Kopya

Kopya

Son dakika kopya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kopya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kopya haber sayfamızda...

Kopya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.213 kopya haberi bulunmuştur.
Mehmet Özdilek'ten Galatasaraylı yıldıza eleştiri: İnanılmaz düşüş yaşıyor! Sebebi bilinmiyor
Mehmet Özdilek'ten Galatasaraylı yıldıza eleştiri: İnanılmaz düşüş yaşıyor! Sebebi bilinmiyor Yorumcu Mehmet Özdilek, liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın Alanyaspor deplasmanında aldığı farklı galibiyeti değerlendirirken, yıldız oyuncuya eleştiri getirdi.
16.04.2024 Galatasaray
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı Almanya'nın Danimarka sınırına yakın bir kasabada yapılan baskında, 75 kutunun içinde 103 milyon dolar bulundu. Nihai rotası ABD olan sahte paraların arkasındaki isim ise, Talip G.
8.04.2024 Dünya
Kripto parada tehlikeye  karşı 'teyakkuz'a geçti
Kripto parada tehlikeye karşı 'teyakkuz'a geçti "Kripto paralarla ilgili kara para aklama, terörizmin finansmanı ve diğer risklere karşı real-time tespit ve raporlama çözümleri sunuyoruz. Riskli işlemleri gerçekleştiği an tespit edebiliyoruz ve müşterilerimiz için aksiyona dönüştürebiliyoruz."
5.04.2024 Milliyet Executive
Bayram öncesi araç kiralayacaklar dikkat: Vatandaşlar mağdur oluyor
Bayram öncesi araç kiralayacaklar dikkat: Vatandaşlar mağdur oluyor Ramazan Bayramı'na sayılı günler kalmasıyla birlikte birçok sektörde olduğu gibi 'rent a car' sektöründe de hareketlilik sürüyor. Araç kiralama işletmecileri son zamanlarda artan internet dolandırıcılığına dikkat çekerken, dolandırıcıların ulaştıkları kişilerden ‘aracı kapınıza kadar vale getirecek' şeklinde vaatler üzerine ödeme yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.
5.04.2024 Ekonomi
Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Akın: CHP bayrağı asanlar hakkında suç duyurusunda bulunduk
Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Akın: CHP bayrağı asanlar hakkında suç duyurusunda bulunduk Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın mazbatasını alırken, belediye hizmet binasına CHP bayrağı asanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını belirtip, "Bazı hadsizler, bazı kendini bilmezler maalesef benim bilgim dışında belediye binasına parti bayrağı astılar. Cumhuriyet Halk Partili olmaktan gurur duyuyorum. Ancak partimizin bayrağının yeri belediye binası değildir. Orada olacak bayrak ay yıldızlı, şanlı Türkiye Cumhuriyeti'nin al bayrağıdır" dedi.
3.04.2024 Gündem
180 milyonluk sazan sarmalı vurgunu! Paraları döviz ve altına çevirdikleri anlar ortaya çıktı
180 milyonluk sazan sarmalı vurgunu! Paraları döviz ve altına çevirdikleri anlar ortaya çıktı Mersin polisinin, bilinen alışveriş sitelerinin kopya linkini üreten, sahte hukuk bürolarından arama ve sazan sarmalı yöntemi ile dolandırıcılık yaparak 180 milyon lira haksız kazanç elde eden çeteyi çökertti. Yakalanan şüphelilerden 20'si ise tutuklandı.
29.03.2024 Gündem
Kopya sitelerle 180 milyon liralık vurgun!
Kopya sitelerle 180 milyon liralık vurgun! Kopya siteler yapıp ilan vererek ya da internet üzerinden araç almak isteyenleri sazan sarmalı yöntemiyle dolandıran şebekeye yönelik operasyonda 32 kişi yakalandı.
25.03.2024 Gündem
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira Tesadüfen buldukları milyonlarca dolar değerindeki altın ve gümüşü, demir çömleklerin içine koyup yerin yaklaşık bir buçuk metre altına gömdüler. Thomas Beale hem hazinenin eşit dağılımını sağlamak hem de yerini sadece kendileri tespit edebilsin diye konumu, içeriği ve mirasçıların isimleri hakkında bilgi içeren 3 şifre oluşturdu. Peki gizemiyle günümüzde bile hazine avcılarını hâlâ cezbeden şifreleri neden kimse çözemiyor?
