Kız Kardeşi

Kız Kardeşi

Son dakika kız kardeşi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kız kardeşi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kız kardeşi haber sayfamızda...

Kız Kardeşi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.986 kız kardeşi haberi bulunmuştur.
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor! İşte aylık gelirleri
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor! İşte aylık gelirleri Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı. Damla Güler mahkemeden canlı aktarıyor. İşte detaylar... 
25.04.2024 Gündem
Ünlü fenomenin cansız bedeni bulunmuştu! Eva Evans'ın ölüm nedeni ortaya çıktı
Ünlü fenomenin cansız bedeni bulunmuştu! Eva Evans'ın ölüm nedeni ortaya çıktı Sosyal medya platformlarından biri olan TikTok'ta çektiği videolar ile fenomen haline gelen Eva Evans'ın hayatını kaybettiğini kardeşi Lila Joy duyurmuştu. TikTok'ta 300 bin takipçisi olan Eva Evans'ın ölüm nedenine ilişkin açıklama yapıldı.
24.04.2024 Cadde
Gazze'de İsrail saldırısında ölen annenin karnındaki bebek kurtarıldı
Gazze'de İsrail saldırısında ölen annenin karnındaki bebek kurtarıldı Sabrin Jouda isimli Gazzeli kız bebek, annesinin İsrail bombardımanında öldürülmesinin ardından dünyaya yetim olarak geldi.
23.04.2024 Dünya
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini gelecek nesillerde gören ve her bulduğu fırsatta onların elinden tutmaya çalışan Atatürk, cephelerde geçen ömründe çocuklara olan sevgisini manevi evlatlarının elinden tutarak gösterdi. Bu çocuklardan biri de çobanlık yaparken Atatürk'le karşılaşan 'Sığırtmaç Mustafa' oldu.
23.04.2024 Gündem
20 gün önce atanmıştı! Erkek hemşirenin sır ölümü
20 gün önce atanmıştı! Erkek hemşirenin sır ölümü Gaziantep'in Nizip ilçesinde yakınlarının 2 gündür haber alamadığı erkek hemşire, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
21.04.2024 Gündem
METİN AKPINAR'IN KIZI DUYGU NEBİOĞLU annesini arıyor! Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı kimdir, bulundu mu?
METİN AKPINAR'IN KIZI DUYGU NEBİOĞLU annesini arıyor! Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı kimdir, bulundu mu? Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar'ın kızı olarak adını duyurmuştu. İkiz kız kardeşi olduğu da ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programına katılarak annesi Suphiye Orancı'yı arıyor. Peki, Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı kim?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme!
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29) hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
ŞARK BÜLBÜLÜ OYUNCULARI ve karakterler! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi, konusu nedir?
ŞARK BÜLBÜLÜ OYUNCULARI ve karakterler! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi, konusu nedir? Kemal Sunal klasikleri arasında yer alan Şark Bülbülü filmi, 1979 yapımı sinema filmidir. Filimin başrollerinde Sunal'ın yanı sıra Ayşen Cansev ve Ayşen Gruda yer alıyor. Şark Bülbülü filmi oyuncuları kim?
10.04.2024 Bilgi Rehberi
İstanbul'da rezidanstaki korkunç ölümde canlı yayın iddiası
İstanbul'da rezidanstaki korkunç ölümde canlı yayın iddiası İstanbul Esenyurt’ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30’uncu katından düşerek hayatını kaybederken, olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
7.04.2024 Haberler
İstanbul'da rezidanstaki korkunç ölümde canlı yayın iddiası: 2 gözaltı
İstanbul'da rezidanstaki korkunç ölümde canlı yayın iddiası: 2 gözaltı İstanbul Esenyurt’ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30’uncu katından düşerek hayatını kaybederken, olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
7.04.2024 Gündem
Esenyurt'ta şüpheli ölüm! 30. kattan düşen genç kız feci şekilde can verdi
Esenyurt'ta şüpheli ölüm! 30. kattan düşen genç kız feci şekilde can verdi Esenyurt’ta 24 yaşındaki genç kız, 39 katlı binanın 30’uncu katından henüz bilinmeyen bir nedenle sitenin avlusuna düşerek hayatını kaybetti.
7.04.2024 Gündem
Sancaktepe'de vahşet! Uyuyan ailesine kurşun yağdırıp kendini vurdu: 2 ölü
Sancaktepe'de vahşet! Uyuyan ailesine kurşun yağdırıp kendini vurdu: 2 ölü Sancaktepe'de, sabah saatlerinde ailesiyle birlikte yaşadığı eve gelen Yusuf Fırat, evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdıktan sonra aynı silahla kendini vurdu. Olayda anne ve erkek kardeşi hayatını kaybederken; baba ve ikiz kız kardeş ağır yaralandı. Şüpheli ise yoğun bakımda.
6.04.2024 Gündem
Ailesi borçlarını ödeyemiyor! 'Annesi, Prenses'in bu konudan uzak durmasını sağlamaya çalışıyor'
Ailesi borçlarını ödeyemiyor! 'Annesi, Prenses'in bu konudan uzak durmasını sağlamaya çalışıyor' Aylardır nerede olduğu merak edilen Galler Prensesi Kate Middleton, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı video mesaj ile kansere yakalandığını duyurmuştu. Hastalığı haftalardır tüm dünyada konuşulurken, Prenses'in annesi ve babası Carole-Michael Middleton çiftinin yüz binlerce dolarlık borçlarını ödeyemediği ortaya çıktı.
