Kral

Kral

Son dakika kral haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kral gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kral haber sayfamızda...

Kral

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.774 kral haberi bulunmuştur.
Bakan Şimşek: Hollanda ile ticaret hacmi son 20 yılda 5.5 kat arttı
Bakan Şimşek: Hollanda ile ticaret hacmi son 20 yılda 5.5 kat arttı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Hollanda ve Türkiye arasındaki ticaret hacminin son 20 yılda 5.5 kat arttığını ve uluslararası doğrudan yatırımlarda Hollanda'nın Türkiye'deki 1 numaralı ülke olduğunu söyledi.
25.04.2024 Gündem
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Futbol
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Haberler
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Gündem
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu?
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu? İngiltere hükümetinin ülkeye yasa dışı yollarla giren bazı sığınmacıları Doğu Afrika ülkesi Ruanda'ya göndermek için iki yıldır geçirmeye uğraştığı plan Avam Kamarası'nda onaylandı.
23.04.2024 Dünya
Amasya’da motosikletli genci vatandaş böyle uyardı: “Yarış tekliflerini geri çevir”
Amasya’da motosikletli genci vatandaş böyle uyardı: “Yarış tekliflerini geri çevir” Amasya’nın Merzifon ilçesinde bir vatandaşın sokakta çevirip yarış ve aşırı hız yapmaması yönünde nasihatte bulunduğu motosikletli genç, bu anları kask kamerasıyla görüntüledi. Samimi uyarılar, genç tarafından sosyal medyada paylaşıldı.
23.04.2024 Haberler
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Yaşasın 23 Nisan!
Yaşasın 23 Nisan! İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin 30 ilçesinde coşkuyla kutluyor. Kültürpark’ta bugün çocuk şenliği düzenlenecek.
22.04.2024 Ege
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Luka Modric'in geleceğine dair kararını verdiği öğrenildi. Hırvat yıldızla ilgili transfer iddiaları Eyüpspor tarafından yalanlanmıştı.
22.04.2024 İspanya La Liga
Yüksekova'da engerek yılanları sürü halinde görüntülendi
Yüksekova'da engerek yılanları sürü halinde görüntülendi Hakkari’de ölümcül zehre sahip olan engerek yılanları, sürü halinde güneşlenirken görüntülendi.
22.04.2024 Gündem
23 Nisan seçkisi
23 Nisan seçkisi D-Smart GO, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir seçkiyle miniklerin 23 Nisan’ını kutluyor.
21.04.2024 Cadde
La Liga'da El Clasico heyecanı! Şampiyonluk yolunda kritik maç
La Liga'da El Clasico heyecanı! Şampiyonluk yolunda kritik maç İspanya La Liga’nın 32. haftasında Real Madrid, yarın sahasında Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Ligde liderlik koltuğunda oturan Madrid ekibi, müsabakadan galip ayrılması halinde rakibiyle puan farkını 11'e yükselterek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atacak.
20.04.2024 İspanya La Liga
Galatasaray'dan Real Madrid'in yıldızına kanca! 34'lük savunmacı gündemde
Galatasaray'dan Real Madrid'in yıldızına kanca! 34'lük savunmacı gündemde Galatasaray'ın Real Madrid forması giyen 34 yaşındaki savunmacıyı kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların gündemindeki yıldızın bu sezon gösterdiği performans parmak ısırttı.
18.04.2024 Galatasaray
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Elazığ’da 'Çağaboğan' çekirgesi görüntülendi
