Kocasinan

Kocasinan

Son dakika Kocasinan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kocasinan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kocasinan haber sayfamızda...

Kocasinan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.836 kocasinan haberi bulunmuştur.
Yer: Kayseri! Bunalıma girip 2 akrep yedi... Acı veda
Yer: Kayseri! Bunalıma girip 2 akrep yedi... Acı veda Kayseri’de, iddiaya göre, 2 akrep yedikten sonra yolcu otobüsünde fenalaşarak Samsun’da hayatını kaybeden Bilal Yiğit, toprağa verildi.
18.04.2024 Gündem
Köyünde ölmek için 2 adet akrep yedi! Yolcu otobüsünde korkunç son
Köyünde ölmek için 2 adet akrep yedi! Yolcu otobüsünde korkunç son Kayseri'de 2 adet akrep yiyen bir kişi yolcu otobüsünde fenalaşınca Samsun'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
16.04.2024 Gündem
İki kardeşin feci ölümü! 1 gün önce evlerine döndüler
İki kardeşin feci ölümü! 1 gün önce evlerine döndüler Kayseri'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Samet (19) ile kardeşi Ahmet Can Karaaslan'ın (17) cenazeleri, toprağa verildi. 2 kardeşin bayram tatili için şehir dışında olduğu, olaydan 1 gün önce kente döndükleri ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Ormanda çobanlar tarafından ölü bulundu! 'Beceremedim albayım'
Ormanda çobanlar tarafından ölü bulundu! 'Beceremedim albayım' Aksaray'da ormanlık alanda silah sesi duyan çobanlar, bir kişiyi başından vurulmuş halde ölü olarak buldu. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
15.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Bu milletin başına bela olan örgütleri toprağa gömdük
Bakan Özhaseki: Bu milletin başına bela olan örgütleri toprağa gömdük Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de AK Parti İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma programına katıldı.
9.04.2024 Gündem
CHP'li Başkan Keskin'in oğlu toprağa verildi
CHP'li Başkan Keskin'in oğlu toprağa verildi CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in yaşamına son veren avukat oğlu Hüseyin Keskin (31), son yolculuğuna uğurlandı.
6.04.2024 Gündem
Kızının öğretmeni ile birlikte olup hamile kaldı! Okulda dehşet saçan kadın için karar
Kızının öğretmeni ile birlikte olup hamile kaldı! Okulda dehşet saçan kadın için karar Kayseri’de gönül ilişkisi yaşadığı sınıf öğretmeni Kasım K.'yi (43) çalıştığı okulda tabanca ile vurarak yaralayan 4 çocuk annesi Şehriban A. (30) hakkında müebbet hapis istemi ile dava açıldı. Olayda yaralanan Kasım K.'nın ilk duruşma öncesi yapılan ara duruşmada ifadesi alındı. Kasım K., "Ben şikayetimden vazgeçiyorum. Davaya katılmak istemiyorum" dedi
5.04.2024 Gündem
Kayseri'de CHP il Başkanı'nın oğlu ofisinde ölü bulundu
Kayseri'de CHP il Başkanı'nın oğlu ofisinde ölü bulundu CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in acı günü! Oğlu Avukat Hüseyin Keskin ofisinde tabanca ile vurulmuş halde bulundu. İşte detaylar...
4.04.2024 Gündem
Kayseri seçim sonucu! AK Parti'li Büyükkılıç başkan seçildi
Kayseri seçim sonucu! AK Parti'li Büyükkılıç başkan seçildi Kayseri'de, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'li Memduh Büyükkılıç, yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.
31.03.2024 Gündem
2024 KOCASİNAN SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kayseri Kocasinan Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 KOCASİNAN SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kayseri Kocasinan Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Kayseri Kocasinan Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Kocasinan ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Kayseri Kocasinan Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Kazada ölen motokurye ile ilgili yürek yakan detay
Kazada ölen motokurye ile ilgili yürek yakan detay Kayseri’de, otomobilin çarptığı kazada hayatını kaybeden motokurye Mehmet Özçelik (26), toprağa verildi. Özçelik'in 2 ay önce işe başladığı, askere gideceği için para biriktirdiği belirtildi.
29.03.2024 Gündem
Kazada ölen motokuryeyle ilgili acı detay
Kazada ölen motokuryeyle ilgili acı detay Kayseri'de, otomobilin çarptığı kazada hayatını kaybeden motokurye Mehmet Özçelik (26), toprağa verilirken, acı detaylar da ortaya çıktı.
29.03.2024 Gündem
Yanan iş yerinde elleri arkadan bağlanmış ceset çıkmıştı! Kimliği belli oldu
Yanan iş yerinde elleri arkadan bağlanmış ceset çıkmıştı! Kimliği belli oldu Bahçelievler’de bir iş yerinde çıkan yangın söndürüldüğünde elleri arkadan bağlanmış bir erkeğe ait yanmış ceset bulundu. Çalışma başlatan polis, yanmış cesedin 39 yaşında Mustafa Bayraktar’a ait olduğunu belirledi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.
