Kulaklık

Kulaklık

Son dakika kulaklık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kulaklık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kulaklık haber sayfamızda...

Kulaklık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.067 kulaklık haberi bulunmuştur.
31 milyar kilo metal 17 milyar kilo plastik
31 milyar kilo metal 17 milyar kilo plastik Son 12 yılda dünya genelinde e-atık miktarı 2 katına çıkarak 62 milyar kiloya ulaştı. Atıkların 31 milyar kilosu metal, 17 milyar kilosu plastik, 14 milyar kilosu ise diğer malzemelerden oluştu.
26.03.2024 Gündem
Taksici cinayetinde gerekçeli karar açıklandı!
Taksici cinayetinde gerekçeli karar açıklandı! İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) için verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 17 yıl 8 ay indirimsiz hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı.
20.03.2024 Gündem
Kulaklığı çıkarınca başınız dönüyorsa dikkat! Kulak kiri kat kat artıyor
Kulaklığı çıkarınca başınız dönüyorsa dikkat! Kulak kiri kat kat artıyor Sık sık kulaklık kullanıyorsanız kulak kirinin çokluğundan şikâyet ediyor da olabilirsiniz. Ancak kulaklık kullanan kişilerin yaşadığı tek problem bu da değil. Detaylar haberimizde.
14.03.2024 Genel Sağlık
İzmir'deki taksici cinayetinde karar
İzmir'deki taksici cinayetinde karar İzmir'de aracına bindiği taksi şoförü Oğuz Erge'yi silahla öldüren sanık Delil Aysal, indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet ile 17 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.03.2024 Gündem
BİM 8 MART CUMA AKTÜEL KATALOĞU 🛒 BİM Market'de bu hafta Cuma hangi ürünler satışa çıkacak? Senna TV, Tecno Cep Telefonu, Powerbank, TWS Kulaklık...
BİM 8 MART CUMA AKTÜEL KATALOĞU 🛒 BİM Market'de bu hafta Cuma hangi ürünler satışa çıkacak? Senna TV, Tecno Cep Telefonu, Powerbank, TWS Kulaklık... BİM mağazalarında her hafta Salı ve Cuma günlerine özel yayımlanan aktüel katalog ürünlerinde bu hafta yer alan ürünler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu hafta Cuma günü satışa çıkan ürünler arasında TV, Cep Telefonu, Hırdavat Ürünleri, Tekstil Ürünleri, Mutfak araç ve gereçleri mağazalarda satışa çıkacak. İşte BİM 8 Mart Cuma aktüel kataloğunda yer alan tüm ürünlerin listesi...
6.03.2024 Bilgi Rehberi
Genç modelden Leonardo DiCaprio hakkında olay açıklamalar: Çok tuhaf ve çok yaşlı!
Genç modelden Leonardo DiCaprio hakkında olay açıklamalar: Çok tuhaf ve çok yaşlı! Playboy modeli Hieke Konings, son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Dolunay Katilleri' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio ile bir gece kulübünde tanıştıklarını ve birlikte vakit geçirdikten sonra öpüştüklerini iddia etti. Genç model, ünlü isim hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
2.03.2024 Cadde
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor!
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor! realme 11 ile mobil oyun dünyasına yenilik katan realme, heyecan verici bir turnuva düzenleyerek oyun severleri bir araya getiriyor. PUBG Mobile dünyasının önemli yayıncılarının yer alacağı turnuva, 17 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’da heyecanı zirveye taşıyacak.
15.02.2024 Advertorial
Taksici cinayetine adım adım götüren süreç! Gözden kaçan 4 büyük sorun var
Taksici cinayetine adım adım götüren süreç! Gözden kaçan 4 büyük sorun var İzmir'de yaşanan taksici Oğuz Erge cinayeti, tüm Türkiye'yi şoke etti. Her detayıyla kan donduran cinayetin faili Delil Aysal'ın davranışları ise hâlâ tartışılmaya devam ediyor. Peki bu cinayetten hangi dersler çıkarılmalı? İşte toplumun güven duygusunu derinden sarsarak büyük bir infial yaratan Oğuz Erge cinayetinde gözden kaçan 4 büyük sorun.
