek bildiği şey görgüsüzlük! Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, 24 Eylül 1996 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'le ilgil acımasız ve kıskanç biri olduğunu söylemişti. Morgül'e geçtiğimiz günlerde Bülent Ersoy'un Zeki Müren'le ilgili sözleri soruldu.
16.01.2024 Cadde
Bülent Ersoy: Zeki Müren beni kıskançlığından öldü!
Bülent Ersoy: Zeki Müren beni kıskançlığından öldü! Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, 24 Eylül 1996 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'le ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ersoy, usta sanatçının acımasız ve kıskanç biri olduğunu söyledi.
13.01.2024 Cadde
Burak Serdar Şanal yeni sevgilisi Şevval Aydın ile görüntülendi
Burak Serdar Şanal yeni sevgilisi Şevval Aydın ile görüntülendi Kanal D dizisi 'Üç Kız Kardeş'in yıldızı Özgü Kaya ile evlilik yolunda ilerleyen yaklaşık üç yıllık ilişkisi Haziran 2022'de sona eren oyuncu Burak Serdar Şanal, yeni bir aşka yelken açtı.
11.01.2024 Cadde
Fulya Öztürk'e İsrail'de yeni tehdit! 'Fotoğraflarımı ellerinde gördüm'
Fulya Öztürk'e İsrail'de yeni tehdit! 'Fotoğraflarımı ellerinde gördüm' İsrail ve Hamas arasında yaşanan savaşı yerinde takip eden ve son gelişmeleri anında aktaran CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Halil Kahraman telefonla tehdit edildi. İstanbul'a dönen Fulya Öztürk, tehdit telefonunun arka planını anlattı.
20.10.2023 Haberler
Fulya Öztürk'e İsrail'de yeni tehdit! 'Fotoğraflarımı ellerinde gördüm'
Fulya Öztürk'e İsrail'de yeni tehdit! 'Fotoğraflarımı ellerinde gördüm' İsrail ve Hamas arasında yaşanan savaşı yerinde takip eden ve son gelişmeleri anında aktaran CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Halil Kahraman telefonla tehdit edildi. İstanbul'a dönen Fulya Öztürk, tehdit telefonunun arka planını anlattı.
20.10.2023 Gündem
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
İttifaka veda mı etti? Eski CHP'li Sevigen'den Akşener yorumu
İttifaka veda mı etti? Eski CHP'li Sevigen'den Akşener yorumu Eski CHP Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ittifak ortaklarına 'Koltuğundan başka hiçbir şeyi düşünmediler' sözlerini değerlendirdi.
26.08.2023 Haberler
İttifaka veda mı etti? Eski CHP'li Sevigen'den Akşener yorumu
İttifaka veda mı etti? Eski CHP'li Sevigen'den Akşener yorumu Eski CHP Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ittifak ortaklarına 'Koltuğundan başka hiçbir şeyi düşünmediler' sözlerini değerlendirdi.
26.08.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Her evde asgari gelir güvencesi olması lazım
Kılıçdaroğlu: Her evde asgari gelir güvencesi olması lazım CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Aile Destekleri Sigortası' uygulamasını tüm Türkiye'de hayata geçireceklerini söyleyerek, "Her evde asgari bir gelir güvencesinin olması lazım" dedi.
27.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Bu millete doğruları söylemeye yemin ettim
Kılıçdaroğlu: Bu millete doğruları söylemeye yemin ettim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizi kavga ettiriyorlar ama o kavgaya girmeyeceğiz. Bir sürü şeyler söylüyorlar. Onlara da inanmayın lütfen. Benim ağzımdan çıkana inanın. Bu millete doğruları söylemeye yemin ettim. Doğruları söyleyeceğim. Doğruların arkasından gideceğim. Çok kamplaştık, çok kutuplaştık. Neredeyse birbirimizi düşman gibi görmeye başladık. Türkiye'yi buradan çıkaracağım" dedi.
7.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Bu ülkeye adaleti, huzuru, liyakati getireceğim
Kılıçdaroğlu: Bu ülkeye adaleti, huzuru, liyakati getireceğim CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye’nin sorunlarını akılla, mantıkla, bilgiyle, liyakatle, erdemle çözeceğiz. 'Ben geldim, istediğimi yaparım' diye değil. Bir devlet bir kişiye teslim edilemez. Siz adaleti sağlarsanız, her şeyi çözersiniz. Bu ülkeye adaleti, huzuru, liyakati getireceğim. Çok ayrıştık, çok kutuplaştık. Birbirimizi düşman gibi görmeye başladık. Niçin? Neden böyleyiz? Birlikteyiz, çok güzel bir ülkemiz, çok zengin bir ülkemiz var" dedi.
