Kredi Kayıt Bürosu

Kredi Kayıt Bürosu

Son dakika Kredi Kayıt Bürosu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kredi Kayıt Bürosu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kredi Kayıt Bürosu haber sayfamızda...

Kredi Kayıt Bürosu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 147 kredi kayıt bürosu haberi bulunmuştur.
Ticari kredilere ‘dijital karne’
Ticari kredilere ‘dijital karne’ KOSGEB’in hazırladığı İşletme Değerlendirme Raporu’nun kullanım alanı genişletilecek. Verilere internetteki Findeks Platformu üzerinden ulaşılabilecek. Bankalar kredi verirken şirketlerin verimliliğine, borç ödeme potansiyeline bakacak.
14.09.2023 Ekonomi
Midas’ın kulaklarını çok kötü çınlattılar!
Midas’ın kulaklarını çok kötü çınlattılar! 500 bini aşkın yatırımcıya Borsa İstanbul ve ABD borsalarında aracılık eden Midas’ın uygulamasına erişim kesildi, yatırımcılar tedirgin oldu. Şirket, sorunun veri merkezinden kaynaklandığını ve çözüldüğünü duyurdu.
16.08.2023 Ekonomi
Kredi okuryazarlık haftası başlıyor
Kredi okuryazarlık haftası başlıyor Türkiye’de ilk kez hayata geçirilecek olan Kredi Okuryazarlık Haftası Projesi 27 Haziran-1 Temmuz 2022 tarihleri arasında düzenleniyor. Hafta boyunca bireylerin ve kurumların finansal hayatlarını daha sağlıklı ve etkin yönetmelerine katkı sağlamak amacıyla bilinçlendirme ve farkındalık etkinlikleri gerçekleştiriliyor.
24.06.2022 Ekonomi
Findeks 5 milyon üyeye ulaştı
Findeks 5 milyon üyeye ulaştı Kredi Kayıt Bürosu’nun (KKB), 2014 yılında bireyler ve reel sektörün ihtiyaçlarına özel olarak tasarladığı Findeks, 4 milyon 605 bin 102 gerçek kişi, 394 bin 898 tüzel kişi olmak üzere toplam 5 milyon üye sayısına ulaştı. Kredi Kayıt Bürosu Genel Müdür Vekili Veysel Sunman şu bilgileri verdi:
30.10.2021 Ekonomi
KKB’den genç yeteneklere iş imkanı
KKB’den genç yeteneklere iş imkanı Kredi Kayıt Bürosu (KKB), hayata geçirdiği Genç Yetenekler Programı ile gençlerin ilk işlerinde işe alım, eğitim ve uyum süreçlerine katkı sağlamayı amaçlıyor, gençlere istihdam imkanı sunuyor. Ön elemeleri geçip tüm aşamaları başarıyla tamamlayarak programa katılmaya hak kazanan 23 genç yetenek, KKB’de farklı departmanlarda görev yapmaya başladı.
2.10.2021 Vitrin
Kredi Kayıt Bürosu 3 farklı projesi ile ödüle hak kazandı
Kredi Kayıt Bürosu 3 farklı projesi ile ödüle hak kazandı Kredi Kayıt Bürosu (KKB), IDC Türkiye Finans Teknoloji Ödülleri’nde 3 ayrı projeyle ödüle layık görüldü.  IDC Türkiye’nin IDC Finans Zirvesi kapsamında düzenlediği Finans Teknoloji Ödülleri’nde, Kredi Kayıt Bürosu 3 projesiyle 3 farklı kategoride ödüle almaya layık görüldü.
15.06.2021 Vitrin
‘Ahududu’yla verimlilik ve tasarruf ödülü aldı
‘Ahududu’yla verimlilik ve tasarruf ödülü aldı İZMİR Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Ekonomi Bölümü öğrencisi Mehmet Güler, yeni nesil sera yöntemleri kullanılarak tarımsal verimliliğin ve enerji tasarrufunun artırılmasına yönelik ‘Ahududu’ adlı projesiyle Türkiye ikincisi oldu.
