Kendisine yol veren otobüsün camını kırdı
Kendisine yol veren otobüsün camını kırdı Ümraniye'de seyir halinde olan halk otobüsünün şoförü, yolun karşısına geçmek isteyen bir aileye yavaşlayarak yol verdi. Ancak şoförün yol vermesine sinirlenen yaya yumruk atarak otobüsün camını kırıp, şoföre saldırmak istedi. Yolcuların araya girdiği olay güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, geçtiğimiz günlerde Ümraniye Tepeüstü Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, saat 19.00 sıralarında seyir halinde olan halk otobüsünün şoförü, yolun karşısına geçmek isteyen bir aileye yavaşlayarak yol verdi. Ancak şoförün yaptığı iyiliğe karşılık sinirlenen yaya, yumruk atarak otobüsün camını kırdı. Neye uğradığını şaşıran otobüs şoförü ise olanlar karşısında şoka uğradı. Bir süre sonra yaşadığı şoku atlatan şoför, otobüse niye vurdun diye tepki gösterdi. Bunun üzerine iyice sinirlenen yaya ve yanında bulunan şahıslar otobüs şoförüne saldırmak istedi. Tartışma bir süre sonra yolcuların araya girmesiyle kısa sürede büyümeden önlendi. Yaşanan o anlar ise otobüsün içindeki güvenlik kamerasına yansıdı.
11.09.2019 Yaşam
Beyoğlu'nda kapkaç dehşeti
Beyoğlu'nda kapkaç dehşeti Beyoğlu'nda aracının camı kırılarak çantası kapkaç edilen kadın yüzünden yaralandı. Vatandaşlar tarafından kovalanan kapkaççı çantayı atıp kaçtı. Olay saat 12:00 sıralarında yaşandı. Ömer Hayyan Caddesi'nden Tarlabaşı Bulvarı'na otomobili ile giren Esra Anter seyir halindeyken bir kapkaççı tarafından otomobilinin camı kırıldı. Anter'in çantasını alan kapkaççı hızla kaçmaya başladı. Esra Anter'in çığlıklarını duyan vatandaşlar ara sokağa doğru kaçan kapkaççıyı kovalamaya başladı. Bir süre kovalanan kapkaççı yakalanmamak için çantayı atıp kaçtı. Kapkaççıyı kovalayan Umut Şemiz çantayı yerden alarak Esra Anter'e teslim etti. Daha sonra haber verilmesi üzerine gelen polis incelemelerde bulunarak kapkaççıyı yakalamak için çalışma başlattı. Yüzünden yaralanan Esra Anter ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından polis merkezine gitti. Kapkaççının kovalanması ve çantayı atması güvenlik kamerasına yansıdı.
11.09.2019 Yaşam
Akıllı köpek arkadaşını böyle kurtardı
Akıllı köpek arkadaşını böyle kurtardı Akıllı köpek arkadaşını böyle kurtardı
11.09.2019 İlginç Videolar
Koşu bandına sinirlenen adam bakın ne yaptı!
Koşu bandına sinirlenen adam bakın ne yaptı! Koşu bandına sinirlenen adam bakın ne yaptı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Kamyon şoförü trafikte seyreden otomobilin önüne direksiyon kırdı
Kamyon şoförü trafikte seyreden otomobilin önüne direksiyon kırdı ANKARA'da bir kamyonet sürücüsünün kendisini sollamak isteyen otomobilin önüne direksiyon kırarak trafiği tehlikeye düşürdüğü o anlar tepki çekti. Olay, dün akşam saatlerinde İstanbul yolu üzerinde yaşandı. Orta şeritte ilerleyen bir kamyonet sürücüsü hemen arkasında bulunan ve kendisini sol şeridinden geçmek isteyen bir otomobilin önüne direksiyonu kırarak sollamasını engelledi. Trafikte tehlike saçan kamyonet sürücüsü ardından kendisini bu kez sağ şeritten sollamak isteyen aynı otomobilin önüne bir kez daha direksiyonu kırdı. Ancak otomobil sürücüsü hızlı davranarak kamyoneti solladı. Fakat bir başka bir sürücü tarafından görüntülenen olayda, kamyon sürücüsünün trafikte aynı otomobil sürücüsüne tacizi devam uzun süre devam etti. Yaşanan o anlar ise bir başka sürücü tarafından kaydedildi.
