Kırmızı İphone 7

Kırmızı İphone 7

Son dakika kırmızı iphone 7 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kırmızı iphone 7 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kırmızı iphone 7 haber sayfamızda...

Kırmızı İphone 7

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 60 kırmızı iphone 7 haberi bulunmuştur.
Apple kırmızı iPhone 7 modellerinin satışını durdu
Apple kırmızı iPhone 7 modellerinin satışını durdu Apple, iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X ürünlerinin piyasaya sürülmesi ile birlikte (PRODUCT) RED iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini sessizce mağazadan kaldırdı. Apple'ın RED serisi iPhone 7 ve 7 Plus modelleri ilk kez 2017 yılının Mart ayında, iPhone 7'nin başlangıcından altı ay sonra tanıtılmıştı.
13.09.2017 Apple
Kırmızı renkli iPhone 7'yi kutusundan çıkardık
Kırmızı renkli iPhone 7'yi kutusundan çıkardık Apple'ın AIDS konusunda farkındalık yaratmak amacıyla üretmiş olduğu kırmızı renkli iPhone 7'nin kutu açılışını gerçekleştirdik. İşte tüm cazibesiyle kırmızı renkli iPhone 7...
7.06.2017 Teknoloji
Apple, video düzenleme uygulaması Clips'i indirmeye sundu
Apple, video düzenleme uygulaması Clips'i indirmeye sundu Apple’ın iOS cihazlara özel olarak kırmızı iPhone 7 ile birlikte duyurduğu yeni nesil video düzenleme uygulaması Clips, kullanıcılara sunuldu.
7.04.2017 Teknoloji
Sınırlarını zorladılar! Kırmızı iPhone 7'yi ateşe verirseniz ne olur?
Sınırlarını zorladılar! Kırmızı iPhone 7'yi ateşe verirseniz ne olur? Youtube'da 5 milyondan fazla abonesi olan TechRax kanalı, piyasaya yeni çıkan kırmızı renkli iPhone 7'yi ilginç bir dayanıklılık testine tabi tuttu. İşte o testten kareler...
31.03.2017 Teknoloji
Kırmızı iPhone 7'ye siyah ekran taktılar (Video)
Kırmızı iPhone 7'ye siyah ekran taktılar (Video) Apple’ın kısa süre önce duyurduğu kırmızı renkli iPhone 7’nin birçok kişi tarafından eleştirilen ön taraftaki beyaz ekranı, siyah ile değiştirildi. İşte o değişim videosu.
27.03.2017 Teknoloji
Kırmızı renkli iPhone 7’ye büyük talep
Kırmızı renkli iPhone 7’ye büyük talep Apple'ın geçtiğimiz günlerde tanıttığı kırmızı renkli iPhone 7 modeli Çin'de büyük ilgi gördü. Peki kırmızı renkli iPhone 7, Çin'de ne kadar ön talep aldı?
24.03.2017 Teknoloji
Kırmızı renkteki iPhone 7 Plus kutusundan çıkıyor
Kırmızı renkteki iPhone 7 Plus kutusundan çıkıyor Daha dün tanıtılan kırmızı renkteki iPhone 7 Plus'ın kutu açılış videosu internette çoktan yayınladı. İşte karşınızda kırmızı iPhone 7 Plus.
22.03.2017 Teknoloji
Apple, yeni iPad modelini satışa sundu
Apple, yeni iPad modelini satışa sundu Apple, kırımızı renkli iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın yanında yeni iPad modelini de satışa sundu. İşte yeni iPad'in teknik özellikleri ve fiyatı.
21.03.2017 Teknoloji
Apple, iPhone 7'nin kırmızı renkli modelini satışa sundu!
Apple, iPhone 7'nin kırmızı renkli modelini satışa sundu! Apple, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın Red serisini satışa sundu. Nisan ayından itibaren Türkiye'de müşterilere gönderilmeye başlanacak.
25.03.2017 Teknoloji
Apple, iPhone 7'nin kırmızı renkli modelini satışa sundu!
Apple, iPhone 7'nin kırmızı renkli modelini satışa sundu! Apple, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın Red serisini satışa sundu. Nisan ayından itibaren Türkiye'de müşterilere gönderilmeye başlanacak.
25.03.2017 Teknoloji
Apple, bugün yeni ürünlerini satışa sunabilir
Apple, bugün yeni ürünlerini satışa sunabilir Apple, bugün Apple Store üzerinden yeni ürünlerini satışa sunabilir. Peki, Apple bugün hangi yeni ürünlerini Apple Store üzerinden satışa sunacak?
21.03.2017 Teknoloji
iPhone 7'nin kırmızı rengi yolda
iPhone 7'nin kırmızı rengi yolda Apple, önümüzdeki aylarda düzenleyeceği konferansta tablet haricinde yeni bir iPhone SE modeli ve kırmızı renkte bir iPhone 7 modeli tanıtabilir.
21.02.2017 Teknoloji
Zuckerberg'den Apple'ın yeni ürünü Vision Pro için ilk yorum
Zuckerberg'den Apple'ın yeni ürünü Vision Pro için ilk yorum Yeni karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro'nun tanıtılmasıyla gözlerin çevrildiği Meta'nın kurucusu, 'teknolojide çığır açan bir ürün' görmediğini belirtip "Benim istediğim bu değil gibi" dedi.
