Kulu

Kulu

Son dakika Kulu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kulu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kulu haber sayfamızda...

Kulu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.570 kulu haberi bulunmuştur.
Üzüm hasadı başladı: İlk ürünler 300 TL'den satıldı
Üzüm hasadı başladı: İlk ürünler 300 TL'den satıldı Türkiye'nin yaş sebze ve meyve üretim merkezlerinden Mersin'de örtü altında turfanda üretilen üzümde hasat başladı, ilk ürünlerin kilogramı temsili olarak 300 TL'den alıcı buldu.
18.04.2024 Ekonomi
Süleyman Hurma'dan Emre Mor açıklaması! 'Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaranamıyoruz'
Süleyman Hurma'dan Emre Mor açıklaması! 'Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaranamıyoruz' Fatih Karagümrük'te kiralık oynayan Emre Mor'un Fenerbahçe karşısında forma giymemesi tartışmalara neden olmuştu. Kırmızı-siyahlı kulübün Başkanı Süleyman Hurma konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
15.04.2024 Karagümrükspor
Prof. Dr. Arık: 16 ilde obruk risk haritası oluşturulması planlanıyor
Prof. Dr. Arık: 16 ilde obruk risk haritası oluşturulması planlanıyor Konya Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fetullah Arık, Konya ile özdeşleşen obrukların 16 farklı il için de risk oluşturduğunu, bu şehirlerde de Konya'daki gibi obruk risk haritasının planlandığının belirterek, "Karaman, Aksaray, Niğde yine Konya kuzeyindeki Ankara'da, Eskişehir'de, Sivas, Çankırı, Yozgat, Çorum'da, daha Doğu'ya doğru Bitlis'te, Siirt'te, Batman'da, Diyarbakır'da, daha batıya gittiğimizde Afyonkarahisar'da, Denizli'de, Manisa'da obruklar oluyor, olmaya devam ediyor" dedi.
8.04.2024 Haberler
Uzmanlar 16 ili uyardı! Yer çöküyor: Dev obrukların sayısı 700'ü buldu
Uzmanlar 16 ili uyardı! Yer çöküyor: Dev obrukların sayısı 700'ü buldu Konya Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fetullah Arık, Konya ile özdeşleşen obrukların 16 farklı il için de risk oluşturduğunu, bu şehirlerde de Konya'daki gibi obruk risk haritasının planlandığını söyledi.
8.04.2024 Gündem
Kamyonet TIR'a arkadan çarptı: 1 ölü
Kamyonet TIR'a arkadan çarptı: 1 ölü Konya’nın Kulu ilçesi yakınlarında kamyonetin önünde seyir halinde olan TIR'a arkadan çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.
4.04.2024 Haberler
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Furkan suresi, Kur’an-ı Kerim’in 25.suresidir. Sure toplam 77 ayetten oluşmaktadır.
4.04.2024 Sureler
Cin Suresi Okunuşu ve Anlamı: Cin Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali
Cin Suresi Okunuşu ve Anlamı: Cin Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali Cin Suresi, içeriği bakımından Kur’an-ı Kerim’de yer alan diğer surelerden oldukça farklılık göstermektedir. Bu bağlamda sure içerisinde genellikle cin kabilesinden bahsedilmektedir. Surenin ismi de bu içeriğinden gelmektedir. Cin Suresi, Mekke devrinde; Araf Suresi ile Yasin Suresi’nin arasında tebliğ olunmuştur. Kur’an-ı Kerim’de 72. sırada bulunan Cin Suresi toplamda 28 ayet-i kerimeden meydana gelmektedir. Her türlü manevi rahatsızlığa ve düşmanlığa karşı, nazar ve şeytanın şerrinden korunmak için Cin Suresi’nin okunması tavsiye edilmektedir. Bu bağlamda Cin Suresi oldukça faziletli bir kelam olarak bilinmektedir. Cin Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, tefsiri, diyanet meali ile ilgili detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Hicr Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali
Hicr Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Arapça Yazılışı, Fazileti ve Diyanet Meali Toplamda 99 ayetten oluşan Hicr suresi, Kur’an-ı Kerim’in 15. suresidir. Surenin geneli Mekke’de inmiştir. Yalnızca surenin 87.ayeti Medine’de inmiştir. Sure adını 80. ayette geçen Hicr kelimesinden almıştır. Hicr Medine’nin kuzeyinde eski dönemde Semud kavmi'nin yaşadığı yerin adıdır. Okuması oldukça faziletli surelerdendir. Hicr Suresinde Allah'ın varlığından, birliğinden ve peygamberlerden söz edilmektedir. Hicr Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, Arapça yazılışı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Ezan Okunurken Hangi Dua Edilir? Ezan Duası Okunuşu ve Meali
Ezan Okunurken Hangi Dua Edilir? Ezan Duası Okunuşu ve Meali Ezan Müslümanları namaz kılmaya çağıran bir çağrıdır. Ezan okunurken dua etmek Peygamber Efendimiz Muhammed (sav) tarafından yapılmakta ve yapılması önerilmekteydi. Ezan okunurken hangi dua edilir? Ezan okunduktan sonra okunacak dualar hangileridir? Ezan okunması sırasında ve ezan okunması sonrasında okunacak dualar hangileridir? İşte ezan sırasında okunacak ve ezan sonrasında okunacak dualar.
4.04.2024 Dini Bilgiler
Çifte kazanç: İlk hasat fasulyede
Çifte kazanç: İlk hasat fasulyede Türkiye'nin üretim merkezlerinden Mersin'de örtü altında iki farklı ürün üretimi yapan çiftçiler, üzümden önce bağların altlarına diktikleri fasulyede hasada başladı.
2.04.2024 Ekonomi
Konya'da seçim sonuçları belli oldu! AK Parti'li Altay yeniden başkan
Konya'da seçim sonuçları belli oldu! AK Parti'li Altay yeniden başkan Konya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti'li mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeniden başkan seçildi. İlçelerde ise AK Parti 16, CHP 5, YPR 5, BBP 2, MHP 1 belediye kazanırken, 1 ilçeyi de bağımsız aday kazandı.
