Kombi

Kombi

Son dakika kombi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kombi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kombi haber sayfamızda...

Kombi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 812 kombi haberi bulunmuştur.
Kombide atık su sorununa ‘nötralizasyon kabı’ ile çözüm hedefi
Kombide atık su sorununa ‘nötralizasyon kabı’ ile çözüm hedefi Yoğuşmalı kombilerin asidik atık su sorununa ‘nötralizasyon kabı’ ile çözüm getirmeyi hedefleyen proje hayata geçirildi.
14.03.2024 Milliyet Enerji
Yüzde 100'lük zammı kabul etmeyen kiracıya büyük şok! 'Mumla yaşıyoruz'
Yüzde 100'lük zammı kabul etmeyen kiracıya büyük şok! 'Mumla yaşıyoruz' Ankara’da, ev sahibi Mehmet D., yüzde 100'lük kira artışını kabul etmediği için kiracısı emekli Adem Aktaş'ın (65) oturduğu dairenin elektriğini kestirdi.
7.03.2024 Gündem
'Bağ evi fareleri' Kayseri'de kıskıvrak yakalandı
'Bağ evi fareleri' Kayseri'de kıskıvrak yakalandı Kayseri'deki bağ evlerinden yaklaşık 1 milyon TL değerinde eşya çalan şahıslar kıskıvrak yakalandı. Ekipler operasyon için 10 gün çalışma yaptı. İşte detaylar...
26.02.2024 Gündem
Burdur'da evde gazdan zehirlenen çift ölü bulundu
Burdur'da evde gazdan zehirlenen çift ölü bulundu Burdur'da Mehmet (80) ve Fatma Üstün (78) çifti evlerinde ölü bulundu.
23.02.2024 Gündem
Hatay'da doğal gaz paniği! Boru patladı, sızan gaz böyle görüntülendi
Hatay'da doğal gaz paniği! Boru patladı, sızan gaz böyle görüntülendi Hatay’ın Antakya ilçesinde doğal gaz hattında meydana gelen patlamanın ardından sızan gaz görüntülendi.
17.02.2024 Haberler
Hatay'da doğal gaz paniği! Boru patladı, sızan gaz böyle görüntülendi
Hatay'da doğal gaz paniği! Boru patladı, sızan gaz böyle görüntülendi Hatay’ın Antakya ilçesinde doğal gaz hattında meydana gelen patlamanın ardından sızan gaz görüntülendi.
17.02.2024 Gündem
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin 17 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
11.02.2024 Gündem
AK Parti'li Yeniay'ın seçim çalışması sırasında silahlı saldırı! 'Az daha gitsem kurşun bana geliyordu'
AK Parti'li Yeniay'ın seçim çalışması sırasında silahlı saldırı! 'Az daha gitsem kurşun bana geliyordu' AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın Kanarya Mahallesi’nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen kimliği belirsiz kişiler silahlı saldırı düzenlemişti. Saldırı anında sokakta bulunan Ebru Güneş başından vurularak ağır yaralanmıştı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görgü tanıklarından Coşkun Yıldız, "Saat 16.30 sıralarında kuvvetli şekilde otomatik tarama silah sesleri duyduk. " dedi.
11.02.2024 Gündem
İstanbul'da AK Parti programına saldırıda yeni görüntü
İstanbul'da AK Parti programına saldırıda yeni görüntü Yerel seçimlere kısa bir süre kala İstanbul’da AK Parti başkan adayının etkinliğine plakasız araçtan uzun namlulu silahlar ve tabancalarla 17 kez ateş açılırken, olaya ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı.
11.02.2024 Gündem
Lüks rezidansta yaşıyorlar ama elektrik yok, sıcak su yok, doğalgaz yok!
Lüks rezidansta yaşıyorlar ama elektrik yok, sıcak su yok, doğalgaz yok! Esenyurt'ta geçtiğimiz yıl düzenlenen operasyonlarla bir şebekenin elinden alınan, 212 dairenin bulunduğu ve yabancı uyrukluların da oturduğu sitede yönetim ile ev sahipleri arasında günlerdir elektriklerin kesik olmasından dolayı tartışma yaşandı.
19.01.2024 Haberler
Lüks rezidansta yaşıyorlar ama elektrik yok, sıcak su yok, doğalgaz yok!
Lüks rezidansta yaşıyorlar ama elektrik yok, sıcak su yok, doğalgaz yok! Esenyurt'ta geçtiğimiz yıl düzenlenen operasyonlarla bir şebekenin elinden alınan, 212 dairenin bulunduğu ve yabancı uyrukluların da oturduğu sitede yönetim ile ev sahipleri arasında günlerdir elektriklerin kesik olmasından dolayı tartışma yaşandı.
19.01.2024 Gündem
2 kız kardeşin zehirlenip öldüğü olayda yetki firmadan açıklama
2 kız kardeşin zehirlenip öldüğü olayda yetki firmadan açıklama Manisa’da, evde, doğal gaz kombisinin bacasının çıkması sonucu sızan karbonmonoksitten zehirlenen 2 kız kardeşin ölümüyle ilgili soruşturma sürerken; Aksa Manisa Doğalgaz şirketinden yapılan yazılı açıklama geldi.
13.01.2024 Gündem
Kombi üssü Türkiye
