Kolej

Kolej

Son dakika kolej haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kolej gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kolej haber sayfamızda...

Kolej

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.971 kolej haberi bulunmuştur.
Dartmouth’a burslu kabul edildi
Dartmouth’a burslu kabul edildi  İlk ve ortaöğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladıktan sonra lise eğitimi için annesiyle İstanbul’a taşınan Üsküdar Amerikan Lisesi (UAA) öğrencisi Ali Kaan Doğan, Dartmouth Kolej’den yaklaşık 90 bin dolarlık burslu erken kabul aldı.
19.04.2024 Eğitim
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır Bazı kolejler, sırf yabancı diye uzmanlığı öğretmenlik olmayan kişilere öğretmenlik yaptırıyor. Bu kişilerin özgeçmişlerini ise sır gibi saklıyorlar. Aralarında mühendislik, veterinerlik gibi bölümlerden mezun olanlar hatta kendi ülkelerinde manavlık, çağrı merkezi operatörlüğü yapanlar bile bulunuyor.
19.04.2024 Gündem
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı suskunluğunu bozdu. Milli orta saha, UEFA Konferans Ligi'nde yarı final aşamasında Fenerbahçe ile eşleşmek istediğini dile getirdi. Yusuf Yazıcı'nın Arda Güler ile ilgili itirafı dikkat çekti.
17.04.2024 Konferans Ligi
Gözde liselerin gözde öğrencilerini... ABD ve Avrupa  havada kapıyor
Gözde liselerin gözde öğrencilerini... ABD ve Avrupa havada kapıyor ABD ve Avrupa’daki üniversiteler, Türkiye’deki gözde liselerin öğrencilerine kapılarını ardına kadar açıyor. Bu durum yeni yönetmeliğe göre değişecek. Çünkü YKS’de başarısız olanların yurt dışından aldıkları diplomalar kabul edilmeyebilir.
26.03.2024 Eğitim
Kolej mezunu, 3 dil konuşuyor, 50 yılını mağarada geçirdi! 'İskender Aga' sırlarıyla gitti
Kolej mezunu, 3 dil konuşuyor, 50 yılını mağarada geçirdi! 'İskender Aga' sırlarıyla gitti Balıkesir'in Bigadiç ilçesine bağlı Akyar kırsal mahallesinde 35 yılını mağarada, 15 yılını da dağda bir barakada geçiren İskender Gündüz hayatını kaybetti. Kolej mezunu olan ve iyi derecede İngilizce ve Fransızca bildiği belirtilen Gündüz, düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi.
21.03.2024 Haberler
Kolej mezunu, 3 dil konuşuyor, 50 yılını mağarada geçirdi! 'İskender Aga' sırlarıyla gitti
Kolej mezunu, 3 dil konuşuyor, 50 yılını mağarada geçirdi! 'İskender Aga' sırlarıyla gitti Balıkesir'in Bigadiç ilçesine bağlı Akyar kırsal mahallesinde 35 yılını mağarada, 15 yılını da dağda bir barakada geçiren İskender Gündüz hayatını kaybetti. Kolej mezunu olan ve iyi derecede İngilizce ve Fransızca bildiği belirtilen Gündüz, düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi.
21.03.2024 Gündem
Fransızca ve İngilizce konuşuyor! Kolej mezunu 'İskender Aga' 50 yılını mağarada geçirdi
Fransızca ve İngilizce konuşuyor! Kolej mezunu 'İskender Aga' 50 yılını mağarada geçirdi İyi derecede Fransızca ve İngilizce bildiği, kolej mezunu olduğu dile getirilen İskender Gündüz, son 50 yılını geçirdiği dağda hayatını kaybetti.
21.03.2024 Gündem
Trump'ın rakibi Nikki Haley yarıştan çekiliyor
Trump'ın rakibi Nikki Haley yarıştan çekiliyor Süper Salı ön seçimlerinde yalnızca bir eyalette zafer kazanan eski diplomat Haley, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adaylığına havlu attı.
6.03.2024 Dünya
İlkokul 700 bin TL’ye,  lise 1 milyon TL’ye ulaştı
İlkokul 700 bin TL’ye, lise 1 milyon TL’ye ulaştı Özel okulların açıkladığı öğrenim ücretlerine velilerin tepkisi büyük.
19.01.2024 Eğitim
Özel okullarda yüzde 57 zam yolda
Özel okullarda yüzde 57 zam yolda Özel okul ücretlerine bu yıl yapılabilecek tavan zam, yönetmeliğe göre yüzde 57. Bu oranla ortalama ücretler 200 bin TL’ye yaklaşırken bazı gözde kolejlerin ücretleri ise 1 milyon TL’ye ulaşacak.
7.01.2024 Eğitim
Darüşşafaka başvuruları başladı
Darüşşafaka başvuruları başladı Annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz ilkokul 4’üncü sınıf öğrencilerinin katılabildiği Darüşşafaka Eğitim Kurumları Giriş Sınavı için başvurular başladı. 26 Mayıs Pazar günü 41 ilde düzenlenecek sınavın son başvuru tarihi 20 Mayıs.
5.01.2024 Eğitim
Saint Lucia Hakkında Bilgiler; Saint Lucia Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Saint Lucia Hakkında Bilgiler; Saint Lucia Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Saint Lucia 43 km uzunluğunda ve en çok 23 km genişliğe sahip bir ada eyaletidir. Küçük Antiller’deki Windward grubunun ikinci en büyük eyaletidir ve Martinik’in 39 km güneyiyle Saint Vincent’ın yaklaşık 34 km kuzey doğusunda yer almaktadır. İşte, Saint Lucia hakkında tüm merak edilenler.
3.01.2024 Dünya
