Kız İsteme

Kız İsteme

Son dakika kız isteme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kız isteme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kız isteme haber sayfamızda...

Kız İsteme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 498 kız isteme haberi bulunmuştur.
Sıra dışı bir evlilik hikayesi:  Bu sene 25. kez istedim
Sıra dışı bir evlilik hikayesi: Bu sene 25. kez istedim Ferhat ile Şirin diyarı Amasya’da Rana ve Turhan Ladikli çifti 25 yıldır her gün aynı renk elbise giyiyor. Eşine ilk günkü gibi aşık olan Turhan Ladikli, çeyrek asırdır söz yıldönümlerinde çiçek ve çikolata alıp kız isteme adetini yeniliyor.
13.02.2024 Gündem
Damat Bohçası Listesi 2024 - Erkek Nişan Bohçası İçerisinde Neler Bulunur?
Damat Bohçası Listesi 2024 - Erkek Nişan Bohçası İçerisinde Neler Bulunur? Kız isteme merasiminin sona ermesi ile beraber bambaşka bir heyecan ve telaş başlar. Özellikle erkek tarafının kız bohçasını hazırlaması ile beraber, daha sonra bu durum kız tarafına geçer. Böylece damat bohçası hazırlanmaya başlar. Peki, damat bohçası listesi 2024 - Erkek nişan bohçası içerisinde neler bulunur? İşte bu konu hakkında bilinmesi gerekenler.
1.01.2024 İlişkiler
Günümü Türk kahvesi olmadan geçiremem diyenler dikkat! Böyle içince zararı çok büyükmüş
Günümü Türk kahvesi olmadan geçiremem diyenler dikkat! Böyle içince zararı çok büyükmüş Türk kahvesi günlük yaşantımızın bir parçası haline geldi. Hatta öyle insanlar var ki Türk kahvesiz asla yapamam diyor. Ancak Türk kahvesini içerken dikkat etmeniz gereken nokta var. Böyle içince yarardan çok zararı dokunuyormuş.
15.12.2023 Püf Noktası
Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikah tarihi belli oldu
Alina Boz ile Umut Evirgen'in nikah tarihi belli oldu Alina Boz, bir süredir ünlü oyuncularla yaşadığı birlikteliklerle gündemden düşmeyen Umut Evirgen ile aşk yaşıyor. Mutlu beraberlikleri devam eden ve evlenecekleri konuşulan çiftin nikah tarihi belli oldu.
8.11.2023 Cadde
Ülkeler arası aşk! Singapur, Türkiye, Avustralya ve Bangladeş’te düğün töreni
Ülkeler arası aşk! Singapur, Türkiye, Avustralya ve Bangladeş’te düğün töreni Ordulu Erhan Yılmaz ile Bangladeşli Fatema Khandakar, Singapur’da 3 gün süren bir düğün yaptı. Türkiye’ye dönen çift Türk geleneklerine göre düğün yapıldı. İlerleyen günlerde ise Avustralya’da ve önümüzdeki yıl Bangladeş’te de düğün gerçekleştirecek.
5.11.2023 Haberler
Ülkeler arası aşk! Singapur, Türkiye, Avustralya ve Bangladeş’te düğün töreni
Ülkeler arası aşk! Singapur, Türkiye, Avustralya ve Bangladeş’te düğün töreni Ordulu Erhan Yılmaz ile Bangladeşli Fatema Khandakar, Singapur’da 3 gün süren bir düğün yaptı. Türkiye’ye dönen çift Türk geleneklerine göre düğün yapıldı. İlerleyen günlerde ise Avustralya’da ve önümüzdeki yıl Bangladeş’te de düğün gerçekleştirecek.
5.11.2023 Gündem
Anne ve babasını öldüren katilden şoke eden savunma: Beni gaza getirdiler
Anne ve babasını öldüren katilden şoke eden savunma: Beni gaza getirdiler Konya'da evlerinde öldürülmüş olarak bulunan imam ve eşinin katil zanlısı çocukları, hakim karşısına çıktı. Mahkemede savunma yapan zanlı, "Geçmişten gelen sorunlardan kaynaklı bu durum yaşandı. Tabancayı başka bir olay nedeniyle arkadaşlarımdan aldım. Beni gaza getirdiler" dedi.
