Koli

Koli

Son dakika koli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan koli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan koli haber sayfamızda...

Koli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.062 koli haberi bulunmuştur.
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı!
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul kanatsız kaldı! Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Giresun'da kuyumcu soygunu! Gasbettikleri taksinin şoförü konuştu: 1 dakika 1 gün gibi geldi
Giresun'da kuyumcu soygunu! Gasbettikleri taksinin şoförü konuştu: 1 dakika 1 gün gibi geldi Giresun’da 3 şüphelinin ‘nitelikli yağma' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklandığı maskeli ve silahlı kuyumcu soygunu öncesinde gasbedilen taksisinde darbedilen, koli bandıyla ağzı, el ve ayakları bantlanarak aracın bagajına kilitlenen sürücü Rıfkı Yavuz (50), yaşadığı korku dolu anları anlattı.
21.04.2024 Haberler
Giresun'da kuyumcu soygunu! Gasbettikleri taksinin şoförü konuştu: 1 dakika 1 gün gibi geldi
Giresun'da kuyumcu soygunu! Gasbettikleri taksinin şoförü konuştu: 1 dakika 1 gün gibi geldi Giresun’da 3 şüphelinin ‘nitelikli yağma' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklandığı maskeli ve silahlı kuyumcu soygunu öncesinde gasbedilen taksisinde darbedilen, koli bandıyla ağzı, el ve ayakları bantlanarak aracın bagajına kilitlenen sürücü Rıfkı Yavuz (50), yaşadığı korku dolu anları anlattı.
21.04.2024 Gündem
Paris Olimpiyatları öncesi şehir alarm veriyor!
Paris Olimpiyatları öncesi şehir alarm veriyor! Olimpiyat tarihi yaklaşırken, ev sahibi Fransızlar birçok sorunu aşmanın derdine düşmüş durumda. Güvenlik endişesi, grev tehditleri ve nehirdeki kirliliğin yanı sıra düzensiz göçmenlere çözüm aranan şehirde, Şampiyonlar Ligi finalinde bozulan imajın da tamiri gerekiyor
14.04.2024 Diğer
Son dakika...YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı
Son dakika...YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı Yüksek Seçim Kurulu(YSK) 31 Mart seçimlerinin ardından Hatay, Ardahan ve Iğdır'da seçim yenileme taleplerini karara bağladı.
8.04.2024 Gündem
Niğde'de patates deposunda göçük: 2 ölü, 4 yaralı
Niğde'de patates deposunda göçük: 2 ölü, 4 yaralı Niğde merkeze bağlı Çarıklı Köyü'nde toprak altındaki patates deposunda meydana gelen göçük nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 4 kişi yaralandı. Olayla ilgili açıklama yapan Niğde Valisi Cahit Çelik "Burada da bir vatandaşımız kendi tarlasına yer altı patates deposu yapmaya çalışırken maalesef bir çökme neticesinde oluşan basınç, buradaki çalışanları dışarı fırlatıyor." dedi.
8.04.2024 Gündem
İstanbul'da yediemin otoparkında yangın
İstanbul'da yediemin otoparkında yangın İstanbul'da Pendik Harmandere'de Yediemin Otoparkı deposunda yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüdü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
8.04.2024 Gündem
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı Almanya'nın Danimarka sınırına yakın bir kasabada yapılan baskında, 75 kutunun içinde 103 milyon dolar bulundu. Nihai rotası ABD olan sahte paraların arkasındaki isim ise, Talip G.
8.04.2024 Dünya
Galatasaraylı futbolcuların formalarının çalınmasıyla ilgili davada mütalaa açıklandı
Galatasaraylı futbolcuların formalarının çalınmasıyla ilgili davada mütalaa açıklandı Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyetin kullandığı özel ürünleri çalıp, ikinci el uygulamasıyla sattıkları iddiasıyla 6 sanığın yargılandığı davada mütalaa açıklandı.
19.03.2024 Gündem
‘Ramazan’da e-ticaret cirosu 150 milyarı aşar
‘Ramazan’da e-ticaret cirosu 150 milyarı aşar Ramazan’da e-ticaret de hareketlendi. ETİD Başkanı Çevikoğlu, “Online alışverişler akşam 22.00 ile sahur arasında artıyor. Ramazan’da 150 milyar liralık harcama bekliyoruz” dedi.
12.03.2024 Ekonomi
Kayseri'de cinayete, trafik kazası görünümü veren sanıklara ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi
Kayseri'de cinayete, trafik kazası görünümü veren sanıklara ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi Kayseri'nin Hacılar ilçesinde, Eyüp Aslantürk'ün (57) darbedilerek öldürüldükten sonra konulduğu otomobille şarampole itilerek kaza sürü verilmesi olayıyla ilgili yürütülen soruşturma sonucunda şüpheliler B.E., K.S.Y., F.P., B.G., M.T. ve A.T., hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.
10.03.2024 Gündem
Kan donduran kaza süsü! Öldürüp şoför koltuğuna taşıyıp, kucağına oturdular
Kan donduran kaza süsü! Öldürüp şoför koltuğuna taşıyıp, kucağına oturdular Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığının 2023 yılında trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği iddia edilen şahsın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. 4’ü tutuklu 6 şüpheli için iddianame hazırlanırken ortaya çıkan yeni detaylar kan dondurdu.
