Kot

Kot

Son dakika kot haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kot gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kot haber sayfamızda...

Kot

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.440 kot haberi bulunmuştur.
‘Hep beraber başaracağız’
‘Hep beraber başaracağız’ Seçim çalışmalarını İstanbul’da sürdüren CHP lideri Özgür Özel, “Esenyurt, birlik, beraberlik, kardeşlik demektir. Barış demektir. Esenyurt ittifakı ve Türkiye ittifakı hepinizi mahcup edecektir. Buna inanıyoruz ve güveniyoruz. Hep beraber başaracağız” ifadelerini kullandı...
28.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özel'den seçimlerde oy kullanacak gençlere çağrı
CHP Genel Başkanı Özel'den seçimlerde oy kullanacak gençlere çağrı CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Bakırköy'de bir otelde düzenlenen 'Rumeli Balkan Buluşması' iftar programına katıldı.
27.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel'den Sarıyer mitinginde tepki çeken sözler
CHP lideri Özel'den Sarıyer mitinginde tepki çeken sözler CHP Lideri Özgür Özel, Sarıyer'de yeniden aday gösterilmeyen ve daha sonra bağımsız aday olan Şükrü Genç'e "adaylıktan çekil" çağrısında bulundu. Öte yandan Özel'in mitingde kullandığı "Tayyip Bey çağırınca oraya dizilen, kot üstüne perdelik kumaştan kefen çeken zibidiler değil, dedesi Çanakkale'de kefensiz yatanlar kurtarır bu memleketi" ifadeleri tepki çekti.
27.03.2024 Gündem
Kafa karıştıran yüzük! Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti nişanlandı mı?
Kafa karıştıran yüzük! Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti nişanlandı mı? Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan model Vittoria Ceretti ile öğle yemeği yerken görüntülendi. Yemek sırasında genç modelin parmağında görülen yüzük, kafaları karıştırdı.
28.03.2024 Cadde
Kuzey Kore devlet televizyonu, yayınladığı programda sunucunun 'kot pantolonunu' sansürledi
Kuzey Kore devlet televizyonu, yayınladığı programda sunucunun 'kot pantolonunu' sansürledi Kuzey Kore devlet televizyonu bahçecilikle ilgili bir programını yayınladı. Ancak şaşırtan bir detayla...
27.03.2024 Dünya
Hakan Bilgin: Bizi tercih etmiyorlar
Hakan Bilgin: Bizi tercih etmiyorlar Hakan Bilgin, eşi Çiğdem Bilgin ile Nişantaşı City's'de görüntülendi. "En son 'Aşk Mevsimi'nde rol aldım" diyen Bilgin, komedi oyuncusu olarak tanımlandığı için televizyonda tercih edilmediğini söyledi.
14.03.2024 Cadde
İcat etmedi ama dünya peşinde! Bir fermuardan çok daha fazlası: YKK'nın sırrı
İcat etmedi ama dünya peşinde! Bir fermuardan çok daha fazlası: YKK'nın sırrı Günlük hayatta giydiğimiz ya da kullandığımız ürünlerde bulunan fermuar, bir Amerikalı tarafından icat edildi. Ancak tüm dünya bir Japon'un peşinden koşuyor! Bu rakipsiz ünün ardında hiç şüphesiz farklı pek çok strateji yatıyor. İşte inceleme alanı haline gelen hatta makalelere dahi konu olan YKK'nın sırrı.
13.03.2024 Yaşam
Bir döneme damga vuran süper modeli gittiği alışveriş merkezinde kimse tanımadı!
Bir döneme damga vuran süper modeli gittiği alışveriş merkezinde kimse tanımadı! Henüz 17 yaşındayken okulda keşfedilen ve modellik kariyerine adım atarak büyük bir başarıya ulaşan Kathy Ireland, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Yerel halk ve müşterilerin hiçbiri, bir döneme damga vuran süper modeli tanımadı.
