Kocamın Ailesi

Kocamın Ailesi

Son dakika Kocamın Ailesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kocamın Ailesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kocamın Ailesi haber sayfamızda...

Kocamın Ailesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 321 kocamın ailesi haberi bulunmuştur.
KÜL MASALI ARAT GİRAYLI kimdir? Arat'ı oynayan Gökhan Alkan kaç yaşında, nereli? TV dizileri, filmleri
KÜL MASALI ARAT GİRAYLI kimdir? Arat'ı oynayan Gökhan Alkan kaç yaşında, nereli? TV dizileri, filmleri Gökhan Alkan, Kül Masalı dizisinde Arat Giraylı karakteri ile diziseverlerin karşısına çıkıyor. Kalp Atışı, Seviyor Sevmiyor, Kocamın Ailesi, Yasal Elma gibi en çok izlenen dizilerde rol alan Gökhan Alkan aslen nereli, kaç yaşında?
15.02.2024 Bilgi Rehberi
İbrahim Tatlıses'ten Beren Gökyıldız'a şaşırtan kilo uyarısı
İbrahim Tatlıses'ten Beren Gökyıldız'a şaşırtan kilo uyarısı 13 yaşındaki genç oyuncu Beren Gökyıldız, oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakıyor. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabında Gökyıldız'la ilgili yorumda bulundu. Tatlıses'in genç oyuncuyla ilgili yaptığı yorum dikkat çekti.
13.07.2023 Cadde
Seray Kaya'dan yaz pozları
Seray Kaya'dan yaz pozları Güzel oyuncu Seray Kaya, yaz mevsiminin başlamasına sayılı günler kala tatil sezonunu açtı. Ayna karşısında mavi bikinisiyle çektiği karelerini takipçileriyle de paylaşan ünlü isme çok sayıda beğeni geldi.
8.06.2023 Cadde
Beren Gökyıldız'ın son hali gündem oldu! Mezuniyet pozlarına yorum yağdı
Beren Gökyıldız'ın son hali gündem oldu! Mezuniyet pozlarına yorum yağdı Henüz dört yaşındayken 'Kocamın Ailesi' adlı diziyle oyunculuğa ilk adımı atan, bir dönemin çocuk yıldızı Beren Gökyıldız'ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlar gündem oldu. Bir süredir ekranlardan uzakta olan 14 yaşındaki Gökyıldız'ın mezuniyet karelerine beğeni yağdı.
7.06.2023 Cadde
Beren Gökyıldız en korktuğu sahneyi anlattı
Beren Gökyıldız en korktuğu sahneyi anlattı Onu küçük yaşlardan itibaren ekranlarda severek izliyoruz… ‘‘Kocamın ailesi’’ dizisiyle başladığı ekran yolculuğuna genç yaşına rağmen birçok başarılı proje sığdırdı. Anne, Kızım, Bizim hikaye onlardan birkaçı…
21.07.2023
Bir Küçük Gün Işığı dizisinin Elif'i Seray Kaya kimdir? Seray Kaya nereli, kaç yaşında, dizileri neler?
Bir Küçük Gün Işığı dizisinin Elif'i Seray Kaya kimdir? Seray Kaya nereli, kaç yaşında, dizileri neler? Seray Kaya, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Elif karakteri ile dizi takipçilerinin karşısına çıkıyor. Genç oyuncu, Mahkum ve Kadın gibi dizilerdeki performansı ile adından söz ettirmişti. Sevenleri ise Seray Kaya dizileri ve hayatına dair detayları araştırıyor. Peki, Seray Kaya aslen nereli, boyu ve yaşı kaç?
6.09.2022 Bilgi Rehberi
Yeşim Salkım kimdir, kaç yaşında? Yeşim Salkım şarkıları neler?
Yeşim Salkım kimdir, kaç yaşında? Yeşim Salkım şarkıları neler? Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen programı Şarkılar Bizi Söyler programına bu hafta Yeşim Salkım da konuk oluyor. İzleyiciler ise Yeşim Salkım kimdir, kaç yaşında sorularına cevap arıyor. Sesi ve şarkılarıyla yıllara damga vuran Yeşim Salkım'ın biyografisini haberimize ekledik. İşte Yeşim Salkım hakkında merak edilenler...
28.05.2022 Cadde
DÜN AKŞAM SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ? SURVİVOR'DA ADAYA KİM VEDA ETTİ?
DÜN AKŞAM SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ? SURVİVOR'DA ADAYA KİM VEDA ETTİ? Survivor 2022 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Her hafta olduğu gibi bu hafta da bir kişi adaya veda etti. İzleyiciler ise Survivor kim elendi sorusuna cevap aramaya başladı. Mavi ve Kırmızı takımın dokunulmazlık oyunu mücadeleleri ardından eleme potasına Evrim, Barış, Ayşe ve Sude girdi. Peki Survivor'da kim elendi, hangi yarışmacı gitti?
4.05.2022 Cadde
SURVİVOR BARIŞ KİMDİR, ELENDİ Mİ? Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında?
