Kristen Stewart

Kristen Stewart

Son dakika Kristen Stewart haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kristen Stewart gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kristen Stewart haber sayfamızda...

Kristen Stewart

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 356 kristen stewart haberi bulunmuştur.
Kristen Stewart'ın tercih ettiği kıyafet galayı gölgede bıraktı!
Kristen Stewart'ın tercih ettiği kıyafet galayı gölgede bıraktı! 'Twilight' (Alacakaranlık) filmiyle ünlenen oyuncu Kristen Stewart, rol aldığı 'Love Lies Bleeding' filminin galasında tercih ettiği kıyafetiyle ilgi odağı oldu. Kırmızı halıda mayokiniyi andıran bir kıyafet giyen ünlü oyuncu, meraklı bakışları üzerinde topladı.
7.03.2024 Cadde
Aşk belgelendi! 13 yaş küçük sevgilisiyle kameralara yakalandı
Aşk belgelendi! 13 yaş küçük sevgilisiyle kameralara yakalandı Genç yaşında hızla şöhret basamaklarını tırmanan, 2000'li yıllara damgasını vuran ünlü şarkıcı Avril Lavigne, çalkantılı özel hayatıyla sık sık adından söz ettirmişti. Lavigne, son olarak 13 yaş küçük aşkıyla görüntülendi.
31.01.2024 Cadde
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Suki Waterhouse ve Robert Pattinson çifti bebek bekliyor!
Suki Waterhouse ve Robert Pattinson çifti bebek bekliyor! Şarkıcı ve oyuncu Suki Waterhouse sahnede sürpriz bir duyuru yaptı. Waterhouse, Robert Pattinson ile ilk bebeklerini beklediklerini açıkladı. Waterhouse, belirginleşen karnını gizleyemediğini ve anne olacağını sahne aldığı bir festivalde açıkladı.
21.11.2023 Cadde
Ünlülerden Biden’a ateşkes çağrısı
Ünlülerden Biden’a ateşkes çağrısı Aralarında Dua Lipa, Kristen Stewart, Alyssa Milano ve Joaquin Phoenix gibi isimlerin yer aldığı 76 ünlü, ABD Başkanı Biden’a bir mektup yazarak, ateşkes çağrısında bulundu.
22.10.2023 Cadde
Haftanın Seçimi
Haftanın Seçimi Spencer Prenses Diana’nın hayatındaki üç önemli günü konu alan bu sıra dışı biyografi, Şilili usta yönetmen Pablo Larraín’in imzasını taşıyor...
13.08.2023 Kültür Sanat
Jennifer Lawrence'tan 'Açlık Oyunları' ve 'Alacakaranlık' itirafları!
Jennifer Lawrence'tan 'Açlık Oyunları' ve 'Alacakaranlık' itirafları! Küresel hasılatı 2.9 milyar dolar olan 'The Hunger Games' (Açlık Oyunları) serisi sayesinde şöhreti yakalayan Oscar ödüllü ABD'li aktris Jennifer Lawrence, bir başka ünlü seri için oyuncu seçmelerine katıldığını ama anında geri çevrildiğini itiraf etti.
28.06.2023 Cadde
Çocukken de yıldızlardı
Çocukken de yıldızlardı Bugün sinemanın tanınmış birçok yıldızı, bir zamanların çocuk oyuncusuydu.
23.04.2023 Kültür Sanat
Jüri Başkanı  Kristen Stewart
Jüri Başkanı Kristen Stewart 16-26 Şubat 2023 tarihleri arasında düzenlenecek Berlin Film Festivali’nin Uluslararası Jüri Başkanı Kristen Stewart olacak.
12.12.2022 Kültür Sanat
Ferit Aktuğ: Bazen Ferit, bazen de Ali Sunal diye çağırıyorlar!
Ferit Aktuğ: Bazen Ferit, bazen de Ali Sunal diye çağırıyorlar! 'Koçum Benim', 'Kavak Yerleri', 'Kördüğüm', 'Ufak Tefek Cinayetler', 'Eltilerin Savaşı' ve 'Sefirin Kızı' gibi çok izlenen yapımlarda kamera karşısına geçen Ferit Aktuğ, "Sokakta adını bilmedikleri oluyor mu?" sorusunu cevapladı. Ünlü oyuncu, meslektaşı, merhum sanatçı Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'a da esprili bir çağrıda bulundu.
26.11.2022 Cadde
Derin Sular oyuncuları kim? Derin Sular (Underwater) filmi konusu ve oyuncu kadrosu
Derin Sular oyuncuları kim? Derin Sular (Underwater) filmi konusu ve oyuncu kadrosu Derin Sular filmi orijinal adı ile UnderWater, 2020 yılında vizyona girdi. Filmin başrollerinde ise Kristen Stewart ve Vincent Cassel gibi isimler. Film, ABD yapımı ve bilimkurgu, aksiyon ve korku türünde hazırlandı. Peki, Derin Sular filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
12.09.2022 Bilgi Rehberi
Molatik Fiskos: Ricky Martin, Kristen Stewart ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Ricky Martin, Kristen Stewart ve diğerleri... 'Molatik Fiskos'a hoş geldiniz... Her hafta burada üzerimize vazife olmayan ne kadar konu varsa masaya yatırıyor, enine boyuna tartışıyoruz. Bu hafta da bol malzemeli bir fiskos bölümü ile karşınızdayız. Hazırsanız dünyaca ünlü yıldızlarımıza Molatik oluyoruz...
2.06.2022 Ünlüler
Molatik Fiskos: Avril Lavigne, Miley Cyrus ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Avril Lavigne, Miley Cyrus ve diğerleri... Molatik Fiskos köşemize hoş geldiniz. Haftaya biraz hangi ünlü, nerede, ne yapmış, neler olmuş tarzında merakımızı gideren olaylarla başlayalım. Geçtiğimiz hafta neler oldu neler... Kahvenizi, çayınızı aldıysanız başlıyoruz.