1.04.2024 Gündem
2024 KULU SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Konya Kulu Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 KULU SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Konya Kulu Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Konya Kulu Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Kulu ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Konya Kulu Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Erdoğan: Şehrin kaynaklarını bavul bavul paralarla yağmaladılar
Erdoğan: Şehrin kaynaklarını bavul bavul paralarla yağmaladılar Güngören'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor." ifadelerini kullandı.
30.03.2024 Haberler
Erdoğan: Şehrin kaynaklarını bavul bavul paralarla yağmaladılar
Erdoğan: Şehrin kaynaklarını bavul bavul paralarla yağmaladılar Güngören'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor." ifadelerini kullandı.
30.03.2024 Gündem
‘Ortada matruşka ittifakı var’
‘Ortada matruşka ittifakı var’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “CHP geçen seçimlerde HDP’yle gizli-saklı işbirliği yapmıştı. Bu seçimlerde yine kirli bir pazarlığa giriştiler. Ortada, kapağını kaldırdıkça sürekli yeni şeyler çıkan bir ‘matruşka ittifakı’ var” dedi.
24.03.2024 Gündem
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde konuşma yaptı.
23.03.2024 Haberler
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moskova'da düzenlenen terör saldırısıyla ilgili Rusya'ya taziyelerini iletti. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin de açıklama yapan Erdoğan, 'CHP'den hiçbir Allah'ın kulu çıkıp da para kulelilerinin doğru dürüst izahını yapamadı' dedi. Erdoğan, Ankara'ya yeni metro hattı müjdesinin detaylarını da paylaştı.
23.03.2024 Gündem
'İnci Taneleri' yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu
'İnci Taneleri' yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', 21 Mart Perşembe akşamı yayınlanan dokuzuncu bölümü ile yine milyonları ekrana kilitledi. Azem'in oğlu Cihan'ı kurtardığı dakikalarda, oğlunun eşi Zahir tarafından kaçırıldığını öğrenen Dilber’in feryadı ise geceye damga vurdu.
23.03.2024 Cadde
Bakan Bayraktar, Nallıhan'da iftar programına katıldı
Bakan Bayraktar, Nallıhan'da iftar programına katıldı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Nallıhan Belediyesi tarafından Çayırhan Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar programına katıldı.
20.03.2024 Gündem
Kulu Bölge Devlet Hastanesi açıldı! Bakan Koca: 3 bölümde öğrenci alınacak
Kulu Bölge Devlet Hastanesi açıldı! Bakan Koca: 3 bölümde öğrenci alınacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "31 Mart önemli. Her birimizin farklı düşünceleri olabilir. Farklılığımız aslında zenginliğimiz. Beni bir bakan olarak değil, kardeşiniz olarak görün. Bu dönemde renklerimizi koruyalım ama renklerimizi bu dönem için birleştirmenizi özellikle istiyorum. Renk birliği yapalım. Bir ve beraber olalım" dedi.
20.03.2024 Gündem
Üreticisinin yüzünü güldüren meyve "karadut"
Üreticisinin yüzünü güldüren meyve "karadut" Mersin'de örtü altında yetiştirilen üreticisinin de yüzünü güldüren turfanda 'karadut' hasadı devam ederken hem ülke içinden hem de yurtdışından talep görüyor.
20.03.2024 Ekonomi
Bakan Koca paylaştı! Konya Kulu Bölge Devlet Hastanesi yarın açılıyor
Bakan Koca paylaştı! Konya Kulu Bölge Devlet Hastanesi yarın açılıyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya Kulu Bölge Devlet Hastanesi'nin yarın açılacağını duyurdu.
19.03.2024 Haberler
Bakan Koca paylaştı! Konya Kulu Bölge Devlet Hastanesi yarın açılıyor
Bakan Koca paylaştı! Konya Kulu Bölge Devlet Hastanesi yarın açılıyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya Kulu Bölge Devlet Hastanesi'nin yarın açılacağını duyurdu.
19.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den altılı masa eleştirisi! 'Seçim bitti; şimdi yeni yeni foyaları ortaya çıkmaya başladı'
Bakan Özhaseki'den altılı masa eleştirisi! 'Seçim bitti; şimdi yeni yeni foyaları ortaya çıkmaya başladı' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Sakarya programı kapsamında iftarda düzenlenen Hendek Belediyesi'nin Kent Merkezi Dönüşüm Projesi tanıtım toplantısına katıldı. Düzenlenen toplantıya Özhaseki, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, milletvekilleri, davetliler ile vatandaşlar katıldı.
18.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı
Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması: Depremden sonra herkes gördü ki hiçbir tanesi yıkılmadı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Eskiden bizim daha çok entel dantel geçinen tiplerimiz TOKİ'yi beğenmezlerdi. Yukarıdan bakarlardı. 'TOKİ konutları değil mi?' vesaire gibi böyle bir kekremsi ifadeyle de kendilerine sunarlardı. Ama depremden sonra herkes gördü ki TOKİ'nin şu ana kadar 20 yılda, 22 yılda yaptığı 1 milyon 340 bin konut var. Hiçbir tanesi yıkılmadı. O şiddetli depremlerde dayandı. Depreme dirençli konutlar yapıldığını, dosdoğru yapıldığını ispat etti" dedi.
17.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kulu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.