9.06.2021 Ege
Hayal edin gerçekleştirelim ile inovatif proje fikirleri gerçeğe dönüşüyor
Hayal edin gerçekleştirelim ile inovatif proje fikirleri gerçeğe dönüşüyor Kredi Kayıt Bürosu tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen, üniversitelilerin yaratıcı fikirlerini gerçekleştirmeye odaklanan “Hayal Edin Gerçekleştirelim” sosyal inovasyon proje fikirleri yarışmasının kazanan projeleri belli oldu. Türkiye genelinde 64 farklı üniversiteden, yaklaşık 700 projenin kıyasıya yarıştığı Hayal Edin Gerçekleştirelim’de birincilik ödülünün sahibi Tozlaşsın Doğa Dönüşsün projesi ile Dilek Çelik oldu. Kredi Kayıt Bürosu tarafından düzenlenen; çağdaş, yaratıcı ve topluma değer katmayı hedefleyen genç yeteneklerin inovatif fikirlerinin buluştuğu “Hayal Edin Gerçekleştirelim” sosyal inovasyon proje fikirleri yarışmasının kazananları belli oldu.
3.06.2021 Vitrin
Kredi Notu Nedir? Bankalarda Kredi Notu Nasıl Yükseltilir?
Kredi Notu Nedir? Bankalarda Kredi Notu Nasıl Yükseltilir? Müşterilerin, kredi kartı ve kredili mevduat hesabına ait olan borçlarına yönelik; ödeme alışkanlıklarına, borç durumlarına ve kredi kullanım bilgilerine göre hesaplanmakta söz konusu olan nota Kredi Notu denilmektedir. Sizin için Kredi notu nedir? Bankalarda kredi notu nasıl yükseltilir şeklindeki soruların yer almakta olduğu konuları tüm detayları ile birlikte sizin için derledik.
‘Hayal Edin Gerçekleştirelim’ yarışması gençlerin başvurularını bekliyor
‘Hayal Edin Gerçekleştirelim’ yarışması gençlerin başvurularını bekliyor Kredi Kayıt Bürosu tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen, üniversite öğrencilerine yönelik ilk ve en uzun soluklu proje fikirleri yarışması olan ‘Hayal Edin Gerçekleştirelim’ Sosyal İnovasyon Proje Fikirleri Yarışması yeni dönem başvurularını açtı.
15.12.2020 Ekonomi
Acenteler gelirlerini Findeks ile artıracak
Acenteler gelirlerini Findeks ile artıracak Kredi Kayıt Bürosu (KKB) ve Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) işbirliği kapsamında Findeks paketlerinin satış noktası haline gelen acenteler, yeni bir kazanç kapısı elde etti.
24.09.2020 Sigorta
Son dakika: Bankada skandal! Binlerce kişi kabusu yaşadı...
Son dakika: Bankada skandal! Binlerce kişi kabusu yaşadı... 39 banka çalışanının, müşterilerin kredi kayıt bilgilerini oto galerici, emlakçı gibi firma ve kişilere el altından sattığı ortaya çıktı. Skandal olay sonrası bazı çalışanlar hakkında dava açıldı
7.09.2020 Ekonomi
Sigorta acenteleri müşterilerine Findeks paketleri satabilecek
Sigorta acenteleri müşterilerine Findeks paketleri satabilecek Türkiye’de birçok sektörle birlikte sigorta sektörünü de etkileyen Koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde satışları azalan ve sıkıntılı günler yaşayan acenteler, Kredi Kayıt Bürosu (KKB) ve Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) işbirliği kapsamında Findeks paketlerinin satış noktası haline geliyor.
23.06.2020 Sigorta
Azerilerin kredi notunu hesaplayacak
Azerilerin kredi notunu hesaplayacak Kredi Kayıt Bürosu (KKB), Azerbaycan tüketicilerinin kredi skorunu öğrenmeleri için Azerbaycan Kredi Bürosu ile ‘Bireysel Kredi Skor Modeli Geliştirme Projesi’ni hayata geçirdi.
17.06.2020 Ekonomi
Mahalle kültürüne ‘Mahall’le dokunuş
Mahalle kültürüne ‘Mahall’le dokunuş Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin geliştirdiği “Mahall” projesi, mahalle kültürünü dijital ortamda yeniden canlandırmayı amaçlıyor. Yerel olarak küçük esnaftan alışveriş yapma ve kullanıcılar arasında iletişim kurmaya imkan tanıyan projenin tam anlamıyla hayata geçmesi için desteğe ihtiyacı var.
