Koridor

Koridor

Son dakika koridor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan koridor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan koridor haber sayfamızda...

Koridor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.517 koridor haberi bulunmuştur.
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğünün 85 milyon vatandaşa dokunarak, 22 yıllık eser ve hizmet siyasetinde bir lokomotif olduğunu belirterek, “Bu doğrultuda, 2053 yılına kadar öngördüğümüz Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık. Gelecek planımızın gereği olarak 2053 yılına kadar bölünmüş yol ağını 38 bin 60 kilometreye yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in basın toplantısı müzik yüzünden yarım kaldı
Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in basın toplantısı müzik yüzünden yarım kaldı Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in Ümraniyespor mağlubiyeti sonrası basın toplantısı esnasında odaya verilen yüksek sesli müzik, toplantının yarıda kalmasına sebep oldu.
22.04.2024 Futbol
1. Lig'de olay çıktı! Basın toplantısı yarıda kaldı
1. Lig'de olay çıktı! Basın toplantısı yarıda kaldı Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel'in basın toplantısı devam ederken odaya verilen yüksek sesli müzik gerilime sebep oldu.
22.04.2024 1.Lig
Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması! İşte projenin detayları...
Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması! İşte projenin detayları... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması imzalandığını duyurdu. İmzalanan o anlaşmanın detaylarını Bakan Uraloğlu sosyal medyasından paylaştı. İşte detaylar...
22.04.2024 Gündem
Türkiye-Irak arasında Kalkınma Yolu Projesi imzalandı
Türkiye-Irak arasında Kalkınma Yolu Projesi imzalandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak'ta gerçekleştirdiği temaslar sonrası Irak Başbakanı Sudani ile Kalkınma Yolu Projesi için imzaları attı.
22.04.2024 Haberler
Türkiye-Irak arasında Kalkınma Yolu Projesi imzalandı
Türkiye-Irak arasında Kalkınma Yolu Projesi imzalandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak'ta gerçekleştirdiği temaslar sonrası Irak Başbakanı Sudani ile Kalkınma Yolu Projesi için imzaları attı.
22.04.2024 Dünya
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bulgaristan ile artan demiryolu potansiyelini dikkate alarak, ikinci bir demiryolu geçiş noktası kurulması konusunda Mutabakat Zaptı İmzaladıklarını bildirerek, “Bu ikinci demiryolu hattı ile doğu-batı yönlü yük taşıma kapasitesi artacak ve Orta Koridor’un demiryolu potansiyeline önemli ölçüde katkıda bulunacaktır. Kalkınma Yolu, Orta Doğu ülkeleri ile Orta Koridor ülkeleri arasındaki karşılıklı ticaretin çeşitlendirilmesi ve yeni pazarlara erişimi destekleyici ve tamamlayıcı bir girişim olması açısından önemli bir potansiyele sahiptir" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Tarihi İpek Yolu’nda ‘jet gümrük’ dönemi
Tarihi İpek Yolu’nda ‘jet gümrük’ dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu projesinde gümrük işlemlerinin kolaylaştırılmasını amaçlayan anlaşmayı onayladı. Bu kapsamda risk analizi sistemlerine göre aksi belirtilmedikçe, uluslararası transitteki eşya fiziksel muayeneye tabi tutulmayacak.
8.04.2024 Gündem
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş!
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş! Beşiktaş Gayrettepe'de tadilat yapılan gece kulübünde 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın ile ilgili CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ açıklamalarda bulundu.
3.04.2024 Haberler
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş!
Yanan gece kulübüyle ilgili flaş açıklama: Suç merkezi haline dönüşmüş! Beşiktaş Gayrettepe'de tadilat yapılan gece kulübünde 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın ile ilgili CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ açıklamalarda bulundu.
3.04.2024 Gündem
Sahra Çölü üzerinden geliyor! Muğla'da etki gösterdi
Sahra Çölü üzerinden geliyor! Muğla'da etki gösterdi Sahra Çölü üzerinden Türkiye'ye gelen toz bulutu Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'yi etkisi altına aldı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Su Kaynakları Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, yoğun toz konsantrasyonuna maruz kalınması durumunda özellikle solunum sorunları yaşayanlarda ve küçük çocuklarda ciddi sağlık sorunları gözlenebildiğini dile getirdi.
2.04.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan 'kararlıyız' mesajı! 'Eşi benzeri olmayan bir seviyeye ulaştık'