11.09.2019 Yaşam
Otomobilin camını kırıp bilgisayarı böyle çaldı
Otomobilin camını kırıp bilgisayarı böyle çaldı İstanbul Şişli’de, park halindeki bir otomobilden 2 adet dizüstü bilgisayar çaldığı iddiasıyla aranan şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, geçen yıl Ağustos ayında Şişli’de 19 Mayıs Mahallesi’nde bir sokakta park halindeki otomobilin camını kırarak içinde 2 adet dizüstü bilgisayar bulunan çantayı çalan C.K., güvenlik kamera kayıtlarından yola çıkarak inceleme yapan polis tarafından yakalandı. 1 Mayıs’ta yakalanan zanlı, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. C.K., ifadesi alındıktan sonra çıkartıldığı mahkemece “hırsızlık suçundan” tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan yaya ve araç trafiği açısından ilçenin en hareketli caddelerinden birinde yaşanan hırsızlık anı, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamera kayıtlarına takıldı. Zanlı C.K.’nin olayı gerçekleştirdiği ana ilişkin görüntülerde, koyu renkli otomobilin arka sağında bir süre beklen C.K., tenha bir zamanda aracın arka camını kırarak içinde 2 dizüstü bilgisayar bulunan koltuktaki çantayı alarak olay yerinden hızla uzaklaşıyor.
11.09.2019 Yaşam
Yanlış park edilen aracın sileceklerini kırdı
Yanlış park edilen aracın sileceklerini kırdı İstanbul'da bir avmnin otoparkında yanlış yere park eden bir araç yüzünden olduğu yerden çıkamayan sürücü sinirlerine hakim olamadı. Aracından inen sürücü yanlış yerde park edilen aracın sileceklerini kırarken o anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Olay geçtiğimiz günlerde bir avmde meydana geldi. Aracını park ettiği yerden çıkmaya çalışan bir sürücü yanlış yere park edilen bir araç yüzünden uzun süre çıkamadı. Yaptığı manevralarla park yerinden çıkabilen kızgın sürücü ardından aracından indi. Yanlış park edilmiş aracın yanına giden şahıs, lüks otomobilin sileceklerini kırdı. Sinirini sileceklerden alan sürücü hızla avmden uzaklaşırken ,o anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde şahıs aracıyla uzun süre çıkmaya çalışıyor. Ardından aracıyla çıkan şahıs otomobilin sileceklerini kırıp ayrılıyor.
11.09.2019 Yaşam
Otomobiliyle cezaevinin kapısını kırıp içeri girdi
Otomobiliyle cezaevinin kapısını kırıp içeri girdi KOCAELİ'nin Kandıra ilçesinde, 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan yakınını ziyarete gelen kişi, içeri alınmayınca sinirlenip otomobiliyle cezaevinin kapısının yıkıp içeri girdi. Jandarma havaya ateş açarken, otomobiliyle içeri giren kişi gözaltına alındı. Dün, Kocaeli 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na bir yakınını ziyaret etmek için gelen kişi, cezaevine alınmadı. Bu duruma çok sinirlenen kişi, otomobiliyle cezaevinin kapısına dayandı. İsmi öğrenilemeyen kişi, otomobili ile cezaevinin önündeki büyük metal kapıya çarptı. Jandarmaların durdurmak istemesine rağmen, ismi açıklanmayan kişi otomobiliyle kapıya çarparak içeri girdi. Jandarmalar havaya ateş açarken, otomobilden güçlükle indirilen kişi gözaltına alındı. Cezaevinin kapısı hasar görürken, aracıyla kapıya çarparak içeri giren kişi hakkında soruşturma başlatıldı. Yaşanan anlar ise cep telefonu ile kaydedildi.
