Krasic

Krasic

Son dakika krasic haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan krasic gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan krasic haber sayfamızda...

Krasic

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.357 krasic haberi bulunmuştur.
CSKA Moskova'da Milos Krasic sesleri
CSKA Moskova'da Milos Krasic sesleri Rus temsilcisi CSKA Moskova teknik direktörlük görevine Ivica Olic'i getirmeye hazırlanırken Milos Krasic'in de Rus ekibi geri döneceği ortaya çıktı.
23.03.2021 Dünyadan Futbol
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu Fenerbahçe'nin Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımından kadrosuna kattığı Attila Szalai, kulüp tarihinin ikinci Macar futbolcusu oldu.
18.01.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin 3. Arjantinlisi Diego Perotti
Fenerbahçe'nin 3. Arjantinlisi Diego Perotti Fenerbahçe'nin İtalya'nın Roma kulübünden transfer ettiği Diego Perotti, sarı-lacivertli takımın tarihindeki 3. Arjantinli futbolcusu oldu.
6.10.2020 Fenerbahçe
Krasic'ten Fenerbahçe itirafı: En büyük üzüntüm...
Krasic'ten Fenerbahçe itirafı: En büyük üzüntüm... Milos Krasic, Milliyet’e yaptığı açıklamada, Fenerbahçe günlerinin istediği gibi gitmediğini belirtip, “En büyük üzüntüm taraftarların gerçek Krasiç’i izleyememiş olmasıdır” dedi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Her sene sil baştan!
Her sene sil baştan! 2015 yılından bu yana 44 transfer yapan sarı-lacivertliler, gelecek sezon da her şeye yeniden başlayacak. 4 yıllık süreçte bir kupa bile kaldıramayan, Şampiyonlar Ligi’ne bile ulaşamayan F.Bahçe’nin kasasından 95 milyon euro çıkarken bu para daha da artacak.
30.06.2020 Fenerbahçe
Krasic: Alex, Del Piero'nun kopyasıydı
Krasic: Alex, Del Piero'nun kopyasıydı Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Milos Krasic, Alex'i İtalyan efsane yıldız Del Piero'ya benzetti.
30.06.2020 Beşiktaş
Milos Krasic'ten transfer açıklaması!
Milos Krasic'ten transfer açıklaması! Fenerbahçe'nin 2012 yazında Juventus'tan büyük umutlarla transfer ettiği ancak gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Milos Krasic'ten geleceğiyle ilgili olarak çok çarpıcı bir açıklama geldi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Recep Niyaz: F.Bahçe’deki hazin sonu ben de yaşadım
Recep Niyaz: F.Bahçe’deki hazin sonu ben de yaşadım Denizlisporlu futbolcu Recep Niyaz, Antalya kampında samimi açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’de kendisine şans verilmediğini söyleyen Niyaz, “Şans verilse belki şimdiki yorumlar yapılmazdı. Şimdiki aklım olsa farklı kararlar verirdim. Fenerbahçe’deki her genç oyuncunun yaşadığı hazin sonu ben de yaşadım. Şimdi gençler Fenerbahçe’de imza attığı zaman “Recep Niyaz gibi Salih gibi bundan da bir şey olmaz” yorumları yapılıyor. Bizi kötü örnek olarak göstermesinler” ifadelerini kullandı.
1.07.2020 1.Lig
Skorer TV - Günün gelişmeleri
Skorer TV - Günün gelişmeleri Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Galatasaray üyeliğimi sonlandırdığımı kamuoyuna duyurmak istiyorum" dedi.       Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray, Beşiktaş, ve Trabzonspor'a verdiği cezaları açıkladı.       Kasımpaşa maçına hazırlanan Beşiktaş'ta futbolcular çift kale maç ve şut antrenmanı yaptı.       Lechia Gdansk ile yolları ayrılan 34 yaşındaki eski Fenerbahçeli Milos Krasic, futbolu bırakma kararını açıkladı.
20.12.2018 Programlar
Milos Krasic futbolu bırakma kararı aldı
Milos Krasic futbolu bırakma kararı aldı Lechia Gdansk ile yolları ayrılan 34 yaşındaki eski Fenerbahçeli Milos Krasic, futbolu bırakma kararını açıkladı
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Krasic kulüpsüz kaldı
Krasic kulüpsüz kaldı Lechia Gdansk Kulübü, futbolcusu Milos Krasic’in sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Krasic faciası!
Krasic faciası! Fenerbahçe'de yedek kulübesine mahkum kalan daha sonra altyapıya yollanan Krasic...
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'de yeni Krasic vakası!
