Kist

Kist

Son dakika kist haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kist gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kist haber sayfamızda...

Kist

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 790 kist haberi bulunmuştur.
Cevdet Yılmaz'dan spekülasyon yapanlara yanıt: Seçim sonrası görecekler...
Cevdet Yılmaz'dan spekülasyon yapanlara yanıt: Seçim sonrası görecekler... Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Asrın İşadamları Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Yılmaz, "Dövize ulaşmakta bir problemimiz yok, dövize erişim finans erişim noktasında bir sorun yok. ihtiyacımız ne olmuş? Azalmış. Cari açığımız düşmüş. Döviz ihtiyacımız azalmış, dövize erişimimiz artmış, siyasi belirsizlikler azalmış ama buna rağmen bir takım çevreler spekülasyon yapmaya çalışıyorlar" dedi.
27.03.2024 Gündem
MS ile mücadele eden ünlü oyuncu açıkladı: Beynimde 30 lezyon var!
MS ile mücadele eden ünlü oyuncu açıkladı: Beynimde 30 lezyon var! ABD'li aktris Christina Applegate, üç sene önce MS (Multipl skleroz) hastalığına yakalandığını duyurmuştu. Hastalıkla mücadelesi devam eden ünlü isim, katıldığı bir programda beyninde 30 lezyon bulunduğunu açıkladı.
27.03.2024 Cadde
Kate Middleton’ın kanser teşhisi hakkında neler biliniyor?
Kate Middleton’ın kanser teşhisi hakkında neler biliniyor? Galler Prensesi Kate Middleton, kanser teşhisinin ardından Şubat sonunda önleyici kemoterapiye başladığını açıkladı.
23.03.2024 Dünya
Apar topar ameliyata alınmıştı! Doğuş'un sağlık durumunda yeni gelişme
Apar topar ameliyata alınmıştı! Doğuş'un sağlık durumunda yeni gelişme Böbreğindeki kist nedeniyle geçtiğimiz günlerde ameliyata alınan ve üç farklı operasyon geçiren ünlü şarkıcı Doğuş'un sağlık durumunda yeni bir gelişme yaşandı. Doğuş, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla hayranlarına beklenen haberi verdi.
2.03.2024 Cadde
Şarkıcı Doğuş apar topar ameliyata alındı
Şarkıcı Doğuş apar topar ameliyata alındı Şarkıcı Doğuş, geçtiğimiz günlerde böbreğinde 12 santimlik bir kist olduğunu öğrenmişti. Ünlü isim apar topar ameliyata alındı. Azerbaycan'da bıçak altına yatan ve sağlık durumu merak edilen Doğuş, hastane odasından paylaşım yaptı.
29.02.2024 Cadde
Köpeklerin bağırsaklarında yaşayan parazit kemiklerinde yayıldı, çareyi Türkiye'de buldu! 'Artık kanımda Türk kanı var'
Köpeklerin bağırsaklarında yaşayan parazit kemiklerinde yayıldı, çareyi Türkiye'de buldu! 'Artık kanımda Türk kanı var' Nadir görülen ekinokok kistinin leğen kemiğini sarması sonucu yürüyemez hale gelen 56 yaşındaki Mainat Bechieva, Türkiye’de sağlığına kavuştu.
21.01.2024 Gündem
9 yıldır su içemiyordu, bir telefonla yeniden doğdu!
9 yıldır su içemiyordu, bir telefonla yeniden doğdu! Hasan Alpar, “9 yıldır suya hasret kaldım. Organ nakli sayesinde çok güzel su içebiliyorum" dedi.
13.01.2024 Gündem
Demet Akalın ameliyat oldu!
Demet Akalın ameliyat oldu! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, bu sabah ses tellerinden ameliyat oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akalın, sevenlerine sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
4.01.2024 Cadde
Tanyeli ameliyat sonrası durumunu paylaşt! 8 hafta sonra bir daha olacak
Tanyeli ameliyat sonrası durumunu paylaşt! 8 hafta sonra bir daha olacak Tanyeli'den geçtiğimiz aylarda hayranlarını üzen haber gelmişti. Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenen ünlü isimi, tedavi için hastaneye yatırılmıştı. Geçtiğimiz günlerde tekrar ameliyat masasına yatacağını duyuran Tanyeli’den operasyon sonrası bilgilendirme videosu geldi.
