'Prens Andrew'ın nişanlısı olduğunu iddia eden' davetsiz misafir, Kraliyet Köşkü'ne girdi
'Prens Andrew'ın nişanlısı olduğunu iddia eden' davetsiz misafir, Kraliyet Köşkü'ne girdi İngiliz basını, davetsiz misafirin el çantasında ev ve diğer kraliyet ailesi konutları hakkında haritalar ve iki sivri dişi bulunan 'kedi şeklinde bir kişisel savunma anahtarlığı' olduğunu yazdı.
24.04.2021 Dünya
Tayland'da istifa gösterileri! Sokaklar karıştı, onlarca yaralı var
Tayland'da istifa gösterileri! Sokaklar karıştı, onlarca yaralı var Güney Asya ülkesinde Başbakan Prayut Çan-oça'nın istifasını isteyen kalabalıklar polisle çatıştı, Kraliyet Sarayı yakınlarındaki protestolarda monarşi karşıtı sloganlar da atıldı.
21.03.2021 Dünya
Son dakika: Çok çarpıcı sözler: Suudiler Kaşıkçı'yı öldürdü Trump destekledi
Son dakika: Çok çarpıcı sözler: Suudiler Kaşıkçı'yı öldürdü Trump destekledi Amerikan Washington Post Gazetesi Yayın Kurulu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinden hiç rahatsız olmadığını belirterek, "Bilakis Bay Trump, Kaşıkçı'yı öldürmesi için ekip yollayan kraliyet sarayının vazgeçilmez destekçisi oldu." yorumunu yaptı.
25.06.2019 Dünya
Riyad’da sıcak saatler
Riyad’da sıcak saatler Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da dün gece hareketli saatler yaşandı. Medyaya yansıyan iddialara göre, Suudi Arabistan Kraliyet Sarayı etrafında silah sesleri duyuldu. Jerusalem Post’un haberine göre bazı Arap kaynaklar, ağır silahlı unsurların saraya girdiğini, bunların asker olup olmadığının bilinmediğini ancak saray etrafında askeri hareketlilik olduğunu iddia etti. Aynı kaynaklar Suudi Kralı Selman bin Abdülaziz’in askeri bir hava üssündeki sığınağa götürüldüğünü ileri sürerken, olayın “askeri darbe” girişiminin bir parçası olduğu da öne sürüldü.
11.09.2019 Haberler
Avrupa'nın en ünlü sarayları
Avrupa'nın en ünlü sarayları Yüzyıllar boyunca Avrupa tarihinde söz sahibi olmuş kralların yaşadığı saraylar bugün bile ziyaretçileri ihtişamlarıyla hayran bırakıyor.
11.10.2017 Tatil
İsveç Kraliçesi: Sarayımda hayaletler var
İsveç Kraliçesi: Sarayımda hayaletler var Kraliçe Silvia'nın sarayını hayaletlerle paylaştığını söylemesi ülkede alay konusu oldu. Yerel haber sitesi Local, "Cesur hayalet avcılarını göreve çağırıyoruz! Saraya gidin ve bu iddiaların peşine düşün!" çağrısını yaptı.
5.01.2017 Dünya