Kobra

Kobra

Son dakika kobra haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kobra gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kobra haber sayfamızda...

Kobra

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.028 kobra haberi bulunmuştur.
Yetenek Sizsiniz programıyla ünlenmişti! İranlı illüzyonist Aref Ghafouri yıllar sonra ortaya çıktı!
Yetenek Sizsiniz programıyla ünlenmişti! İranlı illüzyonist Aref Ghafouri yıllar sonra ortaya çıktı! 2009 - 2018 yılları arasında ekranlarda yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programında yaptığı illüzyon şovlarıyla hafızalara kazınan Aref Ghafouri, yıllar sonra ortaya çıktı. İranlı Ghafouri'nin son hali sosyal medyada gündem oldu.
24.04.2024 Cadde
Yüksekova'da engerek yılanları sürü halinde görüntülendi
Yüksekova'da engerek yılanları sürü halinde görüntülendi Hakkari’de ölümcül zehre sahip olan engerek yılanları, sürü halinde güneşlenirken görüntülendi.
22.04.2024 Gündem
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Şarkıcıya yorum yağdı
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Şarkıcıya yorum yağdı Roman müziği denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden biri olan Kobra Murat, geçtiğimiz günlerde ikinci kez ameliyat olduğunu duyurmuştu. Kobra Murat son olarak Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcının paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
Elazığ’da 'Çağaboğan' çekirgesi görüntülendi
Elazığ’da 'Çağaboğan' çekirgesi görüntülendi Boyu zaman zaman 20-25 santim olan Saga Ephippigera diğer adıyla "Çağaboğan" olarak bilinen çekirge Elazığ’da görüntülendi.
17.04.2024 Gündem
Araba kaputundan 'Kral Kobra' çıktı! Yılan uzmanları bile şaşkına döndü, 4 metrelik dev
Araba kaputundan 'Kral Kobra' çıktı! Yılan uzmanları bile şaşkına döndü, 4 metrelik dev Tayland'da bir arabanın içine en zehirli yılanlardan olan 'Kral Kobra' girdi. Arabanın sahibinin köpeği durumu fark edince havlamaya başladı. Yılanı daha sonra çevredekiler de fark edince bölgeye uzman ekipler gönderildi, sonrasında yaşananlar ise dünyada manşet oldu.
11.04.2024 Haberler
Araba kaputundan 'Kral Kobra' çıktı! Yılan uzmanları bile şaşkına döndü, 4 metrelik dev
Araba kaputundan 'Kral Kobra' çıktı! Yılan uzmanları bile şaşkına döndü, 4 metrelik dev Tayland'da bir arabanın içine en zehirli yılanlardan olan 'Kral Kobra' girdi. Arabanın sahibinin köpeği durumu fark edince havlamaya başladı. Yılanı daha sonra çevredekiler de fark edince bölgeye uzman ekipler gönderildi, sonrasında yaşananlar ise dünyada manşet oldu.
11.04.2024 Dünya
Güney Afrika'da korkunç olay! Polisin yakaladığı hayvan kaçakçısı zehirli yılanla intihar etti
Güney Afrika'da korkunç olay! Polisin yakaladığı hayvan kaçakçısı zehirli yılanla intihar etti Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti.
9.04.2024 Dünya
Kobra Murat: Çocuklara ev almak için karımın koluna bilezik yaptırırım!
Kobra Murat: Çocuklara ev almak için karımın koluna bilezik yaptırırım! "18 kilo altınım var" açıklamasıyla uzun süre gündemde kalan 'Kobra Murat' lakaplı Murat Divandiler, her köşesinde altın kaplama olan evinin kapılarını açtı. Kobra Murat, altına nasıl yaptırım yaptığını anlattı.
29.01.2024 Cadde
Marmaris açıklarında nefes kesen anlar! Deniz piyadeleri adaya çıktı
Marmaris açıklarında nefes kesen anlar! Deniz piyadeleri adaya çıktı Karadeniz, Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz'de düzenlenen Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın planlı tatbikatlarından Denizkurdu I - 2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü, dün Marmaris açıklarında icra edildi.
13.01.2024 Haberler
Marmaris açıklarında nefes kesen anlar! Deniz piyadeleri adaya çıktı
Marmaris açıklarında nefes kesen anlar! Deniz piyadeleri adaya çıktı Karadeniz, Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz'de düzenlenen Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın planlı tatbikatlarından Denizkurdu I - 2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü, dün Marmaris açıklarında icra edildi.
13.01.2024 Gündem
