Kimyasal Gaz

Kimyasal Gaz

Son dakika kimyasal gaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kimyasal gaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kimyasal gaz haber sayfamızda...

Kimyasal Gaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.068 kimyasal gaz haberi bulunmuştur.
Kargo şubesinde kimyasal sızıntı paniği! Benzoil klorür tespiti
Kargo şubesinde kimyasal sızıntı paniği! Benzoil klorür tespiti Kocaeli Darıca'da kargo firmasına gelen pakette, kimyasal madde sızıntısı görüldü
16.11.2023 Gündem
Ev sahibi kiracısına dehşeti yaşattı! Evden çıkması için kapısına kimyasal sıvı döktü
Ev sahibi kiracısına dehşeti yaşattı! Evden çıkması için kapısına kimyasal sıvı döktü Muğla’nın Marmaris ilçesinde aparttan çıkmayan kiracısının kapısına kimyasal sıvı döktüğü iddia edilen ev sahibi gözaltına alındı. Kimyasal sıvı nedeniyle evde bulunan 5 kişi hastaneye kaldırıldı.
31.05.2023 Gündem
İran’da yeni toplu zehirlenme vakaları iddiası
İran’da yeni toplu zehirlenme vakaları iddiası İran’ın Tebriz, Senendec, Urumiye ve Kerec kentlerinde bulunan bazı okullarda öğrencilere yönelik zehirlenme vakaları görüldüğü iddia edildi.
18.04.2023 Dünya
170 kişinin ölümüne neden olmuştu... Aşı geliştirildi!
170 kişinin ölümüne neden olmuştu... Aşı geliştirildi! Moskova Tiyatrosu baskınında 170 kişinin ölümüne neden olan maddeye karşı aşı geliştirildi. Tiyatro baskınında kimyasal gaz olarak kullanılan fentanil, aşırı dozda solunumu ve kan dolaşımını durdurarak komaya ve ölüme neden oluyor
17.11.2022 Dünya
‘Gemide asıl risk kurşunlu boyaydı’
‘Gemide asıl risk kurşunlu boyaydı’ Söküm için Brezilya’dan İzmir’e getirilmesi planlanan ve tartışma konusu olan NAE Sao Paulo gemisi için verilen şartlı notifikasyon onayının iptal edilmesinden sonra, gemide asıl riskli maddenin kurşunlu boya olduğu gündeme geldi.
28.08.2022 Gündem
Sokaklarda cesetler halı gibi yere serildi: 'Putin kimyasal silah kullandı'
Sokaklarda cesetler halı gibi yere serildi: 'Putin kimyasal silah kullandı' Rusya'nın Ukrayna'yı işgali 48'inci gününe girerken güneydeki Mariupol şehrine Rus insansız hava aracından kimyasal gaz atıldığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. ABD ve İngiltere bu iddiaları araştırırken, Mariupol Belediye Başkanı'nın AP'ye yaptığı açıklama ile birlikte dünyanın kanı çekildi.
12.04.2022 Dünya
Cfc Gazı Nedir, Ne İşe Yarar? Cfc Gazları Nelerdir?
Cfc Gazı Nedir, Ne İşe Yarar? Cfc Gazları Nelerdir? Kısaca cfc gaz olarak bilinen bu türün ne olduğu merak edilen konular içerisinde geliyor. Özellikle birçok farklı alanda farklı amaçları altında kullanılan bir gaz türü olduğunu söylemek mümkündür. Peki, cfc gazı nedir, ne işe yarar? Cfc gazları nelerdir tüm detayları ile derledik.
8.02.2022 Eğitim
Kemal Sunal'ın 'Kılıbık' filmi gerçek oldu
Kemal Sunal'ın 'Kılıbık' filmi gerçek oldu Nevşehir'de sürekli komşularının kendisini rahatsız ettiğini iddia eden Gönül Akçalı, bu iddialarını ispatlayabilmek için evinin çevresine güvenlik kamerası taktırdı. Kamer görüntülerini izleyen Akçalı, gördüklerine inanamadı.
8.01.2022 Haberler
Tekirdağ'da 8 işçi hastanelik oldu
Tekirdağ'da 8 işçi hastanelik oldu Tekirdağ'ın Ergene ilçesindeki bir tekstil fabrikasında kimyasal gazdan etkilendiği iddia edilen 8 işçi hastaneye kaldırıldı.
