Kovulma

Kovulma

Son dakika kovulma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kovulma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kovulma haber sayfamızda...

Kovulma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 238 kovulma haberi bulunmuştur.
Evsiz adama kışın ortasında acımadı! Fast food zincirine tepki yağdı
Evsiz adama kışın ortasında acımadı! Fast food zincirine tepki yağdı Dünyaca ünlü fast food zincirinin çalışanı, temizlik yaptığı sırada evsiz bir adamı ve uyku tulumunu nedensizce sırılsıklam etti, eşyalarını tekmeledi. Öfkeye kapılan insanlar derhal müdahale etti, olayın sosyal medyaya yansıması sonrası özür ve kovulma geldi.
11.12.2023 Dünya
Yapay zeka dünyası transferle çalkalandı
Yapay zeka dünyası transferle çalkalandı ChatGPT’yi geliştiren OpenAI CEO’su Sam Altman kovuldu. Altman ve ekibi Microsoft tarafından işe alındı. OpenAI şirketi ise Altman’ın yerine Twitch’in kurucusu Emmett Shear’ın CEO olarak atandığını bildirdi.
21.11.2023 Ekonomi
Mesaide film izledi, hem işten hem tazminattan oldu
Mesaide film izledi, hem işten hem tazminattan oldu Yönetici olarak çalıştığı şirketteki odasında tabletle oynayıp film izleyen ve ayakkabısını personele taşıtan müdür, tazminatsız işten çıkarıldı. İş Mahkemesi'nin yolunu tutan müdür, yıllar süren davayı kaybetti. Emsal kararda, personelini özel işlerinde kullanmak, köpeğinin bakımını yaptırmak ve mesai saatlerinde film izlemek kovulma sebebi sayıldı.
20.10.2023 Ekonomi
Cep telefonunu açtı, ev havaya uçtu! Putin'in generaline suikast
Cep telefonunu açtı, ev havaya uçtu! Putin'in generaline suikast Eve gelen kargo paketinin içinde bir cep telefonu vardı, cihazın açılmasıyla büyük bir patlama gerçekleşti. Rus ajansları saldırıyı doğrularken, dünya sıra dışı suikastı konuşuyor.
5.09.2023 Dünya
Hayaller ve hayatlar
Hayaller ve hayatlar “Fairfly”, işsiz kalmak üzere olan dört meslektaşın hayatları üzerinden girişimcilik, dünyayı değiştirme arzusu ve neoliberal söylemlerin sorgulandığı başarılı bir kara komedi.
28.05.2023 Kültür Sanat
Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur boşanma kararı aldı
Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur boşanma kararı aldı 'Ütopya' programında tanışıp evlenen Semih Öztürk ile Kurretülayn Matur'un uzun zamandır ayrılığın eşiğinde olduğu konuşuluyordu. Kurretülayn Matur, konu hakkında sessizliğini bozdu. 'Survivor Eksta' programındaki yorumculuk görevinden Matur'un attığı tweet yüzünden kovulduğu iddia edilen Semih Öztürk'ün, 'Survivor 2023' için adı yeniden yorumculuk ve yarışmacı kadrosu için geçiyor.
28.12.2022 Cadde
İnsanları öldürebilen sanal gerçeklik başlığı üretti
İnsanları öldürebilen sanal gerçeklik başlığı üretti Oculus'un yaratıcısı Palmer Luckey, kişileri kasten öldüren bir sanal gerçeklik başlığı geliştirdi.
8.11.2022 Dünya
İç Girişimcilik Nedir, Nasıl Yapılır? İç Girişimci Kime Denir, Özellikleri Nelerdir?
İç Girişimcilik Nedir, Nasıl Yapılır? İç Girişimci Kime Denir, Özellikleri Nelerdir? Girişimcilik türleri içinde yer alan iç girişimcilik yeni proje ve fikirler üretebilmenizi en güzel şekilde sağlar. İç girişimcilik, 1978 yılında meydana gelen, belirli bir kurumsal yapı içindeki çalışanların kendi istekleri veya bunlardan gelen teşvikler doğrultusunda mensubu oldukları şirketten ayrılmadan proje ve fikir üretmesi anlamına da gelir. İç girişimcilik nedir, nasıl yapılır sizler için derledik.
