Kurt

Kurt

Son dakika kurt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kurt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kurt haber sayfamızda...

Kurt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40.586 kurt haberi bulunmuştur.
Yer: Kars! Kurtlar sürüye saldırıp 70 koyunu öldürdü
Yer: Kars! Kurtlar sürüye saldırıp 70 koyunu öldürdü Kars’ta sürüye saldıran kurtlar 70 koyunu öldürdü, 20’sini de yaraladı. Saldırı sırasında araziye kaçan 12 koyun ise kayboldu.
25.04.2024 Gündem
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar...
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar... Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 340 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin davada verilen cezalar açıklandı.
25.04.2024 Haberler
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar...
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar... Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 340 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin davada verilen cezalar açıklandı.
25.04.2024 Gündem
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin'
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin' 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin 13 sanığın yargılandığı davada, karar duruşması görülecek. Duruşma öncesi aileler ile yürüyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin. Bu iş burada bitmez. Bu tip kararları alanları, tren kazasında ölmüş 3 yaşında, 5 yaşındaki yavruların hakkına girenlerin peşini bırakmam; namussuzluktur" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
Son 10 günde vakalar arttı! 'Çıplak elle dokunmayın'
Son 10 günde vakalar arttı! 'Çıplak elle dokunmayın' Gümüşhane’de ilkbaharın gelmesiyle birlikte Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Furkan Kurt'tan uyarı geldi. Sonu ölümlerle sonuçlanan KKKA için Gümüşhane’nin de içinde bulunduğu Kelkit Vadisinin en riskli bölge olduğunu belirterek son 10 günde vaka artışları olduğunu söyledi.
25.04.2024 Gündem
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi!
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Şarkıcı Demet Akalın, önceki gece Etiler'de doğum gününü kutladı. Hayat arkadaşına sürpriz yapan Okan Kurt, ünlü popçu için mekânı kapattı. Kanal D'nin reyting rekoertmeni dizisi 'İnci Taneleri'yle ünlenen Erkal Sonel de Okan Kurt'un davetini geri çevirmedi.
25.04.2024 Cadde
Ankara'da korkunç olay! Tartışma kavgaya dönüştü, 2 kişi hayatını kaybetti
Ankara'da korkunç olay! Tartışma kavgaya dönüştü, 2 kişi hayatını kaybetti Ankara Altındağ ilçesinde bungalov imal eden Y.E.H., tartıştığı mesire alanı işletmecisi Murat Yılmaz ile mesire alanı çalışanı Alaeddin Albaba'yı tabancayla vurarak öldürdü.
24.04.2024 Gündem
İstanbul'da ev sahibinin akılalmaz 'tuvalet' planı! Gelen görevliler de çözüm bulamıyor
İstanbul'da ev sahibinin akılalmaz 'tuvalet' planı! Gelen görevliler de çözüm bulamıyor İstanbul Kartal'da kiracısının evinden çıkmasını isteyen ev sahibi, iddiaya göre kiracısının dairesine ait kanalizasyon giderini tıkadı.
24.04.2024 Gündem
Ödül ‘Profesör 104’e
Ödül ‘Profesör 104’e Gülten Dayıoğlu Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Vakfı’nın her yıl düzenlediği Çocuk Romanı Ödülü’nün bu yılki sahibi belli oldu.
24.04.2024 Kültür Sanat
‘Terör bataklığı kurutulacak’
‘Terör bataklığı kurutulacak’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ziyaretinden dönüş yolunda uçakta yaptığı konuşmada “Irak’ta da Suriye’de de terör bataklığı sadece bizim çalışmamızla değil, her iki ülke yönetiminin müşterek gayretleriyle kurutulacaktır” dedi.
24.04.2024 Gündem
Almanya Cumhurbaşkanına mangal başında vize ricası! 'Çözün bu işi'
Almanya Cumhurbaşkanına mangal başında vize ricası! 'Çözün bu işi' Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Türkiye-Almanya Dostluk Anlaşması’nın 100. yıldönümü dolayısıyla 3 günlük resmi ziyareti kapsamında önceki gün İstanbul’daydı.
