Mutlaka denemeniz gereken 6 renk kombinasyonu
Mutlaka denemeniz gereken 6 renk kombinasyonu Kış kombinlerinizde baştan ayağa siyahlardan sıkılmadınız mı? Paylaşacağımız renk kombinasyonlarıyla kendinizi bir blogger gibi hissetmeniz kaçınılmaz. İşte kış stilinizi canlandıracak 6 renk kombinasyonu:
23.01.2019 Stil
Kışlık kazaklarla yapabileceğiniz kombin önerileri
Kışlık kazaklarla yapabileceğiniz kombin önerileri Kışın pantolon ve kaban kombininden sıkıldıysanız, sizin için farklı kombin fikirlerimiz var. Bu soğuk havalarda hem şık giyinmek hem de farklı giyinmek istiyorsanız, kışlık kazaklarınız ile yapabileceğiniz kombinleri sizin için paylaştık. İşte kışlık kazaklarla yapabileceğiniz kombin önerileri...
12.12.2018 Stil
Gündüzden geceye tulum nasıl giyilir?
Gündüzden geceye tulum nasıl giyilir? Milliyet Moda yazarı Pınar Öznur, bu videosunda tulum nasıl giyilir sorusuna yanıt veriyor. Hemen her bayanın severek giydiği tulumları, gündüzden geceye taşımak için stilinize birkaç ufak dokunuş yeterli olacaktır.
11.09.2019 Nevidyo
Kot gömlek kombin seçenekleri
Kot gömlek kombin seçenekleri Milliyet Moda yazarı Pınar Öznur, bu videosunda sizlere, kot gömlek kombin seçeneklerini anlatıyor.
11.09.2019 Nevidyo
Ofiste ne giymeli? Yazlık ofis stilleri
Ofiste ne giymeli? Yazlık ofis stilleri Milliyet Moda yazarı Pınar Öznur, bu videosunda, Pazartesi'den Cuma'ya giyebileceğiniz ofis için uygun stil önerilerinde bulunuyor: "Hergün ne giyeceğim sıkıntısıyla, gardırobunuzun karşısında uzun dakikalar geçiriyorsanız, sizlere pazartesiden cumaya giyebileceğiniz ofis için uygun stil önerilerinde bulundum. Bakalım oluşturduğum kombinleri beğenecek misiniz?"
11.09.2019 Nevidyo
Abiye kıyafet seçimi nasıl yapılmalı?
Abiye kıyafet seçimi nasıl yapılmalı? Milliyet Moda yazarı Pınar Öznur, bu videosunda vücut tipine göre abiye kıyafet seçimi nasıl yapılmalı sorusuna yanıt veriyor: "Mezuniyet, nişan, düğün sezonunun tam da içinde bulunduğumuz bir dönemdeyiz. Öyleyse vücut tipine göre abiye kıyafet seçimi nasıl yapılmalı, gelin birlikte bakalım. Farklı model tercihleriyle abiye kıyafet seçimlerinden bahsettiğim videomu umarım keyifle izlersiniz."
11.09.2019 Nevidyo
Beyaz pantolonla yapılabilecek kombin önerisi
Beyaz pantolonla yapılabilecek kombin önerisi Milliyet Moda yazarı Pınar Öznur, bu videosunda beyaz pantolonla yapılabilecek kombin önerisi sunuyor: "Beyaz pantolonlar ısınan havayla birlikte kombinlerimizdeki yerlerini almaya başladılar. Ben bugün beyaz pantolonumu, renkli bir tişörtle ve deri ceketle tamamladım. Bakalım kombindeki renkleri sevecek misiniz?"
11.09.2019 Nevidyo

Benzer Haber Etiketleri