11.09.2019 Yaşam
Sakız makinesinin hırsızla imtihanı kamerada
Sakız makinesinin hırsızla imtihanı kamerada Sakız makinesinin hırsızla imtihanı kamerada
11.09.2019 Nevidyo
Drift yaparken boynunu kırdı
Drift yaparken boynunu kırdı Drift yaparken boynunu kırdı
11.09.2019 İlginç Videolar
Park halindeki araçlara taşlı saldırı
Park halindeki araçlara taşlı saldırı Antalya'nın Manavgat ilçesinde yol kenarlarında park halindeki bazı araçların cam ve aynaları kırıldı. Olay Çağlayan Mahallesi 7517 Sokak ırmak kenarındaki yol üzerinde dün gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yol kenarında park halinde bulunan araçların aynaları kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kapatılırken, bazı araçların aynalarının kırıldığı gözlendi. Olayda park halindeki bir otobüsün ön camının da taşla kırıldığı belirlendi. Çağlayan Mahallesi Şelale Caddesi üzerinde bulunan hafif ticari aracın ön camının yanısıra aynı cadde üzerinde bulunan bir işyeri tarafından teşhir amaçlı olarak işyerinin önüne konular güneş enerjisi sisteminin cam panellerinin kırıldığı bildirildi. Vatandaşların haber vermesi üzerine Çağlayan Mahallesine gelen emniyet güçleri zarar gören araçlarda inceleme yaparken şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattılar.
11.09.2019 Yaşam
Tekel bayine girmek isteyen hrısızlar, berberin duvarını kırdı
Tekel bayine girmek isteyen hrısızlar, berberin duvarını kırdı Sivas'ta hırsızlık için tekel bayine girmek isteyen kişi ya da kişiler duvarı yanlış hesaplayınca berber dükkanına girdiler. Edinilen bilgiye göre olay geçtiğimiz gece Sivas'ın Kangal ilçe merkezindeki İstasyon caddesi üzerinde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen hırsız ya da hırsızlar Serkan Önal’a ait tekel bayisine girmek için tenha olan arka taraftan duvarı delerek iş yerine girmek istedi. Ancak duvarı doğru hesaplayamayan hırsız veya hırsızlar tekel bayisinin bitişiğindeki Yusuf Yıldırım’a ait berber dükkanının duvarını deldi. Hatalarını geç fark eden şahıslar yakalanma endişesi ile vazgeçip olay yerinden ayrıldıkları tahmin ediliyor. Tekel bayisinin sahibi Serkan Önal yaptığı açıklamada, “Bize girmek isteyip komşunun duvarını delmişler. Eğer deliği tuttursalardı halimiz kötü olurdu.”dedi. Berber salonu çalışanı Şeref Akbayır ise yaptığı açıklamada, “Yan tarafta bulunan tekel bayisine girmek isterken duvarı tam tespit edemeyip bizim dükkanın duvarını delmişler. Bizim burada bir makas ve bir tarak var. Onların işine yarayacak bir şey yok. İstiyorlarsa bunları da onlara verebiliriz.”dedi. Hırsız yada hırsızların bulunması için çalışma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Hırsızlık şüphelisi polisin burnunu kırdı
Hırsızlık şüphelisi polisin burnunu kırdı Olay, dün öğle saatlerinde yaşandı. Kurtuluş Eşref Efendi Sokak'ta bir binaya giren hırsızlık şüphelisini fark edenler durumu polise bildirdi. Ekipler, kısa sürede bölgeye ulaştı. Polisleri fark eden şüpheli kaçmaya başladı. Polis de hırsızlık şüphelinin peşine düştü. Kovalamaca sırasında polis havaya ateş de açtı. Bir süre sonra yakalanan şüpheli polise direnmeye başladı. Bu sırada hırsızlık şüphelisi polislerden birine yumruk attı. Polis memurunun burnu, aldığı darbe sonucu kırıldı. Polis hastaneye kaldırılırken, hırsızlık şüphelisi Feriköy Polis Merkezi'ne götürüldü.
