Korku Filmi

Korku Filmi

Son dakika korku filmi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan korku filmi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan korku filmi haber sayfamızda...

Korku Filmi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.704 korku filmi haberi bulunmuştur.
Fenomen Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu! Korkunç iddia: Türkiye'ye ölüm gelir
Fenomen Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu! Korkunç iddia: Türkiye'ye ölüm gelir Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın ölümü hakkında korkunç iddialar söz konusu...
22.04.2024 Televizyon
Fenomen Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu! Korkunç iddia: Türkiye'ye ölüm gelir
Fenomen Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu! Korkunç iddia: Türkiye'ye ölüm gelir Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın ölümü hakkında korkç iddialar söz konusu...
22.04.2024 Gündem
Yönetmen Francis Ford Coppola'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti
Yönetmen Francis Ford Coppola'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti Sinema tarihine damga vurmuş ve hafızalarda yer edinmiş olan kült filmlerden 'The Godfather' (Baba)'ın ünlü yönetmeni Francis Ford Coppola'nın 60 yıllık eşi ve aynı zamanda iş arkadaşı Eleanor Coppola'dan acı haber geldi. Ünlü isim, 87 yaşında hayatını kaybetti.
15.04.2024 Cadde
‘Bu sefer kadınlar kurban değil’
‘Bu sefer kadınlar kurban değil’ İrfan Tözüm’ün kızı Melodi Tözüm ilk uzun metrajı “Üç Harfliler: Nazar”da “Korku klişesini kırarak güçlü ve bağımsız kadın karakterler yaratmaya çalıştık” diyor.
8.04.2024 Kültür Sanat
Dünyanın en uzun bacaklı kadını! Sayısız sorunla baş ediyor: Erkekler beni istemiyor
Dünyanın en uzun bacaklı kadını! Sayısız sorunla baş ediyor: Erkekler beni istemiyor Henüz 17 yaşındayken 'dünyanın en boylu insanı' rekorunu kırdı. 'Benzersiz olmayı sevdiğini' belirten genç kadın, buna rağmen her biri 132 cm olan bacaklarının başına birçok sorun çıkardığını anlattı.
4.04.2024 Dünya
'Immaculate'ı izlemeyin': Seyircileri sinema salonunda kusturan film!
 'Immaculate'ı izlemeyin': Seyircileri sinema salonunda kusturan film! Vizyona girdiği anda kendisine büyük 'şöhret' edinen film izleyicileri koltuklarına mıhladı. Gelen yorumlara göre, psikolojik korku türündeki yapımı izlemek yürek istiyor. Zira, korku aşıkları arasında; 'salonu birkaç kez terk etmek zorunda kaldım' diyende var, 'bunun için yeterince güçlü değilim, benim için çok fazla' diyen de...
4.04.2024 Dünya
CHP lideri Özgür Özel: Eşit temsil sağlayacağız
CHP lideri Özgür Özel: Eşit temsil sağlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programı kapsamında Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde Romanlarla buluştu.
22.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İstanbulluların 3 yılını trafikte heba ettiler
Murat Kurum: İstanbulluların 3 yılını trafikte heba ettiler İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul’u, her geçen gün özlediği o güzel günlere bir adım daha yaklaştırıyoruz. Taşdelen-Yenidoğan-Alemdağ Kavşağı ile Çekmeköy trafik çilesinden kurtulacak. Yine Ekşioğlu, Alemdağ, Çatalmeşe, Nişantepe, Taşdelen, Sultançiftliği ve Güngören mahallelerimize girişleri çok daha kolaylaştıracak” açıklamasında bulundu.
17.03.2024 Gündem
Murat Kurum: CHP'li yönetim bu milleti trafik çilesine, ulaşım problemine mahkum etti
Murat Kurum: CHP'li yönetim bu milleti trafik çilesine, ulaşım problemine mahkum etti AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan, Çekmeköy-Taşdelen-Alemdağ Köprülü Kavşağı Açılış Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Kurum, “5 yılda tek bir metro ihalesine çıkamadılar. Mevcut CHP’li aday, yetmezmiş gibi bir de rahmetli Kadir abi döneminde temelleri atılan metro projelerini, temelini ben attım, sıfırdan yaptı diye yalan söylüyor" dedi.
17.03.2024 Gündem
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Son dakika... Korku filmi gibi! Devasa hortum bir kenti yıktı: Meteoroloji’den yeni uyarı geldi
Son dakika... Korku filmi gibi! Devasa hortum bir kenti yıktı: Meteoroloji’den yeni uyarı geldi Meteoroloji yeni haritayı yayınladı. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde devam ederken birçok kentte sağanak ve kar yapılı etkisini sürdürmeye devam edecek. Öte yandan Hatay’da kuvvetli yağışla birlikte etkili olan hortum, zeytin ağaçlarını yerinden söktü. İşte İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
20.02.2024 Gündem
Anneliğin trajikomik hâlleri
Anneliğin trajikomik hâlleri Gupse Özay senaryosunu yazıp başrolünü üstlendiği “Lohusa”da anne olma deneyimini ve lohusalık sürecindeki zorlukları hemcinsleriyle dertleşerek anlatıyor.