28.03.2024 Gündem
Kayseri’de operasyon! Tam 10 milyon yıllık fosil ele geçirildi
Kayseri’de operasyon! Tam 10 milyon yıllık fosil ele geçirildi Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 10 milyon yıllık 8 parça fosil ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
27.03.2024 Gündem
Kayserispor Başkanı Çamlı’nın cip ile çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsünün kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı
Kayserispor Başkanı Çamlı’nın cip ile çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsünün kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı, trafikte bir kazaya karıştı. Ali Çamlı’nın kullandığı cip ile çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
24.03.2024 Haber Bülteni
Drift yaptılar öyle bir ceza kesildi ki...
Drift yaptılar öyle bir ceza kesildi ki... Kayseri'de drift yapan iki sürücüye büyük ceza kesildi. Araçlara hem ceza kesildi hem de bağlandı. İşte detaylar...
24.03.2024 Gündem
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı kaza yaptı!
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı kaza yaptı! Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un başkanı Ali Çamlı, trafikte bir kazaya karıştı. Ali Çamlı’nın kullandığı cip ile çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
24.03.2024 Kayserispor
Eşini öldüren kadın: Beni de kendini de yaktı
Eşini öldüren kadın: Beni de kendini de yaktı Kayseri’den, eşi Ahmet Uluyol'u (31) kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla öldüren Mervenur Uluyol'un (27), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Sürekli şiddet gördüğünü öne süren Uluyol, "Ben onu öldürmesem o beni öldürecekti. Beni de kendini de yaktı" dedi.
22.03.2024 Gündem
Kayseri'de kaygan yol kazaya neden oldu! 2 otomobil, TIR dorsesine çarptı: 5 yaralı
Kayseri'de kaygan yol kazaya neden oldu! 2 otomobil, TIR dorsesine çarptı: 5 yaralı Kayseri'de, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda iki otomobilin park halindeki TIR dorsesine çarptığı kazada 5 kişi yaralandı.
21.03.2024 Haberler
Kayseri'de kaygan yol kazaya neden oldu! 2 otomobil, TIR dorsesine çarptı: 5 yaralı
Kayseri'de kaygan yol kazaya neden oldu! 2 otomobil, TIR dorsesine çarptı: 5 yaralı Kayseri'de, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda iki otomobilin park halindeki TIR dorsesine çarptığı kazada 5 kişi yaralandı.
21.03.2024 Gündem
Ağaca çarpıp yanan otomobilin sürücüsü son yolculuğuna uğurlandı
Ağaca çarpıp yanan otomobilin sürücüsü son yolculuğuna uğurlandı Kayseri’de sağanak nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkıp refüjdeki ağaca çarparak alev alan otomobilde hayatını kaybeden İbrahim Atalay (34), son yolculuğuna uğurlandı.
15.03.2024 Gündem
Kayseri’de DEM Parti’nin seçim aracı kurşunlandı! Soruşturma başlatıldı
Kayseri’de DEM Parti’nin seçim aracı kurşunlandı! Soruşturma başlatıldı Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM Parti) seçim çalışmalarını sürdüren aracı kurşunlandı.
13.03.2024 Gündem
Kızının öğretmeni ile birlikte olup hamile kaldı! Okulda dehşet saçan kadına müebbet istemi
Kızının öğretmeni ile birlikte olup hamile kaldı! Okulda dehşet saçan kadına müebbet istemi Kayseri’de gönül ilişkisi yaşadığı sınıf öğretmeni Kasım K.'yi (43) çalıştığı okulda vurarak yaralayan 4 çocuk annesi Şehriban A. (30) hakkında müebbet hapis istemi ile dava açıldı.
13.03.2024 Gündem
Bakan Bak: Yine 5 yıl boyunca destan yazmaya devam edeceğiz
Bakan Bak: Yine 5 yıl boyunca destan yazmaya devam edeceğiz Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, yeni dönemde gerçekleştireceği projelerin tanıtımını yaptı. Programa katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Bahçelievler her zaman bizim kalemiz. Bahçelievler her zaman AK Parti’nin kalesi. İnşallah Dr. Hakan Bahadır ile beraber yine 5 yıl boyunca destan yazmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
8.03.2024 Gündem
Özellikle seçtiler! Dört yılda bir gelen mutluluk
Özellikle seçtiler! Dört yılda bir gelen mutluluk 4 yılda bir kez gelmesinden dolayı özel bir tarih olan 29 Şubat’ta hayatını birleştirmek isteyen çiftler, evlendirme dairelerine koştu. Adana, Konya, Hatay başta olmak üzere tüm yurttaki çiftler soluğu nikah masasında aldı.
29.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kocasinan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.