Kros Nedir, Nasıl Yapılır? Kros Koşusu Kaç Kilometre Olur?
Kros Nedir, Nasıl Yapılır? Kros Koşusu Kaç Kilometre Olur? Hem amatör hem de profesyonel olarak gerçekleşen spor dalları içerisinde kros gelmektedir. Özellikle bu spor dalı hakkında bilgi almak isteyen birçok işi internet üzerinden araştırma gerçekleştiriyor. Peki kros nedir, nasıl yapılır? Kros koşusu kaç kilometre olur tüm detayları ile derledik.
4.11.2021 Eğitim
Yasemin Can, Avrupa Kros Şampiyonası'nda altın madalya kazandı!
Yasemin Can, Avrupa Kros Şampiyonası'nda altın madalya kazandı! Avrupa Kros Şampiyonası'nda milli atlet Yasemin Can, büyüklerde üst üste 4'üncü kez altın madalya kazanan ilk kadın sporcu olarak adını tarihe yazdırdı.
1.07.2020 Diğer
Erzincan'da bayıltan kros!
Erzincan'da bayıltan kros! Erzincan'da düzenlenen kros müsabakalarında bitiş çizgisine varan sporcular kendilerini yerlere atarken, bazı bayan sporcular baygınlık geçirdi.
1.07.2020 Diğer
Talihsiz motorcular korkuttu
Talihsiz motorcular korkuttu Bir motokros yarışında bütün yarışçılar aynı yere düşünce, ortaya bakın nasıl bir manzara çıktı
11.09.2019 İlginç Videolar
Motosiklet ile ip atlamak...
Motosiklet ile ip atlamak... Kros motosikletcisi bir sporcu motosikleti ile yapacaklarının sınırı olmadığını ip atlayarak gösterdi.
17.05.2013 Diğer Sporlar
Motosiklet kazası yangın çıkardı
Motosiklet kazası yangın çıkardı Arazide motokros yarışı yapan motorculardan biri kaza yapınca çıkan yangını yarışı durdurup tüm yarışçılar beraber söndürdüler...
11.09.2019 İlginç Videolar
Önce kros sonra taktik
Önce kros sonra taktik Antalya’da sezonun ikinci yarısına hazırlanan Kartal dün çift antrenman yaptı.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri