Küçük Evler

Küçük Evler

Son dakika küçük evler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan küçük evler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan küçük evler haber sayfamızda...

Küçük Evler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.803 küçük evler haberi bulunmuştur.
8 arkadaşın hayali gerçek oldu! Kendilerine köy kurdular, değeri 1 milyon lira
8 arkadaşın hayali gerçek oldu! Kendilerine köy kurdular, değeri 1 milyon lira Herkes küçük bir kasabaya yerleşerek arkadaşlarıyla daha fazla zaman geçirmeyi hayal etmiştir. 20 yıldır çok iyi dost olan dört çift, bunu yapmanın yolunu buldu. Birbirlerine daha yakın yaşamak isteyen arkadaşlar uzun süre plan yaptıktan sonra kendilerine 10 dönümlük arazi üzerinde küçük bir köy inşa etti.
18.04.2024 Yaşam
‘Umut köyü’nde hayata merhaba
‘Umut köyü’nde hayata merhaba Kahramanmaraş depremlerinin ardından taşınabilir küçük evler yapan iç mimar Zülal Çakıcı (27), depremzedelerin barınma sorunun çözmek için bir proje başlattı.
25.10.2023 Gündem
Deniz manzaralı ‘karavankondu’
Deniz manzaralı ‘karavankondu’ İstanbul’da Kadıköy’den Tuzla’ya uzanan sahil bandında, taşıtlar için ayrılan park yerlerinde karavancılar konaklıyor.
27.09.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşümü sonuna kadar devam ettireceğiz
Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşümü sonuna kadar devam ettireceğiz Bakan Özhaseki, Türkiye'nin bir deprem ülkesi olduğunu hatırlatarak "Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın durumunu bilerek hareket etmek durumundayız." ifadelerini kullandı.
7.09.2023 Gündem
Edirne Valiliği’nden tarım arazilerindeki ‘tiny house’lar için suç duyurusu
Edirne Valiliği’nden tarım arazilerindeki ‘tiny house’lar için suç duyurusu Edirne Valiliği, Keşan’da, tarım arazilerinde yasa dışı şekilde konaklama ve barınma amaçlı ‘tiny house’ adı verilen, genellikle 10 ila 30 metrekare arasında, tekerlekli veya sabit olarak tasarlanan küçük evler konumlandırılması için çalışma yapanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.
2.05.2023 Gündem
Depremin ardından tiny house ve karavanlara talep arttı! En ucuzu 430 bin lira
Depremin ardından tiny house ve karavanlara talep arttı! En ucuzu 430 bin lira İzmir'de genellikle yazlık ilçelerde tercih edilen karavan yaşamı, deprem sonrası giderek yaygınlaştı.
21.03.2023 Haberler
Depremin ardından tiny house ve karavanlara talep arttı! En ucuzu 430 bin lira
Depremin ardından tiny house ve karavanlara talep arttı! En ucuzu 430 bin lira İzmir'de genellikle yazlık ilçelerde tercih edilen karavan yaşamı, deprem sonrası giderek yaygınlaştı.
21.03.2023 Ekonomi
Deprem korkusu ve EYT göçü! Bu bölgede fiyatlar uçtu
Deprem korkusu ve EYT göçü! Bu bölgede fiyatlar uçtu Daha önce pandemi döneminde izole bir hayat için arsa arayışının merkezi olan Trakya, şimdi de deprem riski az görülen bölge olarak göç alıyor. Ayrıca EYT’lilerin de Trakya özelinde yoğun talep oluşturduğu görülüyor.
18.03.2023 Ekonomi
Depremzedeler için imece usulü evler
Depremzedeler için imece usulü evler İç mimar Zülal Çakıcı öncülüğünde depremzedeler için başlatılan tiny house (Küçük ev) yapımına gönüllülerden destek yağıyor. Yardıma koşan onlarca kişi, depremzedeler için gece gündüz imece usulü çalışıp küçük evler yapıyor.
