Konut Kredisi Faizleri

Konut Kredisi Faizleri

Son dakika konut kredisi faizleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan konut kredisi faizleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan konut kredisi faizleri haber sayfamızda...

Konut Kredisi Faizleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 386 konut kredisi faizleri haberi bulunmuştur.
Ev almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Ticaret Bakanlığı’ndan kredi uyarısı
Ev almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Ticaret Bakanlığı’ndan kredi uyarısı Vatandaşlar konut alımı için kredi çekmek istediklerinde bankaların bazı dayatmaları ile karşı karşıya kalabiliyor ve bu durumda bazı mağduriyetler yaşanabiliyor. Bankalar müşterilerine kredi verirken hayat sigortası, otomatik ödeme talimatı, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi başka ürünleri de teklif edebiliyor. Ticaret Bakanlığı’ndan konuyla ilgili önemli bir uyarı geldi. İşte detaylar...
11.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası, PPK toplantı özetini yayımladı
Merkez Bankası, PPK toplantı özetini yayımladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), 2024 yılı Ocak ayında, aylık enflasyonda görülmesi beklenen geçici yükselişin ardından fiyat artışlarının Şubat ayı ve sonrasında yavaşlayacağını tahmin etti.
1.02.2024 Ekonomi
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) aralık ayı Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı özetini yayımladı.
28.12.2023 Uzmanpara
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına dair özet metin yayımlandı.
30.11.2023 Uzmanpara
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı özetinde Türk lirası mevduat payının artırılmasına yönelik ilave adımlarla parasal aktarım mekanizması güçlendirilmeye devam edileceği bildirildi.
2.11.2023 Uzmanpara
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) özet metninde son dönemde etkili olan ücret ve kur kaynaklı maliyet yönlü baskılar ile vergi düzenlemelerinin enflasyona önemli ölçüde yansıdığı belirtildi. Metinde aylık enflasyonun ana eğiliminde düşüşün başlayacağı değerlendirildiği aktarıldı.
28.09.2023 Uzmanpara
Ev ve araç alacaklar dikkat: Kredi faizleri değişti!
Ev ve araç alacaklar dikkat: Kredi faizleri değişti! Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 8,5'ten yüzde 25'e çıkarmasıyla kredi faizleri de tırmanışa geçti. Peki ihtiyaç, konut ve araç kredilerinde son durum ne? İşte detaylar...
16.09.2023 Ekonomi
Yeni Konut Kredisi faizleri ne kadar olacak, kimler faydalanacak? İlk kez ev alacaklara yeni konut kredisi
Yeni Konut Kredisi faizleri ne kadar olacak, kimler faydalanacak? İlk kez ev alacaklara yeni konut kredisi İlk kez ev alacaklar için devlet desteği geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ilk kez ev alacaklar için yeni bir çalışmanın yapılacağının sinyalini vermişti. Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi desteğin detaylarını araştırmaya başladı. Peki, konut kredisi için faiz oranı, vade ne kadar olacak?
16.08.2023 Bilgi Rehberi
Konutta geri dönüş sinyali! Piyasa ucuz kredi bekliyor
Konutta geri dönüş sinyali! Piyasa ucuz kredi bekliyor Konut satışlarında yıl boyunca yaşanan durgunluk temmuzda yerini yükselişe bıraktı. Yükselişin sürmesi için piyasada özellikle konut kredisi faizlerinin gerilemesi gerektiğine dikkat çekiliyor.
16.08.2023 Ekonomi
‘Evde’ Yüzyılın Kampanyası! Gelire göre farklı faiz oranları uygulanacak
‘Evde’ Yüzyılın Kampanyası! Gelire göre farklı faiz oranları uygulanacak Gayrimenkul sektörü ve tüketiciler, orta gelirli için düzenlenecek konut kampanyasını bekliyor.
28.12.2022 Ekonomi
ABD'de konut kredisi faizleri sert yükseldi
ABD'de konut kredisi faizleri sert yükseldi ABD'de konut kredisi faizleri 2002 yılı Nisan ayından bu yana görülen en yüksek seviyeye çıktı.
21.10.2022 Uzmanpara
Konut satışlarında 2021 rekor yılı oldu
Konut satışlarında 2021 rekor yılı oldu 2021 yılı konut satışlarında tüm zamanların ikinci zirvesini getirdi. Yabancılara yapılan konut satışlarında ise yıllık rekor geldi.
15.01.2022 Ekonomi
'Konut fiyatlarındaki maliyetler tüketiciyi de etkiliyor'
'Konut fiyatlarındaki maliyetler tüketiciyi de etkiliyor' Konut fiyatlarında yaşanan son dönemdeki artışın hem konut üreticilerini hem de tüketicileri olumsuz etkilediğini söyleyen Filoğlu Group kurucusu ve iş insanı Fatih Fil, “Konut maliyetlerindeki artış konut fiyatlarındaki artıştan daha fazla. Şimdi bir inşaata kalkışırsanız maliyetleri hesaba katmak zorundasınız. Öyle maliyetler çıkıyor ki şaşıp kalıyoruz. Sattığımız konutun geliri ile aynı özelliklerde yeni bir konut yapamıyoruz. Bu durum konut fiyatlarına yansıyor” dedi.
23.09.2021 Emlak
Yeni projeler eylülü bekliyor
