Kadıköy'de iki kadına dehşeti yaşatan taksicinin 63 suç kaydı çıktı
Kadıköy'de iki kadına dehşeti yaşatan taksicinin 63 suç kaydı çıktı Kadıköy'de arkadaşlarının doğum günü partisine katıldıktan sonra evlerine dönen iki kadının içinde bulunduğu cipe, kasıtlı şekilde birkaç kez çarpan taksi şoförü R.Ş. yakalandı. 35 yaşındaki sürücünün 63 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.
4.01.2023 Gündem
Mahallenin zemini çöktü, evler yan yattı
Mahallenin zemini çöktü, evler yan yattı Antalya’da yıllar önce arıkların geçtiği yumuşak zemine yapılan gecekondular zamanla yan yatmaya ve çatlaklar oluşmaya başlayınca, vatandaşların korkulu rüyası haline geldi. Herhangi bir depremde, kuvvetli yağış ve fırtınada korku dolu anlar yaşadıklarını anlatan bir vatandaş, "Yemeği hazırlıyorum siniye koyuyorum. Altına denge koymayınca yemekler, çay hepsi dökülüyor. Altına mutlaka denge koymamız lazım" dedi.
6.11.2020 Gündem
Devrilen taksiden böyle kurtarıldılar
Devrilen taksiden böyle kurtarıldılar Antalya'da, otomobil ile taksinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi yaralandı. Devrilen taksideki sürücü ile 2 müşterisi, çevredekiler tarafından güçlükle içinden çıkarıldı.
22.10.2019 Haberler
Bir mahalle çöküyor!
Bir mahalle çöküyor! Antalya'da yanlarından geçen derelerin kurumasıyla öne  doğru eğilen Kızıltoprak Mahallesi'ndeki evlerin sakinleri, çökme tehlikesine  karşı demir direklerle tedbir almaya çalışıyor.
4.12.2018 Gündem