24.07.2022 Eğitim
9. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
9. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Üzüm boyutuna ulaşan bebeğiniz 28 gram civarında bir ağırlığa sahip. İşte bu hafta sizi bekleyenler ve bebeğinizin gelişimi…
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
Eski Fenerbahçeli Slimani idmandan kovuldu! Sporting'de kriz çıkardı
Eski Fenerbahçeli Slimani idmandan kovuldu! Sporting'de kriz çıkardı Sporting Lizbon forması giyen eski Fenerbahçeli Islam Slimani, takımının antrenmanından kovuldu. Golcü futbolcunun kovulma sebebi ortaya çıtkı.
9.04.2022 Fenerbahçe
İş yerinde bu mesajlara aman dikkat! Son karar tümüyle değiştirdi...
İş yerinde bu mesajlara aman dikkat! Son karar tümüyle değiştirdi... WhatsApp yazışmaları delil gösterilerek kovulan bir çalışan, şirkete karşı açtığı işe iade davasını kazandı. Ancak son karar, bu zamana kadar WhatsApp mesajları gerekçe gösterilerek işten çıkarma davalarıyla ilgili akıllarda soru işaretleri bıraktı. Uzmanlar, "Mesajları elde edilme şekli önemli" deyip tüm çalışanları ilgilendiren, dikkat çeken uyarılarda bulundu.
14.02.2022 Gündem
Flamengo, Pereira için derbiyi bekliyor
Flamengo, Pereira için derbiyi bekliyor Fenerbahçe'de eleştirilerin hedefindeki Vitor Pereira için Portekiz basınından Flamengo iddiası geldi. Derbide sarı-lacivertlilerin kaybetmesi halinde Portekizli çalıştırıcı Flamengo'ya imza atacak.
18.12.2021 Fenerbahçe
Alibaba, müdürünü tecavüzle suçlayan kadın çalışanını kovdu
Alibaba, müdürünü tecavüzle suçlayan kadın çalışanını kovdu Çinli e-ticaret şirketi Alibaba, müdürü ve bir müşterisini tecavüzle suçlayan bir kadın çalışanını işten çıkardı.
13.12.2021 Dünya
Polisiye dünyasının sevilen ismi Remzi Ünal
Polisiye dünyasının sevilen ismi Remzi Ünal Celil Oker zeki, güçlü ama kendine hâkim olmakta zorluk çeken bir karakter yaratmış. Ancak şartlar da Remzi Ünal’ın aleyhinde. Yaptığı iş meşru bir iş değil. Resmen dedektif olamıyor, silah taşıyamıyor. Polisten mümkün mertebe uzak durmaya dikkat ediyor
28.11.2021 Kültür Sanat
Son dakika - Belhanda'nın gönderilişi dünyada yankı buldu!
Son dakika - Belhanda'nın gönderilişi dünyada yankı buldu! Galatasaray'da Younes Belhanda ile yollarını ayırması, tüm futbol dünyasında yankı buldu.
12.03.2021 Galatasaray
Mesai arkadaşının üzerine yürüyüp söylediği söz sonrası kovuldu!
Mesai arkadaşının üzerine yürüyüp söylediği söz sonrası kovuldu! Çalıştığı işyerindeki mesai arkadaşına ‘terbiyesiz’ diyen işçi, tazminatsız şekilde işten kovuldu. İş Mahkemesi’nin ‘tazminat ödenmeli’ kararıyla davacı olan işçi, Yargıtay’dan gelen haberle yıkıldı.
26.01.2021 Gündem
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Bu söz tazminatsız kovulma sebebi
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Bu söz tazminatsız kovulma sebebi İşyerindeki mesai arkadaşlarıyla sürekli didişen, rakip firmanın reklamını yapıp, işe yeni başlayanlara ‘Allah kurtarsın’ diyen işçi tazminatsız kovuldu. İş Mahkemesi’nin ‘tazminat’ ödenmeli’ dediği huysuz işçiye, kara haber Yargıtay’dan geldi. Yargıtay’ın emsal nitelikteki kararıyla, bilinçli şekilde işi yavaşlatmak, iş akışını aksatmak, çalıştığı işyerinde, aynı sektördeki rakip firmayı övmek, mesai arkadaşlarına ‘Allah kurtarsın’ demek işten atılma sebebi sayılacak.