7.05.2020 Teknoloji
Acenteler ‘Findeks’ hizmet noktası oluyor
Acenteler ‘Findeks’ hizmet noktası oluyor Kredi Kayıt Bürosu (KKB) ve Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu’nun (TÜSAF) imzaladıkları protokol ile sigorta acentelerinin Findeks ürün ve hizmetlerini kendi müşterilerine sunabilmeleri mümkün hale geldi. Bugüne kadar Findeks Paketlerine banka şubeleri, Findeks dijital kanalları ve Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla sahip olunabiliyordu.
18.02.2020 Sigorta
Bankalar mobil şubeyi devreye aldı
Bankalar mobil şubeyi devreye aldı Ülkemizde yaşanan daha önceki depremlerden tecrübeli olan Türk bankacılık sistemi, önceki gün Elazığ ve bölge illerde meydana gelen 6.8 ölçekli deprem sonrasında acil eylem planlarını devreye soktu.
26.01.2020 Ekonomi
“Steptember Gönüllü Buluşması”nda bir araya geldiler
“Steptember Gönüllü Buluşması”nda bir araya geldiler Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı - Cerebral Palsy Türkiye, engelli çocukların ihtiyaç duydukları özel eğitim ve rehabilitasyon hizmetlerine ücretsiz ulaşmalarını sağlayan gönüllüleri ile bir araya geldi.
Yılbaşı kredisinde en avantajlı dönem
Yılbaşı kredisinde en avantajlı dönem Faizlerin düşmesiyle bankalar yılbaşına özel ihtiyaç kredisi kampanyasına hız verdi. Bir yıl önce aylık yüzde 1.79, altı ay önce 1.40 olan faizler, 0.98’e kadar geriledi. 3 ay ertelemeli kredilerin vadesi ise 5 yıla kadar çıktı
19.12.2019 Ekonomi
Bankalar depreme hazır
Bankalar depreme hazır Türkiye’nin en büyük veri merkezlerinden birini oluşturan KKB (Kredi Kayıt Bürosu), deprem gibi doğal afetler ve siber saldırıda bankaların ayakta kalması için hizmet verecek. KKB, yasal yükümlülük göreviyle bu konularda yılda bir kez tatbikat yapıyor
16.12.2019 Ekonomi
Hayaller gerçek oluyor
Hayaller gerçek oluyor Kredi Kayıt Bürosu (KKB) gençlerin sosyal sorumluluk konusunda bilinçlenmeleri, toplumsal ihtiyaçları fark etmeleri ve harekete geçmelerini sağlamak amacıyla “Hayal Edin Gerçekleştirelim” başlıklı yarışma düzenliyor.
6.11.2019 Gündem
Şeker’de mektup artık dijitalde
Şeker’de mektup artık dijitalde Şekerbank, e-teminat mektubu ile posta ve kağıt giderlerinden tasarruf sağlayacak.
30.10.2019 Ekonomi
Son dakika | Milyonları ilgilendiriyor! Kamuda yeni dönem bugün başladı
Son dakika | Milyonları ilgilendiriyor! Kamuda yeni dönem bugün başladı Türkiye'nin ekonomide gelecek 3 yıllık yol haritası niteliğindeki Yeni Ekonomi Programı (YEP) çerçevesinde kamu maliyesinde gelir performansının yükseltilmesi için teşvik ve destek sistemi sadeleştirilecek, performans esaslı bütçeleme hayata geçirilecek.
30.09.2019 Ekonomi
Erkeklerin gözü kredi skorunda
Erkeklerin gözü kredi skorunda Kredi Kayıt Bürosu Genel Müdürü Kasım Akdeniz, bireylerin kredi riskini ölçen Findeks’e üye olanların sayısının 3,1 milyon olduğunu, üyelerin yüzde 81’inin erkek, yüzde 19’unun kadın olduğunu söyledi.
28.09.2019 Ekonomi
Yapı Kredi’de gümrük teminatı elektronik oldu
Yapı Kredi’de gümrük teminatı elektronik oldu Yapı Kredi, gümrük teminat mektuplarını elektronik ortama taşıdı.
3.09.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Kayıt Bürosu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.