Elazığ’da 'Çağaboğan' çekirgesi görüntülendi Boyu zaman zaman 20-25 santim olan Saga Ephippigera diğer adıyla "Çağaboğan" olarak bilinen çekirge Elazığ’da görüntülendi.
17.04.2024 Gündem
Kopenhag’da 400 yıllık tarih küle döndü
Kopenhag’da 400 yıllık tarih küle döndü Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da bulunan, ülkenin en önemli simgelerinden 400 yıllık tarihi Borsa Binası (BÖRSEN), dün sabah çıkan yangında kül oldu.
17.04.2024 Dünya
İşte Arda Güler'i isteyen takım! Florentino Perez transfer için tarih verdi
İşte Arda Güler'i isteyen takım! Florentino Perez transfer için tarih verdi İspanya'da Real Madrid'de top koşturan Arda Güler süre bulamadığı gerkeçesiyle İspanyol devinden ayrılmaya hazırlanıyor. Milli yıldızı isteyen kulüp ortaya çıkarken Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in ayrılığı hakkında açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 İspanya La Liga
Real Madrid taraftarı ayaklandı! Ancelotti'ye Arda Güler tepkisi
Real Madrid taraftarı ayaklandı! Ancelotti'ye Arda Güler tepkisi Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler'in Mallorca maçında da süre bulamaması taraftarları ayaklandırdı. İspanyol ekibinin taraftarları Teknik Direktör Ancelotti'ye tepki gösterdi.
15.04.2024 İspanya La Liga
Burcu Güneş'ten 'estetik' açıklaması: Neden gösterme ihtiyacı duyuyorsunuz?
Burcu Güneş'ten 'estetik' açıklaması: Neden gösterme ihtiyacı duyuyorsunuz? Burcu Güneş, Kral Müzik’te gazeteci Serhat Tekin’in sorularını yanıtladı. Ünlü isim, müzik çalışmalarından özel hayatına kadar samimi açıklamalarda bulundu.
14.04.2024 Cadde
‘Sanatçılar paranoyaklaştı’
‘Sanatçılar paranoyaklaştı’ Burcu Güneş, bir dönem engellenen işleri nedeniyle piyasadan soğuduğunu söyledi.
14.04.2024 Cadde
U16 Kız Milli Futbol Takımı, ABD'ye mağlup oldu!
U16 Kız Milli Futbol Takımı, ABD'ye mağlup oldu! U16 Kız Milli Futbol Takımı, UEFA WU16 Dostluk Turnuvası'nın açılış maçında ABD'ye 2-0 mağlup oldu.
12.04.2024 Futbol
Araba kaputundan 'Kral Kobra' çıktı! Yılan uzmanları bile şaşkına döndü, 4 metrelik dev
Araba kaputundan 'Kral Kobra' çıktı! Yılan uzmanları bile şaşkına döndü, 4 metrelik dev Tayland'da bir arabanın içine en zehirli yılanlardan olan 'Kral Kobra' girdi. Arabanın sahibinin köpeği durumu fark edince havlamaya başladı. Yılanı daha sonra çevredekiler de fark edince bölgeye uzman ekipler gönderildi, sonrasında yaşananlar ise dünyada manşet oldu.
11.04.2024 Haberler
Araba kaputundan 'Kral Kobra' çıktı! Yılan uzmanları bile şaşkına döndü, 4 metrelik dev
Araba kaputundan 'Kral Kobra' çıktı! Yılan uzmanları bile şaşkına döndü, 4 metrelik dev Tayland'da bir arabanın içine en zehirli yılanlardan olan 'Kral Kobra' girdi. Arabanın sahibinin köpeği durumu fark edince havlamaya başladı. Yılanı daha sonra çevredekiler de fark edince bölgeye uzman ekipler gönderildi, sonrasında yaşananlar ise dünyada manşet oldu.
11.04.2024 Dünya
Bilal Meşe: Nereden nereye! Dostluklar fotoğraflarda kaldı
Bilal Meşe: Nereden nereye! Dostluklar fotoğraflarda kaldı Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe Türk futbolunda son dönemde yaşanan gerilimleri köşesine taşıdı. Meşe yazısında ezeli rakipler arasında geçmişte yaşanan dostluk görüntülerinden örnekler sundu. İşte 'Dostluklar fotoğraflarda kaldı' başlıklı yazı...
11.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kral ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.