22.03.2024 Yaşam
Zihinsel yüklerinizin farkında mısınız?
Zihinsel yüklerinizin farkında mısınız? Fiba Grubu’nun bakım emeği ve zihinsel iş yükü kavramlarına dikkat çektiği farkındalık kampanyası kapsamında Özyeğin Üniversitesi bünyesinde toplumsal cinsiyet eşitliğinin yaygınlaşması için faaliyetlerini sürdüren ÖzU Gender Office’in danışmanlığında “Eşit Bakım Eşit Zihin Yükü Farkındalık Rehberi” yayımlandı. Bakım emeği ve zihinsel yük ile ilgili toplumsal cinsiyet temelli eşitsizliklere dikkat çeken rehberde çarpıcı veriler ve çözüm önerileri paylaşılıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Kurum'dan İmamoğlu'na yanıt: İstanbul’da kopya çekilecek bir iş yok
Kurum'dan İmamoğlu'na yanıt: İstanbul’da kopya çekilecek bir iş yok AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Başakşehir Üniversiteler Tanıtım ve Eğitim Fuarı sonrasında açıklamalarda bulundu.
29.02.2024 Haberler
Kurum'dan İmamoğlu'na yanıt: İstanbul’da kopya çekilecek bir iş yok
Kurum'dan İmamoğlu'na yanıt: İstanbul’da kopya çekilecek bir iş yok AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Başakşehir Üniversiteler Tanıtım ve Eğitim Fuarı sonrasında açıklamalarda bulundu.
29.02.2024 Gündem
Türkçenin kılavuzunun bilinen tek nüshası
Türkçenin kılavuzunun bilinen tek nüshası Ali Emîrî’nin 1915’te keşfederek yok olmaktan kurtardığı tarihimizin önemli eseri “Divanu Lügati’-Türk”ün bilinen tek nüshası, Millet Yazma Eser Kütüphanesi’nde ziyarete açıldı.
28.02.2024 Kültür Sanat
Sınavlara kopya düzeneği ile girdiler! 2 ilde şok operasyon
Sınavlara kopya düzeneği ile girdiler! 2 ilde şok operasyon Sınavlara kopya düzenekleri ile giren 2 kişi, Siirt ve Van’da düzenlenen operasyon ile yakalandı.
21.02.2024 Gündem
Murat Kurum'dan Başak Demirtaş ve anket açıklaması! CHP'nin anketinde de bu çıktı
Murat Kurum'dan Başak Demirtaş ve anket açıklaması! CHP'nin anketinde de bu çıktı Haliç Kongre Merkezi'nde basın kuruluşlarının yöneticileriyle bir araya gelen AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, son anket sonuçlarına ilişkin bilgi verdi. Kurum, Başak Demirtaş'ın adaylığını geri çekmesiyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.
8.02.2024 Gündem
'İnci Taneleri'nde Yılmaz Erdoğan'ın şiiri yüreklere dokundu!
'İnci Taneleri'nde Yılmaz Erdoğan'ın şiiri yüreklere dokundu! Kanal D'nin BKM yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde; Azem, Zahir'in dükkanını bastı. Nusret içeride hasımlarının koğuşuna düştüğünü ifade etti. Dilber, başkalarının ona karşı yaklaşımlarından ötürü göz yaşlarını tutamadı. Zahir'in eşiyle ilgili sözlerine dayanamayan Azem, otele gitti. İşte detaylar...
2.02.2024 Cadde
Annesinde kaldı sabah hayatının şokunu yaşadı
Annesinde kaldı sabah hayatının şokunu yaşadı Küçükçekmece’de, ‘kopya anahtar’ yöntemiyle yapılan hırsızlık pes dedirtti. Akşam annesine giden kadın, sabah evin önüne bıraktığı aracının yerinde olmadığını görünce hayatının şokunu yaşadı.