26.02.2023 Gündem
Evler taşınmadı depoya kaldırıldı!
Evler taşınmadı depoya kaldırıldı! Artan kira fiyatları nedeniyle taşınmalar azalınca evden eve nakliye sektörü de iş kaybetti. Ancak aile yanına taşınmalar ve küçük ev tercihi depolama hizmetlerinde hızlı yükselişler getirdi.
8.09.2022 Ekonomi
BİR LOVE BRAND YARATMA HİKAYESİ
BİR LOVE BRAND YARATMA HİKAYESİ Isabel Abbey Türkiye’nin seçkin bir love brand’i olarak, kaliteli ve fayda / değer ilişkisinde yüksek değere sahip oyuncaklar ile piyasanın en sevilen markası oldu.
12.11.2021 Marka Haberleri
Küçücük alanlarda yaşıyorlar! Yeni bir hayat için evlerini terk ediyorlar
Küçücük alanlarda yaşıyorlar! Yeni bir hayat için evlerini terk ediyorlar Koronavirüsle birlikte pek çok alışkanlığımız değişti. Özellikle apartman yaşantısından, kalabalıktan ve binalardan kaçmak isteyenler soluğu ‘Tiny House’ olarak adlandırılan ve minimalizmi odağına alan akıma geçiş yaptı. Yenilikçi bir akım olarak bilinen bu hareket daha ‘küçük alanlarda’ yaşamak isteyenlerin tercihi oluyor.
5.06.2021 Emlak
Son dakika... 35 metrekarede inanılmaz hayat! Sıraya girip, 6 ay bekliyorlar
Son dakika... 35 metrekarede inanılmaz hayat! Sıraya girip, 6 ay bekliyorlar Büyük şehirlerden doğaya kaçış son sürat devam ediyor. 'Tiny house' (küçük ev) akımı pandemiyle birlikte yükselişe geçti. Dünyanın pek çok farklı şehrinde uygulamaları olan küçük evler, radikal bir değişim gibi gözüküyor. Kovid-19 salgınıyla birlikte doğaya yakın olmak için arsa alanlar, kurulumu kolay prefabrik ve mobil ev ile karavanlara rağbet etmeye başladı. Görünen o ki artık pek çok aile ya da çift bu ortalama 35 metrekarelik bu küçük evlerden sipariş veriyor. Öyle ki bugün sipariş veren için 6 ay sıra var.
5.06.2021 Emlak
Dam Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir?
Dam Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Öz Türkçe bir kelime olan dam, 13. ve 14. yüzyılda yazılmış kitaplarda ''tam'' şeklinde geçer. Evlerin en üst kısmında yer alan ve binaları yağmur, kar ve rüzgar gibi doğa olaylarından koruyan çatılara dam denir. Bunun dışında dam kelimesi, halk arasında mecazi anlamda da sıklıkla kullanılmaktadır. Dam ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
4.06.2021 Eğitim
Stüdyo dairelerde yer kazandıracak için 6 mobilya
Stüdyo dairelerde yer kazandıracak için 6 mobilya Öğrenciler, bekârlar veya minimal bir yaşamı tercih edenler stüdyo tipi daireler kiralıyor. Siz de küçük bir dairede yaşıyorsanız, onu daha kullanışlı hale getirmek isteyebilirsiniz. Küçük dairenizdeki veya stüdyonuzdaki alanı optimize etmek için çok işlevli mobilyalar idealdir. İşte yer kazanmak için aralarından seçim yapabileceğiniz mobilyalar…
3.05.2021 Dekorasyon
Türkiye Konteyner Taşımacılığı Haritası: Konteyner Taşımacılığı Nedir, Nasıl Yapılır?
Türkiye Konteyner Taşımacılığı Haritası: Konteyner Taşımacılığı Nedir, Nasıl Yapılır? Çağımızın en önemli yük taşıma şekillerinden biri olarak konteyner taşımacılığı öne çıkmaktadır. Özellikle İthalat ve ihracat konusunda büyük öneme sahip olan bu taşımacılık, denizcilik üzerinden daha çok değerlendirilmektedir. Peki, Türkiye konteyner taşımacılığı haritası: Konteyner taşımacılığı nedir, nasıl yapılır? İşte bilinmesi gerekenler.