21.12.2020 Ekonomi
Son dakika... Yargıtay'dan çok önemli mesai kararı
Son dakika... Yargıtay'dan çok önemli mesai kararı Gelen son dakika haberine göre; çalıştığı iş yerinde, uygulamalara kızıp mesaiyi terk eden işçi, tazminatsız kovuldu. İş Mahkemesi’nin ‘mağdur’ dediği işçiye kara haber Yargıtay’dan geldi. Emsal nitelikteki kararla; kafasına göre öfkelenip iş yerini terk etmek tazminatsız kovulma sebebi sayılacak.
16.11.2020 Ekonomi
Son dakika: Çalışanlar dikkat! Mesai arkadaşlarının sesini kaydetmek kovulma sebebi
Son dakika: Çalışanlar dikkat! Mesai arkadaşlarının sesini kaydetmek kovulma sebebi Çalıştığı özel bir şirkette mesai arkadaşlarının, özel görüşme ve konuşmalarını, kendi cep telefonu ile gizlice kayıt ettiği öne sürülen işçi, kapı önüne konuldu. Mahkemenin kapısını çalan işçiye kötü haber Yargıtay'dan geldi.
9.11.2020 Ekonomi
Barok Dönemi Nedir, Özellikleri Nelerdir?
Barok Dönemi Nedir, Özellikleri Nelerdir? 16. yüzyılda Avrupa'da ortaya çıkan Barok sanat akımı, Klasisizm akımının yeniden yorumlanışı olarak değerlendirilmektedir. Klasisizmden en önemli farkı ise resmedilen portre ve figürlerin daha hareketli ve canlı bir görünüme sahip olmasıdır. Barok sanatçılar, Klasist ressamlardan farklı olarak ''mükemmel olanı'' değil ''gerçek olanı'' resmetmiştir. Barok döneminin özellikleri nelerdir, en ünlü temsilcileri kim? Sizin için derledik.
19.10.2020 Eğitim
Çalışan herkesi ilgilendiriyor! Tazminatsız kovulma sebebi...
Çalışan herkesi ilgilendiriyor! Tazminatsız kovulma sebebi... Kasiyer olarak çalıştığı markette, mesai arkadaşına 'hayvan' diyen kadın işçi, tazminat ödenmeden kapı önüne konuldu. Mahkemenin 'mağdur' dediği kasiyere kötü haber Yargıtay'dan geldi. Yüksek Mahkeme, mesai arkadaşına hakaret eden işçinin, işten çıkarılmasının önünü açtı.
27.09.2020 Ekonomi
İşten Çıkarma Yasağı ne zaman bitiyor? 2020 İşten Çıkarma Yasağı cezası ne kadar?
İşten Çıkarma Yasağı ne zaman bitiyor? 2020 İşten Çıkarma Yasağı cezası ne kadar? Yurt genelindeki çalışan tüm vatandaşlarımızın merak ettiği İşten Çıkarma Yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri devam ediyor. Vatandaşlar, yasağın uzatılıp uzatılmadığını merak ediyor. Peki son olarak Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla İşten Çıkarma Yasağı ne zaman bitiyor?
21.09.2020 Gündem
Sakal inadı işinden etti! Genç yöneticiye yargıtay şoku
Sakal inadı işinden etti! Genç yöneticiye yargıtay şoku Çalıştığı özel şirkette yönetimin iki kez yazılı olarak uyarmasına rağmen sakalını kesmeyen yönetici, tazminatsız kovuldu. İş Mahkemesi'nin işe iade ettiği genç yöneticiye kötü haber Yargıtay'dan geldi. Sakal konusunda emsal teşkil edecek bir karara imza atan Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, İş Mahkemesi'nin işe iade kararını bozdu.
19.07.2020 Ekonomi
Son dakika... Azerbaycan Dışişleri Bakanı kovuldu
Son dakika... Azerbaycan Dışişleri Bakanı kovuldu Ermenistan'la sınır hattında çatışmalara giren Azerbaycan'daki görevden almayı, uluslararası haber ajansları 'son dakika' koduyla duyurdu.
16.07.2020 Dünya
Flaş karar! Bu hareket tazminatsız kovulma sebebi
Flaş karar! Bu hareket tazminatsız kovulma sebebi Sorumlu olarak çalıştığı mağazada, yüksek prim alabilmek için fire ürünleri düşük gösteren mağaza sorumlusu, tazminatsız şekilde kovuldu. Mahkemenin, 'tazminat ödenmeli' dediği uyanık müdüre kötü haber Yargıtay'dan geldi. Yüksek mahkeme, envantere doğru rakamın girilmemesinin haklı nedenle feshin gerektirdiğine hükmetti.
24.05.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kovulma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.