Bakan Fidan'dan 'kararlıyız' mesajı! 'Eşi benzeri olmayan bir seviyeye ulaştık' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Terörist örgütlerle mücadelemizde eşi benzeri olmayan bir seviyeye ulaştık. Geldiğimiz bu kritik safhada terörün kökünü tamamen kurutmaya kararlıyız” açıklamasında bulundu.
29.03.2024 Gündem
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan hakkındaki karara itiraz
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan hakkındaki karara itiraz İstanbul Başakşehir’de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti.
29.03.2024 Gündem
Guterres Refah Sınır Kapısı’na gitti! 'Silahları susturmanın zamanı geldi'
Guterres Refah Sınır Kapısı’na gitti! 'Silahları susturmanın zamanı geldi' Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Mısır ziyareti çerçevesinde ziyaret ettiği Refah Sınır Kapısı’nda konuştu. Guterres, "Şimdi her zamankinden daha acil bir insani ateşkes zamanıdır” açıklamasında bulundu.
23.03.2024 Dünya
Irak’ta harekat Suriye’de diplomasi
Irak’ta harekat Suriye’de diplomasi Türkiye, Irak’ın kuzeyinde askeri harekatın yanı sıra istihbarat operasyonları ve diplomatik girişimler ile bu yıl içinde Irak sınır hattındaki güvenli bölgeyi tamamlamayı planlıyor.
22.03.2024 Gündem
İsrail gazetesi Erdoğan fotoğrafıyla sundu! 'Koridor için mükemmel zamanlama, ABD planını bypass edecek'
İsrail gazetesi Erdoğan fotoğrafıyla sundu! 'Koridor için mükemmel zamanlama, ABD planını bypass edecek' Ankara artık çifte fırsatın farkına varıyor' diyen ekonomi gazetesi Globes, Türkiye ve güney komşusunun ABD'nin Suudi Arabistan ve İsrail üzerinden planladığı koridordaki gecikmelerden yararlandığını yazdı.
19.03.2024 Dünya
Murat Kurum'dan 10 maddelik hatırlatma! 'Nisanda geliyoruz'
Murat Kurum'dan 10 maddelik hatırlatma! 'Nisanda geliyoruz' İstanbul'da 10 maddede yerine getirilmediğini belirttiği vaatleri sıralayan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, "Nisanda geliyoruz." ifadelerini kullandı.
14.03.2024 Gündem
Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında ikinci kez karar verildi.
13.03.2024 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Duruşmada izdiham... Kedi katilinin cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Duruşmada izdiham... Kedi katilinin cezası belli oldu İstanbul Başakşehir’de Eros isimli kediyi vahşice öldüren İbrahim Keloğlan duruşmada savunma yaptı. Onlarca hayvansever duruşmanın olduğu koridorda izdiham oluştururken, kedi katiliyle ilgili karar da verildi.
13.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 100 bin konut sözü verip 5 bin konut bile yapamadılar
Murat Kurum: 100 bin konut sözü verip 5 bin konut bile yapamadılar İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “Karşı çıktıkları projeleri şimdi sıfırdan yaptığını iddia ediyor. Nasıl bu kadar rahat yalan söylenebilir? Bunun artık hangi sözüne inanacağız? Son 5 yılda yapılan tek bir metro ihalesi yoktur. Açtım dediği 47,3 km metro hattının sadece 8 kilometresini kendi döneminde yapmıştır” dedi.
8.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren!
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Ankara-İstanbul arasına yapılacak süper hızlı tren projesinin de detaylarını anlattı.
6.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul'da iki metro hattının açılış tarihi belli oldu
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul'da iki metro hattının açılış tarihi belli oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, dün geçrekleştirilen Kabine toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı metro hattının açılış tarihini duyurdu. Öte yandan "Arnavutköy ile İstanbul Havalimanı arası 14 kilometrelik metro hattını da bu ay içinde açacağız" dedi.
5.03.2024 Ekonomi
Somali Cumhurbaşkanı, oğlunun teslim olma sürecini CNN TÜRK'e anlattı
Somali Cumhurbaşkanı, oğlunun teslim olma sürecini CNN TÜRK'e anlattı Türkiye'nin Afrika açılımının en önemli ayaklarından Somali'nin Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, Antalya'da Diplomasi Formu için Türkiye'ye geldi. Mahmud, CNN TÜRK spikeri Büşra Arslantaş'a konuştu.
3.03.2024 Haberler
Somali Cumhurbaşkanı, oğlunun teslim olma sürecini CNN TÜRK'e anlattı
Somali Cumhurbaşkanı, oğlunun teslim olma sürecini CNN TÜRK'e anlattı Türkiye'nin Afrika açılımının en önemli ayaklarından Somali'nin Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, Antalya'da Diplomasi Formu için Türkiye'ye geldi. Mahmud, CNN TÜRK spikeri Büşra Arslantaş'a konuştu.
3.03.2024 Dünya
Bursa’da trafik üçe bölünecek!
Bursa’da trafik üçe bölünecek! Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘İşimiz Gücümüz Bursa’temasıyla projelerini açıkladı.
3.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Koridor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.