20.09.2020 Haritalar
Bungalov Ev Yapımı Ve Malzemeleri: Bungalov En Maliyetleri (Fiyatları) Ne Kadar?
Bungalov Ev Yapımı Ve Malzemeleri: Bungalov En Maliyetleri (Fiyatları) Ne Kadar? Bungalov ev deyince akla ilk olarak ağaç ev olduğu gelir. Bir ya da birden fazla ağaç gövdesinin yanında ve dalları arasında inşa edilen bir ev türüdür. Geçici olarak kalınan evlerdir. Daha çok tatil yerlerinde, tek gecelik ya da konaklama yeri için uygun evlerdir. Halk arasında en çok tabiri ise üçgen evdir. Çoğu kişinin tercihi olmuştur ve kullanılmaya devam etmektedir. Peki bu evler hangi malzemeden yapılır, fiyatı nedir, nasıl yapılır? İşte, tüm detaylar.
10.02.2021 PembeNar
Dünyanın En Komik Yapılarından Biri: The Big Pineapple
Dünyanın En Komik Yapılarından Biri: The Big Pineapple Güney Afrika'da yer alan Bathrust şehri birçok ilginçliği içinde barındırıyor...
18.03.2021 Dekorasyon
Dünyanın En Küçük Gökdeleni: Newby - McMahon
Dünyanın En Küçük Gökdeleni: Newby - McMahon Bu bina Amerika'nın ve Teksas'ın 20...
18.03.2021 Dekorasyon
Çöplerden Yapılan Bir Ev: Nitt Witt Ridge
Çöplerden Yapılan Bir Ev: Nitt Witt Ridge Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan en ilginç turistik yapılardan biri Nitt Witt Ridge...
18.03.2021 Dekorasyon
Avrupa'nın En Yüksek Binası: Ostankino Kulesi
Avrupa'nın En Yüksek Binası: Ostankino Kulesi 1967 yılı Moskova’sında Nikolai Nikitin isimli bir mimar tarafından tasarlanan Ostankino Kulesi, Avrupa’nın en yüksek binası olması sebebiyle yeni yerler keşfetmeyi sevenlerin ziyaret edebileceği mekânların başında geliyor...
18.03.2021 Dekorasyon
Benzersiz Bir Mimari Deneyim: Jimbocho Tiyatrosu
Benzersiz Bir Mimari Deneyim: Jimbocho Tiyatrosu Japonya’nın başkenti Tokyo’da yer alan Jimbocho Tiyatrosu, özellikle sanat ve mimari meraklılarının mutlaka uğraması gereken duraklardan biri...
18.03.2021 Dekorasyon
Kim Jong-un Bilim ve Teknoloji Merkezi Göz Kamaştırıyor!
Kim Jong-un Bilim ve Teknoloji Merkezi Göz Kamaştırıyor! Dünyanın ve sosyal medyanın gündeminde oldukça fazla yer kaplayan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un inşasını 2014'de duyurduğu ve 2015'te tamamlanan Bilim ve Teknoloji Merkezi hala dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor...
18.03.2021 Dekorasyon
Dünyada Başka Bir Gezegen Gibi: Aiguille Du Midi Dağı
Dünyada Başka Bir Gezegen Gibi: Aiguille Du Midi Dağı Fransa, İtalya ve İsviçre Alpleri'nin büyüleyici manzarasını ayaklarınızın altına seren Aiguille Du Midi Dağı, "Avrupa'nın çatısı" olarak da biliniyor...
18.03.2021 Dekorasyon
Uzay Gemisini Andıran Muhteşem Yapı: Belarus Ulusal Kütüphanesi
Uzay Gemisini Andıran Muhteşem Yapı: Belarus Ulusal Kütüphanesi Sıra dışı mimarisi ile özellikle gezginlerin ilgi odağı olan Belarus Ulusal Kütüphanesi, Belarus’un mutlaka görülmesi gereken yerleri arasında ilk sıralarda yer alıyor...
18.03.2021 Dekorasyon

Benzer Haber Etiketleri

Küçük Evler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.