ÖSYM KPSS önlisans sınav soru ve cevapları yayımlandı! KPSS Önlisans sınav soru ve cevapları görüntüleme ekranı
ÖSYM KPSS önlisans sınav soru ve cevapları yayımlandı! KPSS Önlisans sınav soru ve cevapları görüntüleme ekranı 25 Ekim tarihinde gerçekleştirilen KPSS Önlisans sınav soru ve cevapları adayların erişimine açıldı. Binlerce adayın katılım sağladığı KPSS Önlisans sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarları sınava katılım sağlayan adaylar tarafından görüntülenebilecek. Sınava girmeyen adaylar ise KPSS Önlisans sınavında sorulan soruların % 10'unu görüntüleyebilecek. İşte KPSS Önlisans sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarı görüntüleme ekranı...
26.10.2020 Gündem
KPSS tercihleri ne zaman başlıyor?
KPSS tercihleri ne zaman başlıyor? ÖSYM'den müjdeli haber geldi ve 2018 KPSS önlisans sonuçları açıklandı. Binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiren KPSS önlisans sınav sonuç sorgulama ekranına haberimizin içeriğinden ulaşabilirsiniz. Peki KPSS tercihleri ne zaman başlıyor?
29.11.2018 Gündem
KPSS önlisans sınav sonuçları o tarihte açıklanacak
KPSS önlisans sınav sonuçları o tarihte açıklanacak 4 Kasım'da gerçekleştirilen ve binlerce kişinin ter döktüğü KPSS önlisans sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. İşte sınava katılan binlerce adayı yakından ilgilendiren 2018 KPSS önlisans sınav sonuçları tarihi!
21.11.2018 Gündem