10.10.2023 Gündem
Haluk Levent, Melek Mosso'nun mutluluğuna ortak oldu
Haluk Levent, Melek Mosso'nun mutluluğuna ortak oldu Şarkıcı Melek Mosso, iki yıldır aşk yaşadığı manken Serkan Sağdıç ile nişanlandı. Rock müziğin başarılı isimlerinden Haluk Levent, daha önce düet yaptığı meslektaşının mutluluğuna şahit oldu.
28.09.2023 Cadde
Üç Kız Kardeş'te duygusal anlar! 'Seni nasıl sevdiğimi unuttum'
Üç Kız Kardeş'te duygusal anlar! 'Seni nasıl sevdiğimi unuttum' Kanal D’nin; yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş', 26 Eylül Salı akşamı 55'inci bölümüyle ekranlara geldi. Türkan, Kartal’la nikah masasına mı oturacak; yoksa Rüçhan Hanım'ın davetine giderek, Somer’le yeni bir sayfa mı açacak?
27.09.2023 Cadde
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
'Üç Kız Kardeş' yeni sezon çekimleri için objektif karşısına geçti
'Üç Kız Kardeş' yeni sezon çekimleri için objektif karşısına geçti Üçüncü sezonu ile izleyici karşısına çıkan, aile ve kardeşlik bağlarını anlatan Kanal D’nin çok izlenen dizisi 'Üç Kız Kardeş', her salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.
25.09.2023 Cadde
Kız istemeye gidecek
Kız istemeye gidecek ‘Çok Aşk’ın vizyona girmesine sayılı günler kala filmin başrol oyuncusu ve senaristi Hasan Can Kaya, yapımdaki kız isteme sahnesini gerçek hayata döndürüyor.
23.09.2023 Cadde
Hasan Can Kaya kız istemeye gidecek!
Hasan Can Kaya kız istemeye gidecek! Komedi türündeki 'Çok Aşk'ın başrol oyuncusu ve senaristi Hasan Can Kaya, filmdeki kız isteme sahnesini gerçek hayata taşıyor. Aşkı ve kariyeri arasında kalan 'Coşkun' karakterini canlandıran ünlü komedyen, kendisini aşkına ikna eden bir hayranının kız isteme törenine katılacak.
22.09.2023 Cadde
3 bacak, 2 cinsel organla doğdu! Ailesinin 'uğursuz' dediği 'Kral'
3 bacak, 2 cinsel organla doğdu! Ailesinin 'uğursuz' dediği 'Kral' Doğumunu yaptıran ebe çığlık attı. Annesi de bebeğini görünce ebenin neden böyle bir tepki verdiğini hemen anladı. Babası ise onun bu şekilde doğmasını Tanrı'nın isteğine bağladı. Ancak batıl inançların hüküm sürdüğü köyde 3 bacak ve 2 cinsel organla doğan bebek bir ceza olarak görüldü ve uğursuz kabul edildi. Sonrasında yaşananlar ise filmleri aratmadı.
20.09.2023 Yaşam
'Üç Kız Kardeş' bomba gibi döndü! Kız isteme töreninde sürpriz son
'Üç Kız Kardeş' bomba gibi döndü! Kız isteme töreninde sürpriz son İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan ve Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan 'Üç Kız Kardeş' üçüncü sezonu bomba gibi ekranlara döndü.
20.09.2023 Cadde
Kız istemeye TIR'la gitti, o anlar kameraya yansıdı
Kız istemeye TIR'la gitti, o anlar kameraya yansıdı Ankara’nın Sincan ilçesinde bir kişinin kız istemeye TIR'la gittiği anlar kameraya yansıdı.
19.09.2023 Haberler
Survivor aşıkları Mert Öcal ve Sude Burcu'dan 'bebek' yanıtı!
Survivor aşıkları Mert Öcal ve Sude Burcu'dan 'bebek' yanıtı! 'Survivor All Star 2022'de aşk yaşadıkları ortaya çıkan Mert Öcal ile Sude Burcu, geçtiğimiz haftalarda evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı. İki yıllık aşklarını nikâh masasına taşımak için gün sayan sevgililer, tatil için geldikleri Bozcaada'yı seçti. Ünlü çift, kendilerine yöneltilen 'bebek' sorusuna yanıt verdi.
31.08.2023 Cadde
Alışverişe geldi, gönlünü kaptırdı! Bulgar geline Türk usulü düğün
Alışverişe geldi, gönlünü kaptırdı! Bulgar geline Türk usulü düğün Bulgaristan’ın başkenti Sofya’dan alışveriş için geldiği Edirne’de Türk esnafa gönlünü kaptıran Desi Georgieva, Türkiye'nin gelenek ve göreneklerine göre dünyaevine girdi.
8.08.2023 Haberler
Biri Filipinli diğeri Bulgar! İki ile iki yabancı gelin: Aşkı Türkiye'de buldular
Biri Filipinli diğeri Bulgar! İki ile iki yabancı gelin: Aşkı Türkiye'de buldular Bulgaristan’ın başkenti Sofya’dan alışveriş için geldiği Edirne’de Türk esnafa gönlünü kaptıran Desi Georgieva, Türkiye'nin gelenek ve göreneklerine göre dünyaevine girdi. Aksaray’da bedensel engelli Alihan Şahin (27) ile 5 yıl önce internette tanıştığı Filipinler uyruklu Maris Abraham (27) dünyaevine girdi.
8.08.2023 Gündem
'Zerin intihar etti' ifadesi böyle çürütüldü! Bilimsel mütalaa detayı
'Zerin intihar etti' ifadesi böyle çürütüldü! Bilimsel mütalaa detayı Eskişehir'de, 2. kattaki evin penceresinden düşen Zerin Kılınç'ın şüpheli ölümüne ilişkin davaya 'Bilimsel mütalaa' hazırlayan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağlar Özdemir'in 68 sayfalık raporu mahkeme dosyasına girdi.
17.06.2023 Gündem
Diyarbakır'daki 9 kişinin öldüğü çatışmada sağ kurtuldu! O anları anlattı
Diyarbakır'daki 9 kişinin öldüğü çatışmada sağ kurtuldu! O anları anlattı Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, 9 kişinin hayatını kaybettiği arazi kavgasında yaralı olarak kurtulan Ahmet Alyamaç o anları anlattı.
17.06.2023 Gündem
Katliamı 'yangın' tetikledi! Diyarbakır'da 9 kişinin öldüğü olayın perde arkası
Katliamı 'yangın' tetikledi! Diyarbakır'da 9 kişinin öldüğü olayın perde arkası Bismil’de dün sabah iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada dokuz kişi öldü, iki kişi de yaralandı. Yaşanan olayın detayları da ortaya çıktı.
16.06.2023 Gündem
Saliha hemşirenin babasından 'cinayet' sözleri: Aile olarak eminiz!
Saliha hemşirenin babasından 'cinayet' sözleri: Aile olarak eminiz! Genç hemşire Saliha Tuncel'in ölümünün ardından baba DHA'ya konuştu, dikkat çeken ifadelerde bulundu.
10.06.2023 Gündem
Kavgada 3,5 aylık hamile yeğenini öldüren dayı tutuklandı
Kavgada 3,5 aylık hamile yeğenini öldüren dayı tutuklandı Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, akraba iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla iddiaya göre rastgele ateş açıp 3,5 aylık hamile yeğeni İpek Çiçek'in (22) ölümüne, akrabası Azat O.'nun (9) da yaralanmasına neden olan Aydın Çiçek, tutuklandı.
6.06.2023 Gündem
Arkadaşlarıyla sohbet etmek için gittiği oto yıkamacıda silahlı saldırıda öldü
Arkadaşlarıyla sohbet etmek için gittiği oto yıkamacıda silahlı saldırıda öldü İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, bir oto yıkama dükkanına tabancayla açılan ateşte arkadaşlarıyla sohbet etmeye giden Mehmet Servan Bayram (32) öldü, 3 kişi de yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 11 şüpheliden 6’sı adliyeye sevk edildi.
26.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kız İsteme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.