1.12.2023 Cadde
Miss Universe'ün ilk büyük beden modeli! 'Bana balina dediler ama neler yaşadığımı bilmiyorlar'
Miss Universe'ün ilk büyük beden modeli! 'Bana balina dediler ama neler yaşadığımı bilmiyorlar' Bu ayın başlarında El Salvador'da düzenlenen Miss Universe'de yarışan ilk büyük beden model olan Jane Dipika Garrett, samimi açıklamalarda bulundu. 90 yarışmacı arasından ilk 20'ye giren manken, sosyal medyada aldığı olumsuz yorumlara cevap verdi.
1.12.2023 Cadde
Tanyeli hastane yatağından paylaştı! 'Ameliyata hazırım'
Tanyeli hastane yatağından paylaştı! 'Ameliyata hazırım' Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, sık sık sağlık durumuyla ilgili bilgi verdiği Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaparak bugün ameliyat olacağını duyurdu.
28.11.2023 Cadde
Estetik iddiası gündem olmuştu! Mine Tugay tanınmamak için çok uğraştı
Estetik iddiası gündem olmuştu! Mine Tugay tanınmamak için çok uğraştı Mine Tugay, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz ocak ayında yüzündeki değişim nedeniyle adından söz ettiren ünlü oyuncu, tanınmamak için şapka ve gözlük taktı.
25.11.2023 Cadde
Anne karnında gelişmeye başlıyor! Baş ve boyun bölgesinde görülüyor
Anne karnında gelişmeye başlıyor! Baş ve boyun bölgesinde görülüyor Dermoid kistler, derinin altında ya da vücut içinde küçük şişlikler şeklinde ortaya çıkıyor. Genellikle kanserli olmayan bu hücreler eğer vücut içindeyse başka bir organa baskı yaparak çeşitli sorunlara yol açıyor. Vücut içindeki ve estetik kaygılara neden olan cilt altındaki kistler ise ameliyatla alınabiliyor. Uz. Dr. Çağdaş Koç, dermoid kistlerle ilgili önemli bilgi verdi.
19.11.2023 Genel Sağlık
Kanser tedavisi için Küba'ya giden Tanyeli sağlık durumunu paylaştı!
Kanser tedavisi için Küba'ya giden Tanyeli sağlık durumunu paylaştı! Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Tedavisinin devamı için Küba'ya giden ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi verdi.
16.11.2023 Cadde
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Bu oyunu biliyoruz, bozacağız
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Bu oyunu biliyoruz, bozacağız Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, 'Nasıl vekil örgütler üzerinden birtakım mücadelelere giriyorlarsa şimdi vekil devletler üzerinden bazı mücadelelere girmeye başladılar. Bu oyunu biliyoruz. Allah'ın izniyle bu oyunu bozacağız” dedi.
11.11.2023 Gündem
30-40 yaş aralığında görülüyor! Kötü huylu bir tümörün habercisi olabiliyor
30-40 yaş aralığında görülüyor! Kötü huylu bir tümörün habercisi olabiliyor Memede görülen fibrokistlere bağlı sorunların bazı kadınlarda çok hafif gelişirken, bazılarında ise günlük hayatı olumsuz etkileyecek kadar şiddetli olabildiğini söyleyen Dr. Emel Özveri, fibrokistik değişimlerde düzenli kontrollerin aksatılmamasının önemine dikkat çekti.
25.10.2023 Genel Sağlık
Al-İ İmran Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Al-İ İmran Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Al-i İmran süresi Medine’de indirilmiştir. Kuran-ı Kerim’in 3. süresidir. 200 ayetten oluşmaktadır. Al-i İmran süresinden önce en uzun süre olan Bakara, sonrasında ise Nisa süresi bulunmaktadır. Al kelimesinin anlamı aile, akraba veya sülale demektir. Al-i İmran süresinin 33.ayetinde yer alan imran ailesi anlamına gelen “Al-i İmran” dan oluşmaktadır. İniş sırasına göre 89. süre olmakla birlikte mushafta ki sıralaması üçüncüdür. Al-i İmran süresinin eman, tayyibe, kenz isimleri de bulunmaktadır.
24.10.2023 Sureler
En’Am Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
En’Am Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Sure okumak günlük hayatlarımızda içimize su serpen, bizleri kötülüklerden koruyan şeylerdir. Tabii ki bu bizlere güzel hisler yaşatan ve bizleri koruyan surelerin anlamlarını ve okunuşlarını bilmekte son derece önemlidir. Bu surelerden birisi de En'am suresidir.