Yeni projeler eylülü bekliyor Gayrimenkul sektöründe yeni yapı ruhsatı alımı artıyor ancak projeler henüz yapım aşamasına geçmiyor. Sektör temsilcileri, eylül ayı itibarıyla yeni projelerin arka arkaya hayata geçirileceğini belirtiyor.
18.08.2021 Ekonomi
Yeni rekora işaret ediyor
Yeni rekora işaret ediyor Konut satışları 10 ayda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 27 artarken, 1 milyon 280 bin adede ulaşarak yeni bir rekora işaret etti. 2019’un tamamında 1 milyon 348 bin adet konut satılmıştı
17.11.2020 Ekonomi
Konut alacaklar ikinci ele yöneldi
Konut alacaklar ikinci ele yöneldi Bankaların sıfır konut alımlarında sunduğu düşük faiz oranlarına rağmen bu yıl ocak-ağustos döneminde geçen yıla göre sıfır konut satışları yüzde 11,2 yükselirken ikinci el konut satışlarındaki yüzde 63,3 artış dikkati çekti.
2.10.2020 Ekonomi
Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, faiz oranları ne kadar oldu? - 2020 Kamu Bankası taşıt ve konut kredisi faizleri
Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, faiz oranları ne kadar oldu? - 2020 Kamu Bankası taşıt ve konut kredisi faizleri Konut kredisi ve taşıt kredisi faiz oranları ile ilgili yapılan indirimler devam ediyor. Kredi kullanmak isteyen kişiler kendileri açısından en uygun kredi seçeneğine ulaşmak istiyor. Peki, hangi banka ne kadar indirim yaptı? İşte bankaların ihtiyaç - taşıt - konut kredisi faiz oranları...
2.06.2020 Gündem
Halkbank, Vakıfbank Ziraat Bankası faiz oranları belirlendi 2020 - 3 Kamu Bankası ihtiyaç, taşıt, konut kredisi faizleri
Halkbank, Vakıfbank Ziraat Bankası faiz oranları belirlendi 2020 - 3 Kamu Bankası ihtiyaç, taşıt, konut kredisi faizleri Konut kredisi faiz oranları düşürüldü. Bankalar yaşanan pozitif gelişmeler sonrası kredi faiz oranlarında indirime gitti. Kredi kullanmak isteyen kişiler kendileri açısından en uygun kredi seçeneğine ulaşmak istiyor. İşte bankaların konut kredisi faiz oranları...
1.06.2020 Gündem
ABD'de bekleyen konut satışları martta Kovid-19'un etkisiyle düştü
ABD'de bekleyen konut satışları martta Kovid-19'un etkisiyle düştü ABD'de, bekleyen konut satışları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle martta bir önceki aya göre yüzde 20,8 azaldı ve Mayıs 2010'dan bu yana kaydedilen en yüksek düşüşü gösterdi.
29.04.2020 Ekonomi
Konutta ‘şubat’ rekoru
Konutta ‘şubat’ rekoru 2020’ye rekor bir ocak ayı ile başlayan konut satışlarında tüm zamanların şubat ayı rekoru da geldi. Buna göre, Türkiye’de 2020 Şubat ayında 118 bin 753 konut satıldı. Konut satışları 2020 Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 51.4 oranında artış göstermiş oldu.
17.03.2020 Ekonomi
Konut kredisi faizleri düşünce yeni projeler birbiri ardına geliyor
Konut kredisi faizleri düşünce yeni projeler birbiri ardına geliyor Konut kredisi faizlerinin düşmesi yeni emlak projelerini beraberinde getirirken, DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Son 10 yıla, hatta 20 yıla baktığınızda Türkiye’de gayrimenkulün kazandırdığını hiçbir yatırım kazandıramadı. Tüketicilerin bu dönemi iyi değerlendirmesi gerekiyor. Bundan daha uygun bir dönemin yaşanma şansı yok” dedi.
5.03.2020 Ekonomi
Evde 2019 rekorla bitti 2020 rekorla başladı
Evde 2019 rekorla bitti 2020 rekorla başladı Düşen konut kredisi faizleri ve mevduat faizlerinin etkisiyle 2019 son çeyreğinde yükselen bir ivme kazanan konut satışları, yeni yıla rekorla başladı. Türkiye’de ocakta satılan 113 bin 615 konut, tüm zamanların en iyi ocak satış rekorunu getirdi. Ocakta satılan konutlar geçen yılın aynı ayına göre yüzde 55.8 arttı. 
15.02.2020 Ekonomi
Kamu bankaları faiz indirecek
Kamu bankaları faiz indirecek Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “Yüzde 9-11 bandında seyreden faizlerle ilgili kamu bankalarımızla görüştük ve bunu yüzde 8 ile 10 aralığına getirmek için mutabık kaldık” dedi
8.02.2020 Ekonomi
Son dakika| Bakan Albayrak: Enflasyonu Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız...
Son dakika| Bakan Albayrak: Enflasyonu Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız... Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Enflasyonu Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız." dedi. Albayrak, "Tahvil ihracına 11 milyar dolar talep geldi. Tarihte ilk kez en yüksek yatırımcı talebini çektik." ifadelerini kullandı.
7.02.2020 Ekonomi
Konutta faiz fırsatı sürüyor
Konutta faiz fırsatı sürüyor Konut kredisi faiz oranları ve finansman oranlarında düşüş eğilimi devam ediyor. Yüzde 0.99’u inen bankaların konut kredisi faizleri, yüzde 0.90’un altını görmeye başladı.
15.01.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Konut Kredisi Faizleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.