Kombi üssü Türkiye Vaillant Group Türkiye CEO’su Avdel, iklimlendirme sektörünün bu yıl 7.2 milyar dolar ihracata ulaşacağını söyledi. Türkiye kombide ise üretim üssü oldu.
15.12.2023 Ekonomi
Malatya'da pes dedirten olay! Duvarı deldiler ve 10 daireyi boşalttılar
Malatya'da pes dedirten olay! Duvarı deldiler ve 10 daireyi boşalttılar Malatya'da vicdanları sızlatan bir olay gerçekleşti. Kahramanmaraş merkezli depremlerde Malatya'da hasar aldı. Birçok bina ağır hasarlı terkedilmiş durumda. Yeşilyurt ilçesindeki hasarlı bir sitede duvarı delerek 10 daireye giren hırsızlar kombi, kalorifer peteği ne varsa çalıp gittiler ve kayıplara karıştılar. İşte detaylar...
7.12.2023 Gündem
Doğal gaz faturası böyle azalır! Yüzde 25-30 oranında aşağı çekiyor
Doğal gaz faturası böyle azalır! Yüzde 25-30 oranında aşağı çekiyor Oda termostatları ve termostatik vanalar yüzde 10, oda sıcaklığını 24°C’den 22°C’ye indirmek yüzde 10 tasarruf sağlıyor. Yoğuşmalı cihazlar ise faturaları yüzde 25-30 oranında aşağı çekiyor.
30.11.2023 Ekonomi
Kalorifer peteğini temizlemek için para harcamaya gerek yok: Yüklü doğal gaz faturasına son veren yöntem
Kalorifer peteğini temizlemek için para harcamaya gerek yok: Yüklü doğal gaz faturasına son veren yöntem Kış mevsiminin kendisini hissettirmesi ile beraber kalorifer petekleri de yanmaya başladı. Ancak pis petekler ısıyı daha veriri. Bu gibi durumlarda peteği temizlemek gerekir. Bu işlem için cebinizden para çıkmasına gerek yok. Petek sökme derdi olmadan temizleme yolları.
28.11.2023 Püf Noktası
ÜCRETSİZ DOĞALGAZ UYGULAMASI 2023-2024: Bedava doğalgaz desteği ne zaman bitiyor? Ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar ve hangi aylar geçerli olacak? İşte son tarih!
ÜCRETSİZ DOĞALGAZ UYGULAMASI 2023-2024: Bedava doğalgaz desteği ne zaman bitiyor? Ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar ve hangi aylar geçerli olacak? İşte son tarih! Ücretsiz doğalgaz uygulamasının ne zaman biteceği soğuk havalarda kombi kullanmak zorunda kalan vatandaşlar tarafından yeniden gündeme geldi. Karadeniz bölgesindeki doğalgaz keşfi büyük bir coşkuya neden olmuş sonrasında da Cumhurbaşkanı Erdoğan hanelere doğalgaz indirimi yapılacağını duyurmuştu. Doğalgaz kullanan vatandaşlar "Ücretsiz doğalgaz ne zamana kadar ve hangi aylar geçerli? Bedava doğalgaz desteği ne zaman bitiyor?" sorularının yanıtını araştırmaya başladı. İşte 2023-2024 ücretsiz doğalgaz uygulaması tarihleri…
25.11.2023 Bilgi Rehberi
Halı ve koltuklarda çay lekesini hemen çıkarıyor! Kurumuş ve inatçı lekeden eser bırakmıyor
Halı ve koltuklarda çay lekesini hemen çıkarıyor! Kurumuş ve inatçı lekeden eser bırakmıyor Kahvaltıda akşam yemeğinden sonra sık sık tükettiğimiz çayın yeri ayrı. Ancak bazen çay içerken ufak da olsa kazalar yaşanabiliyor. Koltuk, halı ve giysilerimizin üstüne yanlışlıkla dökülebiliyor. Evde uygulayabileceğiniz bazı basit yöntemlerle lekeleri çıkarabilirsiniz. İşte çay lekesini çıkarmanın en basit ve doğal yöntemleri…
23.11.2023 Püf Noktası
Terzilerden sıkışan fermuar tüyosu! 1-2 damlası anında açıyor
Terzilerden sıkışan fermuar tüyosu! 1-2 damlası anında açıyor Giysilerimizin fermuarı günlük yaşantımızda bize problem çıkarabilir. Özellikle fermuar sıkışması gibi. Terzilerin ise bunun için evde kendimizin yapabileceği basit bir yöntemi var. 1-2 damlası fermuarımızı açmaya yetiyor.
22.11.2023 Püf Noktası
Optikçiler sır gibi saklıyordu! Gözlük camındaki çizikleri yok ediyor
Optikçiler sır gibi saklıyordu! Gözlük camındaki çizikleri yok ediyor Aksesuar veya ihtiyaç olarak kullandığımız gözlükler zamanla çizilebiliyor. Evde uygulayabileceğiniz birkaç basit yöntemle gözlüklerinizdeki çizik görünümünü azaltabilirsiniz.
22.11.2023 Püf Noktası
Soğuk havalarda evinizi sıcak tutacak yöntem: Pencerelerin kış ayarı soğuğu anında kesiyor
Soğuk havalarda evinizi sıcak tutacak yöntem: Pencerelerin kış ayarı soğuğu anında kesiyor Kış aylarında evimizin sıcak olması, soğuk havanın eve girmemesi için pimapen pencerelerde ayar olduğunu biliyor muydunuz? Pimapen pencerelerin yaz kış ayarı sayesinde kış aylarında eviniz sımsıcak olacak.
21.11.2023 Püf Noktası

Benzer Haber Etiketleri

Kombi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.