Fenerbahçe'de yeni Krasic vakası! Fenerbahçe'de yeni bir Krasic vakası daha yaşanıyor. Sarı-lacivertli yönetime tepkili olan yıldız futbolcu alacaklarını...
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'la 20 yılı
Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'la 20 yılı Fenerbahçe Kulübünde 3 Haziran Pazar günü yapılacak başkanlık seçiminde adaylığını açıklayan mevcut başkan Aziz Yıldırım, 20 yılı aşan görev süresinde önemli başarılar yaşadı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Gdansk, Milos Krasic'le yollarını ayırdı!
Gdansk, Milos Krasic'le yollarını ayırdı! Lechia Gdansk Teknik Direktörü Stokowiec takımda yeni yapılanmaya gitmeye karar verdi, bu yapılanmada düşünülmeyen Milos Krasic ile yollar ayrıldı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Umurunda mı Fener!
Umurunda mı Fener! 4 aydır resmi maça çıkmayan, fizik olarak dibe vuran, sakatlık bahanesine saklanan Robin van Persie, İstanbul'da tatil hayatı yaşıyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Krasic sözleşmeyi feshetti, Caner davalık oldu...
Krasic sözleşmeyi feshetti, Caner davalık oldu... Fenerbahçe'nin büyük ümitlerle kadrosuna kattığı Krasic, o dönemlerdeki takım arkadaşı Caner Erkin aracılığıyla tuttuğu evin sözleşmesini erken bozunca ev sahibi Caner Erkin'e dava açtı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Krasic'ten müthiş asist! Fenerbahçe'de yapsaydı...
Krasic'ten müthiş asist! Fenerbahçe'de yapsaydı... Eski Fenerbahçeli Milos Krasic, Lechia Gdansk formasıyla Piast Gliwice maçında güzel bir asist yaptı.
12.09.2017 Futbol
Skorer TV - Günün Gelişmeleri
Skorer TV - Günün Gelişmeleri Wesley Sneijder'ın menajeri Guido Albers, Nice'le görüştükleri ilgili haberler hakkında açıklamalarda bulundu. Albers, Sneijder ve Nice'la ilgili bir durum yok. İleride ne olacağı ise bilinmez" dedi.     TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yalçın, taraftarların savaşan, mücadele eden bir takım görmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.   19 yıl sonra Süper Lig'e geri dönen Göztepe, 5 oyuncusu ile yollarını ayırma kararı aldı. Sporting Lizbon, kaleci Beto'nun resmen Göztepeli olduğunu internet sitesinden duyurdu.    Eski Fenerbahçeli Milos Krasic, bir yeni transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Polonya'da futbol hayatına devam eden Milos Krasic'e Sydney ekibinden transfer teklifi geldi, Sırp futbolcu kabul etti.
30.07.2017 Programlar
Krasic Avustralya'ya gidiyor
Krasic Avustralya'ya gidiyor Polonya'nın Lechia Gdansk takımında forma giyen Milos Krasic'e Sydney ekibinden transfer teklifi geldi, Sırp futbolcu kabul etti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe, kanatlara servet harcadı
Fenerbahçe, kanatlara servet harcadı Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, son yıllarda hücumun kenarlarında istikrarı yakalayamadı
30.06.2020 Fenerbahçe
FFP, Fenerbahçe'yi çok değiştirdi!
FFP, Fenerbahçe'yi çok değiştirdi! Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, son 2 yıldır UEFA'nın Finansal Fair Play (FFP) uygulamaları nedeniyle transferde dikkatli davranmaya çalışıyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Dirar, Fenerbahçe'nin 2. Faslı futbolcusu
Dirar, Fenerbahçe'nin 2. Faslı futbolcusu Sarı-lacivertlilerin Monaco'dan kadrosuna kattığı Nabil Dirar, kulüp tarihinin ikinci Faslı futbolcusu oldu...
30.06.2020 Fenerbahçe
Krasic: 'Volkan Demirel idmanda bile gol yemiyordu!'
Krasic: 'Volkan Demirel idmanda bile gol yemiyordu!' Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Milos Krasic'ten Volkan Demirel hakkında flaş sözler...
30.06.2020 Fenerbahçe
Neden ayrıldı?
Neden ayrıldı? Advocaat’ın ayrılmak istemesindeki en önemli sebep ailesi. İlk teklifi de bu yüzden kabul etmeyen deneyimli çalıştırıcı ikinci teklifi geri çevirememişti. Ailesini ülkesinde bırakan ve burada tek başına kalan Advocaat artık ailesi ve torunuyla zaman geçirme kararı aldı.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Krasic ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.