Kötü Gidiş

Kötü Gidiş

Son dakika kötü gidiş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kötü gidiş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kötü gidiş haber sayfamızda...

Kötü Gidiş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 840 kötü gidiş haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Fernando Santos taraftarlardan özür diledi!
Beşiktaş'ta Fernando Santos taraftarlardan özür diledi! Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
12.03.2024 Beşiktaş
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
14.11.2023 Süper Lig
Galatasaray'ın rakibi Manchester United kupada darmadağın! 61 yıl sonra bir ilk
Galatasaray'ın rakibi Manchester United kupada darmadağın! 61 yıl sonra bir ilk Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki rakiplerinden Manchester United, İngiltere Lig Kupası'nda Old Trafford'da Newcastle United'tan fark yedi.
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de hafta sonu bülteninin heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
24.09.2023 Diğer
Zaha ve Ziyech müjdesi! Okan Buruk'tan Kopenhag maçı öncesi ayrılık itirafı: Çok zor oldu
Zaha ve Ziyech müjdesi! Okan Buruk'tan Kopenhag maçı öncesi ayrılık itirafı: Çok zor oldu Galatasaray Teknik Okan Buruk ve oyunculardan Angelino, Kopenhag ile oynanacak Şampiyonlar Ligi ilk maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Okan Buruk; Hakim Ziyech ve Wilfried Zaha ile ilgili müjdeyi verirken yıldız oyuncunun takımdan ayrılmasını 'Çok zor oldu' şeklinde yorumladı.
20.09.2023 Galatasaray
Trabzonspor'da Sergen Yalçın rafta, yeni rota Vincenzo Montella
Trabzonspor'da Sergen Yalçın rafta, yeni rota Vincenzo Montella Trabzonspor, yeni teknik adam arayışında Sergen Yalçın ile masaya oturdu. Ancak talebinden geri adım atmaması, bordo-mavilileri kızdırdı. Şu an en büyük aday, Adana Demirspor’un hocası Vincenzo Montella.
10.04.2023 Trabzonspor
Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla'ya evinde şok! 5 gol
Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla'ya evinde şok! 5 gol Temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde 9 Mart Perşembe günü karşılaşacağı Sevilla kendi sahasında Osasuna'ya boyun eğdi.
27.02.2023 İspanya La Liga
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın!
29.01.2023 Futbol
Valerien Ismael'e Cenk Tosun tepkisi! Tartışma konusu oldu
Valerien Ismael'e Cenk Tosun tepkisi! Tartışma konusu oldu Derbi maçta Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak puan kaybını sürdüren Beşiktaş'ta geçen hafta yönetimden güvenoyu alan Valerien Ismael, taraftarlar ve spor kamuoyunca hedefe konulmaya devam ediyor.
3.10.2022 Beşiktaş
Juventus Başkanı Agnelli'ye şok! 'Calvo, Deniz Akalın'ın intikamını aldı'
Juventus Başkanı Agnelli'ye şok! 'Calvo, Deniz Akalın'ın intikamını aldı' 13.5 milyar dolarlık serveti olan Juventus Başkanı Agnelli için tehlike çanları çalıyor. Türkiye'de doğup büyüyen Deniz Akalın, Agnelli ile yaşadığı yasak aşk nedeniyle Francesco Calvo'dan boşandı. Skandalın ardından o dönem Juve'nin Başkanı, kulübün pazarlama müdürü Calvo'nun işine son verdi. İtalyan kulübünde son dönemdeki kötü gidiş sonrası sürpriz gelişme yaşandı. İşte detaylar...
21.04.2022 İtalya Serie A
Bilim Kurulu Üyesi: 4'üncü piki yaşıyor, düşüş olacak
Bilim Kurulu Üyesi: 4'üncü piki yaşıyor, düşüş olacak Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi'ndeki illerde Covid-19 vakalarında 4'üncü pikin yaşandığını söyledi. Prof. Dr. Şener, "Zaten öngörüler de bu doğrultudaydı. Önümüzdeki haftadan itibaren pik seviyesinde düşüşler başlayacak. Hızlı düşüşler bekliyoruz" dedi.
15.02.2022 Gündem
Emiliano Viviano: Olimpiyat Stadı, İzlanda’dan daha soğuk
Emiliano Viviano: Olimpiyat Stadı, İzlanda’dan daha soğuk Karagümrük’ün İtalyan kalecisi Emiliano Viviano, özel açıklamalarda bulundu. Konyaspor maçında üşümesiyle ilgili olarak “Olimpiyat Stadı, İzlanda’dan daha soğuktu” diyen Viviano, taraftarların menemen teklifi için de “Beraber menemen yiyelim” dedi.
12.02.2022 Karagümrükspor
Göztepe'nin eskileri zirveye oynuyor
Göztepe'nin eskileri zirveye oynuyor Spor Toto Süper Lig'de bu sezon düşme hattından bir türlü kurtulamayan Göztepe'nin takımdan gönderdiği teknik direktör İlhan Palut ve eski futbolcuları Sokol Cikalleshi ile Serdar Gürler, İttifak Holding Konyaspor'la zirve yarışına ağırlığını koydu.
