Kızlar Ve Oğlanlar

Kızlar Ve Oğlanlar

Son dakika Kızlar ve Oğlanlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kızlar ve Oğlanlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kızlar ve Oğlanlar haber sayfamızda...

Kızlar Ve Oğlanlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 78 kızlar ve oğlanlar haberi bulunmuştur.
Uyan artık bitti bu rüya
Uyan artık bitti bu rüya Özlem Zeynep Dinsel’e Afife Tiyatro Ödülleri’nde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu ödülünü getiren “Kızlar ve Oğlanlar”, 28 Mart saat 20.30’da ENKA Oditoryumu’nda.
25.03.2024 Kültür Sanat
Tiyatroya duyulan tutkunun ödülü
Tiyatroya duyulan tutkunun ödülü 25. Afife Jale Tiyatro Ödülleri’nde bu sezona damga vuran “1984” ödüllendirildi.“1984”le “Yılın En Başarılı Yönetmeni” seçilen Murat Daltaban “Tutkuyla tiyatro yapan herkese hayranım” dedi.
5.10.2023 Kültür Sanat
Sanat piyasasında rekor büyüme
Sanat piyasasında rekor büyüme Milliyet Sanat, 2023’te de sanatın nabzını tutmaya devam ediyor. Derginin şubat kapağında geçen yılı rekor satışlarla geçiren plastik sanatlar dünyasında yaşananlar var.
2.02.2023 Kültür Sanat
Tiyatro
Tiyatro Komşuda yaşananlar Bahçe Galata yarın akşam komşu ülke İran’a bakmaya çağırıyor...
25.12.2022 Kültür Sanat
29 milyon 407 bin kişi Konak’ı gezdi!
29 milyon 407 bin kişi Konak’ı gezdi! Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un çağrısıyla sokakları karış karış dolaşan dijital içerik üreticilerinin sosyal medya üzerinden yaptığı 1500’den fazla paylaşımla 29 milyon 407 bin gösterim sağlandı
26.10.2022 Ege
Bergüzar Korel'in acelesi var
Bergüzar Korel'in acelesi var Oyuncu Bergüzar Korel, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere takıldı.
19.11.2020 Cadde
DasDas Kasım programı belli oldu
DasDas Kasım programı belli oldu Kasım ayında DasDas,’ Anadolu Efes Katkılarıyla: Zengin Mutfağı’ndan ‘Vahşet Tanrısı’na, yine ‘Anadolu Efes Katkılarıyla: Westend / Batının Sonu’ndan ‘Joseph K.’ya dopdolu bir tiyatro seçkisi sunarken, ‘Fanatik’ ve ‘Kızlar ve Oğlanlar’ oyunlarına da ev sahipliği yapacak. DasDas ayrıca ‘+1 Sunar: Büyük Ev Ablukada Akustik’ konseriyle müzik özlemine son verecek. Sosyal mesafe kuralları ve önlemler gözetilerek hazırlanan oturma düzeniyle DasDas sonbaharı sanatla uğurluyor.
30.10.2020 Kültür Sanat
Zorlu PSM'de bu hafta
Zorlu PSM'de bu hafta Zorlu PSM #mesafeliamabirlikte mottosuyla sahne sanatları ile tiyatro yapımlarına öncelik verdiği programıyla Ekim ayına merhaba diyor. Bu hafta dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz’ın son şovu CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum- Plus, yenilenen dekoru ve mekanıyla birlikte İbrahim Selim’in sevilen Late Night programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”, kadınların ortak dertlerini dertlenmeden sahneye taşıyan Türkiye'nin ilk stand-up grubu Çok da Fifi, Bergüzar Korel’in tek kişilik performansı ile adından söz ettiren tiyatro oyunu “Kızlar ve Oğlanlar”, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri'nin eşsiz hikayesini anlatan oyun “AMADEUS” tiyatro izleyicisiyle bir araya geliyor.
5.10.2020 Kültür Sanat
DasDas yeni sezon için kapılarını açıyor
DasDas yeni sezon için kapılarını açıyor DasDas’ Ekim ayında son dönemin kapalı gişe oyunlarından yaptığı özel bir programla sanatseverleri ağırlayacak. Sevilen tiyatro oyunları hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yeniden düzenlenen DasDas Sahne’de seyircisiyle buluşacak.
28.09.2020 Kültür Sanat
Zorlu PSM Ekim etkinlikleri açıklandı
Zorlu PSM Ekim etkinlikleri açıklandı Pandeminin etkilerinden dolayı mekandaki etkinliklerini 13 Mart’ta durduran ve 7’inci sezonunu dijital etkinliklerle tamamlayan Zorlu PSM, 5 Ekim’de geçtiğimiz sezon kapalı gişe oynayan Cem Yılmaz’ın son şovu ‘CMYLMZ – Diamond Elite Platinum Plus’ yeni sezonuna “merhaba” demeye hazırlanıyor. Ekim ayı programında sahne sanatlarının ağırlıkta olduğu, tiyatro yapımları ve stand up şovlara öncelik veren Zorlu PSM’de; Bergüzar Korel’in tek kişilik oyunu Kızlar ve Oğlanlar, Zorlu PSM ve Talimhane Tiyatrosu'nun ortak yapımı Gerçek, Berkay Ateş'e 25.Cevdet Kudret Edebiyat Ödülü'nü kazandıran, Serkan Salihoğlu'nun yönettiği Hakikat, Elbet Bir Gün, Molière klasikleri Cimri ve Tartuffe ile 29 Ekim özel gösterimi ile Kemal Ekim ayının göz dolduran performanslardan yalnızca birkaçı olarak öne çıkıyor.