19.01.2024 Kültür Sanat
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Özgür kalır kalmaz korku filmi yıldızı oldu
Özgür kalır kalmaz korku filmi yıldızı oldu Sevilen animasyon faresi Mickey Mouse da korku filmi oluyor.
4.01.2024 Kültür Sanat
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi Zaman yolculuğu, uzay, farklı gezegen veya uzak ve yakın gelecek ile ilgili konuları ele alan bilim kurgu filmlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle teknolojinin gelişmesi ile birlikte bilim kurgu filmlerinin görselleri de giderek daha kaliteli olmaya başladı. Dünya üzerinde belki de bilim kurgu alanında binlerce film bulunuyor. Birbirinden farklı konuları ile dünya listelerine adını yazdıran bu filmler günümüzde de izlenmeye devam ediyor. En iyi ve en güzel bilim kurgu film önerileri için “Bilim Kurgu Filmleri 2024” içeriğimize detaylı göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri Yetişkin veya çocuk bireylerin severek izlediği film türlerinin başında animasyon geliyor. Her yaştan herkesi eğlendiren, güldüren, duygulandıran ve özellikle çocuklara yönelik eğitici mesajlar içeren birbirinden güzel eski ve yeni birbirinden güzel animasyon filmleri bulunuyor. Disney yapımlarından Japon yapımlarına kadar uzun uzun animasyon film listesi yer alıyor. Dünyanın en çok izlenen, en iyi, en beğenilen, eğitici ve ödüllü animasyon film önerileri arayanlar ‘Animasyon Filmleri 2024’ içeriğimizden film listesine ulaşabilirler.
2.01.2024 Kültür Sanat
Bakan Yerlikaya'nın masasına giden rapor! Vekilin kardeşine ihale, kendi yeğenine ihale, belgeselde usulsüzlük...
Bakan Yerlikaya'nın masasına giden rapor! Vekilin kardeşine ihale, kendi yeğenine ihale, belgeselde usulsüzlük... Kocaeli'de İzmit Belediyesi'nce yapılan ihaleler ile ilgili şikayetleri değerlendiren İçişleri Bakanlığı'nın, incelemeler sonrasında Başkan Fatma Kaplan Hürriyet ile 12 belediye yöneticisi hakkında soruşturma izni verdiği ortaya çıktı.
26.11.2023 Gündem
Bağdat’tan Endülüs’e Doğan Güneş: Ziryab
Bağdat’tan Endülüs’e Doğan Güneş: Ziryab Avrupa müziğinde, yaşam tarzında, modada, saç stillerinde, mobilyalarda ve hatta sofra düzenlerinde devrim yarattı.
26.11.2023 Gündem
Palamut çingene palamadu, lüfer çinekop boyunda! Kurtarmanın tek yolu 'kota'
Palamut çingene palamadu, lüfer çinekop boyunda! Kurtarmanın tek yolu 'kota' Türkiye'de denizlerde av yasağının 1 Eylül itibarıyla sona ermesinin ardından gemiler denize açılmıştı. Ancak şu günlerde balık tezgahlarına gidenlerin balık boylarından şikayet etmesi, gözleri aşırı avlanmaya çevirdi. "Palamut çingene palamadu, lüfer çinekop boyunda. Hamsi sayısında bile azalma var" diyen uzmanlara göre ise tek kurtuluş kota uygulamasında.
26.11.2023 Gündem
Korku filmi gibi! Eve giren bebek ortalığı karıştırdı: 'Yan yana oturamıyorum'
Korku filmi gibi! Eve giren bebek ortalığı karıştırdı: 'Yan yana oturamıyorum' Uzun yıllar hayalet avcılığı yaparak paranormal olayları araştıran Yvonne Hydes, ava giderken avlanınca olanlar oldu. Kendisine hediye edilen bebek yüzünden akıl sağlığını kaybetme noktasına varan genç kadının başına gelenler korku filmlerini aratmadı.
26.11.2023 Yaşam
'Turkish dizi' dalgası
'Turkish dizi' dalgası Uluslararası Emmy Ödülleri’nde “En İyi Dizi Ödülü’ne layık görülen “Yargı” bir kez daha Türk dizilerinin dünyada yarattığı etkiye dönüp bakmamız gerektiğini hatırlattı. İşte seyahat rotalarından yemek tariflerine, çocuklarına Türk isimleri verenlerden İstanbul tutkunlarına Türk dizilerinin rüzgârı.
26.11.2023 Pazar
'Her an ölecekmiş gibi uyuyoruz'
'Her an ölecekmiş gibi uyuyoruz' “Gazze’de her an ölecekmişiz gibi uyuyoruz” diyen Gazze Belediye Başkanı Sarraj, “Gazze bizim bir yere gitmeyeceğiz. Bizi göndermek istiyorlar ancak yeni bir Nakba olmayacağız” açıklamasını yaptı. Al Sarraj, İsrail’in saldırılarında oğlu Rushdi Yahya Sarraj’ı kaybetti.
9.11.2023 Gündem
Fahriye Evcen'den 'Cadılar Bayramı' paylaşımı!
Fahriye Evcen'den 'Cadılar Bayramı' paylaşımı! Ocak ayında ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. 'Cadılar Bayramı' için cadı şapkası takarak poz veren Evcen'e, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
1.11.2023 Cadde
Sette olanlar filmden korkunç! Son dakikada iptal etti, uçak yere çakıldı
Sette olanlar filmden korkunç! Son dakikada iptal etti, uçak yere çakıldı Tarih boyunca birçok film beyaz perdede izleyicisiyle buluşmadan önce türlü aksilikler yaşadı. Ancak içlerinden bazıları var ki sözde laneti neredeyse izleyeciye kadar ulaştı. İşte setlerinde yaşananların filmden bile korkunç olduğu olaylardan birkaçı.
17.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Korku Filmi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.