4.05.2023 Gündem
Damadını öldüren kayınpederden kan donduran sözler! Merak etme onun yaşama şansı yok
Damadını öldüren kayınpederden kan donduran sözler! Merak etme onun yaşama şansı yok Küçükçekmece’de 3 gün önce baba olan damadı Volkan Çubukçu’yu kalbinden bıçaklayarak öldüren kayınpederin yargılanmasına başlandı. Duruşmada ifade veren Volkan Çubukçu’nun eşi Meral Çubukçu, babasından şikayetçi olduğunu söyleyerek, korkunç detayları hakim karşısında anlattı.
2.03.2023 Gündem
Ersun Yanal Süper Lig'deki şampiyonluk favorisini açıkladı: Daha rahatlar
Ersun Yanal Süper Lig'deki şampiyonluk favorisini açıkladı: Daha rahatlar A Milli Takım ve Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal, Haber Global'e açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışından, kariyeri ile ilgili planlarına kadar birçok konuda konuştu.
30.01.2023 Süper Lig
Canlı yayında Weghorst'u açıkladı! Ezeli rakip transferde nabız yokladı
Canlı yayında Weghorst'u açıkladı! Ezeli rakip transferde nabız yokladı Süper Lig'de bu haftayı bay geçen geçen hafta Adana Demirspor'u mağlup eden Beşiktaş'ta transfer gelişmeleri yaşanıyor. Gazeteci Serdar Sarıdağ, transferdeki kulis bilgisini canlı yayında paylaştı.
4.01.2023 Beşiktaş
Özgü Kaya ile rol arkadaşı Eren Ören aşklarını ilan etti!
Özgü Kaya ile rol arkadaşı Eren Ören aşklarını ilan etti! Kanal D’nin; yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş'in Türkanı Özgü Kaya, dizide Mustafa karakterini canlandıran rol arkadaşı Eren Ören ile bir AVM'de el ele kameralara yansıdı. Birlikte görüntü vererek aşklarını etmiş olan ikili, "Çok mutluyuz" dedi.
22.12.2022 Cadde
‘Türkiye’yi ayağa kaldıracağız’
‘Türkiye’yi ayağa kaldıracağız’ Sivas’ta vatandaşlarla bir araya gelen CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Yola çıktım, geziyorum, adım adım bütün Türkiye’yi geziyorum. Yetki verin Türkiye’yi düzelteceğiz, yetki verin Türkiye’yi ayağa kaldıracağız. Hiç endişe etmeyin” dedi.
22.10.2022 Siyaset
Gökhan Türkmen'den eşi Sinem Aksoy'a: Bu dünya kaldıramaz böyle gerçek aşkı!
Gökhan Türkmen'den eşi Sinem Aksoy'a: Bu dünya kaldıramaz böyle gerçek aşkı! Şarkıcı Gökhan Türkmen, lise yıllarında aynı sırayı paylaştığı ve 2014'te nikâh masasına oturduğu Sinem Aksoy'a aşkını haykırdı. Eşiyle okul yıllarında çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü isim, paylaşımıan düştüğü notla dikkatleri üzerine çekti. İşte Türkmen'in o paylaşımı...
3.10.2022 Cadde
Volkan Demirel sürprizi! İşte yeni adresi
Volkan Demirel sürprizi! İşte yeni adresi Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük'le başarılı bir performans sergileyen Volkan Demirel'in yeni adresi netlik kazandı.
12.09.2022 1.Lig
Sergen Yalçın'dan şampiyonluk itirafı! 'Bunu kimse bilmez, 2-3 kişi şahittir'
Sergen Yalçın'dan şampiyonluk itirafı! 'Bunu kimse bilmez, 2-3 kişi şahittir' Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın uzun süredir devam eden suskunluğunu bozdu. Ünlü futbol adamı, siyah-beyazlıların başında yaşadığı Süper Lig şampiyonluğu ve futbolculuk yıllarına dair çarpıcı ifadeler kullandı. Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın şampiyonluk yaşadığı sezonla ilgili bir itirafta bulundu.
26.08.2022 Beşiktaş
Özgü Kaya'nın ilişki durumu karışık! 'Biriyle bir şey olursa görürsünüz'
Özgü Kaya'nın ilişki durumu karışık! 'Biriyle bir şey olursa görürsünüz' İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Türkan' karakterine hayat veren Özgü Kaya ile iki yıldır yaşadığı ilişkiyi geçtiğimiz aylarda sonlandıran Özgü Kaya, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’le baş başa yemek yemesi hakkında konuştu.
4.08.2022 Cadde
‘Kimse Bilmez’ ama siz bilin!
‘Kimse Bilmez’ ama siz bilin! Farklı türlerin büyülü uyumunu yakalamayı başaran Dengi Dengine, usta sanatçı Mehmet Güreli’nin çok yorumlanan “Kimse Bilmez”ine yeni bir soluk getirdi.
24.07.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Kimse Bilmez ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.