Kingston

Kingston

Son dakika kingston haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kingston gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kingston haber sayfamızda...

Kingston

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 439 kingston haberi bulunmuştur.
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü!  'İddialar karşısında sarsıldılar'
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü! 'İddialar karşısında sarsıldılar' Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğuile ilgili spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, İngiliz basınına konuşan görgü tanıkları Prenses'in eşi ile birlikte alışverişe çıktığını ve 'iyi ve mutlu' göründüğünü aktardı.
18.03.2024 Cadde
J Harfi İle Başlayan Şehirler, Ülkeler Ve Başkentleri Nelerdir? J Harfiyle Başlayan Türkiye İlleri!
J Harfi İle Başlayan Şehirler, Ülkeler Ve Başkentleri Nelerdir? J Harfiyle Başlayan Türkiye İlleri! Dünyada ilk harfi J olan toplam iki ülke bulunmaktadır. Bu ülkelerden biri Amerika, diğeri ise Asya kıtasında yer alıyor. Sizin için J harfi ile başlayan şehirleri, ülkeleri ve başkentleri derledik.
25.02.2024 Eğitim
Sezgin Baran Korkmaz davasında flaş gelişme! ABD'den beklenen yanıt geldi
Sezgin Baran Korkmaz davasında flaş gelişme! ABD'den beklenen yanıt geldi  SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın da arasında olduğu 10 sanığın yargılandığı Amerika'dan haksız kazançla elde edilen "malvarlığı değerini aklama" suçundan açılan davada, Korkmaz ve iki sanık yönünden uluslararası yardım talebine ABD adli makamlarından verilen yanıt mahkemeye ulaştı. ABD'den verilen cevapta, bu taleplerin yerine getirilmesinin ABD'de devam eden yargılama üzerinde olumsuz bir etkiye neden teşkil edeceği vurgulanarak ertelendiği kaydedildi.
18.01.2024 Gündem
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri Dünyadaki ülke sayısı, gözlemci ülke statüsünde bulunan Vatikan ve Filistin de dahil olmak üzere 208'dir. Avrupa kıtasında 64, Asya kıtasında ise 53 ülke yer alıyor. Dünyada sınırları içerisinde ülke bulunmayan tek kıta ise Antarktika'dır. Dünyada kaç tane ülke var? Sizin için başkentleri ile birlikte listeledik.
9.01.2024 Eğitim
Hanif Kara: Bizi yeni binalar inşa etmeye iten kapitalizm hakkında daha fazla tartışmalıyız...
Hanif Kara: Bizi yeni binalar inşa etmeye iten kapitalizm hakkında daha fazla tartışmalıyız... Dünyaca ünlü mimarlarla birlikte projeler geliştiren Strüktür Mühendisi ve İngiliz Mimarlar Kraliyet Enstitüsü Onursal Üyesi Prof. Hanif Kara ile mimarlık ve mühendislik arasındaki ilişkiyi, teknolojinin sınırları nasıl bulanıklaştırdığını, gelişmiş ve gelişmekte olan dünyada sürdürülebilir inşanın ne anlama geldiğini konuştuk.
28.08.2023 Mimarlık
Gaziantep'te faciaya yol açan otobüs şoförü için istenen ceza belli oldu!
Gaziantep'te faciaya yol açan otobüs şoförü için istenen ceza belli oldu! Gaziantep'te 20 Ağustos 2022 günü meydana gelen, toplam 16 kişinin ölümüyle sonuçlanan feci kazanın 2. duruşması görülürken savcılık mütalaasını hazırladı. Mütalaada, kazayı görüp hızını azaltmayarak faciaya yol açan otobüs şoförü Abdulkadir Memiş, 22,5 yıl hapis cezası ile yargılanacak.
14.08.2023 Gündem
ABD’den istenen evrak yüzünden dava ertelendi
ABD’den istenen evrak yüzünden dava ertelendi SBK Holding’in sahibi Sezgin Baran Korkmaz’ın arasında bulunduğu 10 kişi hakkında, ABD’den haksız kazançla elde edilen “mal varlığı değerini aklama” suçundan açılanan davanın görülmesine devam edildi.
9.06.2023 Gündem
Eski sevgili cinayeti! 'Pişman değilim' deyip nedenini açıkladı
Eski sevgili cinayeti! 'Pişman değilim' deyip nedenini açıkladı Eski sevgilisini öldürmek için 230 kilometre uzaktan gelen katil, genç kadını feci şekilde öldürdü. Cinayeti neden işlediğini de itiraf eden şahıs hapse girmekten kurtulamadı.