12.02.2024 Gündem
9 ŞUBAT CUMA YENİ BİM AKTÜEL KATALOĞU 🛒 BİM 9 Şubat Cuma aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa çıkacak? Saç şekillendirici, Düzleştirici, Kulaklık...
9 ŞUBAT CUMA YENİ BİM AKTÜEL KATALOĞU 🛒 BİM 9 Şubat Cuma aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa çıkacak? Saç şekillendirici, Düzleştirici, Kulaklık... BİM mağazalarında her hafta Salı ve Cuma günleri için özel hazırlanan aktüel ürünler kataloğunda yine oldukça fazla ürün seçeneği yer almaya devam ediyor. Bu hafta BİM mağazalarında satışa çıkacak ürünler arasında TV, Cep Telefonu, Notebook, Yazıcı, Kulaklık, Sürgülü Aspiratör, Saç Düzleştirici, Saç Sekillendirici yer alıyor. İşte BİM mağazalarında satışa sunulacak ürünler listesi...
7.02.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika: Taksici Oğuz Erge’nin katili için istenen ceza belli oldu
Son dakika: Taksici Oğuz Erge’nin katili için istenen ceza belli oldu İzmir'de, taksici Oğuz Erge’yi (44) silahla öldüren Delil Aysal (19) hakkında; kasten adam öldürme, yağma ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından dava açıldı. Erge’yi öldüren Delil Aysal için istenen ceza belli oldu.
6.02.2024 Gündem
Taksicinin acımasızca katledilmesindan sonra ikinci taksi vakası! Tepki çeken anlar
Taksicinin acımasızca katledilmesindan sonra ikinci taksi vakası! Tepki çeken anlar İzmir'deki cinayetin yankıları sürerken Aydın'da da skandal bir olayın görüntüleri ajanslara düştü. Taksici gece aldığı kadın müşterinin önce küfrüne sonra da hakaretlerine maruz kaldı. Taksicinin uyarısına rağmen kadın müşteri hakaretlerine devam ederek, “Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar." dedi.
5.02.2024 Haberler
Oğuz Erge cinayetinden sonra tepki çeken kayıt: Senin gibi taksicileri arkadan vursunlar
Oğuz Erge cinayetinden sonra tepki çeken kayıt: Senin gibi taksicileri arkadan vursunlar İzmir'deki cinayetin yankıları sürerken Aydın'da da skandal bir olayın görüntüleri ajanslara düştü. Taksici gece aldığı kadın müşterinin önce küfrüne sonra da hakaretlerine maruz kaldı. Taksicinin uyarısına rağmen kadın müşteri hakaretlerine devam ederek, “Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar." dedi.
5.02.2024 Gündem
Cepte yapay zeka çağı
Cepte yapay zeka çağı Türkiye’de akıllı telefon pazarı her sene ortalama yüzde 5 büyürken yılda 10 milyon telefon satılıyor. Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Azdemir, bir basın buluşması düzenleyerek cep telefonu pazarı ve son teknolojik gelişmeler hakkında bilgi verdi. Azdemir şunları söyledi:
5.02.2024 Ekonomi
Takside yaşananlar dehşete düşürdü! 19 yaşındaki saldırgan yakalandı
Takside yaşananlar dehşete düşürdü! 19 yaşındaki saldırgan yakalandı İzmir'de D.A. (19) müşteri olarak bindiği taksinin şoförü Oğuz Erge'yi (44) tabancayla yaralayıp, telefonunu gasbeden, D.A. yakalanıp, gözaltına alındı.
1.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Trabzon'a yeni bir havalimanı geliyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Trabzon'a yeni bir havalimanı geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'un geleceğini şekillendirmek, daha sürdürülebilir ve yaşanabilir kent inşa etmek için projenin hayata geçirildiğini ve Türkiye'nin gelecek vizyonunu, dünyanın nabzını tutarak, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ve daima entegrasyonu merkeze koyarak şekillendirdiklerini söyledi.
