Kira Fiyatları

Kira Fiyatları

Son dakika kira fiyatları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kira fiyatları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kira fiyatları haber sayfamızda...

Kira Fiyatları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.719 kira fiyatları haberi bulunmuştur.
Malatya’da satılık konutlara talep arttı
Malatya’da satılık konutlara talep arttı Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde büyük yıkım yaşayan Malatya’da satılık konutlara talep artarken kira fiyatları ise düşüşe geçti.
4.04.2024 Ekonomi
İstanbul’da en çok konut satılan ilçe belli oldu: 57 ilden daha fazla nüfusu var
İstanbul’da en çok konut satılan ilçe belli oldu: 57 ilden daha fazla nüfusu var Türkiye genelinde konut satışları ile ilgili çarpıcı veriler gelmeye devam ediyor. Yapılan son araştırmaya göre 2023 yılı genelinde İstanbul’da en çok konutun satıldığı ilçe belli oldu. Peki İzmir ve Ankara’da durum ne? 3 büyükşehirde fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
3.04.2024 Ekonomi
Antalya'da yüksek kira fiyatlarında düşüş başladı
Antalya'da yüksek kira fiyatlarında düşüş başladı Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yabancı akınına uğrayan Antalya’da yükselen konut kira fiyatları, geri dönüşlerin başlaması ve yabancıların kiraları yüksek bulmasıyla birlikte normale döndü. Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar, “Yabancıların gözleri açıldı, fiyatların yüksek olduğunu gördüler” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Konut kiralarında dikkat çeken değişim! 4 yıl sonra bir ilk yaşandı
Konut kiralarında dikkat çeken değişim! 4 yıl sonra bir ilk yaşandı Konut kiralarıyla ilgili şubat ayına ilişkin dikkat çeken bir araştırma yapıldı. 4 yıl sonra ilk kez konut kiraları enflasyonun altında geldi. Peki reel bazda kiralarda düşüşün sebebi ne? İstanbul, İzmir ve Ankara’da kira fiyatları ne durumda? İşte detaylar...
26.03.2024 Ekonomi
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var'
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var. Ülkesini sevenlerin milletine sahip çıkanların ittifakı var. Bizim ittifakımız Türkiye ittifakı. Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun" şeklinde konuştu.
13.03.2024 Gündem
Suat Kılıç: Ankara'da ciddi manada oy alıyoruz
Suat Kılıç: Ankara'da ciddi manada oy alıyoruz Yeniden Refah Partisi’nin ABB adayı Suat Kılıç, yerel seçim çalışmaları kapsamında Hamamönü’nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) açıklamalarda bulundu.
12.03.2024 Gündem
‘Emekli kart’ için Meclis’e çağrı
‘Emekli kart’ için Meclis’e çağrı Özel, 31 Mart’tan sonra zam ve vergilerin artacağını vurgulayarak “Ne yapacaksanız sandıkta yapacaksınız” dedi. TBMM’ye çağrı yapan Özel, emekliler için indirim kartı teklifini de yineledi...
29.02.2024 Gündem
İstanbul’da su bulandı! Semte göre etiket
İstanbul’da su bulandı! Semte göre etiket İstanbul’da aynı markanın damacana su fiyatları semte göre değişiyor. Şube çalışanları bu farkı kira ve akaryakıt giderlerine bağlıyor. Bayii yetkilileri ise dağıtım, işçilik, kira ve işletme giderleriyle maliyetin her geçen gün arttığından dert yanıyor...
23.02.2024 Gündem
AK Parti'nin ABB başkan adayı Turgut Altınok: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
AK Parti'nin ABB başkan adayı Turgut Altınok: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız Ankara'da organize sanayi bölgelerinin sayısını artıracaklarını söyleyen AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, 'Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız" şeklinde konuştu.
18.02.2024 Gündem
Kira artışlarını durduracak üç formül!
Kira artışlarını durduracak üç formül! Kira fiyatlarında artışı durduracak 3 formül açıklandı. Peki yeni dönemde konut arzı nasıl artırılacak, vatandaşlara ödeme kolaylığı olacak mı? İşte detaylar...
13.02.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten kira artışlarına ilişkin açıklama
Bakan Şimşek'ten kira artışlarına ilişkin açıklama Bakan Şimşek kiralardaki fiyata artışlarının önüne geçmek için konut arzının artırılacağını, dar gelirli vatandaşların konuta erişiminin artırılacağını söyledi.
12.02.2024 Haberler
Bakan Şimşek'ten kira artışlarına ilişkin açıklama
Bakan Şimşek'ten kira artışlarına ilişkin açıklama Bakan Şimşek kiralardaki fiyata artışlarının önüne geçmek için konut arzının artırılacağını, dar gelirli vatandaşların konuta erişiminin artırılacağını söyledi.
12.02.2024 Ekonomi
40 bin kişi şehri terk etti! Kira fiyatlarında yüzde 20'lik düşüş
40 bin kişi şehri terk etti! Kira fiyatlarında yüzde 20'lik düşüş Geçtiğimiz yılın ortalarından sonra kira fiyatlarında genel olarak durağan bir seyir gözlenirken, bazı illerde fiyatlarda geri çekilme dikkat çekti. Türkiye’nin gözde turizm şehirlerinden birinde kira fiyatlarında yüzde 20’ye varan düşüş gözlendi. Peki kiralardaki düşüşün nedeni ne? İşte detaylar...