10.03.2024 Gündem
Yapılan en büyük yardım! 300 bin koli ile Mersin'den yola çıkıyor
Yapılan en büyük yardım! 300 bin koli ile Mersin'den yola çıkıyor Türkiye bir kez daha Gazze için harekete geçti. Dev bir yardım operasyonu başlatıldı. 300 bin koli malzemenin gemiye yüklenmesi 3 gün sürdü. Mersin’den kalkacak gemi, 36 saat sonra Mısır’da olacak.
7.03.2024 Haberler
Yapılan en büyük yardım! 300 bin koli ile Mersin'den yola çıkıyor
Yapılan en büyük yardım! 300 bin koli ile Mersin'den yola çıkıyor  Türkiye bir kez daha Gazze için harekete geçti. Dev bir yardım operasyonu başlatıldı. 300 bin koli malzemenin gemiye yüklenmesi 3 gün sürdü. Mersin’den kalkacak gemi, 36 saat sonra Mısır’da olacak.
7.03.2024 Gündem
Ramazanda hediye çeki yükselişte
Ramazanda hediye çeki yükselişte Ramazan ayına sayılı günler kala erzak hazırlıkları başladı. Bu yıl erzak kolisi fiyatları 280 liradan başlıyor. Bunun yanı sıra hediye çeklerine de yoğun ilgi görülüyor.
27.02.2024 Ekonomi
Çocuklarını istismar eden YouTuber'a 60 yıla kadar hapis cezası! Mahkemede gözyaşlarına boğuldu
Çocuklarını istismar eden YouTuber'a 60 yıla kadar hapis cezası! Mahkemede gözyaşlarına boğuldu Ebeveynlik tavsiyeleri üzerine popüler bir YouTube kanalını yöneten fenomen Ruby Franke'nin, geçtiğimiz sene iş arkadaşı Jodi Hildebrandt ile birlikte öz çocuklarını istismar ettiği ortaya çıkmıştı. Çoculara uyguladığı işkencenin ardından tutuklanan ikilinin davası, dün sonuçlandı. 60 yıla kadar hapis cezası alan Franke ile Hildebrandt, mahkemede gözyaşları içinde açıklama yaptı.
21.02.2024 Cadde
Mansur Yavaş: Su ve ulaşım bizim olmazsa olmazımızdır
Mansur Yavaş: Su ve ulaşım bizim olmazsa olmazımızdır Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Haymana ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Mansur Yavaş'a CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer, Ankara Milletvekili Yüksel Arslan ve CHP'nin Haymana adayı Levent Koç eşlik etti.
16.02.2024 Gündem
Yeni akım: Evde terlik
Yeni akım: Evde terlik Özellikle pandemiden sonra Avrupa ülkelerinde ve ABD’de daha fazla insanın ayakkabısını çıkararak evine girdiği, evde ayakkabıyla dolaşmadığı bildirildi.
11.02.2024 Dünya
Cem Muhammet'in annesi: Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı
Cem Muhammet'in annesi: Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı Bursa'da kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattı.
8.02.2024 Haberler
Dünya bile 'Ajda'nın peşindeydi! Tiryakisi olmasa bugün bu bardak yoktu
Dünya bile 'Ajda'nın peşindeydi! Tiryakisi olmasa bugün bu bardak yoktu Her gün çay içtiğiniz ince belli büyük çay bardaklarının hikâyesini daha önce duydunuz mu? Tasarımcısının, isim anasının adını alan bardaklar için fazla uzağa gitmeye de gerek yok. İşte Süperstar'ın Beykoz Korusu'ndaki yürüyüşüyle başlayarak dünyada bile adından söz ettiren 'Ajda'nın ardındaki gerçek.
8.02.2024 Yaşam
MHP lideri Bahçeli: Devletimiz kısa süre içinde muazzam işler yaptı
MHP lideri Bahçeli: Devletimiz kısa süre içinde muazzam işler yaptı Asrın felaketinin birinci yıl dönümünde Kahramanmaraş'ta konuşan MHP lideri Bahçeli, "2 ay içinde 75 bin konutun teslim edilmesi takdire şayandır. Devletimiz kısa süre içinde muazzam işler yaptı. Bizim meselemiz vatan meselesidir." dedi.
6.02.2024 Haberler
Kaban tüylenmesi ve tiftiklenmesine son veren tüyo! Mutfaktaki bu malzeme yeni gibi yapıyor
Kaban tüylenmesi ve tiftiklenmesine son veren tüyo! Mutfaktaki bu malzeme yeni gibi yapıyor Kış aylarında sürekli kullandığımız kabanlar zamanla tiftikleniyor. Ancak aklınıza dahi getirmeyeceğiniz bu mutfak eşyası tiftik ve tüylenmeden eser bırakmıyor.
30.01.2024 Püf Noktası
Gezen tavuk olsun diye tavuklarını otomobille gezdiriyor
Gezen tavuk olsun diye tavuklarını otomobille gezdiriyor Konya’da yumurtacılık yapan vatandaş, gittiği köyden aracıyla getirdiği tavukların rahatlığını fark etmesinin ardından, tavuklarını her gün eski otomobiliyle gezdiriyor.
18.01.2024 Haberler
Yumurtaların kalitesi artınca, ilginç yönteme başvurdu: Eşim tavuklardan beni kıskanıyor
Yumurtaların kalitesi artınca, ilginç yönteme başvurdu: Eşim tavuklardan beni kıskanıyor Konya’da yumurtacılık yapan vatandaş, gittiği köyden aracıyla getirdiği tavukların rahatlığını fark etmesinin ardından, ilginç bir yönteme başvurdu.
18.01.2024 Gündem
KKTC’de döviz bürosunu soyup sahibini öldürmüşlerdi! Yakalandılar
KKTC’de döviz bürosunu soyup sahibini öldürmüşlerdi! Yakalandılar KKTC'de geçtiğimiz günlerde tüyler ürperten bir olay yaşanmıştı. Lefkoşa'da bir döviz bürosunu soyup sahibini de öldüren zanlılar düzenlenen operasyonla yakalandı.
9.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Koli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.