26.01.2024 Ekonomi
'Pes' dedirten olay! 6 seferde geçemediği sınavın kopyası için 15 bin liraya anlaştı
'Pes' dedirten olay! 6 seferde geçemediği sınavın kopyası için 15 bin liraya anlaştı Kütahya’da, girdiği ehliyet yazılı sınavında kulağında ses cihazı ve gömleğine yerleştirilmiş ucu düğme şeklindeki kamerayla yakalanan Bekir K. (55) ile üzerine düzeneği yerleştiren Fecri K. (35), ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Bekir K., daha önce 6 kez girdiği sınavı geçemediği için 15 bin liraya aynı suçtan 7 kaydı bulunan Fecri K. ile anlaştığını itiraf etti.
13.01.2024 Gündem
Arkeolojik sit alanında define arayanlar suçüstü yakalandı
Arkeolojik sit alanında define arayanlar suçüstü yakalandı Eskişehir’in Alpu ilçesindeki birinci derece arkeolojik sit alanı olan Aktepe höyüğünde, kaçak kazı yapıp define arayan 6 şüpheliden 4’ü, tutuklandı.
5.01.2024 Gündem
Sınavda kopya çekmeye çalışan 1 kişi ve kopya düzeneği hazırlayan 3 kişi yakalandı
Sınavda kopya çekmeye çalışan 1 kişi ve kopya düzeneği hazırlayan 3 kişi yakalandı Yozgat’ın Yerköy ilçesinde Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı’na giren bir sürücü adayının üstünde kopya düzeneği bulundu.
5.01.2024 Gündem
Aydın'da 'altın' operasyonu! Kurdukları düzenek jandarmayı harekete geçirdi
Aydın'da 'altın' operasyonu! Kurdukları düzenek jandarmayı harekete geçirdi Aydın'da gerçekleştirilen denetimde jandarma ekipleri 6 kişilik bir grubu yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin dere yatağına kurdukları düzenek ise dikkat çekti.
4.01.2024 Gündem
Kırıkkale'de ele geçirildi! Sıradan bir İncil değil...
Kırıkkale'de ele geçirildi! Sıradan bir İncil değil... Kırıkkale'de polis ekiplerince yapılan operasyonda, tarihi eser niteliği taşıyan İncil ve obje ele geçirildi.
29.12.2023 Gündem
Pendik'teki cinayetin sırrı aralandı, katil zanlısı Samsun'da yakalandı
Pendik'teki cinayetin sırrı aralandı, katil zanlısı Samsun'da yakalandı Pendik’te ATM’den para çekerken silahla saldırı sonucu hayatını kaybeden iş insanı Emrah Akyıldız’ın katil zanlısı Samsun'da yakalanırken cinayet ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
27.12.2023 Haberler
Pendik'teki cinayetin sır perdesi aralandı, katil zanlısı Samsun'da yakalandı
Pendik'teki cinayetin sır perdesi aralandı, katil zanlısı Samsun'da yakalandı Pendik’te ATM’den para çekerken silahla saldırı sonucu hayatını kaybeden iş insanı Emrah Akyıldız’ın katil zanlısı Samsun'da yakalanırken cinayet ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
27.12.2023 Gündem
Son sürat dijital dönüşüm
Son sürat dijital dönüşüm "Fiziksel mağazaları da olan dijital bir platforma dönüşüyoruz. Bu hedef doğrultusunda bu yılın ilk 9 ayında mağaza ve dijital kanallarımıza toplam 294 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirdik."
7.12.2023 Milliyet Executive
Yer: İstanbul! Yolda yürüyen kadın dehşeti yaşadı
Yer: İstanbul! Yolda yürüyen kadın dehşeti yaşadı İstanbul Şişli'de bir kadının çantasını çalan zanlılar güvenlik kamerasına takıldı. Motosikletli kapkaççılar, polis ekiplerince yakalandı.
3.12.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Kulaklık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.