Akaryakıt istasyonuna giren TIR'da korkutan patlama
Akaryakıt istasyonuna giren TIR'da korkutan patlama Rusya’nın Yekaterinburg kentinde akaryakıt istasyonuna giren tırda meydana gelen patlama korkuttu. Patlamayla birlikte çevredeki bina ve araçların üzerinde yer alan kar yığınları devrilirken, araçtan da dumanlar yükseldi. Patlamanın sebebi ise çok geçmeden anlaşıldı. Patlayan aracın fazla şişirilen lastiğiydi.
11.09.2019 Haberler
Antalya'da korkutan patlama! Yaralılar var...
Antalya'da korkutan patlama! Yaralılar var... Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının Çevreyolu üzerindeki binasında bu sabah 08.50 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz öğrenilemezken, olay yerine ambulanslar sevkedildi. Patlamada yaralananlar olduğu bildirildiPatlamanın olduğu bölgede çevredeki binalar ve araçlar hasar gördü. Olay yerinde bir aracın tamamen patladığı öğrenildi. Patlama sesi kent merkezinden de duyuldu. DHA muhabiri Hasan Demirbaş, olay yerinde parçalanmış bir araç ve çok sayıda hafif yaralı gördüğünü ve 4 otomobilin ve çevredeki binaların da patlamada hasar gördüğünü söyledi. Bugün Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi'nde bir toplantı olacağı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in de toplantıya konuşmacı olarak katılacağı belirtildi.
11.09.2019 Haberler
Antalya'da patlayan araç
Antalya'da patlayan araç Antalya'dan bir son dakika haberi... Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının Çevreyolu üzerindeki binasında  patlama meydana geldi. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz öğrenilemezken, olay yerine ambulanslar sevkedildi. Patlamada yaralananlar olduğu bildirildi
11.09.2019 Haberler
Antalya'da patlama meydana geldi
Antalya'da patlama meydana geldi Antalya'dan bir son dakika haberi... Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının Çevreyolu üzerindeki binasında bu sabah 08.50 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz öğrenilemezken, olay yerine ambulanslar sevkedildi. Patlamada yaralananlar olduğu bildirildi Patlamanın olduğu bölgede çevredeki binalar ve araçlar hasar gördü. Olay yerinde bir aracın tamamen patladığı öğrenildi. Patlama sesi kent merkezinden de duyuldu. DHA muhabiri Hasan Demirbaş, olay yerinde parçalanmış bir araç ve çok sayıda hafif yaralı gördüğünü ve 4 otomobilin ve çevredeki binaların da patlamada hasar gördüğünü söyledi. Bugün Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi'nde bir toplantı olacağı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in de toplantıya konuşmacı olarak katılacağı belirtildi. BOMBA YÜKLÜ ARAÇ İDDİASI Antalya ATSO binasındaki patlamaya otoparkta bulunan bomba yüklü bir aracın neden olduğu ileri sürülüyor. Ancak yetkililer böyle bir bilgiyi henüz doğrulamıyor.."KANLAR İÇİNDE KALDIK" CNN Türk canlı yayınına katılan bir görgü tanığı "Ne olduğunu anlayamadık bir anda binanın camları patladı. Kanlar içinde kaldık. Bütün çalışanlar dışarı çıkarıldı. Büyük korku yaşandı. Bu arada binada bulunan bütün siviller tahliye edildi. Çevrede bulunan vatandaşlar tahliye edildi" şeklinde konuştu. MENDERES TÜREL'DEN İLK AÇIKLAMA Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olayla ilgili ilk yaptığı açıklamada şu şekilde konuştu: "Bu gibi patlamaları hemen hepimiz bir güvenlik endişesi ile bir terör eylemi şüphesi ile karşılıyoruz ama henüz çok erken bunu söylemek için... Umarım bir terör saldırısı değildir, muhtemelen kazayı içeren bir patlama da söz konusu olabilir. Şu an verilen bilgilere göre henüz bir can kaybı yok, yaralılar var ancak ağır yaralı olamadığı söyleniyor. Patlamanın olduğu binanın camlarla kaplı olması ve camların kırılması ile olayda biraz farklı bir görüntü ortaya çıktı. Ancak henüz n
11.09.2019 Haberler
Antalya'da korkunç patlama
Antalya'da korkunç patlama Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının Çevreyolu üzerindeki binasında bu sabah 08.50 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz öğrenilemezken, olay yerine ambulanslar sevkedildi. Patlamanın olduğu bölgede çevredeki binalar ve araçlar hasar gördü. Olay yerinde bir aracın tamamen patladığı öğrenildi. Patlama sesi kent merkezinden de duyuldu. DHA muhabiri Hasan Demirbaş, olay yerinde parçalanmış bir araç ve çok sayıda hafif yaralı gördüğünü ve 4 otomobilin ve çevredeki binaların da patlamada hasar gördüğünü söyledi. Bugün Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi'nde bir toplantı olacağı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in de toplantıya konuşmacı olarak katılacağı belirtildi.
11.09.2019 Haberler
Suruç’ta ölen genç kızın son paylaşımı yürek burktu
Suruç’ta ölen genç kızın son paylaşımı yürek burktu Suruç’ta yaşanan patlamada hayatını kaybeden Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Nuray Koşan’ın, sosyal paylaşım sitesinde son yaptığı paylaşım yürek burktu.Suruç’ta yaşanan patlamada hayatını kaybedenler arasında yer alan Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Nuray Koşan’ın olaydan bir gün önce sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı ve yürek burkan şarkı, arkadaşları arasında paylaşılmaya başlandı. Kaynak: İHA
11.09.2019 Televizyon
Gözyaşları sel oldu
Gözyaşları sel oldu Suruç’ta dün öğle saatlerinde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin cenazeleri akşam saatlerinde Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Cenazeler, yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Gaziantep Mezarlıklar Müdürlüğü’ne getirilen cenazeler gözyaşlarıyla memleketlerine gönderildi. Kürtçe ve Türkçe ağıtlar yakılırken, çevrede yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı görüldü.
11.09.2019 Haberler
Yüzlerce metre yüksekliğe ulaştı!
Yüzlerce metre yüksekliğe ulaştı! Suriye'nin İdlib kentinde muhalifler tarafından Esad askerlerinin sığındığı alana yerleştirilen bombanın patlama anı ortaya inanılmaz bir görüntü çıkardı. Korkunç patlamada 50 askerin hayatını kaybettiği iddia ediliyor.
11.09.2019 Haberler