9.06.2023 Teknoloji
iPhone 14 fiyatı ne kadar, Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak? 2022 Apple Event: AirPods Pro 2, Apple Watch Series 8, iPhone 14 özellikleri ve fiyat...
iPhone 14 fiyatı ne kadar, Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak? 2022 Apple Event: AirPods Pro 2, Apple Watch Series 8, iPhone 14 özellikleri ve fiyat... Apple, her yıl eylül ayında gerçekleştirdiği ve yeni ürünlerini tanıttığı 'Apple Event'ı düzenledi. Merakla beklenen iPhone 14 özellikleri ve fiyatı ile birlikte AirPods Pro 2, Apple Watch Series 8 de tanıtımda yerini aldı. Peki, yeni Apple ürünlerinin fiyatı ne kadar, iPhone 14 Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak?
7.09.2022 Bilgi Rehberi
Evrensel dil “emoji”
Evrensel dil “emoji” 22 yıl önce hayatımıza giren emojiler kısa zamanda boşlukları doldurdu, kelimelerin hatta cümlelerin yerini aldı
18.07.2021 Pazar
5G’li dört elma geliyor!
5G’li dört elma geliyor! Apple, uzun zamandır beklenen 5G’li 4 tane iPhone 12 modelini tanıttı. ABD Kaliforniya’da düzenlenen etkinlikte firmanın CEO’su Tim Cook, yeni modellerin 5G’li olacağını belirterek, “Bugün iPhone için yeni bir çağ başlıyor” dedi. Yeni telefon, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max olmak üzere dört modelden oluşuyor.
14.10.2020 Ekonomi
Sağlık mı güvenlik mi? İşte bütün mesele bu!
Sağlık mı güvenlik mi? İşte bütün mesele bu! Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, Covid-19 salgınıyla birlikte artan kadına şiddete yönelik “Evde kal söylemi bazılarımız için güvenli olsa da bazılarımız için evler güvenlikten öte tehlike arz etmekte” diyor
12.04.2020 Pazar
iPhone XR inceleme: Hem renkli hem de pili uzun süre gidiyor
iPhone XR inceleme: Hem renkli hem de pili uzun süre gidiyor 2018 yılında piyasaya sürülen üç yeni iPhone'dan iPhone XR, en etkileyici olanı. Teknik özellikleri nedeniyle değil - iPhone XS ondan  pek çok alanda biraz ileride - size 'tasarruf' ettirmesi açısından! Çok sayıda renk, iyi pil ömrü ve daha düşük fiyat? Yeni bir iPhone istiyorsanız, önce iPhone XR'a bakmalısınız.
3.01.2019 Teknoloji
Yeni iPhone’lar ‘cep’ yakacak
Yeni iPhone’lar ‘cep’ yakacak Türkiye’de satışa çıkmak için gün sayan yeni iPhone modelleri özelliklerinden çok fiyatlarıyla dikkat çekiyor.
25.11.2018 Ekonomi
Üç yeni elma düştü!
Üç yeni elma düştü! Apple, merakla beklenen yeni model iPhone’larını duyurdu. Yeni modellerin isimleri beklendiği gibi iPhone XS, XS Max ve iPhone XR oldu.
12.09.2018 Ekonomi
Gamesir M2 kablosuz oyun kumandası inceleme
Gamesir M2 kablosuz oyun kumandası inceleme Gamesir’ün oyun oynarken rahat tutuş için büyük, kauçuk kaplı tutamaçlara sahip ilk iOS oyun denetleyicisi M2 oyun kumandası, iPhone, iPad, iPod ve Apple TV gibi herhangi bir iOS cihazıyla oyun oynamayı daha zevkli hale getiriyor. Biz de Gamesir M2 kablosuz oyun kumandasını sizler için inceledik.
17.08.2018 Teknoloji
Anneler günü hediyesi Apple'dan
Anneler günü hediyesi Apple'dan Eşi benzeri olmayan annenize eşi benzeri olmayan bir hediye verin.
Apple'ın kırmızı renkli iPhone 8 serisi bugün satışa çıkıyor
Apple'ın kırmızı renkli iPhone 8 serisi bugün satışa çıkıyor Apple, iPhone 8 ve 8 Plus serisine yeni bir renk katacağını bildirdi. Afrika’da HIV/AIDS ile mücadele eden RED grubuyla iş birliği yapan Apple, AIDS’e destek vermek için seriye kırmızı rengini de ekleyecek.
9.04.2018 Teknoloji
iPhone X'e altın renk seçeneği mi geliyor?
iPhone X'e altın renk seçeneği mi geliyor? Uzay grisi ve gümüş renge sahip iPhone X’in altın renkli modelinin üretimine başlandığı iddia edildi. iPhone X'in Blush Gold yani bakır tonlardaki renk seçeneği kısa süre sonra satışa çıkabilir.
20.03.2018 Apple
iPhone 8 sanal bir ana ekran tuşuna sahip olabilir
iPhone 8 sanal bir ana ekran tuşuna sahip olabilir Apple HomePod yazılım kodlarını inceleyen geliştiriciler her gün başka bir detaya ulaşıyor. Buna göre iPhone 8'in ana ekran tuşu yeniden boyutladırılabilir olacak.
11.08.2017 Apple

Benzer Haber Etiketleri

Kırmızı İphone 7 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.