25.12.2021 Gündem
Polonya sınırında göçmenlerin bekleyişi sürüyor
Polonya sınırında göçmenlerin bekleyişi sürüyor Belarus-Polonya sınırındaki bekleyişi sürdüren göçmenler, Avrupa Birliği sınırının açılması taleplerinde ısrarlı. Polonya ise sınır güvenliğini artırıyor.
20.11.2021 Dünya
Son dakika... Sakarya'da 'kimyasal gaz' paniği! 2'si polis 12 kişi hastaneye kaldırıldı
Son dakika... Sakarya'da 'kimyasal gaz' paniği! 2'si polis 12 kişi hastaneye kaldırıldı Gelen son dakika haberine göre; Sakarya’nın Pamukova ilçesinde hurdacıda bulunan sanayi tipi tüpün delinmesi sonrası açığa çıkan gaz nedeniyle 2’si polis 12 kişi zehirlendi. Gazdan etkilenenler tedavi altına alınırken, AFAD uçucu inorganik bileşenlerden oluşan karışım gazın zehirlenmeye yol açtığını belirtti.
28.03.2021 Gündem
Sakarya'da 'kimyasal gaz' paniği! 2'si polis 12 kişi hastaneye kaldırıldı
Sakarya'da 'kimyasal gaz' paniği! 2'si polis 12 kişi hastaneye kaldırıldı Sakarya’nın Pamukova ilçesinde hurdacıda bulunan sanayi tipi tüpün delinmesi sonrası açığa çıkan gaz nedeniyle 2’si polis 12 kişi zehirlendi. Gazdan etkilenenler tedavi altına alınırken, AFAD uçucu inorganik bileşenlerden oluşan karışım gazın zehirlenmeye yol açtığını belirtti.
28.03.2021 Gündem
Formaldehit Nedir, Nerelerde Kullanılır? Formaldehitin Zararları Nelerdir?
Formaldehit Nedir, Nerelerde Kullanılır? Formaldehitin Zararları Nelerdir? Formaldehit kimyada kullanılan maddelerden bir tanesidir. Bu ürün aldehit ya da metil aldehit isimleri ile de bilinmektedir. Çoğunlukla %40 miktarda sulu çözelti olarak kullanılır. Formaldehit nedir, nerelerde kullanılır? Formaldehitin zararları nelerdir? İşte, tüm detaylar.
14.03.2021 Eğitim
Son dakika... İran'da kimyasal gaz şoku! Korkunç patlama, çok sayıda kişi zehirlendi...
Son dakika... İran'da kimyasal gaz şoku! Korkunç patlama, çok sayıda kişi zehirlendi... Gelen son dakika haberine göre; İran'ın batısındaki İlam eyaletinde bir tırın taşıdığı klor gazı kapsülünün patlaması sonucu 100'den fazla kişinin zehirlendiği bildirildi.
4.09.2020 Dünya
Sakarya'da fabrika patlamasında ablasını kurtarmaya geldi! Yaşadıklarını böyle anlattı
Sakarya'da fabrika patlamasında ablasını kurtarmaya geldi! Yaşadıklarını böyle anlattı Fabrikada çalışan ablasını kurtarmak için gelen Adem Türgün, patlamanın ardından yaşadıklarını anlattı.
3.07.2020 Gündem
Son dakika | Sakarya'da havai fişek fabrikasında şiddetli patlama! Bakan Koca acı haberi verdi
Son dakika | Sakarya'da havai fişek fabrikasında şiddetli patlama! Bakan Koca acı haberi verdi Son dakika haberi... Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama nedeniyle bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Soylu, "7 kişilik bir kaybımız var, 4'ü vefat. 3'ünü de arama tarama çalışmalarına devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. Sağlık Bakanı Koca, yaptığı son açıklamada 92 hastanın taburcu olduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Bakan Soylu, söndürme çalışmalarının tamamen sona erdiğini ifade etti. Öte yandan meydana gelen patlamada yaşamını yitiren 4 kişiden 2'sinin kimliği tespit edildi.
3.07.2020 Gündem
Bakan Selçuk: Haberi derin bir üzüntüyle aldık
Bakan Selçuk: Haberi derin bir üzüntüyle aldık Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da hava fişek fabrikasında meydana gelen elim kazanın haberini derin bir üzüntüyle aldıklarını bildirdi.
3.07.2020 Siyaset
İletişim Başkanı Altun'dan patlama açıklaması
İletişim Başkanı Altun'dan patlama açıklaması İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Sakarya'nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamayla ilgili açıklamalarda bulundu.