Bu sınavları not edin! Kolejde burslu okuma imkânı
Bu sınavları not edin! Kolejde burslu okuma imkânı Kolejlerin bursluluk sınavlarına başvurular devam ediyor. Çoğu ocak ayında yapılacak olan sınavlarda başarılı olan öğrenciler, yıllık öğrenim ücretlerinin 200 bin TL’yi aştığı kolejlerde ücretsiz okuyabilecekler.
31.12.2023 Gündem
Darüşşafaka’ya 10 üzerinden 9,80 kurumsal derecelendirme notu
Darüşşafaka’ya 10 üzerinden 9,80 kurumsal derecelendirme notu Türkiye'nin eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşlarından Darüşşafaka Cemiyeti, kurumsal yönetim ilkelerine uyum notunu 10 üzerinden 9,80’e yükseltti. “Şeffaflık”, “hesap verebilirlik” ve “sürdürülebilirlik” ilkeleri doğrultusunda 2013 yılından beri bağımsız kurumsal yönetim ilkelerine uyum raporu yayımlayan Darüşşafaka Cemiyeti, bu yıl da zirvedeki yerini korudu.
29.12.2023 Vitrin
Fenerbahçe, Ece Türkoğlu'nu transfer etti!
Fenerbahçe, Ece Türkoğlu'nu transfer etti! Fenerbahçe Petrol Ofisi, Old Dominion University'den Ece Türkoğlu'nu renklerine bağladı.
23.12.2023 Futbol
Küçük Nisa, bale ve piyanoyla lösemiyi yendi
Küçük Nisa, bale ve piyanoyla lösemiyi yendi Kayseri’de 2021'de lösemi teşhisi konulan 7 yaşındaki Nisa Nehir Batar, gittiği piyano, bale ve çeşitli kurslarla lösemiyi yendi.
17.12.2023 Gündem
46 yıllık Türkçe mesaj uzayda kayboldu! Altın plakta kayıtlıydı
46 yıllık Türkçe mesaj uzayda kayboldu! Altın plakta kayıtlıydı İnsanlık tarihi boyunca uzayda en uzun süre çalışan araç Voyager-1, fırlatıldıktan 46 yıl sonra bir kez daha sinyal göndermeyi durdurdu. Üzerinde pek çok altın plak taşıyan uzay aracının akıbetinin ne olacağı bilinmezken, bu plaklar içerisinde yer alan Türkçe mesaj ise tekrar gündeme geldi.
17.12.2023 Dünya
Evvel zaman içinde Bebek sahilinde
Evvel zaman içinde Bebek sahilinde Hiçbir şey, hiçbir yer eskisi gibi değil! Tarihin akışınını durdurmak da mümkün değil! Ancak, eskinin tüm güzelliklerini, hikâyelerini bilmek bambaşka bir duygu. 4. kuşak Bebekli Nigar Alemdar da “Geçmişten Günümüze Bebek” kitabında, bizi zaman tünelinde yolculuğa çıkarıyor.
16.12.2023 Pazar
Feyyaz Uçar'dan Fenerbahçe derbisi öncesi iddialı sözler
Feyyaz Uçar'dan Fenerbahçe derbisi öncesi iddialı sözler Beşiktaş'ta yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı. Futbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi ve futbol basın sözcüsü Feyyaz Uçar, cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.
5.12.2023 Beşiktaş
Meral Akşener: Rekabet sizin lehinize işleyecek
Meral Akşener: Rekabet sizin lehinize işleyecek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "EYT'lilerin çözümünde bizim sözümüz dinlendiyse, yarın emeklilerin de sözünün dinlenebilmesi için, o rekabetin ortaya konması lazım. Biz, sizden oy istiyoruz. Göreceksiniz ki rekabet sizin lehinize işleyecek" dedi.
2.11.2023 Gündem
Muhteşem kaybedenler: Frankie Fredericks ve Ato Boldon!
Muhteşem kaybedenler: Frankie Fredericks ve Ato Boldon! İki farklı adam, iki farklı karakter... Frankie Fredericks ve Ato Boldon... 1996 Atlanta Olimpiyatı’nda iki ayrı atlet tarafından kırılan iki dünya rekoruna da katkıda bulundular. Belki başka bir şampiyona olsa altın alacakları derecelerle gümüş ve bronza razı oldular.
29.10.2023 Diğer
Manchester City'nin yıldızları yapay zeka ile 90'lı yıllara döndü!
Manchester City'nin yıldızları yapay zeka ile 90'lı yıllara döndü! Manchester City resmi sosyal medya hesabı, yıldız isimlerin yapay zeka ile oluşturulmuş '90'lara dönüş' fotoğraflarını yayınladı.
Yargı Kadir kimdir? Kadir Adarlı'yı oynayan Arif Pişkin nereli, kaç yaşında? İşte, filmleri ve TV dizileri
Yargı Kadir kimdir? Kadir Adarlı'yı oynayan Arif Pişkin nereli, kaç yaşında? İşte, filmleri ve TV dizileri Arif Pişkin, Yargı dizisinde Kadir Adarlı karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. TV ekranlarında ve tiyatro sahnelerinde boy gösteren Pişkin, aynı zamanda tiyatro eğitmenliği de yapıyor. Peki, Arif Pişkin kimdir, nereli, evli mi?
15.10.2023 Cadde
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye’nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamalarını sürdürdü. Farklı şirketlerdeki yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
9.10.2023 Milliyet Executive
Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli’de!
Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli’de! Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli’de olacak! Lig tarihiyle ilgili bilgiler, yeni sezon detayları, ilk hafta programı, şampiyonluk oranları…

Benzer Haber Etiketleri

Kolej ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.