KPSS sınavı saat kaçta? (3. Oturum İşletme, Muhasebe, İstatistik)
KPSS sınavı saat kaçta? (3. Oturum İşletme, Muhasebe, İstatistik) KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturumu (İşletme, Muhasebe, İstatistik) bugün uygulanacak. KPSS adayları, sınavın saat kaçta başlayacağını merak ediyor. ÖSYM tarafından gerçekleşecek olan KPSS sınavının giriş belgesi ise ÖSYM'nin resmi internet sitesinden alınıyor. İşte detaylar...
21.07.2019 Gündem
KPSS sınavının ilk oturumu başladı! Eğitim Bilimleri sınavı saat kaçta?
KPSS sınavının ilk oturumu başladı! Eğitim Bilimleri sınavı saat kaçta? KPSS sınavı geldi çattı. Öğretmen ve memur olmak isteyen adayları yakından ilgilendiren KPSS sınavının ilk oturumu genel kültür genel yetenek sınavı birazdan başlayacak. Sınavın gerçekleştirileceği bina ve salonlara ulaşmaya çalışan öğrenciler aynı zamanda sınav giriş yerlerini sorgulamaya devam ediyor. Peki KPSS genel kültür genel yetenek sınavı ne zaman başlayacak?
14.07.2019 Gündem
ÖSYM KPSS önlisans sınav soru ve cevaplarını yayımladı mı?
ÖSYM KPSS önlisans sınav soru ve cevaplarını yayımladı mı? KPSS önlisans sınav soru ve cevapları için adayların heyecanlı bekleyişi sürüyor. Binlerce adayı yakından ilgilendiren KPSS önlisans sınavı bugün gerçekleştirildi. Sınavın ardından adaylar soru ve cevapları merak etmeye başladı. Peki KPSS sınav soru ve cevapları yayımlandı mı?
4.11.2018 Gündem