‘Kız çocukları, yeniden inşanın liderleri’
‘Kız çocukları, yeniden inşanın liderleri’ Birleşmiş Milletler (BM) Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu(UNFPA), BM Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlenmesi Birimi (UN Women) ve Aydın Doğan Vakfı’nın iş birliğiyle bu yıl 8’incisi düzenlenen 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü Konferansı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve gençlerin katılımıyla, bu yıl Hatay’da yapıldı.
13.10.2023 Gündem
İki kız kardeşin ölümüne ilişkin doktordan ilk açıklama!
İki kız kardeşin ölümüne ilişkin doktordan ilk açıklama! İstanbul Beylikdüzü'nde geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden 2 ve 4 yaşlarındaki iki kız kardeşin ölümüyle ilgili inceleme sürüyor. Uzman Dr.  Nilüfer Şenbecerir çocukların evlerinde ölü bulunduğunu söyleyerek, "Bizde yapılan tetkiklerinde çocukların influenzaları (grip) negatifti. Ancak bunun birçok alt grubu var. Bunun için de adli olarak ve Sağlık Bakanlığı tarafından araştırılmakta" diye konuştu.  
14.01.2020 Gündem
Kaçırılan kızların görüntüleri yayımlandı
Kaçırılan kızların görüntüleri yayımlandı Nijerya’daki radikal İslamcı örgüt Boko Haram, 14 Nisan'da ülkenin kuzeyindeki Chibok kentinden kaçırılan öğrenciler olduğunu iddia ettiği bir grup kız çocuğunun görüntülerini yayımladı.
11.09.2019 İlginç Videolar