23.09.2020 Kültür Sanat
16 ay sonra sahnede
16 ay sonra sahnede Bergüzar Korel, bir süre ara verdiği ‘Kızlar ve Oğlanlar’ tiyatro oyunuyla, sahneye dönmeye hazırlanıyor.
22.09.2020 Cadde
Zorlu PSM kapılarını yeniden açtı
Zorlu PSM kapılarını yeniden açtı Zorlu PSM, yeni sezonunda “yeni normal”e uygun hale getirdiği mekanları ve aldığı önlemlerle sanatseverlerle, altı ay sonra yeniden buluşmaya başladı. Hem Zorlu PSM içinde hem de gösteri salonlarındaki klima santrallerinde %100 taze hava ile çalışan, virüs ve bakterilere karşı korunmada en etkili yöntem olarak öne çıkan UVC (Ultraviyole) teknolojisi ile açık hava güveninde etkinlik deneyimi yaşanacak.
11.09.2020 Kültür Sanat
Zorlu PSM kapılarını yeniden açıyor
Zorlu PSM kapılarını yeniden açıyor Pandemi nedeniyle 13 Mart’tan bu yana dijital etkinliklerle sanatseverlere ulaşmayı sürdüren Zorlu PSM, yeni etkinlik takvimiyle 7 Ekim’de, “sosyal mesafeli” olarak açılıyor ve “yeniden merhaba” diyor. Ekim ayı program detaylarının ilk bölümü açıklandı; biletler ise bugün (13 Ağustos) itibarıyla passo.com.tr üzerinden satışa açıldı. Önümüzdeki günlerde programa eklenen etkinlikler duyurulmaya devam edecek.
13.08.2020 Kültür Sanat
Bergüzar Korel: Sahneyi çok özledim
Bergüzar Korel: Sahneyi çok özledim Oyuncu Bergüzar Korel, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi. Plus Kitchen’da öğle yemeği yiyen başarılı oyuncu, kendine yöneltilen sorulara ayak üstü cevap verdi.
14.01.2020 Cadde
‘Kendi oyunuma çıkmak istiyorum’
‘Kendi oyunuma çıkmak istiyorum’ ‘Kızlar ve Oğlanlar’ oyunu, hamileliği nedeniyle iptal olan Bergüzar Korel; Şükran Ovalı, Onur Saylak, Cem Yiğit Üzümoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Esra Bağışgil ve Burakcan Doğan’ın rol aldığı ‘Evlat’ın prömiyerine katıldı.
6.10.2019 Cadde
Doktoru oyunu yasakladı
Doktoru oyunu yasakladı 3.5 aylık hamile olan Bergüzar Korel, ‘Kızlar ve Oğlanlar’ oyununu, bırakmak zorunda kaldı.
22.09.2019 Cadde
Doktorundan Bergüzar Korel'e sahne yasağı!
Doktorundan Bergüzar Korel'e sahne yasağı! İkinci bebeğini kucağına almak için gün sayan Bergüzar Korel'in tek kişilik tiyatro oyunu 'Kızlar ve Oğlanlar', oyuncunun yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle iptal edildi.
21.09.2019 Cadde
Kız bebek istiyor
Kız bebek istiyor Üç aylık hamile olan Bergüzar Korel, kız istiyor. Oyuncu, “Bir oğlumuz var bir de kız bebeği duygusunu tadarsam şahane olur” dedi
28.08.2019 Cadde
'Evlilik teklifi almadım'
'Evlilik teklifi almadım' Oyuncu Ezgi Mola, sevgilisi Mustafa Aksakallı'dan evlilik teklifi aldığı iddiasına açıklık getirdi.
18.05.2019 Cadde
‘Onunla gurur duyuyorum’
‘Onunla gurur duyuyorum’ Bergüzar Korel, tek kişilik oyunu ‘Kızlar ve Oğlanlar’ın prömiyerini Kadıköy Craft Tiyatro’da gerçekleştirdi.
18.05.2019 Cadde
Zerrin Tekindor'un yeni imajı dikkat çekti
Zerrin Tekindor'un yeni imajı dikkat çekti Zerrin Tekindor, oğlu Hira Tekindor'un çevirmenliğini üstlendiği ‘Kızlar ve Oğlanlar’ adlı tiyatro oyununa katıldı.
17.05.2019 Cadde
Zerrin Tekindor'un yeni imajı dikkat çekti
Zerrin Tekindor'un yeni imajı dikkat çekti Zerrin Tekindor, oğlu Hira Tekindor'un çevirmenliğini üstlendiği ‘Kızlar ve Oğlanlar’ adlı tiyatro oyununa katıldı.
17.05.2019 Cadde
Yoğun ilgi
Yoğun ilgi Bergüzar Korel’in, 16 Mayıs Perşembe akşamı başlayacağı tek kişilik gösterisi ‘Kızlar ve Oğlanlar’, yok satıyor. Oyuncunun, satışa çıkan ilk beş oyununun tüm biletleri, kısa sürede tükendi.
12.05.2019 Cadde
Ekiple bir araya geldi
Ekiple bir araya geldi Başarılı oyuncu Bergüzar Korel, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
8.05.2019 Cadde
Mayısta tiyatroda
Mayısta tiyatroda Bergüzar Korel, ‘Kızlar ve Oğlanlar’ adlı tek kişilik oyunla, ilk kez tiyatro sahnesinde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.
26.04.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kızlar Ve Oğlanlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.