1.06.2023 Dünya
Pritzker Ödülü'nün Sahibi: David A. Chipperfield
Pritzker Ödülü'nün Sahibi: David A. Chipperfield İngiliz Mimar David A. Chipperfield, mimarlığın haddinden fazla ticarileştiği, tasarımda abartının hiç olmadığı kadar meşrulaştığı bir çağda, modern minimalist bir mimari dil ile ifade özgürlüğü arasında her zaman dengeyi sağlamayı başaran çizgisiyle Pritzker Ödülü’ne layık bulundu.
1.05.2023 Mimarlık
Uluslararası Deprem Müzesi Mimari Proje Yarışması
Uluslararası Deprem Müzesi Mimari Proje Yarışması Düzenlenmesi planlanan kayıplarımızın acısını ve yasını yüreğimizde taşıyarak, geleceğimiz için geliştireceğimiz umutla, hep birlikte ortak bir bilinç mekanı yaratma mekanı olacak “Deprem Müzesi” mimari proje yarışmasının temasının tartışılması, değerlendirilmesi ve sunulmasında katkılarını sunacak danışma kurul üyelerinin belirlenmesine yönelik olarak danışma ve düzenleme kurulu çağrısında bulunuldu.
27.03.2023 Mimarlık
SBK davasına devam edildi! ABD’deki yargılama 30 Ekim’de başlayacak
SBK davasına devam edildi! ABD’deki yargılama 30 Ekim’de başlayacak SBK Holding’in sahibi Sezgin Baran Korkmaz’ın da aralarında olduğu 10 sanığın kara para aklama suçundan yargılandığı davaya devam edildi. Duruşmada savunma yapan Korkmaz’ın avukatı müvekkilinin şirketleri üzerindeki el koyma kararının kaldırılmasını talep etti. Avukat ayrıca Sezgin Baran Korkmaz’ın ABD’deki yargılamasına 30 Ekim 2023 tarihinde başlanacağını söyledi.
12.01.2023 Gündem
Kanada'da 10 yılda bir görülen kar fırtınası başladı
Kanada'da 10 yılda bir görülen kar fırtınası başladı Kanada'da her 10 yılda bir görülen kar fırtınası, ülkeyi etkisi altına alırken, ulaşımda aksamalar meydana geldi.
23.12.2022 Haberler
Kanada'da 10 yılda bir görülen kar fırtınası başladı
Kanada'da 10 yılda bir görülen kar fırtınası başladı Kanada'da her 10 yılda bir görülen kar fırtınası, ülkeyi etkisi altına alırken, ulaşımda aksamalar meydana geldi.
23.12.2022 Dünya
“Hayalet Hikayeleri: Mimarlığın Çuval Teorisi”
“Hayalet Hikayeleri: Mimarlığın Çuval Teorisi” Dünyanın en önemli mimarlık etkinliklerinden Venedik Bienali 18. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu’nda yer alacak projenin belirlenmesi amacıyla yapılan iki aşamalı açık çağrı sonuçlandı.
27.11.2022 Mimarlık
Kilometre taşları İle HyperX'in Türkiye'deki 20 yılı
Kilometre taşları İle HyperX'in Türkiye'deki 20 yılı Kurulduğu günden bu yana her tür oyuncu için oyun çözümleri geliştirmeyi amaçlayan HyperX, 20 yılda dünya çapında olduğu gibi Türkiye'de de üstün konfor, estetik, performans ve güvenilirlik sağlayan ürünlerle oyuncuların yanında oldu.
25.10.2022 Advertorial
Havuzda nöbet geçiren kadını oğlu kurtardı
Havuzda nöbet geçiren kadını oğlu kurtardı ABD'nin Oklahoma eyaletinde havuzda yüzdüğü esnada nöbet geçiren kadını 10 yaşındaki oğlu kurtardı.
29.08.2022 Haberler
İngiltere tarihinin en sıcak gününe hazırlanıyor: 41 dereceye çıkabilir!
İngiltere tarihinin en sıcak gününe hazırlanıyor: 41 dereceye çıkabilir! İngiltere bugün ülke tarihinin en sıcak gününü yaşamaya hazırlanıyor. Sıcaklığın gün içinde 41 dereceyi bulması bekleniyor.