24.10.2023 Sureler
Nisa Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Nisa Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Nisa Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Nisa süresi Mekke döneminde inmiştir. Medine’ de nazil olmuştur. Toplam 176 ayetten oluşmaktadır. Nisa süresi, Al-i İmran süresinden sonra, Maide süresinden önce gelmektedir. Nisa süresinin mushaftaki sırası dördüncü, iniş sırasına göre ise 92.süredir. Nisa, kadınlar demektir. Sürenin genelinden bahsedilen kadın konularından dolayı sürenin adı olmuştur. Nisa süresi bir giriş bölümü ve sonrasında üç bölüm halinde incelenmektedir. Giriş kısmı on ayetten oluşmaktadır. Nisa süresi genel olarak kadın hakları, kadınların hukuku ve sosyal konumlarını açıklamaktadır.
24.10.2023 Sureler
Yunus Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Yunus Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Yunus Suresi’nin bazı ayetleri Mekke’de, bazı ayetleri ise Medine döneminde nazil olmuştur. Sure, Hz. Muhammed’in peygamberliğini yalanlayan müşrikler için daha önce de bazı peygamberlerin gönderildiğini söylemek üzere indirilmiştir. Bu bağlamda, 109 ayetten oluşan sure içerisinde Yunus Peygamber ile onun kavminin kıssaları anlatılmaktadır. Yunus peygamber dışında, Hz. Nuh ve Hz. Musa’nın kavimlerine de yer verilmektedir. Surenin diğer bölümlerinde ise Allah’ın tüm varlıkları, yeri ve göğü yarattığının vurgusu yapılmaktadır. Bunlara ek olarak da Allah’ın rahmetinin, gazabından daha büyük olduğu hatırlatılmaktadır.
24.10.2023 Sureler
A’raf Suresi Oku: A’raf Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali
A’raf Suresi Oku: A’raf Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali A’raf Suresi Mekke döneminde indirildiği düşünülen ve okunduğunda da farklı faziletleri içerisinde barındıran bir suredir. Surenin ismi, içerisinde yer alan 46. ve 48. Ayetler ile bağlantılıdır. Bu bağlamda A’raf, “Cennet ve Cehennem arasında kalan dağ” anlamına gelmektedir. Bu kelime, sure içerisinde el-A’raf şeklinde geçirilmiştir. A’raf Suresi, içerisinde bazı peygamberler hakkındaki kıssalara yer verilmektedir. Bunun yanı sıra çok sayıda dini hüküm ve emir de kullara aktarılmaktadır. A’raf Suresi, Kur’an-ı Kerim’in 7. sırada bulunmakta ve toplamda 206 ayetten oluşmaktadır. A’raf Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, konusu, Arapça yazılışı, fazileti, diyanet meali ile ilgili bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
Maide Suresi Okunuşu ve Anlamı: Maide Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Maide Suresi Okunuşu ve Anlamı: Maide Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Maide süresi Medine’de indirildi. Sürenin 3.ayeti ise Mekke’ de nazil olmuştur. Toplam ayet sayısı 120 olan Maide Suresi Mushaftaki sıralamada beşinci, iniş süresine göre 112.süre olmaktadır. 6. cüzde yer alan surenin ismi 112. Ve 114. Ayetlerde bulunan maide “sofra” anlamını taşımaktadır. Maide Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, konusu, Arapça yazılışı, fazileti, diyanet meali ile ilgili detaylı bilgi almak için içeriğimize göz atabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
Kanserle mücadele eden Tanyeli, hastane masraflarını kapatan Zara ile bir araya geldi
Kanserle mücadele eden Tanyeli, hastane masraflarını kapatan Zara ile bir araya geldi Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Tedavisinin devamı için önümüzdeki günlerde Küba'ya gidecek olan ünlü ismin yakın arkadaşları Zara, Hakan Altun ve Haluk Levent; dansçının İstanbul'da tedavi gördüğü hastanenin masraflarını kapatmıştı. Tanyeli, büyük jestin ardından Zara ile bir araya geldi.
20.10.2023 Cadde
Sanatçı dostlarından kanser tedavisi gören Tanyeli'ye büyük jest!
Sanatçı dostlarından kanser tedavisi gören Tanyeli'ye büyük jest! Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Tedavisinin devamı için önümüzdeki günlerde Küba'ya gidecek olan ünlü isme, yakın arkadaşları Zara, Hakan Altun ve Haluk Levent'ten büyük bir jest geldi.
19.10.2023 Cadde
Kanserle mücadele eden Tanyeli, tedavisine Küba'da devam edecek
Kanserle mücadele eden Tanyeli, tedavisine Küba'da devam edecek Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamladı. Ünlü isim, tedavisinin devamı için önümüzdeki hafta Küba'ya gideceğini paylaştı.
14.10.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kist ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.