Kulüp

Kulüp

Son dakika kulüp haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kulüp gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kulüp haber sayfamızda...

Kulüp

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 78.417 kulüp haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nihat Kırmızı, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un takımdaki geleceğinden şampiyonluk yarışına kadar birçok konuya değinen Kırmızı, Fenerbahçe ile oynayacakları derbide yabancı hakem olup olmayacağı hakkında da konuştu.
24.04.2024 Galatasaray
Farioli sürprizi! Dünya devinin başına geçiyor
Farioli sürprizi! Dünya devinin başına geçiyor Teknik direktörlük kariyerine Süper Lig'de başlayan, Karagümrük ve Alanyaspor'u çalıştıran İtalyan çalıştırıcı Francesco Farioli, Serie A devinin başına geçebilir.
24.04.2024 İtalya Serie A
Galatasaray'ın Morutan paylaşımında dikkat çeken detay!
Galatasaray'ın Morutan paylaşımında dikkat çeken detay! MKE Ankaragücü'nde forma giyen Olimpiu Morutan'ın Beşiktaş ile oynanan Türkiye Kupası yarı final ilk maçında aşil tendonunda kopma meydana geldi. Galatasaray, Morutan için 'Geçmiş olsun' paylaşımında bulundu. Galatasaray'ın paylaşımındaki detay dikkatlerden kaçmadı.
24.04.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
SON DAKİKA | Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
Dejan Radonjic: Taraftarın desteğini istiyoruz!
Dejan Radonjic: Taraftarın desteğini istiyoruz! Europe Cup finali ilk maçında BV Chemnitz’e kaybeden Bahçeşehir Koleji, bugün rövanşa çıkarken; antrenör Dejan Radonjic “En iyi basketbolu oynamayı ve taraftarın desteğini istiyoruz” dedi.
24.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran'dan Antonio Conte cevabı!
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran'dan Antonio Conte cevabı! Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Sadettin Saran suskunluğunu bozdu. Saran, Antonio Conte ile anlaştığına yönelik iddialara cevap verdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Arsene Wenger'den Zinedine Zidane yorumu: Bilmiyorum!
Arsene Wenger'den Zinedine Zidane yorumu: Bilmiyorum! Arsene Wenger, Bayern Münih'le anılan Zinedine Zidane ile ilgili konuştu.
23.04.2024 Almanya Bundesliga
Salih Uçan: Zor bir dönemden geçiyoruz!
Salih Uçan: Zor bir dönemden geçiyoruz! Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Ankaragücü'ne konuk olacak Beşiktaş'ta Salih Uçan açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 Beşiktaş
Marius Sumudica'nın yeni adresi! Kulüp başkanı açıkladı: Çok iyi bir seçenecek
Marius Sumudica'nın yeni adresi! Kulüp başkanı açıkladı: Çok iyi bir seçenecek Gaziantep FK'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Marius Sumudica ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Serie A şampiyonu Inter'de Denzel Dumfries kararı belli oldu!
Serie A şampiyonu Inter'de Denzel Dumfries kararı belli oldu! Serie A'da şampiyon olan Inter'in Denzel Dumfries ile yeni sözleşme imzalamak istediği öğrenildi.
23.04.2024 İtalya Serie A
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Zehra Güneş'ten Melissa Vargas taktiği! İtalya'ya gitti
Zehra Güneş'ten Melissa Vargas taktiği! İtalya'ya gitti VakıfBank'ta sezonu tamamlayan milli voleybolcu Zehra Güneş sezonun kapanmasının ardından İtalya'ya gitti. Zehra'nın İtalya seyahatinin nedeni belli oldu.
23.04.2024 Voleybol
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Süper Lig
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kariyer hedefi!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kariyer hedefi! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımdaki başarılı kariyerini Türkiye Kupası ile süslemek istiyor.
23.04.2024 Trabzonspor
Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in basın toplantısı müzik yüzünden yarım kaldı
Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in basın toplantısı müzik yüzünden yarım kaldı Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in Ümraniyespor mağlubiyeti sonrası basın toplantısı esnasında odaya verilen yüksek sesli müzik, toplantının yarıda kalmasına sebep oldu.
22.04.2024 Futbol
Gökhan Karagöl: Aldıkları paraların hakkını sonuna kadar verdiler!
Gökhan Karagöl: Aldıkları paraların hakkını sonuna kadar verdiler! Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, Fenerbahçe maçından sonra konuştu.
22.04.2024 Sivasspor
1. Lig'de olay çıktı! Basın toplantısı yarıda kaldı
1. Lig'de olay çıktı! Basın toplantısı yarıda kaldı Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel'in basın toplantısı devam ederken odaya verilen yüksek sesli müzik gerilime sebep oldu.
22.04.2024 1.Lig
Acun Ilıcalı yeni kulüp alıyor! Panathinaikos cevabı
Acun Ilıcalı yeni kulüp alıyor! Panathinaikos cevabı Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, yeni kulüp satın almayı hedeflediğini açıkladı. Panathinaikos iddialarını cevaplayan Acun Ilıcalı, Hull City'deki durumu anlattı.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
Jose Mourinho: İstemediğim birkaç oyuncu hala orada!
Jose Mourinho: İstemediğim birkaç oyuncu hala orada! Jose Mourinho, Manchester United kariyerine dair çarpıcı ifadeler kullandı.
Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk'ten Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklama
Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk'ten Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklama Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası çıkan olaylara ilişkin yazılı açıklamada bulundu
22.04.2024 Trabzonspor
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı zirveden sonra açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Süper Lig
İzmir'de olay! Hakem, yaralanmasına rağmen maça devam etti
İzmir'de olay! Hakem, yaralanmasına rağmen maça devam etti Bucaspor 1928-Esenler Erokspor maçında yardımcı hakem Hasan Erdoğan tribünden atılan yabancı maddeyle yere yığıldı. Hasan Erdoğan tedavisinin ardından maça devam etti.
22.04.2024 2.Lig
Denizlispor'da büyük kriz! Futbolcular, başkana ulaşamıyor
Denizlispor'da büyük kriz! Futbolcular, başkana ulaşamıyor TFF 3. Lig'e düşen Denizlispor'da büyük kriz yaşanıyor. Futbolculardan Gökhan Süzen, verilen sözlerin tutulmadığını ve çeklerin karşılıksız çıktığını ifade etti. Gökhan Süzen kulüp yöneticilerine ve başkana ulaşamadıklarını ifade etti.
22.04.2024 3.Lig
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı Fenerbahçe'de sergilediği performans ile Avrupa'nın birçok kulübünün dikkatini çeken İsmail Yüksek'in talipleri artıyor. Milli futbolcu için sarı-lacivertli ekibe gelen teklif ortaya çıktı.
22.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Kulüp ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.