Kızım Yeni Bölüm

Kızım Yeni Bölüm

Son dakika kızım yeni bölüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kızım yeni bölüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kızım yeni bölüm haber sayfamızda...

Kızım Yeni Bölüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 240 kızım yeni bölüm haberi bulunmuştur.
Polisler Demir'i götürdü! Kızım 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Polisler Demir'i götürdü! Kızım 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 33. son bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizinin son bölüme Öykü'nün bulduğu para damga vurdu. Demir ise kızına güzel bir hayat dersi verdi. Uğur Sevgi'yi babasından istemek için herkesi toplarken polislerin Demir'i götürdüğünü gören Öykü ise şoke girdi. Son bölümü izleyenler yeni bölüm fragmanını şimdiden merak etmeye başladı. Peki Kızım 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
24.05.2019 Gündem
Demir ile Candan evleniyor! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Demir ile Candan evleniyor! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 32. son bölümü ile ekranlara geldi. Demir'in Candan'a evlenme teklifi etmesi ve Candan'dan "evet" cevabı alması izleyenleri mutlu etti. Öykü'de bu duruma en az Demir ve Candan kadar sevindi. Peki izleyenlerin merakla beklediği Kızım dizisi 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
17.05.2019 Gündem
Demir ölümün kıyısında! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Demir ölümün kıyısında! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 30. bölümü ile TV 8 ekranlarına geldi. Sevilen dizinin son bölümünde başı belada olan Demir Öykü’den uzaklaştı. Bu ayrılığa dayanamayan Öykü gözyaşlarına boğulurken bu durum Demir’in Candan ile yeniden yakınlaşmasına sebep oldu. Demir’e doğrultulan silah patlayacak mı sorusunun cevabını herkes merakla beklerken izleyiciler yeni bölüm fragmanını şimdiden merak etmeye başladı. Peki Kızım 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
3.05.2019 Gündem
Kızım 30. yeni bölüm fragmanı! Demir tehlikede
Kızım 30. yeni bölüm fragmanı! Demir tehlikede Kızım 30. yeni bölüm fragmanı izleyenleri duygulandırdı. TV8'in ilgiyle izlenen dizisi Kızım yeni bölümünde Demir'in hayatı tehlikede. Öykü ise babasından ayrıldığı için çok üzgün. İşte Kızım 30. yeni bölümünden heyecan dolu dakikalar...
3.05.2019 Gündem
Öykü kaçırıldı, Demir şokta? Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Öykü kaçırıldı, Demir şokta? Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 29. son bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizinin son bölümünde Demir ile Candan ayrılmanın eşiğine geldi. Demir Candan'ı başkası ile görünce adeta yıkıldı. Öte yandan evini yakanın Ahmet olduğunu öğrenen Demir onun peşine düşerken Öykü’nün kaçırıldığını öğrenince ikinci darbeyi de yedi. Heyecanlı son bölümün ardından herkes yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Peki Kızım 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
26.04.2019 Gündem
Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 28. son bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizinin son bölümünde Öykü Cemal’in verdiği iliği almak için ameliyata girdi. Başarılı geçen ameliyattan sonra herkes derin bir nefes almıştı ki bu defa da Ahmet evi ateşe verip tüm aileyi öldürmeye çalıştı. Seyirciler ise yeni bölüm fragmanını şimdiden merak etmeye başladı. Peki Kızım 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
19.04.2019 Gündem
Demir’den Öykü’ye hastalık itirafı! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Demir’den Öykü’ye hastalık itirafı! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 27. son bölüm ile ekranlara geldi. Bu sezonun en beğenilen dizilerinden olan Kızım’da, yine izleyenleri ekrana kilitleyen bir bölüm geride kaldı. Son bölümde Demir Öykü’ye hastalığını açıkladı. Bütün gerçekleri öğrenen Öykü ise durumu olgunlukla karşıladı. Bu olay baba kızı birbirine daha da bağlarken, birlikte geçirdikleri güzel anlar izleyenleri duygulandırdı. Peki Kızım 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
12.04.2019 Gündem
Öykü hem ağladı hem ağlattı! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Öykü hem ağladı hem ağlattı! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 26. son bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizinin son bölümünde Öykü, babası ile beraber gittiği gezide hastalığını öğrendi. Öykü’nün gözyaşı döktüğü anlar herkesi duygulandırdı. Demir ise suçu kendinde aradı. Ekran başındaki herkes yeni bölüm fragmanını şimdiden merak etmeye başladı. Peki Kızım 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
5.04.2019 Gündem
Öykü’nün son hali herkesi ağlattı! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Öykü’nün son hali herkesi ağlattı! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 25. Son bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizinin son bölümünde Öykü fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Doktorlar ise tek yolun kemik iliği nakli olduğunu söyledi. Öykü’nün son hali izleyenleri duygulandırırken herkes yeni bölüm fragmanını şimdiden merak etmeye başladı. Peki Kızım 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
29.03.2019 Gündem
Kızım 25. yeni bölüm fragmanı! Öykü hastaneye kaldırılıyor
Kızım 25. yeni bölüm fragmanı! Öykü hastaneye kaldırılıyor Kızım 25. yeni bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. TV8 kanalının ilgiyle takip edilen dizisi Kızım yeni bölümünde Öykü'nün hastaneye kaldırılması izleyenleri meraklandıracak. İşte Kızım 25. yeni bölümünden heyecan dolu dakikalar...