SURVİVOR BARIŞ KİMDİR, ELENDİ Mİ? Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında? Survivor Barış, 2022 All Star yarışmasına damga vuran isimler arasında. Sık sık eleme potasına giren Barış Murat Yağcı, 3 Mayıs günü adaya veda etti. Survivor Barış Murat Yağcı'nın hayatı ise izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki Survivor Barış kimdir?
3.05.2022 Cadde
MAHKUM CEMRE ÖLDÜ MÜ, diziden ayrıldı mı? Mahkum dizisinin Cemre'si Seray Kaya neden ayrıldı?
MAHKUM CEMRE ÖLDÜ MÜ, diziden ayrıldı mı? Mahkum dizisinin Cemre'si Seray Kaya neden ayrıldı? Cemre öldü mü, diziden neden ayrıldı? Mahkum dizisinde avukat Cemre rolü ile sevenleri karşısına çıkan Seray Kaya, dizinin 17. bölümünde sokak ortasında ağır şekilde yaralandı. Onu kanlar içinde bulan ise Fırat Bulut oldu. Gelişmenin ardından 'Cemre öldü mü, diziden ayrıldı mı?' soruları peş peşe geldi. Seray Kaya kimdir?
28.04.2022 Cadde
Mahkum Cemre öldü mü, diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı? Mahkum'un Cemre'si Seray Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli?
Mahkum Cemre öldü mü, diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı? Mahkum'un Cemre'si Seray Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Seray Kaya, FOX TV'nin sevilen dizisi Mahkum'da avukat Cemre'yi oynuyor. savcı Fırat Bulut'un tek destekcisi olarak ekrana gelen dizinin Cemre'si Seray Kaya'nın 17. bölümde bir anda yere yığılması dikatlerden kaçmadı. Akıllarda yer alan soru ise 'Cemre ölecek mi, Seray Kaya diziden ayrılıyor mu?
14.04.2022 Cadde
Survivor Barış kimdir, kaç yaşında? Survivor Barış Murta Yağcı hangi dizilerde oynadı?
Survivor Barış kimdir, kaç yaşında? Survivor Barış Murta Yağcı hangi dizilerde oynadı? Survivor, TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Barış Murta Yağcı, Survivor'da bu hafta eleme adayları arasında yer alıyor. Survivor Barış'ın yaşamı ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki Survivor Barış kimdir, kaç yaşında?
10.04.2022 Cadde
Survivor Barış neden yok, elendi mi 2022? Survivor'da Barış Murat Yağcı diskalifiye mi oldu?
Survivor Barış neden yok, elendi mi 2022? Survivor'da Barış Murat Yağcı diskalifiye mi oldu? Survivor Barış, 2022 All Star sezonunda yarışan isimlerden. Ancak Survivor'ın yeni bölümlerinde Survivor Barış Murat Yağcı'nın ye almaması sevenleri tarafından 'Survivor Barış diskalifiye mi oldu, nerede?' sorularına yanıt aranmaya başladı.
7.04.2022 Cadde
Gökhan Alkan'dan tepki çeken sosyal medya hamlesi!
Gökhan Alkan'dan tepki çeken sosyal medya hamlesi! Geçtiğimiz aylarda ekranlara veda eden 'Kalp Yarası' dizisinde başrol oynayan Gökhan Alkan, sosyal medya hesabında yaptığı düzenlemeyle gündem oldu. Eski partnerlerini takipten çıkaran ünlü oyuncuya hayranları da tepki gösterdi.
5.04.2022 Cadde
Survivor Barış diskalifiye mi oldu, elendi mi? Barış Murat Yağcı sakatlandı mı, sağlık durumu nasıl?
Survivor Barış diskalifiye mi oldu, elendi mi? Barış Murat Yağcı sakatlandı mı, sağlık durumu nasıl? Barış Murat Yağcı, Survivor All Star yarışmasında ünlülerle birlikte performans sergiliyor. Yarışmanın 56. yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu parkurunda yarışırken sakatlık yaşadı. Bir anda yere yığılan Survivor Barış'ın sağlık durumu merak konusu oldu. Peki, Survivor Barış elendi mi, diskalifiye mi olacak?
24.03.2022 Cadde
SURVİVOR BARIŞ KİMDİR, kaç yaşında, nereli? Barış Murat Yağcı boyu ve kilosu kaç, sevgilisi var mı?
SURVİVOR BARIŞ KİMDİR, kaç yaşında, nereli? Barış Murat Yağcı boyu ve kilosu kaç, sevgilisi var mı? Barış Murat Yağcı hayatı hakkında aramalar sürüyor. Survivor 2022 yarışmacıları arasında yer alan Barış Murat Yağcı'nın hayatına dair merak edilen sorular konuşulmaya başladı. Survivor All Star Ünlüler takımında mücadele edecek olan Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında, nereli? 2022 Survivor Barış Murat Yağcı'nın boyu ve kilosu kaç? Başarısı ve hırsıyla tanınan Survivor Barış'ın sevgilisi var mı? İşte Survivor Barış Murat Yağcı hakkında merak edilenler...
23.03.2022 Cadde
Survivor Barış Murat Yağcı kimdir? Survivor Barış Murat Yağcı boyu ve kilosu kaç?
