Kulüpler

Kulüpler

Son dakika kulüpler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kulüpler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kulüpler haber sayfamızda...

Kulüpler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.534 kulüpler haberi bulunmuştur.
Bafetimbi Gomis, Japonya tercihinin sebebini açıkladı!
Bafetimbi Gomis, Japonya tercihinin sebebini açıkladı! Galatasaray'ın eski futbolcularından Bafetimbi Gomis, Japonya ekibi Kawasaki Frontale'e transfer olma sebebini açıkladı.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden start verdi. Sarı-lacivertli kulübün bonservis bedeli 25 milyon euro olan yıldız futbolcuyu radarına aldığı ve teklif yapabileceği ileri sürüldü.
28.03.2024 Fenerbahçe
Sinan Boztepe: Yaşadığımız problemlerin hepsi Galatasaray maçındaydı!
Sinan Boztepe: Yaşadığımız problemlerin hepsi Galatasaray maçındaydı! Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, iftar yemeğinde Antalya spor medyası ile bir araya geldi.
27.03.2024 Antalyaspor
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun kupa heyecanı
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun kupa heyecanı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, FIBA U17 Dünya Kupası'nın kura çekiminin ardından açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Basketbol
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var!
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı: Şimdi izlediğimde el yok gibi
SON DAKİKA | Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı: Şimdi izlediğimde el yok gibi TFF, görüntüleri sızdırılan Galatasaray-Antalyaspor maçının MHK toplantısıyla alakalı bir açıklama yayınladı ve 1 Mart 2024'te yapılan söz konusu MHK Eğitim Toplantısı'nın tamamını yayınladı. Görüntülerde Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı da yer aldı.
26.03.2024 Süper Lig
Kenan Yıldız'a Premier Lig'den müjdeli haber!
Kenan Yıldız'a Premier Lig'den müjdeli haber! İngiltere Premier Lig'in iki devi Manchester ve Liverpool, Juventus'un yıldız futbolcusu için harekete geçerken Kenan Yıldız'a da müjdeli haber geldi.
26.03.2024 İtalya Serie A
Thomas Meunier, sinirlendiği oyuncuları anlattı: Hilecileri sevmiyorum
Thomas Meunier, sinirlendiği oyuncuları anlattı: Hilecileri sevmiyorum Trabzonspor’un ara transfer döneminde Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'dan kadrosunu kattığı Belçikalı sağ bek Thomas Meunier, bordo-mavili kulübün dergisine açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Trabzonspor
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz'
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz' Galatasaray ile Fenerbahçe 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Süper Kupa'yı kaldırmak için karşı karşıya gelecek. Zorlu derbi öncesi Milliyet Gazetesi yazarı Levent Kalkan'dan sürpriz hakem önerisi geldi. İşte o yazı...
25.03.2024 Galatasaray
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı Türkiye’de yabancı hakem sesleri her geçen gün daha çok çıkmaya başlarken, bu konuda yüz yıllık geleneğe sahip Yunanistan dünyada öne çıkan ülke konumunda bulunuyor. Hemen her milletten hakemin düdük çaldığı Komşu’daki uzun periyot, önemli bir deneyimi önümüze seriyor.
24.03.2024 Futbol
Antalyasporlu Adam Buksa'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı! 'Gitme ihtimalim var'
Antalyasporlu Adam Buksa'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı! 'Gitme ihtimalim var' Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Polonyalı santrforu Adam Buksa suskunluğunu bozdu. Tecrübeli forvet, Fenerbahçe ve Galatasaray'la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
22.03.2024 Antalyaspor
CEV Şampiyonlar Ligi'nin finali Antalya'da!
CEV Şampiyonlar Ligi'nin finali Antalya'da! CEV Şampiyonlar Ligi Finali, 5 Mayıs'ta Antalya'da oynanacak.
22.03.2024 Voleybol
Yılmaz Vural, Süper Lig devine patladı! 'Kimi kandırıyorsunuz kardeşim'
Yılmaz Vural, Süper Lig devine patladı! 'Kimi kandırıyorsunuz kardeşim' TFF 2. Lig ekiplerinden Menemen FK'yı çalıştıran Yılmaz Vural, suskunluğunu bozdu. Süper Lig'deki gündemi değerlendiren Yılmaz Vural, şampiyonluk yarışındaki dev kulüple ilgili sert ifadeler kullandı.
22.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında ikinci Fred savaşı! Temaslar başladı
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında ikinci Fred savaşı! Temaslar başladı Süper Lig'in iki devi geçen yaz döneminde Fred ve Zaha transferi için karşı karşıya gelmişlerdi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Manchester United ile sözleşme yenilemeyen yıldız futbolcu ile temas kurduğu ileri sürüldü.