29.03.2019 Gündem
Kızım 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Öykü fenalaşıyor
Kızım 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Öykü fenalaşıyor Kızım 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TV8 kanalının büyük ilgi gören dizisi Kızım yeni bölümünde Öykü fenalaşıyor ve hastaneye kaldırılıyor. İşte Kızım 25. yeni bölümünden heyecan dolu dakikalar...
27.03.2019 Gündem
Öykü sonunda Demir’i hatırladı! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Öykü sonunda Demir’i hatırladı! Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 23. son bölümü ile yine izleyicileri duygulandırdı. Hafızasını kaybeden Öykü’nün sonunda Demir’i hatırlayıp ona baba diye seslenmesi ve sonrasında ikilinin tekrar eski günlerine dönmesi seyircilerin gözlerini yaşarttı. Herkes şimdiden yeni bölümü merak etmeye başladı. Peki Kızım 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
22.03.2019 Gündem
Kızım 24. yeni bölüm fragmanı! Öykü, Demir'i hatırlıyor
Kızım 24. yeni bölüm fragmanı! Öykü, Demir'i hatırlıyor Kızım 24. yeni bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. TV8 kanalının büyük ilgi gören dizisi Kızım yeni bölümünde Öykü, Demir'i hatırlayacak ve 'baba' diye seslenişi izleyenleri duygulandıracak. İşte Kızım 24. yeni bölümünden heyecan dolu dakikalar...
22.03.2019 Gündem
Kızım 23. bölüm fragmanı! Öykü hatırlamaya başlıyor...
Kızım 23. bölüm fragmanı! Öykü hatırlamaya başlıyor... Kızım dizisi 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Cemal, Öykü'yü alabilmek için Öykü'nün teyzesiyle anlaşma yapıyor. Öykü'nün hatırlamaya başlaması ise herkesi şaşırtıyor...
11.03.2019 Gündem
Kızım 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kızım 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım dizisi 21. son bölümüyle ekranlarda olurken, yine izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Son bölüme Cemal'in Öykü'ye babası olduğunu söylemesi ve Öykü'nün hafızasını kaybettiği için Demir'i tanımaması damga vurdu. Peki Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
2.03.2019 Gündem
Kızım 21. Bölüm 2. Fragmanı
Kızım 21. Bölüm 2. Fragmanı TV8'in sevilen dizisi Kızım 21. yeni bölümü için heyecan dorukta. Cuma akşamları izleyicisinin karşısına çıkan 21. yeni bölümde Murat'ın Candan'dan intikam almak için harekete geçmesi oldukça heyecanlı anlara sahne olacak.  KIZIM 21. YENİ BÖLÜM ÖZETİ Hastalığı ilerleyen Öykü şimdiye kadar geçirdiği atakların en büyüğünü geçirir ve hafızasını kaybeder. Babasını ve evini hatırlamayan Öykü’nün hafızası teyzesiyle yaşadığı günlerde kalmıştır. Demir’in bütün çabalarına rağmen onu bir yabancı sanmaya devam eden Öykü babasını ne zaman hatırlayacaktır? Demir, her şeye rağmen aralarındaki bağı korumayı başarabilecek midir? Teyzesinin evine gitmek isteyen Öykü’yü kendi evinde kalmak için nasıl ikna edeceklerdir? Bütün bunlar yaşanırken Cemal, Asu’nun yazdıklarının doğruluğunu araştırmaya başlar, gerçeği öğrenmek için her şeyi göze almıştır. Hastane sahibi Murat ise Candan’dan intikam almak için acımasız bir yola başvurur.
11.09.2019 Televizyon
Kızım 21. yeni bölüm fragmanında Murat, Candan'dan intikam almak için...