Survivor Barış Murat Yağcı kimdir? Survivor Barış Murat Yağcı boyu ve kilosu kaç? Survivor 2022 All Star kadrosunda Ünlüler takımında mücadele eden Survivor Barış Murat Yağcı son haftalarda konseyde eleme adayı olarak adı çıkan isimler arasında yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu haftada Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı Barış Murat Yağcı oldu. Peki Survivor Barış Murat Yağcı kimdir?
19.03.2022 Cadde
Sadakatsiz Bahar diziden ayrıldı mı, neden yok? Bahar'ı oynayan Yeliz Kuvancı kimdir, yaşı kaç, diziden neden ayrıldı?
Sadakatsiz Bahar diziden ayrıldı mı, neden yok? Bahar'ı oynayan Yeliz Kuvancı kimdir, yaşı kaç, diziden neden ayrıldı? Sadakatsiz dizisinde Yeliz Kuvancı'nın hayat verdiği Bahar karakteri izleyen tarafından çok sevildi. Ancak Sadakatsiz dizisinin yeni bölümlerinde Yeliz Kuvancı'ın dizi kadrosundan ayrılacağı öne sürülmüştü. Peki, Sadakatsiz Bahar neden diziden ayrılıyor?
16.02.2022 Cadde
Seray Kaya babasının doğum gününü mezarı başında pasta üfleyerek kutladı
Seray Kaya babasının doğum gününü mezarı başında pasta üfleyerek kutladı 'Kadın' dizisinde canlandırdığı 'Şirin' rolüyle ünlenen başarılı oyuncu Seray Kaya, 2019 yılında hayatını kaybeden babası Hasan Kaya'nın doğum gününü mezarı başında pasta üfleyerek kutladı. Kaya, o anları 'İyi ki doğdum baba' notuyla sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
4.02.2022 Magazin
Seray Kaya babasının doğum gününü mezarı başında pasta üfleyerek kutladı
Seray Kaya babasının doğum gününü mezarı başında pasta üfleyerek kutladı 'Kadın' dizisinde canlandırdığı 'Şirin' rolüyle ünlenen başarılı oyuncu Seray Kaya, 2019 yılında hayatını kaybeden babası Hasan Kaya'nın doğum gününü mezarı başında pasta üfleyerek kutladı. Kaya, o anları 'İyi ki doğdum baba' notuyla sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
4.02.2022 Cadde
Survivor Barış kimdir, kaç yaşında? Barış Murat Yağcı aslen nereli, mesleği nedir?
Survivor Barış kimdir, kaç yaşında? Barış Murat Yağcı aslen nereli, mesleği nedir? Barış Murat Yağcı, Survivor 2022 yarışmasında ünlüler takımında yarışan isimler arasında yer alıyor. Yağcı, daha önce de 2020 sezonunda mücadele etmişti. Survivor Barış, manken ve oyuncu olarak öne çıkıyor. İzmir'de doğan Yağcı, Best Fotomodel seçildi. İşte, Barış Murat Yağcı hayatı, biyografisi...
25.01.2022 Cadde
Mahkum Cemre kimdir? Cemre'yi oynayan Seray Kaya nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler?
Mahkum Cemre kimdir? Cemre'yi oynayan Seray Kaya nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler? Seray Kaya, yayın hayatına yeni başlayan Mahkum dizisinde Cemre Uysal karakterine hayat veriyor. Oyuncu Kadın dizisindeki performansıyla uzun süre adından söz ettirmişti. İstanbullu oyuncu, Huzur Sokağı adlı dizi ile kariyerine adım attı. İşte, Seray Kaya'nın hayatına dair detaylar...
16.12.2021 Cadde
Yeşim Salkım kimdir, kaç yaşında? Yeşim Salkım nereli? İşte şarkıları
Yeşim Salkım kimdir, kaç yaşında? Yeşim Salkım nereli? İşte şarkıları 12 Nisan 1968'de Ankara'da doğan Yeşim Salkım Arnavut kökenli Türk şarkıcı, sinema ve dizi oyuncusudur.
5.09.2021 Cadde
Kalp Yarası Ferit kim? Gökhan Alkan kaç yaşında, sevgilisi kim?
Kalp Yarası Ferit kim? Gökhan Alkan kaç yaşında, sevgilisi kim? Yasak Elma ile son olarak ekrana gelen Gökhan Alkan, Kalp Yarası dizisinde başrolü paylaşıyor. Dizide Ferit karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Alkan, İstanbul'da doğdu ve Otomotiv Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İşte, Gökhan Alkan hayatı...
28.06.2021 Cadde
Sadakatsiz Bahar kimdir? Yeliz Kuvancı kaç yaşında, nereli?
Sadakatsiz Bahar kimdir? Yeliz Kuvancı kaç yaşında, nereli? Sadakatsiz dizisi yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Dizide Bahar karakteri ile dikkat çeken Yeliz Kuvancı kim sorusu da gündemde. Peki, Sadakatsiz'in Bahar'ı Yeliz Kuvancı aslen nereli, evli mi?
5.05.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kocamın Ailesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.