22.03.2024 Fenerbahçe
Pendikspor'da milli arada yoğun mesai!
Pendikspor'da milli arada yoğun mesai! Süper Lig ekiplerinden Pendikspor, milli arada çalışmalarını hızlandırdı.
21.03.2024 Pendikspor
Alexander Djiku'dan Trabzonspor maçı yorumu! 'Şok ve dehşet içindeydik'
Alexander Djiku'dan Trabzonspor maçı yorumu! 'Şok ve dehşet içindeydik' Fenerbahçeli futbolcu Alexander Djiku, Trabzonspor maçının ardından yaşananlarla ilgili konuştu.
21.03.2024 Fenerbahçe
Bülent Uygun: Hayalleri gerçekleştirmek için buraya geldim!
Bülent Uygun: Hayalleri gerçekleştirmek için buraya geldim! Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bir üniversitenin düzenlediği panelde açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Sivasspor
Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı: Kendi aramızda konuşuyoruz
Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı: Kendi aramızda konuşuyoruz İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen Ozan Tufan açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan, Premier Lig'de oynamak istediği takımı açıkladı.
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin'
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin' Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından Hami Mandıralı, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışından bahseden Mandıralı, Milli futbolcuya sert tepki gösterdi. İşte detaylar...
21.03.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe ligden çekilirse UEFA ülke puanı silinecek mi? İşte tüm soruların yanıtları
Fenerbahçe ligden çekilirse UEFA ülke puanı silinecek mi? İşte tüm soruların yanıtları Fenerbahçe'nin 2 Nisan tarihinde yapılması planlanan olağanüstü kongresinde sarı-lacivertli kulübün ligden çekilmesi oylanacak. Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi halinde neler yaşanacağı ise merak ediliyor. İşte tüm soruların yanıtları...
20.03.2024 Fenerbahçe
Attila Gökçe'den olaylar sonrası sert tepki: Süper Lig maçlarını durduralım artık!
Attila Gökçe'den olaylar sonrası sert tepki: Süper Lig maçlarını durduralım artık! Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve konuk ekibin 3-2 galibiyetiyle sonuçlanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası taraftarlar sahaya girmiş, büyük olaylar yaşanmıştı. Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe, bu haftaki köşesinde yaşanan olaylara tepki gösterdi. İşte Attila Gökçe'nin 'Yakın şu karanlığı' başlıklı yazısı...
20.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de iş çok ciddi! 'Ligden çekilme' düşüncesine camiadan büyük destek
Fenerbahçe'de iş çok ciddi! 'Ligden çekilme' düşüncesine camiadan büyük destek Süper Lig'de pazar günü oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası taraftar sahaya inmiş, büyük olaylar çıkmıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç 'ligden çekilme' konusu ile ilgili "Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın" açıklamasını yapmıştı. 'Ligden çekilme' düşüncesini 2 Nisan'da yapılacak genel kurulun oylarına sunma kararı alan sarı-lacivertli kulüpte, buradan çıkacak sonuca göre nihai karar verilecek. Daha önce de yaşanan sıkıntıların ardından gündeme gelen ligden çekilme konusu, ilk kez bu kadar ciddi bir boyuta ulaştı.
20.03.2024 Fenerbahçe
FIFA'dan 6 Türk kulübene transfer yasağı! Doğrulama geldi
FIFA'dan 6 Türk kulübene transfer yasağı! Doğrulama geldi FIFA yayınladığı listede 5 Süper Lig ve bir 1. Lig ekibine transfer yasağı getirdi. Eyüpspor'dan konuyla ilgili doğrulama gelirken yasağın 24 saat içinde kalkacağı açıklandı.
19.03.2024 Futbol
İngiltere'de Avrupa Süper Ligi önlemi! Katılımı yasaklıyorlar
İngiltere'de Avrupa Süper Ligi önlemi! Katılımı yasaklıyorlar İngiltere hükümeti, parlamentoya sunacağı yasa tasarısıyla kulüplerin, Avrupa Süper Ligi gibi ayrılıkçı organizasyonlara katılımı yasaklanacak.
Dursun Özbek'ten Ali Koç'un ligden çekilme açıklamasına yorum: Geçmişte de benzer söylemler olmuştu!
Dursun Özbek'ten Ali Koç'un ligden çekilme açıklamasına yorum: Geçmişte de benzer söylemler olmuştu! Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özbek, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Dursun Özbek ayrıca Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ligden çekilme hakkında yaptığı açıklamalara da yanıt verdi.
19.03.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kulüpler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.