Kübra Akman

Kübra Akman

Son dakika kübra akman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kübra akman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kübra akman haber sayfamızda...

Kübra Akman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 249 kübra akman haberi bulunmuştur.
VakıfBank, Türk Hava Yolları'nı geçti! CEV Şampiyonlar Ligi biletini aldı
VakıfBank, Türk Hava Yolları'nı geçti! CEV Şampiyonlar Ligi biletini aldı Vodafone Sultanlar Ligi play-off 3'üncülük serisi 2'nci maçında VakıfBank, Türk Hava Yolları'nı 3-0'la geçti. Sarı-siyahlılar bu sonucun ardından CEV Şampiyonlar Ligi biletini aldı.
12.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi'nde finale yükseldi!
Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi'nde finale yükseldi! Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi play-off yarı final serisinde Türk Hava Yolları'nı 2-0'la geçti ve adını finale yazdırdı.
4.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet, Türk Hava Yolları'na set vermedi!
Fenerbahçe Opet, Türk Hava Yolları'na set vermedi! Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında Türk Hava Yolları'nı deplasmanda 3-0 mağlup etti.
1.04.2024 Voleybol
Türkiye, Milletler Ligi'ne ev sahipliği yapacak!
Türkiye, Milletler Ligi'ne ev sahipliği yapacak! Suwen, Filenin Sultanları’nın sponsoru olurken, TVF Başkanı Üstündağ, Türkiye’nin Milletler Ligi maçlarına ev sahipliği yapacağını açıkladı.
24.11.2023 Voleybol
Türk voleybolunda madalya kazanan eski kadrolar!
Türk voleybolunda madalya kazanan eski kadrolar! İşte Türk voleybolunda madalya kazanarak bizleri onurlandıran kadrolar...
27.10.2023 Voleybol
Voleyboldaki gururlarımız! Filenin Sultanları'nı yakından tanıyalım
Voleyboldaki gururlarımız! Filenin Sultanları'nı yakından tanıyalım A Milli Voleybol Takımımız, Cumhuriyetimizin 100. yılında hem Milletler Ligi hem de Avrupa Şampiyonası’nda zirveye çıkan ülkemize ilkleri yaşattı. Bizlere büyük gurur yaşatan Filenin Sultanları’nı yakından tanıyalım...
27.10.2023 Voleybol
Voleybol oynadıkları için mi boyları uzun? Filenin Sultanları'nın aile sırrı
Voleybol oynadıkları için mi boyları uzun? Filenin Sultanları'nın aile sırrı Ebrar Karakurt, Melissa Vargas, Zehra Güneş... Başarıdan başarıya imza atarak dünya sıralamasında 1 numaraya yükselen 'Filenin Sultanları' elde ettikleri zaferler kadar uzun boylarıyla da gündemde. Peki voleybol ya da basketbol oynamak boyun uzamasını sağlıyor mu yoksa işin sırrı ailede mi? Prof. Dr. Korkut Ulucan'a sorduk.
26.10.2023 Genel Sağlık
Kübra Akman'dan madalya ve kız çocukları yorumu!
Kübra Akman'dan madalya ve kız çocukları yorumu! A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Kübra Akman, tarihi başarıyla ilgili açıklama yaptı. Akman, "Küçük kız çocuklarının yanımıza gelmesi beni gururlandırıyor." dedi.
11.10.2023 Voleybol
Saliha Şahin'den Ebrar ve Vargas cevabı! 'Herkes şampiyonu yenmek isteyecek'
Saliha Şahin'den Ebrar ve Vargas cevabı! 'Herkes şampiyonu yenmek isteyecek' Eczacıbaşı'ndan Chemik Police'a transfer olan Saliha Şahin, Polonya medyasına konuştu. Filenin Sultanları, Hande Baladın, Zehra Güneş, Vargas ve Ebrar Karakurt ile ilgili sorulara yanıt verdi. Saliha transfer için iki tercihinin İtalya olduğunu açıkladı.
18.10.2023 Voleybol
Mehmet Akif Üstündağ, büyük sürprizi duyurdu! Futbol stadyumunda açılış maçı
Mehmet Akif Üstündağ, büyük sürprizi duyurdu! Futbol stadyumunda açılış maçı VNL ve Avrupa Şampiyonası’nda tarihi zaferler elde eden ve son olarak Olimpiyat elemelerini de zirve de tamamlayan Filenin Sultanları, gözünü yeni hedeflere çevirirken Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 2026'da ev sahipliği yapacağımız Avrupa Şampiyonası için konuştu.
3.10.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'nın yıldızları kulüpleri için ter dökecek! Sürpriz Japonya kararı
Filenin Sultanları'nın yıldızları kulüpleri için ter dökecek! Sürpriz Japonya kararı A Milli Kadın Voleybol Takımı, üst üste aldığı başarılarla dünyanın zirvesine yerleşti. Filenin Sultanları'nda zirvedeki kadroda yer alan oyuncuların forma giydiği takımlar merak konusu oldu.
30.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'nda olimpiyat endişesi! Attila Gökçe yazdı: 2 çocuğun kalbi kırılmaz mı?
Filenin Sultanları'nda olimpiyat endişesi! Attila Gökçe yazdı: 2 çocuğun kalbi kırılmaz mı? A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 yılında Milletler Ligi şampiyonluğu ve Avrupa şampiyonluğunun yanı sıra olimpiyat kotasını cebine koydu. Filenin Sultanları'nın başarısını kaleme alan Attila Gökçe, Paris'teki olimpiyatlar öncesi merak edilen konuyu yazdı.