6.04.2024 Cadde
Vahşete ağırlaştırılmış ömür boyu hapis: Ablam huzur için uyuyacak
Vahşete ağırlaştırılmış ömür boyu hapis: Ablam huzur için uyuyacak  Muğla’nın Yatağan ilçesinde Figen Çoban’ın eşi tarafından öldürüldüğü iddiasıyla açılan davanın 5'inci duruşması yapıldı. Mahkeme heyeti, Figen Çoban’ın eşi Mehmet Emin Ata Çoban’a, haksız tahrik ve iyi hal indirimi uygulamadan ‘eşe karşı canavarca hisle öldürme suçundan’ ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Figen Çoban’ın kayınbiraderi Süleyman Çoban ise 17 yıl hapis cezası aldı.
4.04.2024 Gündem
'Taş Kağıt Makas'ta Umut gözaltında! Yalancı şahitlik yapan Makbule öldürüldü
'Taş Kağıt Makas'ta Umut gözaltında! Yalancı şahitlik yapan Makbule öldürüldü Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' altıncı bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Cadde
'Onlar insan değil, hayvan': Trump ülkedeki yasa dışı göçmenleri hedef aldı
'Onlar insan değil, hayvan': Trump ülkedeki yasa dışı göçmenleri hedef aldı Trump, seçim konuşmalarında Meksika sınırını yasa dışı yollardan geçen göçmenlerin kendi ülkelerindeki hapishane ve akıl hastanelerinden kaçtığını ve ABD'de şiddet suçlarını körüklediklerini iddia ediyor.
3.04.2024 Dünya
Doktoru vuran sanık MİT mensubu olduğunu beyan eden mesaj atmış
Doktoru vuran sanık MİT mensubu olduğunu beyan eden mesaj atmış İntörn Doktor Nida Nur Nergiz'i pompalı tüfekle 6 el ateş ederek bir bacağının ampute olmasına neden olan eski erkek arkadaşı sanık Ersin Karakuş'un yargılanmasına devam edildi.
2.04.2024 Gündem
Yer: Gaziantep! Polis memuru, tartıştığı eniştesini öldürdü
Yer: Gaziantep! Polis memuru, tartıştığı eniştesini öldürdü Gaziantep’te polis memuru Yusuf Kenan Saygılı (51), tartıştığı eniştesi Doğan Saygılı'yı (50) öldürdü. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
2.04.2024 Gündem
Sadece adı kaldı!
Sadece adı kaldı! İsrail ordusu, Şifa Hastanesi’nden çekildiğini duyurdu.
2.04.2024 Dünya
Sürücü ehliyetsiz ve alkollüydü! Dilara'yı yatalak hale getirdi: Anneden yürek yakan isyan
Sürücü ehliyetsiz ve alkollüydü! Dilara'yı yatalak hale getirdi: Anneden yürek yakan isyan İzmir’de, motosikletteki Dilara Aldanoğlu'na (26) çarparak yatağa bağımlı hale gelmesine neden olan ehliyetsiz ve alkollü sürücü İsa Eyice'ye (28) 4,5 yıllık hapis cezası verilen karar, istinaf mahkemesine taşındı. Yasemin Aldanoğlu (48), "Kızım Dilara, 2 yıl 3 aydır yatağa mahkum. Hiçbir şekilde bizi tanımıyor. Sanığın ehliyetsiz trafiğe çıkışı, olası kasta girmeli. Ağır ceza mahkemesinde yargılanmasını istiyorum. Bu bir ilk olsun" dedi.
28.03.2024 Gündem
Kıl dönmesi komaya soktu! Doktorları afallatan hasta
Kıl dönmesi komaya soktu! Doktorları afallatan hasta Sayısız tıbbi müdahaleye maruz kalarak kabus dolu günler yaşadı. Doktorlar hayatta kalma şansının yalnızca yüzde 4 olduğunu söyledi. Her şey, vücudundaki batık tüyleri alma girişimiyle başladı...
27.03.2024 Dünya
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin'
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un yaptığı kazada oğlu Oğuz Murat Aci'yi kaybeden acılı baba Özer Aci, “Ömrüm vefa ettiği müddetçe mücadeleme devam edeceğim. Okula arabayla gidip geldiği, 3-5 sefer ceza yediği varsayılıyor. Kaza geliyorum dedi, anne baba önlem almadı. ABD'de '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' yani vicdansızlıklarına devam ediyorlar. Daha oğlumun mezarına eşim hiç gidemedi” dedi.
27.03.2024 Haberler
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin'
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un yaptığı kazada oğlu Oğuz Murat Aci'yi kaybeden acılı baba Özer Aci, “Ömrüm vefa ettiği müddetçe mücadeleme devam edeceğim. Okula arabayla gidip geldiği, 3-5 sefer ceza yediği varsayılıyor. Kaza geliyorum dedi, anne baba önlem almadı. ABD'de '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' yani vicdansızlıklarına devam ediyorlar. Daha oğlumun mezarına eşim hiç gidemedi” dedi.
27.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Keçiören'de 50 bin aileye destek oluyorum
Mansur Yavaş: Keçiören'de 50 bin aileye destek oluyorum Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,"Keçiören Belediye Başkanı, ne bir emekliye bir kuruş vermişliği mi var. Biz 200 bin aileye destek olurken, et verirken ben 'but dağıtıyorum' diye ortaya çıktı. Şubat'ta 2 kişiye, Kasım'da 11 kişiye vermiş. Ben Keçiören'de 50 bin aileye destek oluyorum" dedi.
26.03.2024 Gündem
Anne ve kız kardeşini öldüren katilin tabutuna sırtlarını döndüler
Anne ve kız kardeşini öldüren katilin tabutuna sırtlarını döndüler Bahçelievler'de annesini ve kız kardeşini öldürdükten sonra intihar eden Uğur Falay'a tepki gösterenler cenazesinde tabuta sırtlarını döndü.
26.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Kız Kardeşi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.