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları erkek isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında da özen gösteriyor. K harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Yılbaşı ekranında yıldız yağmuru
Yılbaşı ekranında yıldız yağmuru Kanal D ve teve2 ekranında yılbaşı heyecanı bugünden itibaren başlıyor. Ünlü isimlerin de konuk olacağı programlarda, yeni yıl coşkusu yaşanacak.
28.12.2023 Cadde
KOBRA MURAT KİMDİR, GERÇEK ADI NE? Kobra Murat hastalığı nedir?
KOBRA MURAT KİMDİR, GERÇEK ADI NE? Kobra Murat hastalığı nedir? Kobra Murat kimdir, hastalığı nedir gibi soruların yanıtları arama motoru üzerinden sorgulanmaya başladı. Söylediği roman şarkılar ile geniş kitlelere adını duyuran Kobra Murat'dan sevenlerine kötü haber geldi. Belçika Gent dönüşü rahatsızlanan Kobra Murat hastaneye kaldırıldı. Peki Kobra Murat kimdir, hastalığı nedir, helallik mi istedi?
27.12.2023 Bilgi Rehberi
Kanal D ve teve2 ekranında yıldız yağmuru!
Kanal D ve teve2 ekranında yıldız yağmuru! Kanal D ve teve2, yılbaşına özel birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu eğlenceli yapımlarını izleyiciler için hazırladı. 2023 yılının son günlerinde ekrana gelecek olan programlar, 28 Aralık Perşembe gününden itibaren seyircilerle buluşacak.
27.12.2023 Cadde
İnsan neden küfreder? Araştırmadan çıkan en ilginç sonuç
İnsan neden küfreder? Araştırmadan çıkan en ilginç sonuç Küfür konusunda tez yazan Hilal Ekşi, küfrün okulda, sokakta, internette ve ailede öğrenildiğini belirtiyor. Erkeklerin güç göstermek, kadınların da erkeklerle eşit konumda olmak için küfrettiğini vurgulayan Ekşi, küfrün arkadaşa hitap etme biçimini aldığını söylüyor​​​​​​​.
27.12.2023 Gündem
Ambulansın çarptığı kadın hayatını kaybetti! Feci kaza kamerada...
Ambulansın çarptığı kadın hayatını kaybetti! Feci kaza kamerada... Kocaeli’nin İzmit ilçesinde hasta nakil ambulansı yolda yürüyen Sevim Karayel’e (68) çarptı. Aynı ambulans ile hastaneye kaldırılan Karayel kurtarılamadı.
26.12.2023 Gündem
Kobra Murat ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı! Uçakta fenalaştı! "Hepinizden helallik istiyorum"
Kobra Murat ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı! Uçakta fenalaştı! "Hepinizden helallik istiyorum" Şov dünyasının güldüren eğlendiren ismi Kobra Murat Belçika dönüşü uçakta fenalaştı! Ülkeye adımını atar atmaz soluğu hastanede aldı. Doktorlar durumu acil dedi ve ölüm tehlikesiyle Kobra Murat ameliyata alındı. İşte detaylar...
26.12.2023 Gündem
Kobra Murat ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı! "Hepinizden helallik istiyorum"
Kobra Murat ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı! "Hepinizden helallik istiyorum" Şov dünyasının güldüren eğlendiren ismi Kobra Murat Belçika dönüşü uçakta fenalaştı! Ülkeye adımını atar atmaz soluğu hastanede aldı. Doktorlar durumu acil dedi ve ölüm tehlikesiyle Kobra Murat ameliyata alındı. İşte detaylar...
26.12.2023 Haberler
Ormanda mucize! Yılan ısırdı, zamana karşı yarışı kazandı
Ormanda mucize! Yılan ısırdı, zamana karşı yarışı kazandı 'Lachesis muta-Kaderi sustur'un dişleri bacağına geçtiğinde hayatının sınavını vereceğini bilmiyordu, üç çocuk babası adamın 'mucize' kurtuluşu dünya medyasında yankı buldu.
10.11.2023 Dünya
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Koynundan yılan çıktı! Kan donduran saniyeler
Koynundan yılan çıktı! Kan donduran saniyeler Öğle yemeğinden sonra biraz kestirmeye karar verdi, gözünü açtığında dev sürüngen gömleğinin içindeydi. İş arkadaşları panikle kurbanı sakinleştirmeye çalışırken, tüyler ürperten bir tıslama sesi duyuldu.
30.07.2023 Dünya
Hindistan'da akılalmaz olay! Erkek arkadaşını zehirli kobra ile öldürdü
Hindistan'da akılalmaz olay! Erkek arkadaşını zehirli kobra ile öldürdü Hindistan’da 15 Temmuz’da aracında ölü olarak bulunan 32 yaşındaki Ankit Chauhan’ın kız arkadaşı tarafından zehirli bir kobra kullanılarak öldürüldüğü ortaya çıktı.
20.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kobra ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.