Kolaj Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Kolaj Çalışması Nasıl Yapılır?
Kolaj Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Kolaj Çalışması Nasıl Yapılır? Dilimize Fransızcadan gelen birçok kelime bulunmaktadır. Kolajda Fransızcadan dilimize geçen kelimelerden biridir. Peki, kolaj kelimesi ne anlama gelmektedir? Kolaj hangi alanda kullanılmakta olan bir kelimedir? Yapılan aktiviteler ile ilgili olduğu bilinen bu ifade ne işe yaramaktadır? Türk Dil Kurumu kolaj ifadesi hakkında ne tür açıklamalar da bulunmuştur? İşte, kolaj kelimesi ve kolaj çalışmaları hakkında bilinmesi gerekenler.
23.05.2021 Gündem
İDOB yeni sezonunu Fişekhane'de açtı
İDOB yeni sezonunu Fişekhane'de açtı İstanbul Devlet Opera ve Balesi; dünyanın içinde bulunduğu pandemi döneminde, önlemler eşliğinde 2020-2021 sanat sezonunu tüm birimlerinin yer aldığı ‘’KOLAJ’’ ile açtı.
11.09.2020 Kültür Sanat
İstanbul Devlet Opera ve Balesi sezonu açıyor
İstanbul Devlet Opera ve Balesi sezonu açıyor İstanbul Devlet Opera ve Balesi; dünyanın içinde bulunduğu pandemi döneminde, önlemler eşliğinde 2020-2021 sanat sezonunu tüm birimlerinin yer aldığı ‘’KOLAJ’’ ile açıyor.
4.09.2020 Kültür Sanat
La Liga antrenörlerine bir de böyle bakın!
La Liga antrenörlerine bir de böyle bakın! İspanya'nın La Liga 24. haftada teknik adamları içeren bir kolaj hazırlandı.
18.02.2020 Futbol
De Ligt için özel paylaşım!
De Ligt için özel paylaşım! Juventus'un Ajax'tan 75 milyon euroya transfer ettiği ve performansıyla zaman zaman eleştirilen Matthijs de Light için dikkat çeken bir kolaj hazırlandı.
3.12.2019 Futbol
Fener'in maçı Kurtlar Vadisi'ni vurdu!
Fener'in maçı Kurtlar Vadisi'ni vurdu! Perşembe akşamı Star TV'de Fenerbahçe maçının olmasından dolayı Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta kolaj bölümle ekranda olacak.
2.04.2013 Cadde