3.07.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok net Ayasofya mesajı: 'Saldırı anlamı taşıyor!'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok net Ayasofya mesajı: 'Saldırı anlamı taşıyor!' Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sakarya'nın Hendek ilçesinde meydana gelen havai fişek patlamasına ilişkin son dakika bilgilerini paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, fabrikada 189 personelin olduğunu bildirdi. Yaralı sayısı 1'i ağır olmak üzere 74 kişinin olduğunu açıkladı. Vefat sayısının ise 2 olduğunu bildirdi. Daha sonra Levent Camii Temel Atma Töreni'ne katılan Erdoğan, "Ülkemize Ayasofya konusunda yöneltilen ithamlar, doğrudan egemenlik hakkımıza saldırı anlamını taşımaktadır." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Levent'teki camiye "Barbaros Hayrettin Paşa" adını verdiklerini açıkladı.
3.07.2020 Siyaset
Son dakika! Kızılay’dan patlamayla ilgili kimyasal gaz uyarısı: Sakın solumayın!
Son dakika! Kızılay’dan patlamayla ilgili kimyasal gaz uyarısı: Sakın solumayın! Gelen bir son dakika haberine göre; Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından kimyasal gaz uyarısında bulundu. Bölgede radyasyon yayıldığı iddiaları hakkında ise AFAD'dan açıklama geldi. İşte detaylar...
3.07.2020 Gündem
Hindistan'da sanayi tesisinden sızan kimyasal gaz nedeniyle 8 kişi ölü
Hindistan'da sanayi tesisinden sızan kimyasal gaz nedeniyle 8 kişi ölü Hindistan'ın Andra Pradeş eyaletindeki Visakhapatnam şehrinde bir sanayi tesisinden kimyasal gaz sızması sonucu aralarında bir çocuğun da bulunduğu en az 8 kişi öldü, 1000'in üzerinde kişi hastalandı.
7.05.2020 Dünya
Bilim Kurulu Üyesi'nden flaş corona virüs açıklaması: 27 güne kadar vücutta kalabilir
Bilim Kurulu Üyesi'nden flaş corona virüs açıklaması: 27 güne kadar vücutta kalabilir Sağlık Bakanlığı Corona Virüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, corona virüsün vücutta 14 gün ile 27 gün arasında kalabileceğini söyleyerek, "Bizim çalışmalarımızda 14 günü aşan uzun süre kalan hastalarımız oldu. 27 güne kadar temkinli olmakta fayda var diye düşünüyorum" dedi.
20.04.2020 Haberler
Son dakika: Bilim Kurulu Üyesi'nden flaş corona virüs açıklaması: 27 güne kadar vücutta kalabilir
Son dakika: Bilim Kurulu Üyesi'nden flaş corona virüs açıklaması: 27 güne kadar vücutta kalabilir Son dakika haberlere göre, Sağlık Bakanlığı Corona Virüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, corona virüsün vücutta 14 gün ile 27 gün arasında kalabileceğini söyleyerek, "Bizim çalışmalarımızda 14 günü aşan uzun süre kalan hastalarımız oldu. 27 güne kadar temkinli olmakta fayda var diye düşünüyorum" dedi.
20.04.2020 Gündem
Kazdıkça acı çıktı! 108 yıllık...
Kazdıkça acı çıktı! 108 yıllık... Çatalca’nın Dağyenice köyünde 108 yıl önce bir gece baskınıyla Bulgar çeteciler tarafından katledilen 86. Alay’ın askerlerine ait toplu mezar tespit edildi. 1912 Balkan Harbi’ne ait 35 şehidin mezarları müze inşaatında tesadüfen bulundu. 16 şehidimizin bir çukura yaralı halde toplu gömüldüğü ihtimali üzerinde duruluyor. İskeletler o gece yaşanan dehşeti gözler önüne seriyor. Uzmanlar Balkan Harbi’nde gaz kullanımı olduğunu da hatırlatarak şehitlerin bu yolla da katledilmiş olabileceğine dikkat çekiyor.
7.03.2020 Gündem
“Barış hayattaki en önemli şey”
“Barış hayattaki en önemli şey” Altı yıl boyunca Doğu Guta’da bulunan bir yeraltı hastanesini yöneten ve buradaki cesaretiyle Raoul Wallenberg Ödülü’ne layık görülen Suriyeli Dr. Amani Ballour, “Barış hayattaki en önemli şey” diyor
26.01.2020 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Kimyasal Gaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.