Kız Öğrenci

Kız Öğrenci

Son dakika kız öğrenci haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kız öğrenci gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kız öğrenci haber sayfamızda...

Kız Öğrenci

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.949 kız öğrenci haberi bulunmuştur.
Türk robotik takımları dünya şampiyonasında
Türk robotik takımları dünya şampiyonasında Türk robotik takımları, ABD Houston’da 21 Nisan’a kadar sürecek 2024 FIRST Robotics Competition Dünya Şampiyonası’nda yer alıyor.
19.04.2024 Gündem
Fırsat eşitliği ve genç istihdamı hamlesi
Fırsat eşitliği ve genç istihdamı hamlesi "Vakfımızın temel hedefleri eğitimde fırsat eşitliği oluşturmak, kültürel mirasımızı korumak ve gençleri sporla güçlendirmek. Grup şirketlerimizi projelerimize entegre ederek uzun vadede genç istihdamını artırmayı hedefledik."
5.04.2024 Milliyet Executive
Doktoru vuran sanık MİT mensubu olduğunu beyan eden mesaj atmış
Doktoru vuran sanık MİT mensubu olduğunu beyan eden mesaj atmış İntörn Doktor Nida Nur Nergiz'i pompalı tüfekle 6 el ateş ederek bir bacağının ampute olmasına neden olan eski erkek arkadaşı sanık Ersin Karakuş'un yargılanmasına devam edildi.
2.04.2024 Gündem
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz Diyarbakır'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin yeni mesajlar verdi. "Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz" diyen Erdoğan, "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa, şimdi hemen yapılmalıdır. Türkiye'ye 40 yıl boyunca terörle bedel ödetildi, bir 40 yıl daha buna tahammülümüz yok." şeklinde konuştu.
27.03.2024 Haberler
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz Diyarbakır'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin yeni mesajlar verdi. "Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz" diyen Erdoğan, "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa, şimdi hemen yapılmalıdır. Türkiye'ye 40 yıl boyunca terörle bedel ödetildi, bir 40 yıl daha buna tahammülümüz yok." şeklinde konuştu.
27.03.2024 Gündem
Nijerya'da kaçırılan 280'den fazla çocuk kurtarıldı
Nijerya'da kaçırılan 280'den fazla çocuk kurtarıldı Afrika'nın en kalabalık ülkesinin kuzeybatı bölgesinde kaçırılan yüzlerce ilk ve ortaokul öğrencisinin kurtarıldığı açıklandı. Krizlerin damga vurduğu ülkede silahlı çeteler fidye talebiyle sık sık sivilleri kaçırıyor.
24.03.2024 Dünya
Kamyonun fırlayan tekeri öğrencilerin arasına daldı!
Kamyonun fırlayan tekeri öğrencilerin arasına daldı! Beşiktaş'ta yokuştan inen hafriyat kamyonunun tekeri yerinden çıkarak yoldan geçen öğrencilerin arasına dalıp araçlara çarptı. Tekerin çarptığı bir öğrenci yaralanırken 3 otomobilde hasar oluştu. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
20.03.2024 Gündem
Almanya’da 50 yıl önce Berlin Duvarı’nda bir Polonyalıyı öldürmekle suçlanan eski Stasi subayı yargılanıyor
Almanya’da 50 yıl önce Berlin Duvarı’nda bir Polonyalıyı öldürmekle suçlanan eski Stasi subayı yargılanıyor Doğu Almanya’nın istihbarat örgütü Stasi’nin eski bir subayı, 50 yıl önce Berlin Duvarı’ndan kaçmak isteyen bir kişiyi öldürmekle suçlanıyor. Adı gizli tutulan sanık yargılanıyor.
15.03.2024 Dünya
CHP lideri, eğitim kursu ve öğrenci yurdu açılışına katıldı: ‘Öğrenciye belediyelerimiz sahip çıkıyor’
CHP lideri, eğitim kursu ve öğrenci yurdu açılışına katıldı: ‘Öğrenciye belediyelerimiz sahip çıkıyor’ CHP Genel Başkanı Özel, CHP’li belediyelerin 64 öğrenci yurdu açtığını belirterek “Belediyeler bizde olmasa, o 64 tane yurt yapılmayacak. Cemaatler yurt yapıyor, tarikatlar yurt yapıyor. Yoksul öğrencileri orada barındırıp, onların dünya görüşüne şekil vermeye çalışıyorlar” dedi.
11.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Türkiye'de belediyelerimiz tam 64 tane yurt açtı
CHP lideri Özel: Türkiye'de belediyelerimiz tam 64 tane yurt açtı CHP Genel Başkanı Özgür Özel Kartal'da Mustafa Necati Destek Eğitim Kursu, Kız Öğrenci Yurdu'nun toplu açılış törenine katıldı.
10.03.2024 Gündem
Korku şiddeti önler mi?
Korku şiddeti önler mi? Her kitabı büyük merakla beklenen usta gerilim yazarı Jean-Christophe Grangé, yeni kitabı “Kızıl Karma”da inanç kavramını odağına alıp insanları korkutmanın şiddeti önleyip önleyemeyeceğini tartışmaya açıyor.
10.03.2024 Kültür Sanat
Otobüste taciz iddiası ortalığı karıştırdı! 'Kızıma dışarıda görüşme teklif etmiş'
Otobüste taciz iddiası ortalığı karıştırdı! 'Kızıma dışarıda görüşme teklif etmiş' Kocaeli'nin İzmit ilçesinde belediye otobüsünde bir kişi, otobüste kızını taciz ettiği iddia edilen şahıs ile kavga etti. Darp sonucu yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı, baba ise karakola götürüldü.
26.02.2024 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türkiye'nin dört bir yanına devasa spor tesisleri yaptık
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türkiye'nin dört bir yanına devasa spor tesisleri yaptık Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ekirdağ'da millet bahçesi içinde yer alan buz pateni, spor vadisi, futbol sahaları ve bin kişilik kız öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirip, Spor Bakanlığı ile Süleymanpaşa Belediyesi'nin ortaklaşa yaptığı spor tesislerinde incelemelerde bulundu.