18.07.2022 Dünya
Sezgin Baran Korkmaz'ın davasında ABD ile hukuki yardımlaşma kararı
Sezgin Baran Korkmaz'ın davasında ABD ile hukuki yardımlaşma kararı SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın da arasında olduğu 10 sanığın yargılandığı Amerika'dan haksız kazançla elde edilen "mal varlığı değerini aklama" suçundan açılan davada, ABD'de tutuklu olan Jacob Ortell Kingston, Levon Termendzhyan'ın savunmalarının alınması için ABD adli makamlarıyla istinabe (hukuki yardımlaşma) yapılmasına karar verdi. Mahkeme, Sezgin Baran Korkmaz'ın şirketlerinin ortaklık paylarına el konulması kararının ve gıyabi tutukluluk kararının kaldırılması taleplerini ise reddetti.
5.07.2022 Gündem
Ankersen'in başarı sırrı: Zaferi irdeliyor!
Ankersen'in başarı sırrı: Zaferi irdeliyor! Önümüzdeki sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Göztepe, yeni patronu Danimarkalı Rasmus Ankersen'e kavuşmaya yakınken anlaşmanın detayları da ortaya çıkıyor.
8.06.2022 Göztepe
Türkiye’de Modern İç Mekanlar Sempozyumu II
Türkiye’de Modern İç Mekanlar Sempozyumu II docomomo_tr İç Mekan Komitesi tarafından 13-14 Haziran 2022 tarihlerinde ikincisi düzenlenecek olan "Türkiye'de Modern İç Mekanlar Sempozyumu", Yaşar Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek...
30.05.2022 Vitrin
İnternetten tanıştığı ev arkadaşlarını ifşa etti! Sosyal medyada viral oldu
İnternetten tanıştığı ev arkadaşlarını ifşa etti! Sosyal medyada viral oldu 19 yaşındaki genç kız internetten tanıştığı 3 kişiyle bir ev tuttuğunda başlangıçta her şey normal görünüyordu. Fakat işler hayal ettikleri gibi gitmedi. Akıl almaz olaylara tanıklık eden genç kızı yaşadıkları ise sosyal medyada viral oldu.
6.05.2022 Dünya
Sezgin Baran Korkmaz'ın "malvarlığı değerini aklama" davasında bilgi talebinde bulunuldu
Sezgin Baran Korkmaz'ın "malvarlığı değerini aklama" davasında bilgi talebinde bulunuldu SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın da arasında olduğu 10 sanığın yargılandığı Amerika'dan haksız kazançla elde edilen "mal varlığı değerini aklama" suçundan açılan davada, ABD'den aralarında Korkmaz'ın da bulunduğu 4 sanık hakkındaki hukuki süreçle ilgili bilgi talebinde bulunulduğu öğrenildi.
18.01.2022 Gündem
Jamaika Hakkında Bilgiler; Jamaika Bayrağı Anlamı, 2022 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Jamaika Hakkında Bilgiler; Jamaika Bayrağı Anlamı, 2022 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Uzun bir zaman dilimi boyunca kölelik ve kolonileşme problemleri ile mücadele eden Jamaika, küçük bir yerleşim birimi olmasına rağmen köklü bir kültürün sahibidir. Turistik seyahatlerde akala gelen ilk ülke olmasa da Jamaika da meraklıları tarafından oldukça dikkat çekmektedir. Peki, Jamaika nerede ve nüfusu ne kadar? Başkenti neresi ve para birimi olarak ne kullanıyor. Sizler detaylı bir Jamaika rehberi hazırladık.
6.01.2022 Dünya
Son dakika - Acun Ilıcalı, Hull City için son düzlükte
Son dakika - Acun Ilıcalı, Hull City için son düzlükte Daha önce İngiltere'den bir takım almak istediğini açıklayan Acun Ilıcalı, Hull City'yi satın almak için tekrardan girişimlere başladı. Ilıcalı, İngiltere'ye giderek Hull City'nin tesislerini gezecek.
Sezgin Baran Korkmaz'ın avukatı açıkladı! Avusturya’da en az 40 gün kalacak
Sezgin Baran Korkmaz'ın avukatı açıkladı! Avusturya’da en az 40 gün kalacak Avusturya'da gözaltına alınıp, tutuklanan SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz’ın Wels şehrinde bir otele yerleştikten sonra yakalandığı ve Viyana’ya getirildiği ortaya çıktı. Korkmaz'ın avukatı Volkan Dülger, müvekkilinin Avusturya'da en az 40 gün kalacağını, Türkiye ya da ABD'ye iade kararı verilmesinin daha fazla bir zamanı da alabileceğini söyledi.
23.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kingston ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.