7.03.2024 Cadde
Kim Kardashian kurtarmaya çalıştı ama olmadı! İdam öncesi yürek sızlatan son söz
Kim Kardashian kurtarmaya çalıştı ama olmadı! İdam öncesi yürek sızlatan son söz 23 yıldır infazını beklemesine rağmen, "Ben masumum" demekten hiç vazgeçmedi. Ayrıca mahkemede yalancı şahitlik yapanlar olduğuna inanılıyor, kanıtlar çelişiyordu. Son aşamada Kim Kardashian da kurtarmak için devreye girse de olmadı. Ivan Cantu suçsuz yere mi idam edilmişti? Son sözleri bakın ne oldu.
3.03.2024 Yaşam
CHP Lideri Özel: Kimse bize milliyetçilik dersi vermeye kalkmasın
CHP Lideri Özel: Kimse bize milliyetçilik dersi vermeye kalkmasın CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Kimse Cumhuriyet Halk Partililere, Türkiye ittifakının bileşenlerine milliyetçilik dersi vermeye kalkmasın. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'dir, Türkiye sevdalılarının ay yıldızlı al bayrağı kendine bayrak bilenlerin, onun uğrunda ölenlerin partisidir" dedi.
25.02.2024 Gündem
Kış ayında çamaşırları 1 saate kurutuyor! Hızlı çamaşır kurutma taktiği
Kış ayında çamaşırları 1 saate kurutuyor! Hızlı çamaşır kurutma taktiği Kış aylarında çamaşırları hızlı bir şekilde kurutma, soğuk hava ve düşük nem seviyeleri nedeniyle genellikle zorlu bir görev olabilir. Ancak, bazı etkili teknikler ve taktiklerle, çamaşırlarınızı kısa sürede kurutmanız mümkündür. İşte hızlı çamaşır kurutma için kullanabileceğiniz bazı yöntemler ve ipuçları…
23.02.2024 Püf Noktası
CHP lideri Özel: Türkiye İttifakı bütün herkesten oy alıyor
CHP lideri Özel: Türkiye İttifakı bütün herkesten oy alıyor CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerde belediye başkan adaylarını tanıtmak için Antalya'ya geldi.
21.02.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciasında korkunç tespit! 'Bu inanılmaz bir rakam'
Erzincan'daki maden faciasında korkunç tespit! 'Bu inanılmaz bir rakam' Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Heyelan Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden bilim insanlarının yer aldığı heyet, Erzincan'ın İliç ilçesinde 9 işçinin, kayan toprağın altında kaldığı altın madeni sahasında, LİDAR teknolojisine sahip insansız hava aracı ile ölçüm ve incelemelerde bulundu. İncelemelerde korkunç detaylara ulaşıldı.
21.02.2024 Haberler
Erzincan'daki maden faciasında korkunç tespit! 'Bu inanılmaz bir rakam'
Erzincan'daki maden faciasında korkunç tespit! 'Bu inanılmaz bir rakam' Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Heyelan Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden bilim insanlarının yer aldığı heyet, Erzincan'ın İliç ilçesinde 9 işçinin, kayan toprağın altında kaldığı altın madeni sahasında, LİDAR teknolojisine sahip insansız hava aracı ile ölçüm ve incelemelerde bulundu. İncelemelerde korkunç detaylara ulaşıldı.
21.02.2024 Gündem
Olaylar zinciri çözülemiyor, Veli Eren nerede? Gözü yaşlı anne: 'Denizde olsaydı bulurduk'
Olaylar zinciri çözülemiyor, Veli Eren nerede? Gözü yaşlı anne: 'Denizde olsaydı bulurduk' Arkadaşlarıyla eğlenmek için İzmir Çeşme'ye giden 20 yaşındaki Veli Eren Atay, geçen 16 Temmuz'dan bu yana kayıp. Kendisinden tek bir iz bile bulunamayan genç için ailesinin umudu ise bir an olsun tükenmedi. Veli Eren’in annesi Ebru Atay belirsizliklerle dolu kayboluşu ve çözülemeyen olaylar zincirini gözyaşlarıyla anlattı.
