Kurban satış ve kesim yerleri hazır
Kurban satış ve kesim yerleri hazır Sultanbeyli Belediyesi, Covid-19 tedbirleri kapsamında oluşturduğu Kurban Satış ve Kesim Merkezi’nin hazırlıklarını pandemi tedbirleri alınarak tamamladığını belirtti. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Özellikle büyük bir alanda hizmetimizi vatandaşlarımıza sağlıklı bir şekilde sunmak istedik. Hem satıcılarımızın hem de alıcılarımızın hizmetimizden memnun kalmaları için kurban alanımızda tüm olanakları sağlamaya özen gösteriyoruz” dedi.
2.07.2021 Gündem
Son dakika... İstanbul Valiliği, kurban kesim yerlerine ilişkin tedbirleri açıkladı
Son dakika... İstanbul Valiliği, kurban kesim yerlerine ilişkin tedbirleri açıkladı İstanbul Valiliği, Kurban Bayramı nedeniyle hayvan satış ve kurban kesim yerlerinde alınacak tedbirler ile bu yerlerdeki çalışan ve müşteriler için uyulması gereken kuralları belirledi.
13.07.2020 Gündem
Kurban kesimi için kritik uyarı: Çok ciddi durum söz konusu
Kurban kesimi için kritik uyarı: Çok ciddi durum söz konusu Trakya Bölge Veteriner Hekimler Odası Başkanı Dr. Erdal İlgü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi "Çok ciddi durum söz konusu, ciddi şeyler olabilir diye endişe ediyorum" diyerek kritik uyarılarda bulundu
8.07.2020 Genel Sağlık
TESK'ten modern kurban kesim yerleri çağrısı
TESK'ten modern kurban kesim yerleri çağrısı Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala özellikle büyükşehirlerdeki kurban kesim yerlerinin talebi karşılamadığını belirterek, "Sıcak havalarda yerel yönetimlerin modern ve hijyenik kurban kesim alanlarının kapasitesini artırması çok önemli." ifadelerini kullandı.
24.07.2019 Ekonomi