4.04.2022 Ünlüler
Oscar'ı gölgede bırakan tokat! Will Smith ve Coda gecesi...
Oscar'ı gölgede bırakan tokat! Will Smith ve Coda gecesi... Oscar Ödülleri bu gece sahiplerini buldu. Bu yıl 94.kez düzenlenen Oscar ödül töreninde Ukrayna mesajı verildi. Will Smith'in hareketi törene damga vurdu. Smith daha sonra en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı. Smith'in o anlarda gözyaşlarını tutamadığı görüldü. En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanan Troy Kotsur, Oscar tarihine geçti. İşte gecede yaşananlar...
28.03.2022 Cadde
Oscar'ı gölgede bırakan tokat! Will Smith ve Coda gecesi...
Oscar'ı gölgede bırakan tokat! Will Smith ve Coda gecesi... Oscar Ödülleri bu gece sahiplerini buldu. Bu yıl 94.kez düzenlenen Oscar ödül töreninde Ukrayna mesajı verildi. Will Smith'in hareketi törene damga vurdu. Smith daha sonra en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı. Smith'in o anlarda gözyaşlarını tutamadığı görüldü. En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanan Troy Kotsur, Oscar tarihine geçti. İşte gecede yaşananlar...
28.03.2022 Haberler
Oscar ödül töreni saat kaçta? 94. Oscar Ödülleri hangi kanalda? Oscar adayları...
Oscar ödül töreni saat kaçta? 94. Oscar Ödülleri hangi kanalda? Oscar adayları... Oscar Ödülleri bu gece sahibini buluyor! Bu sene 94. kez düzenlenecek olan ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden Oscar Ödül Töreni adayları belirlenmişti. Törende ödüller 23 dalda verilecek. Peki, Oscar 2022 saat kaçta, hangi kanalda?
28.03.2022 Gündem
Bilin bakalım Oscar’ı kim alacak?
Bilin bakalım Oscar’ı kim alacak? Bu gece dağıtılacak Oscar Ödülleri öncesinde beş ana kategoride kimlerin kazanacağını, yarışı yakından takip edenlere sorduk.
27.03.2022 Kültür Sanat
Avril Lavigne: Kristen Stewart canlandırsa harika olurdu!
Avril Lavigne: Kristen Stewart canlandırsa harika olurdu! 2000’li yılların başında pop punk müziğine yön veren ünlü şarkıcı Avril Lavigne (37), eğer hayatını konu alan bir film yapılırsa kendisini oyuncu Kristen Stewart’ın oynamasını istediğini belirtti.
25.03.2022 Cadde
Oscar sadece ödül değil
Oscar sadece ödül değil 94. Oscar Ödülleri’nin adaylarında çok büyük sürprizler yok ama bazı kategorilerdeki adaylıklara baktığımızda ilginç detaylar karşımıza çıkıyor.
13.02.2022 Kültür Sanat
Oscar 2022 adayları açıklandı! Hangi filmler favori?
Oscar 2022 adayları açıklandı! Hangi filmler favori? 94'üncü Akademi Ödülleri adayları sonunda açıklandı. 'The Power Of The Dog'un 12 adaylıkla şimdiden öne çıktığı bu yılki Oscar'lar 27 Mart'ta sahibini bulacak. Peki Oscar'larda bu yıl hangi filmler favori? Gelin Molatik olalım...
9.02.2022 Sanat
Jane Campion Oscar’a gidiyor
Jane Campion Oscar’a gidiyor Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden Oscarlar için merakla beklenen adaylar belirlendi. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi’nin bu sene 94. kez vereceği Oscar Ödülleri için adaylar, Tracee Ellis Ross ve Leslie Jordan tarafından Akademi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak açıklandı.
9.02.2022 Kültür Sanat
2022 Oscar Ödülleri için adaylar açıklandı
2022 Oscar Ödülleri için adaylar açıklandı Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen ve bu yıl 93. kez sahiplerini bulacak olan Akademi Ödülleri’nin adayları açıklandı. 2022 Oscar Ödülleri, 27 Mart'ta düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. Başrolünde Benedict Cumberbatch'in yer aldığı "The Power of the Dog" 12 adaylıkla en fazla dikkat çeken film oldu. Onu 10 adaylıkla Dune ve yedişer adaylıkla West Side Story ile Belfast takip ediyor.
8.02.2022 Dünya
Kadın kadına eğlence
Kadın kadına eğlence Kristen Stewart, önceki akşam arkadaşı Ashley Benson ile gece eğlencesine çıktı.
15.01.2022 Cadde
Yıldızlara Oscar'lık tarzlar
Yıldızlara Oscar'lık tarzlar ABD merkezli moda dergisi "W", 27 Mart'ta sahiplerini bulacak olan Oscar Ödülleri'nin adayları henüz belirlenmeden, yılın en iyi filmleriyle ön plana çıkan oyuncularla fotoğraf çekimi yaptı.
13.01.2022 Dünya
Altın Küre’de favori Jane Campion
Altın Küre’de favori Jane Campion 2022’de 79. kez verilecek Golden Globe (Altın Küre) Ödülleri için adaylar açıklandı.
15.12.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Kristen Stewart ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.