19.02.2024 Yaşam
Bakan Bayraktar, Akkuyu NGS sahasını ziyaret etti
Bakan Bayraktar, Akkuyu NGS sahasını ziyaret etti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, beraberindeki heyet ile birlikte Mersin’de yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) inşaat sahasını ziyaret etti.
12.02.2024 Ekonomi
Pakistan’da kritik seçim
Pakistan’da kritik seçim Pakistan’da halk genel seçimler için dün sandık başına gitti. Ülkeyi 5 yıl boyunca yönetecek yeni hükümetin belirleneceği seçim günü internet ve cep telefonu hizmetlerinin kesilmesi ise dikkat çekti.
9.02.2024 Dünya
Kot pantolon sık yıkanır mı? 'Çamaşır makinesi yerine dondurucuya atın'
Kot pantolon sık yıkanır mı? 'Çamaşır makinesi yerine dondurucuya atın' Bazı kıyafetlerin yalnızca bir kez kullanımından sonra iyice yıkanması gerekir ancak bazıları daha nadir yıkanmalıdır. Kot pantolonların yıkanma sıklığı ise tartışmalı bir konu olarak görülüyor. Peki kotlar gerçekten ne sıklıkta yıkanmalı?
3.02.2024 Püf Noktası
Suluca Evi
Suluca Evi Çanakkale Boğazı'na bakan tepede konumlanan Yalın Mimarlık imzalı Suluca Evi, parçalanarak birleşen kütle kurgusu ve malzeme paletiyle Ege mimarisiyle ilişki kurarak içerisinde hayatın yeşereceği bir habitat kuruyor.
28.01.2024 Mimarlık
Yeni Zigana Tüneli'nden 2,5 milyonun üzerinde araç geçiş yaptı
Yeni Zigana Tüneli'nden 2,5 milyonun üzerinde araç geçiş yaptı Karadeniz ile Doğu Anadolu Bölgesi’ni birbirine bağlayan Zigana Tüneli'ni açıldığı 3 Mayıs 2023 tarihinden bu yana geçen 8,5 aylık sürede 2,5 milyonun üzerinde araç kullandı.
15.01.2024 Ekonomi
Japonlar buldu, etkili mi etkili! Kot pantolonu en hızlı kurutan yöntem buymuş
Japonlar buldu, etkili mi etkili! Kot pantolonu en hızlı kurutan yöntem buymuş Kış aylarında çamaşırları kurutmak zor gibi görünse de ev içerisinde çamaşır kurutmak için birçok farklı yöntem kullanılabilir. İşte Japonların çamaşır kurutmak için kullandıkları teknikler.
6.01.2024 Yaşam
Kulağa imkânsız geliyor... Yeni moda akımı: Kirli kıyafetler
Kulağa imkânsız geliyor... Yeni moda akımı: Kirli kıyafetler Su tasarrufunun konuşulduğu bugünlerde kıyafetlerinizi yıkamadan haftalarca kullanabilir misiniz? Kulağa imkânsız geliyor değil mi? Bunu yapanlar var hatta ‘Kıyafet yıkamama” bir akım haline geldi.
30.12.2023 Dünya
Dördüncü bebek heyecanı! Miranda Kerr'in karnı burnunda
Dördüncü bebek heyecanı! Miranda Kerr'in karnı burnunda Snapchat'ın CEO'su Evan Spiegel ile mutlu bir birliktelik sürdüren Miranda Kerr, üç ay önce dördüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurmuştu. Karnı iyice belirginleşen 40 yaşındaki emekli modelden hamilelik fotoğrafı geldi. Kerr, Geçtiğimiz yıl eşiNİN yeni bir bebek için kendisini ikna etmeye çalıştığını söylemişti.
28.12.2023 Cadde
Mermer tozu ölüm saçıyor! Geri dönüşü yok
Mermer tozu ölüm saçıyor! Geri dönüşü yok Avusturalya’da silikozis vakaları nedeniyle yasaklanan suni mermer Türkiye’de yaygın olarak kullanılıyor. Milliyet, akciğerleri bitiren bu mermerin etkisini uzmanlarına sordu…
25.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kot ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.