11.09.2019 Yaşam
Üst geçit magandaları kamerada
Üst geçit magandaları kamerada Ordu’da Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan ilk tek asansörlü ve yürüyen merdivenli üst geçit, şehir magandalarının saldırısına uğradı. Saldırı, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz döneminde Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde asansörlü ve 4 adet yürüyen merdivenli üst geçit yapılarak hizmete sunuldu. Karadeniz Sahil Yolu üzerinde ilk ve tek olma özelliğini taşıyan asansörlü ve yürüyen merdivenli üst geçit, bazı kendini bilmez şehir magandalarının saldırısına uğrayarak zarar verildi. Şehir magandası iki kişi üst geçidin camlı korkuluklarını tekmeleyerek kırdı. Üst geçit üzerinden geçene kadar camlı korkuluklara saldıran iki kişi, daha sonra hiçbir şey yokmuş gibi üst geçitten indi. Ordu Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, bu kişilerin güvenlik güçlerine bildirilmesi istendi. Açıklamada, “Bu eserlerin yapımı için harcanan paralar, Ordu halkının paralarıdır. Vatandaşlarımız, harcanan paraların boşa gitmemesi ve farklı yatırımlara dönüşmesi için bu eserlere sahip çıkmalıdır. Duyarlı vatandaşlarımız ise bu eserleri hor kullananları ve onlara zarar verenleri uyarmalı ve gerektiğinde zabıta birimlerine ve emniyet güçlerine haber vermelidir” çağrısı yapıldı.
11.09.2019 Yaşam
Tam 240 yumurta kırdı!
Tam 240 yumurta kırdı! Tam 240 yumurta kırdı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Tüfekle ateş ederek ağacı kırdı
Tüfekle ateş ederek ağacı kırdı Kocaeli'de pompalı tüfekle ağaca ateş açarak gövdelerini parçalayan A.K. adlı şahıs hakkında Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü hazırladığı şikayet dilekçesini, Cumhuriyet Savcılığı'na teslim etti. Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü, ilçe sınırları içerisinde ağaçlara pompalı tüfekle ateş ederek zarar veren A.K. adlı şahıs hakkında Cumhuriyet Savcılığına şikayet dilekçesi verdi. Müdürlük tarafından hazırlanan dilekçede ise şu ifadelere yer verildi: "Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden paylaşılan ve sonrasında ulusal, yerel ve sosyal medyada haber olan bir video yayınlanmıştır. Paylaşılan videonun içeriğinde, olayın Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü, Yuvacık Orman İşletme Şefliği sorumluluk alanında gerçekleştiği anlaşılmıştır. Video, içeriği gereği, gerek sivil toplum kuruluşlarınca, gerek vatandaşlarımızca tepkiyle karşılanmıştır. Sebep konu ile ilişkili kamuoyu açıklaması yapılmasının faydalı olacağı düşünülmüştür. Kurum sorumluluğu gereği bu ve benzeri davranışlara asla sessiz kalmayıp müsamaha göstermediğimizi özellikle ifade etmek isteriz. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu hassasiyet bizleri mutlu etmiş; ormanların korunması ve orman suçlarıyla mücadele hususunda azmimizi arttırmıştır. Orman İşletme Şefliğimiz tarafından, pompalı tüfekle ateş ederek 1 adet ağacın hayatiyetini kaybetmesine sebep olan şüpheli hakkında Orman Kanunu’nun 14. Maddesi’ne muhalefet suçundan 11.12.2017 tarihinde tutanak düzenlenip, Cumhuriyet Savcılığı’na tevdi edilmiştir."
11.09.2019 Yaşam
Cama böyle kafa attı!