12.02.2024 Ekonomi
Enflasyon tahmini belli oldu! Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan mevduat ve kredi faizleriyle ilgili açıklama
Enflasyon tahmini belli oldu! Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan mevduat ve kredi faizleriyle ilgili açıklama Merkez Bankası Yeni Başkanı Fatih Karahan yılın ilk enflasyon raporunu açıkladı. Karahan mevduat ve kredi faizleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
8.02.2024 Haberler
Enflasyon tahmini belli oldu! Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan mevduat ve kredi faizleriyle ilgili açıklama
Enflasyon tahmini belli oldu! Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan mevduat ve kredi faizleriyle ilgili açıklama Merkez Bankası Yeni Başkanı Fatih Karahan yılın ilk enflasyon raporunu açıkladı. Karahan mevduat ve kredi faizleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
8.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası açıkladı: Kira fiyatlarında dikkat çeken değişim! İşte İstanbul’da en çok talep gören ilçeler
Merkez Bankası açıkladı: Kira fiyatlarında dikkat çeken değişim! İşte İstanbul’da en çok talep gören ilçeler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ocak ayına ilişkin 'Aylık Fiyat Gelişmeleri Raporu'nu yayımladı. Raporda kira fiyatlarına ilişkin dikkat çeken ifadeler yer aldı. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, milliyet.com.tr’ye kiralık konut bazında İstanbul’da en çok talep gören ve fiyatı en çok yükselen ilçeleri açıkladı. İşte detaylar...
8.02.2024 Ekonomi
İstanbul'a dev projeler! Murat Kurum tek tek açıkladı: Boş zamanlarda belediyeye uğramayacağız, çalışacağız
İstanbul'a dev projeler! Murat Kurum tek tek açıkladı: Boş zamanlarda belediyeye uğramayacağız, çalışacağız Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında İstanbul'a yapılacak projelerin detaylarını açıkladı. Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Biz boş zamanlarında belediyeye uğrayanlardan olmayacağız. İstanbul gerçekten zengin. Yeter ki kaynakları doğru yönetsin. Gündemimiz hep İstanbul olacak." dedi.
28.01.2024 Gündem
Konut piyasasında dengeler değişiyor: İki bölgede kiralar geriledi! 5 bin TL’ye varan düşüş var
Konut piyasasında dengeler değişiyor: İki bölgede kiralar geriledi! 5 bin TL’ye varan düşüş var Son dönemde bazı bölgelerde kira fiyatları geriledi. Bazı semtlerde ise fiyatların artış hızı durdu. Peki kira fiyatlarındaki düşüşün nedeni ne? Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı cevapladı.
20.01.2024 Ekonomi
Dükkan kiraları düşmeye başladı
Dükkan kiraları düşmeye başladı Turizm kenti Antalya’da, Rusya-Ukrayna savaşı ve depremin ardından oluşan göç dalgasıyla kira fiyatları ciddi oranda yükseldi. Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar, yüksek fiyatlı kiralık dairelerin ardından, dükkan fiyatlarındaki balonun da patladığını söyledi.
18.01.2024 Ekonomi
Malatya’da konutlara talep arttı
Malatya’da konutlara talep arttı Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası konut satışlarının durma noktasına geldiği Malatya’da yeni yılın ilk günlerinde satışlarda hareketlik yaşanırken kiralık evlere de talep arttı.
17.01.2024 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracılar dikkat: Yüzde 850'lik değişim! Kiraların en çok arttığı ilçeler belli oldu
Ev sahibi ve kiracılar dikkat: Yüzde 850'lik değişim! Kiraların en çok arttığı ilçeler belli oldu Büyük şehirlerde kira artışları diğer illere göre daha çok hissediliyor. Peki İstanbul'da en çok kiraların arttığı ilçeler hangileri? İşte detaylar...
28.12.2023 Ekonomi
Kira fiyatlarının en çok gerilediği 3 şehir! İstanbul’daki düşüş dikkat çekti
Kira fiyatlarının en çok gerilediği 3 şehir! İstanbul’daki düşüş dikkat çekti Gayrimenkul sektöründe denetimler artırıldı. Alınan önlemler, satılık ve kiralık konut fiyatlarında düşüşleri beraberinde getirdi. İstanbul'daki düşüş ise dikkat çekti.
18.12.2023 Ekonomi
‘İstanbul’da kiralarda düşüş var’
‘İstanbul’da kiralarda düşüş var’ İstanbul’da ev sahipleri ile kiracıları karşı karşıya getiren kira fiyatları tartışması devam ediyor.
15.12.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek: Büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladı
Bakan Şimşek: Büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kira fiyatları ile ilgili sosyal medyadan önemli bir açıklama yaptı.
12.12.2023 Ekonomi
Kira fiyatlarında gerileme başladı! Yüzde 20 indirimli teklif veriyorlar
Kira fiyatlarında gerileme başladı! Yüzde 20 indirimli teklif veriyorlar Kira fiyatlarında son haftalarda gerileme başladı. Hatta bazı mal sahiplerinin evlerini yıllık peşin olarak yüzde 20 indirimli kiraya vererek kazançlarını mevduat vb yatırım araçlarında değerlendirdikleri belirtiliyor. Peki kira fiyatlarındaki düşüşün nedeni ne?
12.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kira Fiyatları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.