Kızım 21. yeni bölüm fragmanında Murat, Candan'dan intikam almak için... TV8'in sevilen dizisi Kızım 21. yeni bölümü için heyecan dorukta. Cuma akşamları izleyicisinin karşısına çıkan 21. yeni bölümde Murat'ın Candan'dan intikam almak için harekete geçmesi oldukça heyecanlı anlara sahne olacak. İşte Kızım 21. yeni bölüm fragmanı ve özeti...
28.02.2019 Gündem
Kızım 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Öykü, babasını tanımıyor!
Kızım 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Öykü, babasını tanımıyor! Kızım dizisi 20. son bölümü Öykü'nün herkesi şoke eden hali ile son bulmuştu. Yeni bölümde de Demir ne yaparsa yapsın Öykü onu hatırlamıyor. Bunu bir türlü kabullenemeyen Demir, Öykü dahil herkesle kavga ederken Öykü de "Burası benim evim değil" diyerek isyan ediyor. İşte Kızım dizisinden yürekleri parçalayan 21. yeni bölüm fragmanı!
23.02.2019 Gündem
Kızım'da Öykü hafızasını kaybetti! Kızım 21. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?
Kızım'da Öykü hafızasını kaybetti! Kızım 21. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Ekranların hem eğlenceli hem de duygusal dizisi Kızım'da bu hafta seyirciler yine duygu dolu anlar yaşadı. Cuma akşamları ekrana gelen Kızım'a, Öykü'nün hafızasını kaybetmesi damgasını vurdu. Babasını tanıyamayan Öykü gözyaşlarına sebep oldu. Öykü'nün hastalığı gitgide kötüleşirken, izleyiciler de yeni bölüm için şimdiden sabırsızlanmaya başladı bile. Peki Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
22.02.2019 Gündem
Kızım 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Öykü kaçırılıyor...
Kızım 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Öykü kaçırılıyor... Kızım 17. bölümü ile Cuma akşamı izleyici karşısına çıktı. Cuma akşamlarının keyifle takip edilen dizisi Kızım'ın yeni bölüm fragmanı da son bölümün hemen ardından yayınlandı. Demir yeni bir plan kurarken Öykü kaçırılıyor. İşte Kızım dizisi 18. bölüm fragmanı
2.02.2019 Gündem
Kızım 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım son bölümde neler oldu?
Kızım 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım son bölümde neler oldu? Kızım dizisi 17. son bölümüyle seyircinin karşısına çıktı. Seyirciye duygusal anlar yaşatan ve başarılı oyunculuklarıyla kısa sürede büyük bir ilgiyle karşılaşan Kızım'ın 17. bölümünde Cemal Demir'in kafasına silahı dayarken Uğur son anda Demir'in yardımına koşmuştu. Heyecanlı son bölümün ardından izleyenler Kızım 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor.
1.02.2019 Gündem
Kızım dizisi 13. bölüm fragmanı! Öykü sahnede kötüleşiyor...
Kızım dizisi 13. bölüm fragmanı! Öykü sahnede kötüleşiyor... Kızım dizisi dün akşam 12. son bölümü ile ekrana geldi. Cuma akşamları herkesi ekran başına kilitleyen Kızım dizisinin 13. yeni bölüm fragmanı da son bölümün hemen ardından yayınlandı. Öykü ve annesi yüzleşiyor. Öykü'nün sahnede fenalaşması ise herkesi korkutuyor. İşte Kızım 13. bölüm fragmanı...
8.12.2018 Gündem
Kızım dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kızım dizisi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım dizisi 9. bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Demir, Öykü için yeni ev tutuyor. Öykü ve annesinin karşılaşması ise bölüme damga vurdu. Gerçeği anlatacak mı? Kızım 10. bölümü heyecanla bekleniyor.
17.11.2018 Gündem
Kızım 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kızım 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım dün akşam son bölümü ile izlendi. TV8'in konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken dizisi Kızım'da neler yaşandı? Demir, Öykü'nün hastalığını öğrendi. Peki Kızım dizisinde bundan sonra neler yaşanacak? Yeni fragman yayınlandı mı?
10.11.2018 Gündem
Kızım 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Kızım 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! TV8'in kısa sürede büyük ilgi çeken yeni dizisi Kızım 5. bölümü ile oldukça heyecanlı bir bölüme sahne oldu. Peki TV8'in yeni dizisi Kızım 5. bölümde neler yaşandı? İşte oyuncu kadrosuna Selin Şekerci'nin katılmasıyla dikkat çeken Kızım dizisinin 6. yeni bölüm fragmanı...
21.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kızım Yeni Bölüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.