24.02.2024 Diğer
'Türkiye'nin dört bir yanına devasa spor tesisleri yaptık'
'Türkiye'nin dört bir yanına devasa spor tesisleri yaptık' Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türkiye'nin dört bir yanında devasa spor tesisleri yaptık. Avrupa'nın en modern stadyumları Türkiye'de, en modern spor salonları Türkiye'de. Yine Türkiye'nin dört bir yanında 700 tane olimpik ve yarı olimpik yüzme havuzları yaptık" şeklinde konuştu
24.02.2024 Gündem
Erdoğan kemanıyla Çanakkale Türküsü'nü çalan öğrenciye eşlik etti
Erdoğan kemanıyla Çanakkale Türküsü'nü çalan öğrenciye eşlik etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kemanıyla Çanakkale Türküsü çalan 6'ncı sınıf öğrencisine eşlik ederek, türkü söyledi.
22.02.2024 Haberler
Erdoğan kemanıyla Çanakkale Türküsü'nü çalan öğrenciye eşlik etti
Erdoğan kemanıyla Çanakkale Türküsü'nü çalan öğrenciye eşlik etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kemanıyla Çanakkale Türküsü çalan 6'ncı sınıf öğrencisine eşlik ederek, türkü söyledi.
22.02.2024 Gündem
Otobüste fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi
Otobüste fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi Isparta'da özel halk otobüsünde fenalaşan üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Rabia Cin, şoför tarafından hastaneye yetiştirildi. Burada müdahale edilen Rabia Cin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. Otobüs şoförü Mehmet Özçelik, "İnsanlık görevimi yaptım" dedi.
16.02.2024 Haberler
Müdür odasında öğretmene darp iddiası!
Müdür odasında öğretmene darp iddiası! Gaziosmanpaşa'da bir velilinin, öğrencilerine "arkadaşlarınızı iyi seçmelisiniz" konuşması yapan öğretmeni darbettiği iddia edildi.
14.02.2024 Gündem
YÖK açıkladı: Üniversitelerdeki kız öğrenci oranı yüzde 51,7'ye yükseldi
YÖK açıkladı: Üniversitelerdeki kız öğrenci oranı yüzde 51,7'ye yükseldi Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversitelerdeki 7 milyon 503 bin 181 öğrenciden 3 milyon 879 bin 512'sinin kızlardan, 3 milyon 623 bin 669'unun ise erkeklerden oluştuğunu ve böylece 2024'te üniversitelerdeki kız öğrenci oranının yüzde 51,7'ye yükseldiğini duyurdu.
11.02.2024 Gündem
Kastamonu'da 95 öğrenci yedikleri tantuniden zehirlendi
Kastamonu'da 95 öğrenci yedikleri tantuniden zehirlendi Yurttaki akşam yemeğinde tantuni yiyen onlarca öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından Kastamonu Valiliği'nden açıklama yapıldı.
15.01.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla G.A.’yı kandıran okul müdürlerinin tahliyesine itiraz
'MİT'e alacağız' yalanıyla G.A.’yı kandıran okul müdürlerinin tahliyesine itiraz Konya’da, Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal'a (35) yardım ettikleri gerekçesiyle 8 yıl 4'er hapis cezası alan 2 okul müdürünün tahliye edilmesine, itirazda bulunuldu.
13.01.2024 Gündem
Zeren Ertaş yaşamını yitirmişti! Asansör kazasında istenen cezalar belli oldu
Zeren Ertaş yaşamını yitirmişti! Asansör kazasında istenen cezalar belli oldu Aydın'da Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda Zeren Ertaş'ın (22) asansörde sıkışarak hayatını kaybetmesiyle ilgili hazırlanan iddianamede, tutuklu sanıklar asansör firmasının sahibi Mustafa Büyükyapıcı (42) ve 3 mühendisin 3 yıldan 22,5 yıla kadar, tutuksuz sanık elektrik mühendisi için de 2 yıldan 15 yıla kadar hapsi istendi.
9.01.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı! 'Şehir değiştirmek zorunda kaldı'
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı! 'Şehir değiştirmek zorunda kaldı' Konya’da, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17), cinsel istismarda bulunan Ahmet Mandal (35) için 22 yıl, ona yardım eden 2 okul müdürü hakkında verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezasını az bulan G.A.'nın ailesinin avukatı Mehmet Onur Güleç, karara üst mahkemeyle itirazda bulunacak. G.A.'nın örgün eğitime ara verdiğini ifade eden Güleç, "Müvekkilim başarılı bir öğrenciydi ve okulda birinciliği vardı. Bu olay sonrasında hem eğitim hem de sosyal hayatı ciddi sıkıntıya uğradı" dedi.
9.01.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismarda cezalar belli oldu
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismarda cezalar belli oldu Konya'da lise öğrencisi G.A.'nın (17), 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılıp, elektrik ustası Ahmet Mandal'ın (35) cinsel istismarına uğramasına ilişkin davada karar çıktı.
8.01.2024 Gündem
Ebru, 914 kişilik okulun tek kız öğrencisi
Ebru, 914 kişilik okulun tek kız öğrencisi Samsun Çarşamba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 914 öğrenci arasında Ebru Kaygılı isimli tek kız öğrenci eğitim görüyor. Kaygılı, “Kadınların her şeyi yapabileceğini gösteriyoruz" dedi.
5.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kız Öğrenci ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.