Yeni evlenecek çiftlere kredi desteği: 150 bin lira, 48 ay vade, 2 yıl geri ödemesiz! Evlilik Kredisi başvuruları başladı mı, şartlar neler?
Yeni evlenecek çiftlere kredi desteği: 150 bin lira, 48 ay vade, 2 yıl geri ödemesiz! Evlilik Kredisi başvuruları başladı mı, şartlar neler? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrası gündeme gelen yeni evlenecek çiftlere verilecek olan Evlilik kredisi başvuru şartları, kredi miktarı evlilik hazırlığı içerisinde olan çiftler tarafından merak içerisinde sorgulanmaya başladı. Peki Evlilik Kredisi başvuruları başladı mı?
7.05.2023 Bilgi Rehberi
KENTSEL DÖNÜŞÜM KREDİ PAKETİ; Kentsel dönüşüm kredi miktarı ne kadar, vade süresi, kredi faiz oranları ne oldu?
KENTSEL DÖNÜŞÜM KREDİ PAKETİ; Kentsel dönüşüm kredi miktarı ne kadar, vade süresi, kredi faiz oranları ne oldu? Kentsel dönüşüm kredi destek paketi detaylarının açıklanmasının ardından kredi miktarı, vade süresi ve kredi faiz oranları merak edilmeye başlandı. Peki Kentsel dönüşüm kredi destek miktarı ne kadar, evini yenilemek isteyenler ne kadar kredi kullanabilecek, kredi faiz oranı ve miktarı ne kadar kaç yılda geri ödenecek?
17.03.2023 Bilgi Rehberi
KYK burs sonuçları 2019 açıklandı mı? KYK burs/kredi ücretleri...
KYK burs sonuçları 2019 açıklandı mı? KYK burs/kredi ücretleri... KYK burs ve kredi sonuçları için bekleyiş sürüyor. Ekim ayı içerisinde başvurularını gerçekleştirilen üniversite öğrencileri KYK'dan gelecek burs sonuçları açıklamasını bekliyor. İşte KYK'dan burs/kredi sonuçları ile ilgili son yapılan açıklama...
8.11.2019 Eğitim