15.12.2021 Göztepe
Oğulcan Çağlayan gerçekleri ortaya çıktı
Oğulcan Çağlayan gerçekleri ortaya çıktı Galatasaray'ın tartışmalı transferi Oğulcan Çağlayan formayı unuttu. Fatih Terim'in kadro tercihlerinin tartışıldığı bir dönemde Oğulcan Çağlayan'ın 9 haftadır süre alamaması eleştirilere sebep oldu. Fatih Terim'in oyuncuya son bir şans vermesi bekleniyor.
15.12.2021 Galatasaray
NBA'de Suns'ın galibiyet serisi 11 maça çıktı
NBA'de Suns'ın galibiyet serisi 11 maça çıktı Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Phoenix Suns, sahasında Dallas Mavericks'i 112-104 yendi.
20.11.2021 NBA
Göztepe'de gözler devre arasında
Göztepe'de gözler devre arasında Süper Lig'de 8 maçta tek galibiyet alabilen İzmir ekibinde gözler şimdiden devre arasına çevrildi.
13.10.2021 Göztepe
Bağımlı Kişilik Bozukluğu Nedir? Bağımlı Kişilik Problemi Belirtileri Nelerdir, Nasıl Tedavi Edilir?
Bağımlı Kişilik Bozukluğu Nedir? Bağımlı Kişilik Problemi Belirtileri Nelerdir, Nasıl Tedavi Edilir? Bağımlı kişilik problemi, kişinin bir şeye ya da bir kişiye tamamen bağlanması ve onsuz olmaması halidir. Bu durumlar kişinin daha kolay bağımlı olmasına, depresyona girmesine ve yalnız kalamamasına neden olur. Aynı zamanda başkaları olmadan hiçbir şey yapamayacaklarını düşünürler. Bağımlı kişilik bozukluğu nasıl bir tedavi ile iyileştirilmektedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
15.04.2021 Sağlık
Son dakika | Kötü haber! Rakiplerimiz UEFA Avrupa Ligi'nde yenilmedi
Son dakika | Kötü haber! Rakiplerimiz UEFA Avrupa Ligi'nde yenilmedi Ülke puanı sıralamasındaki rakiplerimiz, bu hafta Avrupa Ligi’nde yenilgi yüzü görmedi. Gelecek sezona büyük ihtimalle 16. basamaktan başlayacak Türkiye, ülkeler arasındaki puan farklarının az olması nedeniyle olası kötü sonuçlarda daha da gerilere düşecek.
20.02.2021 UEFA Avrupa Ligi
Denizlispor'da Koşukavak transfer istiyor
Denizlispor'da Koşukavak transfer istiyor Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, kadro kalitesini bir an önce yükseltmeleri gerektiğini belirterek, "Oyuncu kalitesi anlamında yetersiz olduğumuz yerler var. Bu seviyede oyuncu kalitesini artırmaya ihtiyacımız var. Bu girdaptan çıkmak gerekiyorsa, net 6-7 rakipler kalitesinde oyuncu transfer etmemiz gerekiyor" dedi.
25.01.2021 Denizlispor
Boldrin: Göztepe maçına da kazanmak için çıkacağız
Boldrin: Göztepe maçına da kazanmak için çıkacağız Çaykur Rizespor kaptanı Fernando Boldrin taraftarlara mesaj göndererek, "Bize inanmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin, Rizespor çok daha iyi yerlere gelecek. Göztepe maçına da kazanmak için çıkacağız" dedi.
9.12.2020 Rizespor
‘İstifa planımız şimdilik yok’
‘İstifa planımız şimdilik yok’ Süper Lig’in 9. haftasında evinde Gaziantep FK’ya 1-0 mağlup olan Yukatel Denizlispor’da kötü gidiş engellenemiyor.
22.11.2020 Ege
Yukatel Denizlispor'da kötü gidiş sürüyor
Yukatel Denizlispor'da kötü gidiş sürüyor Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda karşılaştığı Yeni Malatyaspor'a 2-0 mağlup olan Yukatel Denizlispor, galibiyete hasret kaldı.
9.11.2020 Denizlispor
Son dakika - Trabzonspor'da Eddie Newton: "Gerçekten hayal kırıklığı"
Son dakika - Trabzonspor'da Eddie Newton: "Gerçekten hayal kırıklığı" Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olan Trabzonspor'da maç sonu teknik direktör Eddie Newton açıklamalarda bulundu
25.10.2020 Trabzonspor
Beşiktaş'ta büyük tepki! Yeni transfer Josef...
Beşiktaş'ta büyük tepki! Yeni transfer Josef... Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta kötü gidiş sürüyor. Beşiktaş'ın yeni transferi Josef de Souza dikkat çekerken Gençlerbirliği tarihe geçti.
5.10.2020 Beşiktaş
Göztepe telafi edecek
Göztepe telafi edecek MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan ve galibiyet hasretini 5 maça çıkaran Göztepe, bugün yine kümede kalma yarışı veren Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Gürsel Aksel Stadı’ndaki maç saat 21.00’de başlayacak
10.07.2020 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Kötü Gidiş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.