24.04.2024 Gündem
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz'
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz' Özel sektördeki işinden istifa ederek topraksız tarım yapmaya başlayan Ziraat Yüksek Mühendisi Mesut Can, bu işin oldukça kazançlı olduğunu söylüyor. İşin ve pazarın iyi bilinmesi gerektiğine vurgu yapan Can, "20 bin marulu çöpe atanların da olduğunu da biliyorum" diyerek topraksız tarımdan yüzde 500 nasıl kar ettiğini anlattı.
24.04.2024 Yaşam
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı 30'larında iki kadın aniden ortadan kaybolmuştu. Aileleri ne yaparsa yapsın bir türlü haber alamadı, ta ki biri gözlerden uzak çiftlikte şüpheli bir yağ varili bulana kadar. Kendini 'koyun sürüsündeki kurt' ve 'vicdan sahibi psikopat' olarak tanımlayan caninin itirafı ise tüm dünyanın kanını dondurdu.
24.04.2024 Yaşam
Yaylada ölü bulunan Betül’ün 3 arkadaşı gözaltına alındı! 'Yanımızdan ayrılıp gitti' savunması
Yaylada ölü bulunan Betül’ün 3 arkadaşı gözaltına alındı! 'Yanımızdan ayrılıp gitti' savunması Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, yaylada bir evin önünde cansız bedeni bulunan Betül Kurt'un (27) ölümüyle ilgili yürütülen çalışmada genç kızın yaylaya birlikte çıktığı 3 arkadaşı gözaltına alındı.
23.04.2024 Gündem
Ümraniyespor ve Kocaelispor, PFDK'ya sevk edildi!
Ümraniyespor ve Kocaelispor, PFDK'ya sevk edildi! TFF Hukuk Müşavirliği, Ümraniyespor ve Kocaelispor'u PFDK'ya sevk etti.
23.04.2024 1.Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’ Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi önemdeki Irak ziyaretinde “PKK’nın resmen terör örgütü ilan edilerek Irak’taki varlığının en kısa zamanda sonlanacağına olan inancımı paylaştım” dedi.
23.04.2024 Gündem
Bağdat ve Erbil’e Türk bayrakları asıldı
Bağdat ve Erbil’e Türk bayrakları asıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti öncesi başkent Bağdat’ın merkez caddelerine Türkçe ve Arapça “Ziyaretinizden onur duyduk” yazılı pankartlar ve iki ülkebayrakları yerleştirildi.
23.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile bir araya geldi.
22.04.2024 Haberler
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak ziyaretinin ikinci durağı olan Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ve IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ile ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KDP Başkanı Mesut Barzani ile de bir araya geldi.
22.04.2024 Gündem
Kazada ölen astsubay ile ilgili kahreden detay! 'Beni buraya gömün'
Kazada ölen astsubay ile ilgili kahreden detay! 'Beni buraya gömün' Şırnak'ın Cizre ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Halil Kurt'un cenazesi, memleketi Adana'nın Kozan ilçesinde bir yıl önce babasına gösterdiği yerde toprağa verildi.
22.04.2024 Gündem
Erbil'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti öncesi caddelere Türk bayrağı asıldı
Erbil'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti öncesi caddelere Türk bayrağı asıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştireceği tarihi ziyaret öncesi Erbil caddeleri Türk bayraklarıyla ve Erdoğan'ın posterleri ile süslendi.
22.04.2024 Haberler
Irak’a tarihi ziyaret! Rüzgar PKK için tersine döndü
Irak’a tarihi ziyaret! Rüzgar PKK için tersine döndü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü Irak ziyaretinde terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki varlığına son verilmesi sürecini başlatacak kararların alınması bekleniyor. Ziyaret çerçevesinde iki ülke arasında güvenlikten enerjiye birçok anlaşmanın yanı sıra stratejik çerçeve belgesi imzalanacak.
22.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kurt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.