31.01.2024 Gündem
'İnci Taneleri' ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
'İnci Taneleri' ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi, 25 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde; Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları, Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından, ikinci bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Cadde
Çin’de al yanaklı maymun klonlandı! ‘Bunlar bizi de kopyalamasın?’
Çin’de al yanaklı maymun klonlandı! ‘Bunlar bizi de kopyalamasın?’ İskoçya’da 1996’da başarılı bir klonlama işlemiyle dünyaya getirilen koyun Dolly, kopyalanan ilk memeli hayvandı. Arada başka çalışmalar da oldu. Şimdi Çin’den yapılan açıklamada ise ilk kez al yanaklı bir maymunun başarıyla klonlandığı bildirildi.
18.01.2024 Dünya
Yüzde 100 ölümcül koronavirüs üretildi iddası
Yüzde 100 ölümcül koronavirüs üretildi iddası Çinli bilim insanlarının, farelerde yüzde 100 öldürücü olan mutant bir koronavirüs türü üzerinde deneyler yaptığı öne sürüldü.
18.01.2024 Dünya
1 buçuk ay çalıştı, 2 milyon liralık döviz çaldı!
1 buçuk ay çalıştı, 2 milyon liralık döviz çaldı! Bursa'da, 1,5 ay çalışıp ayrıldığı fabrikanın çelik kasasından, kopya anahtarla yaklaşık 2 milyon liralık döviz çalan Sezer Aktaş (25), 150 güvenlik ve mobese kamerası izlenerek, özel hastanede MR çektirirken yakalandı.
17.01.2024 Gündem
Ben bilmem joker bilir! Ehliyet oyunu: Sınav yok, kurs yok
Ben bilmem joker bilir! Ehliyet oyunu: Sınav yok, kurs yok Ehliyet almak isteyenlerin yerine sınava giren ‘joker şirketleri’ büyük bir sektöre dönüştü. ‘Joker’ler fizik ve tip olarak benzeyen üyeleri yerine sınava giriyor. ‘Sınav yok, kurs yok, beklemek yok’ diyerek müşteri çeken şirketler 12 bin TL’ye sınavsız ehliyet vadediyor.
16.01.2024 Gündem
'Pes' dedirten olay! 6 seferde geçemediği sınavın kopyası için 15 bin liraya anlaştı
'Pes' dedirten olay! 6 seferde geçemediği sınavın kopyası için 15 bin liraya anlaştı Kütahya’da, girdiği ehliyet yazılı sınavında kulağında ses cihazı ve gömleğine yerleştirilmiş ucu düğme şeklindeki kamerayla yakalanan Bekir K. (55) ile üzerine düzeneği yerleştiren Fecri K. (35), ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Bekir K., daha önce 6 kez girdiği sınavı geçemediği için 15 bin liraya aynı suçtan 7 kaydı bulunan Fecri K. ile anlaştığını itiraf etti.
13.01.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin farklı Konyaspor galibiyeti sonrası büyük iddia: Rekor yükleniyor!
Fenerbahçe'nin farklı Konyaspor galibiyeti sonrası büyük iddia: Rekor yükleniyor! Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Fenerbahçe sahasında Konyaspor'u 7-1 gibi farklı skorla geçti. Milliyet Gazetesi yazarları da sarı-lacivertli ekibin galibiyetini değerlendirdi.
11.01.2024 Fenerbahçe
Sınavda kopya çekmeye çalışan 1 kişi ve kopya düzeneği hazırlayan 3 kişi yakalandı
Sınavda kopya çekmeye çalışan 1 kişi ve kopya düzeneği hazırlayan 3 kişi yakalandı Yozgat’ın Yerköy ilçesinde Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı’na giren bir sürücü adayının üstünde kopya düzeneği bulundu.
5.01.2024 Gündem
Ata Demirer isyan etti! 'Önce ses çıkarmadım ama adam coşmuş'
Ata Demirer isyan etti! 'Önce ses çıkarmadım ama adam coşmuş' Komedyen Ata Demirer, sosyal medyada adını kullanarak fan (hayran) hesabı açan, takipçi sayısı 100 bini geçtikten sonra da reklam alan kişiye "Bu çağda aşklar yalan" diyerek tepki gösterdi.
4.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kopya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.