Cama böyle kafa attı! Cama böyle kafa attı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Mavi Göl rekor kırdı
Mavi Göl rekor kırdı Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliğinden (GİRTAB) alınan verilere göre 2017’nin ilk 10 ayında Dereli ilçesinde bulunan ve doğal sodadan oluşan ‘Mavi Göl’ü 300 bin yerli ve yabancı turist ziyaret etti. Dereli İlçesine bağlı Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Abdullah Önal, “2 yıl önce başlatılan çalışmalar doğrultusunda turizme kazandırılan Mavi Göl Türkiye’de herkes tarafından bilinen bir yer haline geldi. Dünya’nın ve Türkiye’nin birçok yerinden gelen ziyaretçiler büyük bir hayranlıkla burada bu güzel doğa harikasını izliyorlar dileyenler ise sodalı gölde yüzmenin keyfini çıkartıyor” dedi. Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği (GİRTAB) Müdürü Tamer Uzuner ise Dereli ilçesinde bir lisede müdür olarak görev yapan Zekeriya Karakayalı’nın GİRTAB’a sunduğu proje ile turizme kazandırılan mavi gölün ilk yıllarda beklenilenin üstünde bir artışla ziyaretçi ağırladığını söyledi. Her geçen gün Giresun’da turizmin bir adım daha ileriye gittiğini belirten Tamer Uzuner, “ Yeşil ile mavinin buluştuğu bu güzel Karadeniz şehrinde her geçen gün yeni bir doğa harikasıyla karşılaşıyoruz. Kuzalan tabiat parkı, yedi değirmenler tabiat parkı, Koçkayası, Kümbeti, Bektaş yaylası, Kulakkaya, Giresun’un Uzungöl’ü Gölyanı yaylası ve daha birçok destinasyonu ile Giresun artık tam bir turizm şehri haline gelmiştir. Çalışmalarımız her geçen gün yeni projeler ile devam ediyor. Bu yıl yaklaşık 300 bin yerli ve yabancı turistimiz sadece mavi gölü görmek için ilimize geldi. Mavi gölü görmeye gelen ziyaretçilerimiz tabiat parklarımızı ve yaylalarımızı da görme fırsatını yakaladı. Biz inanıyoruz ki bu sayı her geçen gün daha da artacaktır” ifadelerini kullandı.
11.09.2019 Haberler
Kasığıyla karpuz patlatan kadın!
Kasığıyla karpuz patlatan kadın! Kasığıyla karpuz patlatan kadın!
11.09.2019 Nevidyo
Bir saniyede 12 bin lira nasıl kaybedilir?
Bir saniyede 12 bin lira nasıl kaybedilir? Sakar adam, girdiği teknoloji marketinde dört LCD televizyonu birden devirmeyi başardı...
11.09.2019 Nevidyo
"Tarık Akan beni çok kırdı"
"Tarık Akan beni çok kırdı" Atilla Dorsay, 66 yaşında akciğer kanserine yenik düşerek hayata veda eden Tarık Akan'ı anlattı.
11.09.2019 Televizyon
Yarışmacı sahnede burnunu kırdı!
Yarışmacı sahnede burnunu kırdı! Rusya'da düzenlenen bir dans yarışmasına katılan kadın yarışmacı yaptığı hareket sonrasında yüzünü zemine sertçe çarparak burnunu kırdı. Olay anını şaşkınlıkla izleyen jüri üyeleri ne yapacaklarını şaşırdı. Performansını bitiren genç yarışmacı koşarak kulise gitti ve sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldı.
11.09.2019 Televizyon
Trafik polisi arabanın camını kırdı!
Trafik polisi arabanın camını kırdı! Rusya'da durdurduğu arabanın sürücüsünden araçtan inmesini isteyen trafik polisi, sürücünün polisin buna hakkı olmadığını söylemesi üzerine çılgına döndü. Tek yumrukta şoför camını kıran polis, mesai arkadaşının kamerasına böyle yansıdı...
11.09.2019 İlginç Videolar
Babasının telefonuna sağlamlık testi yapınca...
Babasının telefonuna sağlamlık testi yapınca... Babasının telefonu üzerinde sağlamlık testi yapan çocuk kabus dolu anlar yaşadı. Çekiçle vurduğu telefonun ekranını kıran çocuk neye uğradığını şaşırdı.
11.09.2019 Nevidyo
İlk iş günü kabusa döndü!
İlk iş günü kabusa döndü! İçecek kasalarını taşımaya çalışan genç, 4 kasayı kurtarmak isterken büyük bir faciaya imza attı. Kasaların yarısını devirmeyi başaran talihsiz gencin ilk iş günü adeta korkunç bir kabusa döndü.
11.09.2019 Nevidyo

Benzer Haber Etiketleri