27.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas canlı yayını bastı!
Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas canlı yayını bastı! A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncusu Melissa Vargas'ın takım arkadaşlarına yaptığı şaka canlı yayına damga vurdu.
5.09.2023 Voleybol
Şampiyonluk coşkusu! Filenin Sultanları doyasıya kutladı
Şampiyonluk coşkusu! Filenin Sultanları doyasıya kutladı VNL zaferinin ardından Avrupa Şampiyonası'nda da şampiyonluğa ulaşan ve tarih yazan Filenin Sultanları, İstanbul'da düzenlenen organizayonla şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı. İşte detaylar...
5.09.2023 Voleybol
Magdalena Stysiak'tan gözdağı: İster Türkiye ister Sırbistan olsun
Magdalena Stysiak'tan gözdağı: İster Türkiye ister Sırbistan olsun Filenin Sultanları, VNL şampiyonluğu sonrası Avrupa Şampiyonası'nda da fırtına gibi esmeye devam ediyor. Sultanlar'ın çeyrek finaldeki olası rakibi Polonya'nın yıldızı Magdalena Stysiak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
27.08.2023 Voleybol
Filenin Sultanları, Yunanistan'ı set vermeden devirdi
Filenin Sultanları, Yunanistan'ı set vermeden devirdi CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda C Grubu'nun 4'üncü maçında Yunanistan ile Türkiye karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları, Yunanistan'ı set vermeden mağlup etti.
23.08.2023 Voleybol
Filenin Sultanları 3'te 3 yaptı! Çekya'yı yıktı
Filenin Sultanları 3'te 3 yaptı! Çekya'yı yıktı 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda 2'de 2 yapan Filenin Sultanları, gruptaki rakibi Çekya ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-1 kazanan Sultanlar gruptan çıkmayı garantiledi.
21.08.2023 Voleybol
Filenin Sultanları, İsveç'e set vermedi! 3-0'lık net zafer
Filenin Sultanları, İsveç'e set vermedi! 3-0'lık net zafer A Milli Voleybol Takımı, CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın grup aşamasındaki ilk maçında İsveç'i 3-0'lık skorla mağlup etti.
18.08.2023 Voleybol
Daniele Santarelli: Melissa Vargas beni mahvetmişti
Daniele Santarelli: Melissa Vargas beni mahvetmişti Filenin Sultanları ile Milletler Ligi Şampiyonluğu yaşayan başantrenör Daniele santarelli, Avrupa Şampiyonası öncesi milli takımın yıldızları Eda Erdem, Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas hakkında konuştu.
18.08.2023 Voleybol
Santarelli'den kadrodan çıkarılan Saliha Şahin ve Tuğba Şenoğlu için açıklama
Santarelli'den kadrodan çıkarılan Saliha Şahin ve Tuğba Şenoğlu için açıklama Avrupa Şampiyonası'nda başarı arayan Filenin Sultanları'nın kadrosu belli oldu. Kafileden çıkarılan iki isim Tuğba Şenoğlu İvegin ve Saliha Şahin hakkında başantrenör Daniele Santarelli açıklamalarda bulundu.
16.08.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'nın rakibi İsveç'in yıldızı Isabelle Haak: Hepimiz sorumluyuz
Filenin Sultanları'nın rakibi İsveç'in yıldızı Isabelle Haak: Hepimiz sorumluyuz VNL şampiyonu Filenin Sultanları'nın Avrupa Şampiyonası'nda gruptaki rakibi olan İsveç’te Isabelle Haak açıklamalarda bulundu.
15.08.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'nın kadrosu resmen açıklandı! 2 isim çıkarıldı
Filenin Sultanları'nın kadrosu resmen açıklandı! 2 isim çıkarıldı VNL'de tarihi bir başarıya imza atan ve şampiyonluğa ulaşan Filenin Sultanları rotasını Avrupa Şampiyonası'na çevirdi. Turnuvaya gidecek takım resmen belli oldu. Kadrodan iki isim çıkarıldı.
14.08.2023 Voleybol
TVF'den yeni forma sponsorluğu anlaşması!
TVF'den yeni forma sponsorluğu anlaşması! Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), milli takımlar resmi forma sponsorluğu anlaşması imzaladı. Törende konuşan Üstündağ; "Ben inanıyorum ki erkek ve kadın milli takımlarımız el ele olimpiyatlara katılacak" ifadelerini kullandı. Törene voleybolculardan Eda Erdem Dündar, Kübra Akman, Adis Lagumdzija, Efe Bayram katıldı.
11.08.2023 Voleybol
'Türkiye'yi sevmiyorum' demişti, Filenin Sultanları'nın rakibi oldu
'Türkiye'yi sevmiyorum' demişti, Filenin Sultanları'nın rakibi oldu VNL'de şampiyonluğa ulaşan Filenin Sultanları, sıradaki Avrupa Şampiyonası öncesinde Polonya ile karşı karşıya gelecek. Polonya kadrosunda ise 'Türkiye'yi sevmiyorum' diyen Smarzek de yer aldı.
1.08.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! 2 farklı isim
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! 2 farklı isim Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Filenin Sultanları'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki 16 kişilik kadrosu açıklandı
28.07.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Kübra Akman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.